Så mycket bättre

Jag vet egentligen inte om det här ska uppta ett helt eget inlägg, men det måste ändå sägas. 
Alltså, FAN vad jag tycker bättre om den här Isabella Löwengrip, än den som inte ansåg sig ha tid att köpa de egna julklapparna till barnen, utan lät personalen göra det istället.Och på tal om personal… 
Så här ser det nu ut på Löwengrip House Instagramkonto.
Isabellas tidigare anställda – Lovisa – ändrade kontot till sitt privata, och började svara på frågor om sin tidigare chef, och hade tänkt dela en massa inlägg sig själv och skönhet. 
Kanske gick det inte helt enligt plan? Kanske fanns det ett sekretessavtal, trots allt?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur har Bella råd med sin livstil? Hon jobbar inte, hon pluggar inte utan bara lever ett tillbakadraget lyxliv. Hon har inte heller gift sig rikt och visst hon sålde sitt bolag, men de pengarna räcker väl inte i en evighet, hon är ju runt 30 år bara.

   Sånt här blir jag så trött på.

   Varför ska NÅGON nånsin behöva redogöra sin ekonomiska situation för utomstående?

   Det är lika helig mark som om man väljer att skaffa barn eller inte. Det har du helt enkelt inte med att göra.

    Lugna dig, ID, folk snokar via ratsit utan att du vet om det. Skatteverket får in mängder ked anmälningar fr privatpersoner varje år – som leder till utredning. Vårt samhälle är väldigt transparent, på gott och ont.

     Jag vet detta och jag kan också vara nyfiken men man får ju ändå uppföra sig.

      Det är relevant att ifrågsätta hur folk tjänar sina pengar eftersom det förekommer att folk tjänar pengar på olagliga sätt, eller gömmer sina pengar undan skatt vilket också är olagligt. Bella levde över sina tillgångar i flera år och sedan rasade alltihop, vilket var lätt att förutspå om man tittade på hennes inkomstuppgifter och årsredovisningar. Att hon inte klarade av att fortsätta leva det livet var inte förvånande för oss som kollade upp hennes ekonomi via offentliga källor.

    Tror du blandar päron & äpplen nu, förstår att folk undrar med tanke på hur hon levde tidigare (i en låtsasbubbla) och hur hon lever idag, sen är ju hon öppen om typ ALLT så det är inte heller så konstigt att folk undrar liksom.

    Herregud ID, får man inte undra hur Bella försörjer sig nuförtiden?!
    Ingen tanke på ngt kriminellt, bara undrar hur hon får till det nuförtiden. Så lite jobb och ändå liv i lyx. Trodde hon var bränd för samarbeten, men minnet är visst kort.

    Otroligt löjlig kommentar av 12:10. Jobbar inte? Och vad är att driva en blogg? – Det får hon ju en inkomst av samt att hon gör en del samarbeten. Lever att tillbakadraget lyxliv? Hur lever hon lyxliv mer än många andra menar du? Tillbakadraget? Hur kommer det sig att hon förekommer här så ofta om hon nu lever tillbakadraget? Hon bloggar, instagrammar, finns på tiktok, poddar, föreläser, investerar osv. Det vore väl helt fel att skriva om henne här och nyttja henne här om hon lever tillbakadraget tycker du inte?

     Tycker du borde skaffa dig ett liv istället för dina ranter här. Bara ett litet tips i all välmening! ?

     Ja men precis du skriver ju själv att hon bloggar instagrammar finns på TikTok, och med tanke på att hon levde lyxigare innan allt detta så är det väl inte så konstigt att folk undrar?

   Hon gör ju bl.a. flera betalda samarbeten i månaden och får nog rätt bra betalt för dem. Så tror nog hon tjänar mer än en ”vanlig” lön.

   Men hon får ju in en del på samarbeten? Hon är ju en vanlig flunsa nu – hennes entreprenöriella sida är minimal. Och umgänget är också flunsrelaterat, där på Ekholmsnäs gård där ingen bor utom hästar.

   Hon gör väl samarbeten, sen kan hon ha placerat pengar smart vad vet vi. Så länge hon inte gjort nåt olagligt är det inget någon annan borde bry sig om

   ”visst hon sålde sitt bolag”. Det är ganska många människor som säljer sitt bolag och sen kan leva på smarta placeringar av sina pengar.

   Så svaret har du själv skrivit.

