Att fastna i köket

Om vi inte lagar maten på riktigt så blir det ofta pasta pesto till barnen och tonfiskröra på knäckebröd till Paul och mig. That’s it. Jag ska utöka till fler rätter framöver.
Det är inte det att jag inte tror på mig själv, idag är jag faktiskt mer bekväm i köket. Det är mer att ”vi har fastnat”. Paul och jag äter nästan alla måltider ute när vi är själva och när det är barnveckor så längtar vi efter tacosen och minipizzorna.
Om ni skulle tipsa mig om en enkel rätt som är er to go jämt när fantasin tryter, vad hade ni lagat då? // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip skriver om att ”fastna” i köket vad gäller matlagning.
Ja, alltså inte så där grabbigt humoristiskt anno 1995 om att ”kvinnan ska vara fastkedjad vid spisen” utan vad gäller maträtter.
Isabella beskriver att fantasin tryter och att det ofta blir samma maträtter som lagas om och om igen i kvadrat.
Nu har hon fått en massa tips på maträtter i sin kommentarsfält och är det någon av er som också behöver lite matlagningsinspiration – eller om ni bara ska baka äppelpaj från och med nu – så kan ni kika där.

Mitt tips – blev för längesedan inspirerad av Egoinas återkommande bilder på halloumiwraps – är just wraps.
Vi äter absolut Halloumiwraps här hemma, men jag föredrar att ha kycklingkebab i mina, och det finns bara ett märke jag i nuläget använder och det är den från ”Gott Käk”. (Ej reklam)
Den är så god.
Nu använder jag hellre taco tubs istället för wraps, men smaken är som baken.
Lite grönsaker, picklad rödlök och ”Gott käks” kebabsås och middagen är räddad.
Senär jag en person som kan äta samma mat till alla dygnets måltider under en vecka utan att det gör mig något, men är du mer typen som vill ha variation så är nog Isabellas kommentarsfält mer för dig än för mig.
🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *