Mimmi Sissela har startat en ny Youtubekanal

Efter att Mimmi Sissela blev utsatt för Vlad Resiers elaka prank, så förstår jag att hon inte har något förtroende för honom, och kanske inte är så supersugen på att ha honom som ”mentor” på Youtube, vilket var det som utlovade från början. 
Eller ja, man skulle ju vinna den av hans kanaler som givit honom hans inkomst de senaste åren, men eftersom det också var lögn och bara ett sätt för honom att – på bekostnad av Mimmi i det här fallet – få en massa PR så är jag imponerad över att hon inte tappade sugen helt.
För det har hon inte gjort, utan hon har istället skaffat en egen Youtubekanal som inte har någonting med Vlad att göra, och jag vill stötta och hjälpa henne lite på traven efter det Vlad utsatte henne för.
Så…
Är du intresserad av meditation, yoga, mindfullness, andlighet och liknande så tycker jag att du ska kika på hennes video här ovan där hon presenterar sig själv och det hon kommer göra med sin kanal. Videon är 4:22, så det hinner man med på ett standardbesök på toaletten till och med. 😉

Du hittar hennes kanal HÄR om du vill stötta henne! 


Här kan du läsa mer om vad Vlad gjorde i det här ”lotteriet” –  som jag sannerligen inte släppt än.
Så jävla fult gjort av honom, och på bekostnad av en annan person.

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Låter inte som en kanal för mig men hoppas det går bra för henne.

   Håller med inget jag skulle följa. Vet inte om hon är helt övertygad om hon vill hålla på med youtube heller vilket jag förstår kan kännas mäktigt att börja med.

   Oavsett vad jag personligen tycker om hennes kanal så tycker jag det Vlad gjorde var så vidrigt.

  Fult av honom men även ganska fult att vilja ta över en kanal öht med tanke på följarna? De har väl börjat följa någon av en anledning.

  Tex om jag följde en kanal som handlar om böcker skulle jag ju inte bli glad om den plötsligt lottades ut till någon annan och vanns av någon som gjorde om den till att handla om fotboll.

  Var är respekten för följarna i det här?

   Följarna är bara siffror. Både för den som startade kanalen och för den som tar över den.

   Följarna visste (läs:trodde) om att han skulle lotta ut kanalen, så det är inte direkt synd om dem. De hade ju liksom inte blivit tvingade att kolla på hennes videos 😅 är ganska enkelt att avfölja någon.

    Menar själva grejen att lotta ut kanalen. Hade alla följare valt att avfölja är det ju inte ens något att vinna, eller hur?
    Räknade de tävlande med att alla följarna skulle vilja stanna kvar även om kanalen bytte riktning?

    Och har inte sagt att det är synd om dem. Men hela grejen känns konstig och respektlös. Som om följarna är ingenting, bara siffror som en ovan skrev.

   Det är isåfall vlads ansvar att ge bort kanalen och Vlad som gör fel oavsett vad

   Men att lura henne och sen ge något liten kanal är inte direkt roligt. Spelar väl ingen roll hur många som följer kanalen är bara att han gjorde ett ”prank” för att tjäna ännu mer pengar.

  Fint av dig Camilla ❤️

  Låter som en kanal för mig! Ska kolla 😍

  Jag skulle inte vilja att folk följer mig för att de tycker synd om mig utan för att de gillar det material jag postar.

   Menar alltså inte att de som följer henne gör det men får lite den känslan av inlägget. Att det på något vis ska följas för att ta ställning mot hans handling.

    Jag tänker att Camilla upplyser om att kanalen finns och att de som då är intresserade börjar följa.

  Jag är inte så aktiv på YouTube så jag kommer förmodligen inte kolla på hennes kanal så mycket, men… Jävlarr va jag ska prenumerera!!

  Fint av dig Camilla! Däremot, jag är noll intresserad av någon som dels följer VR, dels vill ärva hans kanal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.