”Jag har förändrats jättemycket!” – Katrin Zytomierska

Bingo och Katrin har tagit sitt pick och poddpack och flyttat sin relationspodd till betalplattformen Podme, någonting som inte tagits emot så där jätteväl av lyssnarna.
Av kommentarsfälten att döma så är det många som proklamerar att de minsann INTE kommer flytta med och bli betalande lyssnare, och detta har Bingo och Katrin bemött på lite olika vis. 
Katrin, som Katrin gör mest, och Bingo, på ett lite mer sansat och pedagogiskt sätt.

Jag har förändrats jättemycket! Typ blivit raka motsatsen mot var jag var. Sjukt men sant. // Katrin Zytomierska

Eftersom jag upplever att Katrin svarar som Katrin alltid gör så blev jag lite överraskad när jag läste svaret på den här sista frågan i ”Tre snabba” som Podme inkluderat i sitt mailutskick.
Katrin menar att hon är en helt annan person idag, än när hon och Bingo startade podden. Kanske är det som avses med frågan, enbart deras relation, för annars tycker jag att Katrin låter och gör som hon alltid gjort – på gott och ont. 🙂

Vad säger ni?
Ni poddlyssnare och andra mer generella Katrinkonsumenter på sociala medier?

 

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Självinsikten är on top!

  Jag tycker Katrin ofta är självgod och verklighetsfrånvänd, att hon har en väldigt grandios bild av sig själv och jag tycker inte att den verkar har förändrats genom åren. Hon är smartast och snyggast om hon själv får säga det 🙂 .
  Jag lyssnar ofta på deras podd då jag tycker att de kan ha intressanta diskussioner och synsätt, även om jag aldrig håller med dem ?

  De får inget spons till sin podd efter horfesten och nu måste lyssnarna betala för att de klädde ut sina barn till prostituerade

  Känns inte som att de har förändrats till det bättre iallafall

   Kommer surt efteråt som räven sa!

    Skulle vara roligt om det går med ett uppföljande inlägg om hur det går för relationspodden, om många följer med eller inte. Jag har vart en trogen lyssnare, då jag älskar den podden, men jag följer inte med. Det vimlar av annat att lyssna på.
    Jag tror heller inte att det har med att spons uteblivit utan jag tror att de är less på att göra samarbeten med olika bolag. Tror det är extremt tidskrävande och planerande som de nu slipper iom nya plattformen.
    Jag har dragit ner på mycket i mitt leverne och tänker INTE lägga till 80 spänn i månaden för att lyssna på Katrins skrytande..aldrig i livet 🙂 Men jag måste säga att det var trist idag när jag sken upp i morse, det var torsdag och nytt avsnitt ute…nej just det, de har flyttat…

     Fattar inte vad det är för lycka i att lyssna på två dårar.. Speciellt när du skriver själv att hon bara skryter t.ex.
     Blir bara irriterad när jag hör/ser dem, ett par sågspån som tror de är jätteroliga..

      Tycker dom är roliga faktiskt och framförallt frågorna dom får är intressanta. Men när Katrin går bananas om dig själv å sitt storhetsvansinne är det bara kul att lyssna. Alltså det är absurt. Förstår du hur jag menar?

     Du trot alltså att Katrin Och Bingo skött allt det själva? ? De har folk som gör allt sånt åt dem. Så nej, det är inte skälet

      Ja vilka skulle ha gjort det jobbet? Sen är det ju dom själva som pratar in alla reklamjinglar.

  Vem vill lyssna och dessutom betala gör att lyssna på dessa dårar?

   *för

  Jag har förändrats jättemycket! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

  Det Katrin syftar på är att hon har ett helt annat synsätt på relationer nu

  Mvh
  Poddlyssnare sen start

   Inte relationen till andra människor och sina barn uppenbarligen ?

   Exakt!! Det pratar de ju om i typ varje avsnitt mer eller mindre.

    Der låter lite tjatigt?

  Fast frågan är ju inte hur hon förändrats som människa, hon menar ju hur hon förändrats i deras relation

  Är hon vän med Daniel fortfarande?

   Något verkar hänt efter hoefesten

   Efter horfesten har jag ej sett att dom umgåtts. Daniel är väl rädd om sitt rykte.

  Jag blev faktiskt nyfiken. Vad har ändrats?

   I början hade hon typ bara varit i relationer, knappt legat med någon förutom de som hon hade haft (långa) relationer med, knappt varit singel så hon hade svårt att sätta sig in i hur det var. Nu är hon väldigt singel, väldigt mycket mer öppen syn på casual sex osv. Det är en förenkling men det är typ det som ändrats mest. Och Bingo känns som han levt rövare länge men de senaste åren längtar mer efter en stabil relation.

