Margaux är SÅ glad över sin vinst!

Bloggen funkar fortfarande inte för många, så jag publicerar inläggen med lite större mellanrum eftersom de flesta ändå inte ser dem. ?

Ser du detta – grattis i så fall.
Jag ska försöka uppdatera mer på Instagram idag, som kompensation. @bloggbevakning

Är man bortgjord och utskälld, med samarbetspartners som flytt all världens väg, så förstår jag att man ser den här utmärkelsen som någonting att glädjas över.
Grässtrå, möt Margaux.
Lite intressant dock att hon helt struntar i att ens beröra bilderna där hon festar i black face och använder sig av n-ordet, men det HÄR upplåter hon TVÅ inlägg till.

Men bättre att skrattas åt, än glömmas bort, antar jag?

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nån som följer natali fikas? Hon ber jämt sina följare att gilla hennes inlägg, förstår inte varför man gör så

  Det går att komma in på bloggen om man söker på Google och går vidare så men däremot inte om man skriver in adressen i sökfältet i webbläsaren

   Prova att rensa din webbhistorik om du inte redan gjort det. Det funkade för mig. Det som inte går är att bli omdirigerad via bloggbevakning.se, vilket gick tidigare.

  OFF TOPIC
  Någon som läst Elsas blogg idag? Där hon skriver att hon varit djupt deprimerad sen sex år tillbaka? Hur går det ihop egentligen? Har hon en spökskrivare som driver hennes sociala medier?

   En depression kan komma i mängder av olika skepnader.
   Ta amerikanska ”Twitch” som exempel.
   https://www.instagram.com/reel/CmDH0uuJ_rT/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

   Några dagar senare tog han sitt liv.
   En otroligt ignorant kommentar av dig faktiskt.

    https://regionuppsala.se/infoteket/hamta-kunskap/fakta-om-funktionsnedsattningar/depression/

    ”Egentlig depression
    Den vanligaste formen av depression kallas egentlig depression och brukar delas upp i tre svårighetsgrader. Gränserna mellan dem är inte skarpa, men de kan beskrivas ungefär så här:
    Lätt eller lindrig depression
    Vid en lätt depression kan man ofta fungera socialt och praktiskt i sitt dagliga liv. Trots att man mår dåligt kan man med viss ansträngning ändå klara av att gå till jobbet, umgås med vänner och sköta sina dagliga sysslor.
    Medelsvår eller måttlig depression
    Vid en medelsvår depression kan det vara svårt att orka med sitt vanliga vardagsliv och sina relationer. Det kan vara att man inte orkar gå till jobbet, umgås med sina vänner eller att man sover sämre. I vissa fall kanske man lyckas dölja för andra hur man mår och ändå fullfölja sina plikter.
    Svår depression
    Vid en svår depression kan man må så dåligt att man inte ens orkar stiga upp ur sängen eller orkar äta och dricka. Allvarliga självmordstankar och planer på att ta sitt liv kan förekomma, även om inte alla som har en svår depression tänker på att ta sitt liv.”

    Inte så ignorant ändå att inte förstå att Elsa haft en djup depression, om man läser kriterierna?

     Är ganska ignorant jo att inte kunna förstå att en människa som man inte ens känner på djupet/eller överhuvudtaget kan vara djupt deprimerad. Finns sååå många som haft en fasad och verkat glada i andras ögon och som sedan plötsligt tagit livet av sig. Du kan aldrig veta exakt hur en annan människa mår inombords.

     Fast här måste jag inflika. Min mamma har svår depression (fått ECT) men fungerar någorlunda ändå, kan skratta och vara som vanligt. Jag själv har försökt ta mitt liv 4 gånger. Men jag fungerar ändå okej utåt. Har inte jag svår depression då? Man kan vara djupt deprimerad utan att ligga i sängen och vrida sig av ångest.

    https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/10/19/ett-forsok-till-en-tidslinje-over-isabella-lowengrip-och-ect-forsaljningen-och-minnesforlusten/

    Här ifrågasätter du själv ILs depression o vad man potentiellt kan tänkas orka med som deprimerad. Ignorant av dig den gången?