    Fast i Bellas fall handlade det om att betala av skulder inte smarta investeringar/placeringar, så nej 12:10 har inte skrivit svaret.

     Ja pengarna för bolaget gick väl till nytt hus och att betala av skulder i företaget, tänk vad bra att hon betalade för sig och inte satte sitt bolag i konkurs som många gör istället.. och sedan startar nytt. Det hedrar Isabella. Idag har hon inkomst från bloggen och en del samarbeten hon gör. Hon sålde även filmrättigheter för sin bok vilket säkert gav henne en större slant, och jo så hon har nog även gjort en del smarta investeringar.

   Enkelt. Aktier. Du borde prova de själv. Lättaste sättet att bli miljonär utan att ärva något/starta företag.

    Menar du att Blondinbella har köpt aktier? När ska du vakna hon har inga pengar!!!!!!!

     Hon tjänar helt säkert betydligt mer pengar än mig och jag har massa aktier ?

  Paul har varit väldigt bra för henne tror jag.

   Ja, det tror jag med!
   EN sak som Pingis gjorde bra då trots allt!

   Tror jag också. Välbärgad och lugn.

  Varför sybehör inte bilderna i det gamla inlägget som det länkas till? En del av det inläggets syfte försvinner ju då, eftersom det bygger lite på det som visades i bilderna som nu inte syns. Är det något som går att korrigera? Annars är det ju lagom kul att läsa gamla inlägg.

   Sybehör = syns

   Det där har jag reagerat på många gånger. Har du något tips, Gervide? För det är ju så synd om du länkar och man inte ser något.

    Bilderna går tyvärr inte att få tillbaka.

     Åhh attans.

  OT men influencerrelaterat. Klänningen som Bianca har på sig i E16 i sin talkshow, där hon intervjuar bl.a. Fredrik från Filip & Fredrik, var kommer den ifrån? Så snygg!

   Self-Portrait. Beställde själv den i somras men kom fram trasig tyvärr.

  Finns ingen tråkigare än Bella. ?

   Så sant! Hon känns så tom på innehåll, det har jag alltid tyckt,

    Tom på innehåll?? Haha och ändå så är hon den som fyller denna sidan mest med innehåll 😉 Tycker hon är trevlig och intressant att följa och hon verkar vara den mest vettiga av alla influencers tycker jag.

     Okej! ?

     Fyller denna sidan med mest innehåll? Nja hördu, knappast nuförtiden. Men i din värld är hon stor, det har alla förstått.

  Var det Isabella och hennes bolag som hade någon låtsasavatar-person på Insta också?

   Hahaha, ja. Hette den Gabrielle?? Bodde i NYC iaf.

    Jaa just det, Gabrielle Löwengrip ? Med fötter som ett lik, om jag minns rätt. Var så otroligt taffligt gjord. Men Bella spådde att robotinfluencers var nya grejen..

     Även om långt ifrån alla hennes idéer har flugit så måste jag ändå ge henne att hon har vågat försöka. Hon har inte suttit och väntat och sett vad som funkat för andra innan hon har vågat. Modigt ändå.

      Japp och den grejen ÄR väldigt stor i andra länder, främst Asien, så Bella hade inte helt fel. Hon är alltid först med allt, men det var tydligen svårt att få till bilderna bra och det blev dyrt, sedan drev ju folk hejdlöst med det så lika bra att lägga ner det, hade jag också gjort, men en smart idé som blev lite för mycket och för modern för svenskar.

       Man kanske ska se till att göra det bra, eller åtminstone inte så pinsamt dåligt som de gjorde Gabrielle, INNAN man lanserar något nytt. Att snabbt slänga ut halvfärdiga produkter och bilder gör ju såklart att folk driver med dem. Det är ingen bra strategi. Säger inte att idén i sig var fel, men ett hafsverk.

     Ja, de fötterna var inte att leka med! ?

  Jag tror att hon mår väldigt bra idag. Föraktade henne förut när hon var som hon var…men nu tycker jag att hon framstår som rätt sympatisk trots att hon är moderat.

   Gillar också henne nu! Läser till och med hennes blogg

    Asså ja ? internet behöver mer positiva saker och trodde aldrig jag skulle säga att Bella bidrar till detta, men numera gör hon det.

   Hade hon haft pengar hade hon varit som innan.

    Men hon är inte en fattiglapp nu heller. Skillnaden är att hon inte lever ett hittepå liv över sina tillgångar. Löwengrip Invest som är det bolag där hon tar in pengar via samarbeten omsatte nästan 4 miljoner, vilket inte är illa alls.

