Annica Englunds extremt trovärdiga tips!

Ofta tar jag influencers tips med en nypa salt, trots att de varken kommer serverade på en liten bricka, pyntat med rabattkod eller liknande.
Det känns enklast så, eftersom nivån för deras trovärdighet inte alltid är den högsta.
MEN!
Om det är någon jag tar rekommendationer ifrån när det kommer till alla säng och sovrelaterade sådana så är det Annica Englund. Jag minns fortfarande när hon gick och väckte sina grannar för att komma in i tvättstugan, där hennes favoritlakan fanns.
Hon hade glömt att hämta dem innan hennes tid gick ut och tvättstugan helt enkelt tog lakanen som gisslan. SÅ mycket älskade hon sina lakan. Jag skrev även ett inlägg om att hon publicerat en video (den här ovan) på hur hon bäddade sin säng, och med facit i hand så förstår jag att detta var en tutorial mer värd än alla Anna Books bilder på fluffade kuddar.
Jag var inte övertygad då, men är det nu.

Bildkälla: Annica Englund Instastory

Så när Annica Englund postar två inlägg på sin story om ”bamboo cooling sheets” och bara namnet gör mig kär.
Varför det fortfarande inte finns självkylande kuddar är för mig en gåta, och kanske något att börja spåna på inför den nya säsongen av ”Draknästet”?
Alltså ”cooling sheets”? You had me at hello.

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu behöver jag tips! Önskar Annica kunde svara men det tror jag ej hon gör
  Jag önskar tips på bäddmadrass eller sånt tunt skydd man kan ha på bäddmadrassen som ger svalka 🙂 eller åtminstone inte gör att det känns varmt

   Ett tips är att lägga en kylmatta (sån som man har till hundar) under lakanet/madrasskyddet. Jag jobbar i en djuraffär och varje sommar säljer vi mängder av dessa varav många inte ens har hund utan köper till sig själva.

    Tack för tips ?

    Detta har jag funderat på att köpa flera gånger men känt mig lite knäpp. 😀 Ska fan slå till i vår. Tur man är kort, en sån för en stor hund lär passa mig perfekt hehe.

    Otroligt obehagligt att ligga på det där tjocka plastiga. Har provat.

  Eller som när Emilio Ingrosso gör sponsrad reklam för hårtransplantation och han är tunnhårigare ön någonsin. Hur kan man gå i god för ett företag och vara ansiktet utåt genom att lägga ut bilder som är fixade. Först kom hans ”sköldpaddemage”. Sen ett ögonlyft så hårt att han knappt kan se. Inget fel att även män får bättra på utseendet men när det går så fel på alla sätt? Och Åsa hejar på i kommentarsfältet. Kejsarens nya kläder i modern tappning på Mallorca. Alla SER väl hur han är tunnhårig ena dagen och plötsligt har kalufs när det ska göras reklam

   Är väl verkligen inte samma sak, du höll verkligen inte igång viben. Grattis till att ha skrivit den första negativa/tråkiga kommentaren idag ?

   Ja, gänget på Mallis som inte riktigt har rent mjöl i sin påse är min underhållning.
   Alltid hålla skenet uppe osv. ? Lite fusk både här och där…

   Vilket företag gör han reklam för?

  Mys tävling om blommor har spårat ur som vanligt.

   Bra i vart fall att hon presenterat en vinnare, inte alltid hon gjort det.

    Men hur väljer hon vinnare? Varför lägger samma person fler kommentarer? Hur kan man veta att vinnaren är en verklig person och inte My? 8 veckors blombud blev 4 pga en trafiksituation hon varit i.

     Även om det kräver en del jobb så finns det de som har en öppen lottning att visa upp för sina följare. Fiffel och båg kommer alltid förknippas med My.

     Får hoppas det kommer lite bilder. Inte första gången det är oklart och frågetecken runt hennes tävlingar o vinnarna.

      Nej det har utlovats både produkter och tjänster. Tänk vilket tjat om en träningsoverall som skulle lottas ut och hon ville veta av följarna om hon skulle anlita en fotograf för att bli plåtad i skapelsen. Hon hade själv en minimal jacka som hon kallade för loose fit. Användes flitigt när hon hängde efter Jonas på spelningar i somras. Och ALLA tyckte den var så snygg. Förresten var det nog långkalsipper på också. Ungefär som när Book tyckte bikinitrosor i storlek M var för stora. De hade trots allt mycket gemensamt de båda damerna.

      Nån tävling blev det aldrig. Inte med Rosenserien heller. Synd om dom som inte fattat hur hon funkar.

  Jag känner mest: med den där bäddningen kan man inte slänga sig i sängen och chilla

   Huh? Den är inte avancerad direkt? Varför skulle du inte kunna ligga på sängen?

    För att det ligger kuddar i halva sängen, en stor vikt kant från täcket och överkastet. Obekvämt och det är väl bara meningen att den ska va snygg???

   Klart man kan ☺️ Dock slänger sig inte alla i sängen och chillar

   Så äckligt ett chilla i sängen?
   I smutsiga kläder …sängen sover man i
   Eller har sex. När man är ren
   Äta grisa o chilla hör inte dit

    Varför har du smutsiga kläder på dig?

    Fast ”chilla” betyder väl inte att man moffar i sig nachos med salsa i sängen? Chilla för mig betyder att vila en stund efter jobbet, kanske ta en tupplur. Och det kan man ju ha gjort efter att ha bytt om till sina hemmakläder…

     Japp. Tagit många tupplurar i rena kläder liggandes på överkastet med en skön filt över mig.