  Kan omöjligt bli sämre förändring iallafall

  Roligt att de pratar så mycket om att det är värt för lyssnarna att betala för den höga kvalitén de har på sin podd, jämför det med netflix osv när typ halva förra avsnittet gick åt till att de tjafsade om att Katrin lånat Julias hyrbil… Absolut content värt att betala för

   Lyssnar tack och lov inte på dessa två, men om Kz lånat Julias hyrbil så lär ju Julia gett henne nycklarna = noll att tjafsa om. Annars har Kz snott nycklar och bil och då är läget ett annat. Men allt för högkvalitetscontent antar jag.

  Hennes åsikter gällande relationer upplever jag har förändrats otroligt mycket. I övrigt, not so much.

  OT Jag har nog levt under en sten, men har Lovisa Barkman flyttat till Paris? Eller har dom lägenhet i både Stockholm och Paris? Känns som att hon i en handvändning börjat leva en otroligt mycket dyrare livsstil.

  Stör sönder mig på folk som har podd som inte själv lyssnar på podd! Som att en författare skulle säga jag läser inte böcker, eller en regissör som inte ser på film. Intressera er för hantverket för fan. Blir så tydligt att its all about the ???

   Konstigt min kommentar försvann. Men men.. min poäng var ungefär att så länge en podd är bra så skiter jag fullständigt om poddaren själv lyssnar på poddar eller inte.

  Jag kan inte avgöra om Katrin har förändrats eller inte, har följt henne alldeles för lite för att kunna avgöra. Det är ju svårt att avgöra i vilket avseende hon har förändrats. Hon själv kanske ser tydliga skillnader i hur hon är och resonerar. Saker som inte syns på sociala medier.

  Hon menar hur hon ser på saker. Hur hon svarar på de frågor de får i podden vilket stämmer helt

  Alla som har poddar som kostar verkar tycka att det inte är så mycket pengar att lägga typ 49kr i månaden. Men de tänker inte på att man kanske följer 10-20 olika poddar. Har ingen lust att lägga 1000kr/månad på poddar. Då lyssnar jag hellre på reklam.

   Va? 49 kronor betalar du för podme och får alltså lyssna på alla poddar som finns på plattformen, man betalar inte styckpris ?

    Alla poddar är inte på podme. Vissa har reklamfria flöden på Patreon. Så ska man sponsra alla dessa poddar på Patreon blir det en slant i slutänden.

  Reklam för att följa med till Podme idag på det sista gratis korta avsnittet av Relationspodden: Katrin lovar berätta allt om sin nya date.

  Kändes väldigt krystat försök att ”avslöja allt”.

   Haha ja lät så desperata! Att hon ska avslöja nya killen osv. Nej som sagt har lyssnat på podden men skulle aldrig pröjsa för det när det kryllar av gratis poddar.

  Jag önskar inte dessa personer något gott.

   som vadå? avokado?

  Alltså ärligt föredrar jag absolut podme . Jag avskyr den där jäkla reklamen som finns i poddar. Sen betalar man ju 79 kr i månaden och får tillgång till ALLA poddar på podme. Lyssnar på säkert 5 st regelbundet där 🙂

  Nej, Katrin menar inte hur hon kommenterar på IG osv, hon menar att hon ändrats i sin relationssyn (som nån skrev redan). Nu är det ombytta roller hon som är singel och ligger runt medan Bingo blivit ”gammal” och vill stadga sig med Jullan. Jag tror jag hörde det fösta gången i poddavsnittet där katrin berättade att hon blivit drogad i Spanien och då pratade dom om att Bingo fick hjälpa henne och på samma resa festade hon bort sin mobil så han fick spåra den hemifrån Sverige och annat … tjafs 🙂

  Camilla, du som pratar så mycket om transparens. Tycker du det är rimligt att man ska behöva klicka ur hela 118 ”berättigat intresse”-spårningar för att läsa bloggbevakning utan att bli spårad/ få massa cookies?

  Det känns som nyheter24 är väl medvetna om att folk inte kommer titta under leverantörer och att de avskräcker de som orkar med att ha ett så sjukt högt antal som alla måste klickas ur för sig istället för att ha en fet ”nek alla” knapp högst upp/längst ner. Det här gör att jag knappt går in på bloggen längre för man måste göra om det med jämna mellanrum..

   Det kände jag faktiskt inte till. Ska titta på vad det där är för något och om det går att förenkla processen för er läsare.

    Buggen som strulade till att klicka till nästa eller föregående inlägg ska vara fixad nu i alla fall. ?

  Har sagt upp podme men har kvar den under uppsägningstiden och deras första avsnitt där var inget som folk kommer vilja betala för.

  25% snack om logistiken med deras barn, vilka läxor de har, polskalektioner, fotboll, osv. Man måste verkligen vara en höggradig narcissist för att släppa något sådant till betalande lyssnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.