     En bedrift från denna charlatan!

     Fattig är hon inte med skuldsatt är hon, hade hon haft pengar över hade hon levt mycket mycket mycket lyxigare, och nej hon hade inte slagit in barnens julklappar då heller..

      99% av de som bor i storstäder och äger sitt boende är kraftigt skuldsatta så det är inte direkt något som man behöver skämmas för

  Kontot finns fortfarande kvar på instagram. Enligt illasinnade rykten gick avataren bort för fyra år sen i en förmodad överdos i NY ?

  https://instagram.com/gabriellelowengrip?igshid=YmMyMTA2M2Y=

   Är det redan fyra år sen!!! Sjukt vad tiden går fort

  Känns som Isabella har vuxit mycket själv som person och blivit lyckligare och mer tillfreds med livet än jag någonsin sett tidigare.
  Tror att Paul spelat en stor roll i det. Hon har dessutom kontakt med båda sina föräldrar igen också och framförallt så prioriterar hon tid ihop med barnen.

  Jag uppskattar hennes konto nuförtiden.

   Prioriterar tid med barnen kan ju diskuteras, hon har inte råd att flyga & fara som tidigare men visst är det bra att hon är mer med barnen.

   Janaheinrici skrev på sitt instagrambhäromdagen ett tips till sina följare om att stoppa/slippa pressen på julklappsinköp om man inte har råd utan att säga som det är samt att hon förstår att även hon I egenskap av influencer bidrar till köp hetsen samt att hon kommer ha mindre av det nu inför Jul. Det höll knappt ett dag om ens så länge för nu ska det adlinkas och reklam utskickas för ally möjligt.

   Och en till sak med henne hon som gjorde reklam för Loreal hudvårdsprodukter kampanjer plåtade tom inte en ends produkt syns I hennes badrumsskåp utan allt är från Filorga,Esteé Lauder, skincity och akademiska kliniken. Inte en enda product är från Lorèal snacks om att hon är köpt och dubbelmoral vända Kappan efter vinden.

    Vad har det med Isabella att göra menar du? Janaheinrici?

   Är väl snarare medicineringen som gjort henne mer normal och sansad!

  Gick in och scrollade lite i Isabellas flöde och jag tycker hon ser lycklig ut, myser med familjen och ser kär ut med Paul. Hoppas denna Bella stannar kvar, gillar henne!

   Ge det ett- två år till så har hon hittat en ny image att följa. Hur många olika livsstilar har hon inte haft nu? Hon byter livsstil hela tiden….

  Hörde på senaste podden att Isabella blivit helt knäckt av att den här tjejen, som hon tyckte mycket om, hade lagt upp frågestund om henne. Att hon var mest orolig att det skulle komma upp saker som hon kanske hade gjort, som hon inte kommer ihåg, under den tiden som hon mådde som sämst.

  Hon sa också att alla som är i hennes hem, både anställda och inhyrda som tex nagelfixare och stylister får skriva på sekretessavtal och att hon skulle skicka till henne.

  Måste säga att jag gillar verkligen deras podd, det är en skön blandning mellan allvar, funderingar och skratt, livet helt enkelt

   Ja håller med, gillar också deras podd, den är mysig och intressant att lyssna på. Förstår Isabella gällande det men å andra sidan så sa ju Lovisa inget illa om henne på frågestunden, och frågestunden gällde ju inte Isabella även om folk frågade om henne, Lovisa skrev ju bara ni har säkert många frågor. Det som förvånade mig mest var att hon kallade henne blondinbella, lite märkligt.

  Tycker inte det var konstigt att hon bad personalen köpa julklappar till barnen för Isabella var ju väldigt upptagen med bolagen och allt då, sedan så ska ju de anställda liksom ha arbetsuppgifter att göra så…och barn bryr sig inte om vem som shoppat hem det. Vad gäller Lovisa och kontot hon tagit över så kan det ju vara så att hon tagit bort alla tidigare bilder för Isabellas tidigare hus har ju inget med henne att göra nu och Lovisa tänker väl lägga upp bilder på sig själv och sitt liv nu skulle jag tro.

   ?

   Tror Bellas lilla fanclub har vaknat till liv igen efter viss slummer. ?

    Tror jag med ?

  Alltså ursäkta, men vad ÄR det där för profilbild? Näsan helt bortsuddad av facetune? Ser inte folk hur illa de där filren ser ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.