     Jag tvivlade på det mesta som kom från henne eftersom hon hade ett excelark till precis allt och allt gick ut på att få reaktioner och omskrivningar, istället för att sträva mot att vara sanningen. Går inte riktigt att jämföra med Elsas inlägg.

      ”Och ORKAR man ens göra det om man är så deprimerad att man får elchocksbehandling?
      Det är ju en ganska så stor arbetsbörda att sitta och fabricera ihop inlägg till bloggen och Instagram för flera veckor, även om man mår bra men Isabella ska alltså ha gjort detta i den djupaste av depressioner?”

      Det är detta jag menar. Här ifrågasätter du vad man potentiellt orkar göra som deprimerad.

       Jag ifrågasätter om Isabella varit inlagd för att få elchocker och samtidigt fabricerade inlägg till bloggen varje dag.
       Jämför du det med det som Elsa beskriver? För mig är det två vitt skilda saker.

        Hmm… du ifrågasätter alltså hur någon kan vara djupt deprimerad, bli behandlad för det samtidigt som den bloggar? Men när Elsa påstår samma sak så är det två skilda saker?

        Du kanske bara ska pudla.

       Det blir dock inte jämförbart. Elsa skriver att hon har en djup depression, det betyder inte nödvändigtvis innebära det som rent kliniskt kallas svår depression. Hon kan mycket väl ha en påtaglig medelsvår depression som hon får läkemedel för och därav mår bättre.

       ECT sätter man in vid det som kliniskt kallas svår depression där andra alternativ inte har hjälp (generellt, undantag finns). Här är depressionen enligt diagnoskriterier så pass svår att individen är gravt funktionsnedsatt i vardagen, således den nivån där även basala saker så som en dusch kan vara fullkomligt omöjlig. Dessutom borde hon ha testat flertalet läkemedel, vilket i intrappning ger svåra biverkningar, utan att få effekt av dessa. Det hade märkts utåt.

      På vilket sätt går det inte jämföra med Elsas inlägg? Hur vet du att Elsa inte använder sig av excelark? Är vissa influensers mer okej att granska än andra?

       Läs Belles kommentar här under.

        Hmm va? Vad har belles kommentar att göra med mina ovanstående frågor? Kan du inte bara svara? Du ville ju uppenbarligen diskutera detta.

         I grund och botten trodde jag inte på Isabella med tanke på allt hon ljög om när det begav sig.

         Vad jag tror Camilla menar är att Isabellas historia inte går ihop, medan det inte finns några konstigheter i det Elsa beskriver. Isabella beskrev att hon var inlagd i tre veckor och därefter rymde från sjukhuset vilket låter helt orimligt. Man behöver inte vara inlagd för ECT, och är man inlagd så kan ingen hindra en från att skriva ut sig och åka hem. Undantaget är om Isabelle skulle vara inlagd på LPT, men då hade rymningen inneburit att polisen tillkallats och tagit henne tillbaka på tvång.

    Sedan är ju vissa dagar lättare och andra tyngre. Svårt med långvariga depressioner för livet blir ju så annorlunda. Bra när bloggare skriver om jobbiga händelser. Livet är inte bara en dans på rosor.

    Jo jo. Men en djup depression är en djup depression. Mycket, mycket allvarligare än lindrig depression. Rejält sänkt funktion, hög självmordsrisk, svårigheter att sköta sin egen hygien, svårt att gå upp ur sängen, stora svårigheter att ha ett jobb.

     Fy fan vad okänslig och okunnig kommentar. Jag har överlevt 4 suicidförsök, ändå funkar jag utåt sett normalt. Är inte jag svårt deprimerad då? Var går gränsen liksom?
     Man kan utåt vara helt som vanligt och ta sitt liv nästa dag. För att ta sitt liv krävs nog att man är ganska djupt deprimerad, eller hur?

   Alltså fy, vad menar du ens med ”hur kan det gå ihop”? Trodde vi alla var ganska överens om att man inte ska tro att allting är så perfekt som sociala medier får det att se ut många gånger

   Jag är diagnostiserad med medelsvår depression men pluggar 100% och jobbar 25% så jag förstår inte din poäng?

   Li
   Timmarna och dagarna kan pendla kraftigt mellan att må bra och inte alls må bra. En dag så skulle jag kunna tex vara jätte aktiv och göra en massa saker. Dagen efter vill jag knappt gå ur sängen och vill inte göra någonting och allt känns hopplöst.