      Vem har ens överkast längre?

       Jag och min mamma. Slänger bara på överkastet inför tupplurar. Och när mormor levde och gick på inspektion.

       Jag har ett som jag använt 2 gånger när jag fått gäster. Annars sover katten på det ihopvikta överkastet haha så onödigt köp…

       Jag!! Har 3 stycken som jag byter mellan, en säng utan överkast ser stökigt ut

        Japp, håller med. Plus att jag får en känsla att att alla dammpartiklar i luften landar i sängen om jag inte har överkast över haha
        För alla som blev oroliga nu: jag vädrar allt varje morgon. Sen bäddar jag.

       Vi som inte vill att kvalster skall frodas. Sängen och alla sänkläder behöver ”andas” lite efter natten.
       Fukt och mörker är mumma för kvalster. .

    Chilla betyder vila inte äta som en gris.

    Tvångssyndrom, anyone? Sök för det där, är mitt råd.

    Men man ligger ju inte och chillar I sängen, utan ovanpå! Dvs inte nere bland lakanen.

     Man kan ju ligga i lakanen också, beroende på vad man gör i sina kläder. Jobbar man i vården eller som sophämtare eller annat smutsigt har man arbetskläder som man troligen bytt från redan innan man kommer hem. Chilla på!

    Jag vet inte hur du chillar men jag har mjukiskläder på mig och ligger ovanpå sängkläderna och har ett strikt förbud mot förtäring i min säng på grund av obehagligt med smulor mot hud. Men du kanske chillar i ladgårdskläder och äter tacos och det är helt okej

     HAHA! ?

    Har du sex i sängen?? Så äckligt och ohygieniskt! Själv har jag bara sex i duschen efter att ha tvättat mig noga med klorin.Och i sängen sover jag en meter ovanför i luften för annars blir det äckligt.

  Täcket ligger ju på golvet när bäddningen är klar ?

  Testa kuddan «Klubbsporre» fra Ikea, den har en cooling effect!

  Själv får jag rysningar när jag läser ”cooling sheets” och älskar min värmemadrass som jag sätter på en stund innan läggdags så att det är varmt och skönt att krypa ner.
  Japp, jag sover i pyjamas och dubbla duntäcken.

  /Fryser året runt

   Så intressant hur olika det kan vara med temperatur. 😮 Jag är varm året runt. Äger inga vinterskor, har enbart en filt med påslakan som täcke, och önskar att jag oftare frös för det är såå mysigt att lägga sig i ett varmt bad när man fryser… 🙂

    Önskar också att någon gång få frysa liksom. Det är lättare att klä på sig än att vara så varm att man vill vända ut och in på huden.

   Jag vill ha varmt i sängen på vintern. Bästa som finns. ?

  Kylande kuddar finns redan. Bara att ge sig ut och shoppa. Men de är förstås långt ifrån gratis. Tempur har varianter med s.k. Smartcool-teknologi. Kanske finns fler tillverkare, jag vet inte.

  Jag läste fel först, att det stod självlysande kuddar. Tänkte vem vill ha det när man ska sova? ? Självkylande
  skulle jag mycket väl kunna tänka mig.

   Shit vad jobbigt om det var självlysande kuddar! ?

    Haha jag med! Tänkte att Camilla ville hitta dem i mörkret eller nåt ??‍♀️

   Vore bra om de var självlysande på natten när man behöver pinka. Tänds och släcks efter huvud på eller av ?

  Haha minns den härliga kvällen när man fick ett missat samtal vid typ 23.15, skulle precis sova och tyckte det var lite creepy. Visste inte vem numret tillhörde så jag smsade och frågade vem det var och personen svarade och låtsades ha ”ringt fel”. Sen sökte jag upp numret dagen efter och såg att det var Annica och att vi bodde grannar, sen såg jag att hon lagt upp i vår fb grupp att hon försökte komma in i tvättstugan och sen i samma veva att hon sökte typ en assistent som bland annat skulle hålla koll på tvättider. ?? Tycker fortfarande att det är ganska drygt att hålla på och ringa upp grannar så pass sent på kvällen när man själv inte pallar ens hålla koll på när tvättstugan stänger (kl 23).

   Hon låter konstig!
   Inte så lite fräck heller. Usch!

   Kunde hon inte ha ställt ett larm för när tvättstugan öppnar och gått in med den som bokat den tiden och tagit sina lakan? Låter som väldigt mycket drama…

    Det var väl jobbigt att vara där 07 när den öppnade igen?

    I fb gruppen för min förra bostad kommer det inlägg var och varannan dag att folk missat tiderna. Helt jäkla sjukt att vuxna människor inte kan hålla tider alls..

    Ja, så gjorde jag när det hände mig….

  Ikea har en Cooling pad till sängen som heter Rexbegonia… den säljs dock inte i Sverige. Varför vet jag inte.

  Folk sitter och har kallt hemma pga de sjuka elpriserna. Och då sitter folk och vill ha ”kylande” sängkläder.
  Tips: sänk värmen inomhus, då blir det kallt och svalt i sängen 😉

   Det är inte alltid så lätt när man bor i flerbostadshus….

  Det finns kylande/svala kuddar???Jag har en som är sval på ena sidan. Hittar inte länken just nu, bara hjota till om du vill ha den, så fixar jag?

  Denna har jag. Sjukt bra. Visst har man legat en längre tid så får man kanske vända på kudden för att få mer kyla, men kall är den 🙂

  https://jysk.se/sovrum/kuddar/specialkuddar/kudde-wellpur-vikna-42x56x15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.