En influencer som uppskattar följarnas engagemang

Och då är Carina Berg inte ens den typen av Instagraminfluencer, som tjänar majoriten av sina pengar på sociala medier.

Om du inte hängt med i svängarna här så har jag, vid upprepade tillfällen, publicerat extremt osköna svar från influencers som svarat snäsigt när människor undrat över någonting i influencerns innehåll.
Det kan handla om otrevliga svar som att de ”inte är någon jäkla kundtjänst” eller någons ”privata Instagram-shopper”, att ”de minsann har semester och inte tänker svara på några frågor”, tar betalt för att svara på frågor,  eller att de enbart svarar på frågor från följare som följer dem.
I mångt och mycket en demonstration i hur man förlorar följare, potentiella följare och engagemang på sina plattformar väldigt snabbt. Särskilt om jag uppmärksammar det. 😉

Så hatten av till Carina Berg, som inte bara engagerar sig i sina följares engagemang, utan som också skriver att hon ”älskar deras frågvisa engagemang”! 

Tack för tips! 

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem e Julia Frändfors nya kille? Nyfiken!!

   Runar!

    Sebastian hette han ju. Eller hade iaf ett namn short for Sebbe

     sebastian garpenschöld. Exet som stängde ned Julia IG heter Linnea lindstedt.

  Är inte Alice Stenlöf den kvinnliga motsvarigheten till den yngre Marcus Schenkenberg? Snygg som få, men lika intetsägande och tråkig så fort de börjar tala.

   Har för mig att hon var den vettiga i podden hon hade med Bianca. Men hon kanske blivit hjärndöd efter att ha varit influenser för länge.

    Hon är helt vettig och samtidigt så trist!

  Carina Berg är skön & verkar vettig. Nån som annars är desto oskönare och vinner guldmedalj i sjukt otrevligt så fort nån har en åsikt eller är ifrågasättande osv., är ju ”wanna-be-kändis-Toftby”.

   Medhåll 100%

   Toftby som knappt är känd för någonting, hänger sig kvar i rampljuset desperat.

    Jaaa det är därför hon hyllar alla kändisar. Spelar ingen roll vad inlägget innehåller. Hon är alltid där med sina emojis.

     😂

     Ja, hon är ju det, och droppar kommentarer som om de vore bundisar.😂

   Håller med. Har man den minsta avvikande åsikt under hennes inlägg så svarar hon så himla drygt och otrevligt. Slutade följa henne pga det. Skriver man inte ’du är såååå fin’ eller ’ahh, vara har du köpt den där blusen’ (troligtvis Ellos dock då det verkar vara hennes enda riktiga samarbete) så blir man avsnäst.

    Jag följer henne då jag är så fascinerad av hur hon är och vilket liv hon lever. Ändå rätt grymt att kunna leva på (och bli hyfsat rik på) att vara superytlig, falsk och bete sig som att hon jobbar hårt när det enda hon gör i själva verket är att trycka in så mycket fillers hon bara får plats med, fota sig själv i Elloskläder, ta selfies i samma vinkel, åka på gratisresor och kalla det för att jobba, dricka alkohol var och varannan dag och tro att det är normalt. Hennes fjäskande för kändisar och kändiskåthet är så pinsam så man storknar. Är man själv från en småstad så är det så jäkla tydligt hur småstadstjejen i henne lyser igenom i allt hon gör. En wannabe kändis och pinsam människa utan dess like.

     Håller med i allt. Blommiga Ellostält verkar vara favoriten. Sen tror jag fasen hon lägger kommentarer på sin blogg själv, för att det skall se ut som om fler läser, samt försvara ev.kritik eller åsikter hon får. Hon stavar nämligen som en kratta och dessa kommentarer är skrivna exakt likadant. (givetvis innehåller de alltid superlativ en masse)

     Det är fantastiskt att hon ska influera sina följare och andra hur man skall leva….
     Att på sina ”jobbresor” börja dricka på Landvetter och sén från morgon till sena kvällen lägga ut bilder på sig själv och StekarJanne, nästan alltid med glas i handen, vin, champagne, öl o drinkar. Är samma när de är ute i Göteborg eller var de än är……allt går ut på att dricka alkohol. Både vardag som helg.

  Jag har en hemmasnickrad teori om att influencers inte vill ha dm, för att det inte påverkar algoritmen på samma sätt. De vill ha kommentarer och mätbart engagemang. De vill åt pengarna och synligheten, inte interaktionen med följarna.

  Kan någon förklara för mig varför Anna Book står naken i ett förråd på en bild på hennes Instagram?

   😂 Oj! Hon låter desperat.

   Tyckte det var ett oerhört sansat och vettigt inlägg av Anna. Läs bildtexten till hennes första bild i inlägget istället för att spekulera och vara taskig här.

    Fortfarande märklig bild dock, skulle gärna vilja veta bakgrunden 😅

     De kanske lekte fånge och fångvaktare eller nåt, vem vet 😂

      Fångarna på fortet, garageversionen?

    Texten är vettig. Bilderna så onödiga så man smäller av. Konsekvenstänk noll.

    Texten ifrågasätter jag inte. Den var bra. Men bilden i förrådet var ändå udda.

   För att hon är en TRYGG 💪🏻💪🏻 kvinna som vill LEVA 💥💥🔥🔥

   Hade hon inte kunnat skriva den texten UTAN att publicera de där bilderna?! Varför mata trollen liksom? Hon är som en skiva på repeat. Hur många gånger har hon skrivit likadant? Jag vänder mig helt emot all form av elakheter mot henne som person, men håll med om att hon skapar det mesta dramat så himla bra på egen hand. Vet ni någon annan kändis med lika tjock offerkofta? Tänk om hon kunde sluta älta. Och vad i helvete trodde hon när hon lade ut förrådsbilden??!! Hur normalt? Hennes totala gränslöshet och totala brist på integritet biter henne själv i röven. Fattar hon inte det?

   Om någon hade sagt till mig imorse att idag är dagen när du ska få se Anna Book i stringtrosor hade jag nog inte gått upp.

  Älskar influencers som inte vill svara på frågor, men själva frågar sina följare om råd. Ser de inte själva ironin?

   Det gör väl ont när de tänker!

   Fast det är ju lite skillnad ändå. En influencer som ställer en fråga till X antal följare ( troligen mer för att få ökat engagemang än av genuint intresse) och får ett gäng svar att gå igenom när/om man orkar. Förhållandet blir en till många. Jämfört med att X antal följare ställer, kanske samma fråga, till en influencer. Där blir förhållandet många till ett istället. Dessutom kan det upplevas som väldigt tjatigt att få samma eller liknande frågor många gånger även om varje enskild frågeställare bara frågade en gång var.

  Hennes tv-karriär skulle ju vara rätt så körd ifall hon betedde sig oskönt. Ingen skulle ju njuta av hennes nylle i rutan, skulle vara konsekvensen.

   Eller så är hon en skön människa helt enkelt 🙂 tror inte hon hade varit oskön/elak oavsett om hon var känd eller inte.

  Jag har lagt märke till att det är förenat med livstidsstraff att fråga Anitha Clemece något. Hon har inte tid och svarar otrevligt. Sen lägger hon ned all tid i världen på att argumentera. Då finns tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.