   Nu läser jag inte Elsas blogg så jag kan inte uttala mig om hur hon utåt agerar i vardagen. Men hon skriver att hon är djupt deprimerad – det i sig är inte en diagnos utan endast en uppfattning. Egentlig depression delas rent kliniskt in i lindrig, medelsvår och svår, där den sistnämnda medför omfattande funktionsnedsättning i vardagen och ett mycket dåligt mående. Men redan vid en medelsvår depression påverkas vardagen och patienten mår dåligt, ett tillstånd som absolut kan uppfattas som en djup depression.

   Dessutom får man inte glömma att hon kanske medicineras för sin depression och därmed mår bättre. Ponera att du lider av hypertoni och sänker ditt blodtryck med läkemedel, är du frisk då? Svar nej. På samma sätt är man inte frisk för att man mår bättre av antidepressiva läkemedel. Personen i fråga kanske står på högsta dos antidepressiva med tillägg och ångestdämpande, och det är åtminstone inte min definition av icke-deprimerad. Däremot kan läkemedlen bidra till ett bättre mående och bättre funktion i vardagen, men frisk är man först när man är funktionell utan behandling.

    Vem är Elsa?

   Elsas make skriver i hennes blogg ibland. Det är även han som modererar kommentarsfältet stenhårt.

    Fint av honom 🙂

  Black face går väl rätt bra ihop ned Johnny Bodes nazist-fäblesser?

  Jag är diagnostiserad med medelsvår depression men pluggar 100% och jobbar 25% så jag förstår inte din poäng?

  Vilka sköter ert serverbyte så man vet vilka man absolut inte ska anlita…

   Veckans bästa kommentar! Om jag går in här på min iPhone, så får jag bara upp ”Reklam för sanning & konsekvens”, publicerad 18.00 i går, inget annat. ”Inga kommentarer”, men klickar jag fram dem finns hela sju stycken.

   Det här kan bli årets sämsta serverbyte. Vad är det för pajasföretag som ligger bakom?

   Tror inte du ens är i behov av att anlita den typen av företag ?

    Och det vet du hur?

     TROR 🙂 Läs igen.

    Varför tror du det?

  Hon blir mer och mer korkad för varje dag som går.

  Vi provar igen …

  Om jag går in här på min iPhone, så får jag bara upp ”Reklam för sanning & konsekvens”, publicerad 18.00 i går, inget annat. ”Inga kommentarer”, men klickar jag fram dem finns hela sju stycken.

  Det här kan bli årets sämsta serverbyte. Vad är det för pajasföretag som ligger bakom?

   Du kanske ska fråga nyheter24 istället, och din tidigare kommentar syns fortfarande, så du behövde inte prova igen 🙂

    Men DU kanske ska fatta att det ser lite olika ut för andra och att kommentarer inte syns.

     Jadå 😉 ville bara upplysa personen om att kommentaren finns där, så hen slippa försöka ännu en gång ☺️

    Det här är väl nyheter24?

     Nej, detta är bloggbevaknings kommentarsfält, en blogg som Camilla driver på nyheter24’s plattform. Men hon är knappast ansvarig för nyheter24

      Jaha så att berätta här hur man upplever den här sidan funkar inte utan man ska höra av sig till nyheter24? Du är smart du. Jättesmart.

       Tagga ner.

  ”Grässtrå, möt Margaux” ????

   Halmstrå???

  Måste bara testa om jag kan kommentera nu, det funkade inte förut.

  Jag är lyckligt lottad, jag har kommit in hela tiden.

  Angående Margå så tänker jag att hon på något sätt försöker i allafall. Hon når inte hela vägen fram på samma sätt som Sandra Bullock gör när hon fått ett diss pris.
  https://youtu.be/ghS98BKy29Q

  Men jag tycker det finns lite underfundigt i båda inläggen. I första att hon ska bjuda fd pristagare på middag. Roligt för att Johnny Bode sällskapet festar upp prisetagarnas pris pengar på krogen och att pristagarna inte får vara med.

  I den andra för att det faktiskt tyder på lite självinsikt.

  Margaux har nog fått hjälp med att skriva det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.