Klara Elvgrens resebonanaza

Jag är inte heller som Greta Thunberg med mitt resande – som signaturen ”Hej” skriver här ovan – men jag tror Klara Elvgren varit utomlands fler gånger de senaste tre månaderna än jag varit på fem år.
Först var det Thailand, sen Maldiverna och nu New York.
Kanske maxar hon ut resandet nu innan hon och Jhon blir föräldrar, någonting som brukar innebära en förändring av livet för de allra flesta.
Eller så kommer hon ha samma inställning till sitt barn, som Hanna Friberg har till sin hund – någonting som är gulligt och roligt att ha ibland men som man lämnar bort när man vill leva på som tidigare?
Nä, skämt å sido….

Jag tror nog ändå att alternativ ett är den bästa gissningen här.
Hon maxar ut för att sedan i lugn och ro ta sig an föräldraskapet och sin lilla ”mini-me”.
Det är vad jag tror… Vad tror ni?

 

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Konstigt att hon vågar åka till NY efter händelsen i East Palestine, Ohio. Många anmälningar även i NY kring märkliga händelser som man tror har koppling till det kemiska utsläppet.

      Ok om du tror på konspirationsteorier men att shamea andra??

    Hur långt gången är hon? Trodde inte man fick flyga utan att ha starka skäl när man är så pass gravid som hon är?

    Vi får hoppas hon har en bra reseförsäkring om barnet vill ut under semestern. Inue direkt billigt med vård i USA.

      Olika med olika bolag, vanligast är ca en månad före bf.

      Hon är gravid i v 28. Vet för att vi har samma Bf. Man får flyga till senast v 28, vissa bolag tillåter till v 32 med läkarintyg. Ändå helt sjukt tycker jag att hon reser så mycket.

      Reseförsäkring täcker i regel fram till 28+0. Brukar vara till samma tidpunkt man kan flyga utan intyg. Därefter lite olika regler beroende på resans längd.

        28+0 är 28. Vad fan betyder det?

          Många säger v.29 om tiden 28+0 – 28+6. Sjukt förvirrande.

            Så om vecka 28 är vecka 28 in i graviditeten… vad betyder +-siffran?

              Man är 28 fulla veckor. Vissa säger ”jag är i vecka 28” då kanske de menar typ 27 hela veckor och 3 dagar. Då är man i 28, inte 28 fulla 🙂

              Antalet dagar i veckan. I min gravidapp står det tex gravid i v. 19 (18+3) idag. BF brukar räknas på 39+6. Vården pratar i regel om slutförda veckor, vissa andra om påbörjade.

                So very confusing. Tack för förklaringen och tack för att jag är förbi barnafödande ålder.

              Dagar. Så V28+3 betyder att man varit gravid i 28 fulla veckor plus 3 dagar. Alltså befinner man sig i vecka 29, superenkelt 😉

                Exakt! Att säga att man är gravid i 28+3 är som att säga att ens barn är 24 månader gammal. Så otroligt förvirrande och lite fjantigt.

                  Nej det inte är samma sak.

    Hon ser inte jättegravid ut. Kanske halvvägs?

      Svar till ovanför.

      Hon skrev i stories att hon har haft halsbränna sen v25 så hon är minst 26 veckor.

      Alla blir inte jättestora som gravida förvisso.

      Vissa bebisar kommer inte ut som 5kg klumpar. Och då får mamman inte speciellt stor mage.

    Hade jag råd och tid så hade jag nog rest minst lika mycket. Jorden får tacka min arbetsgivare helt enkelt.

      Jag hade inte rest lika mycket men defenitivt mer man kan faktiskt resa ganska billigt även med flygplan om man är lite eftertänksam 🙂

    Jag tycker det är mer intressant hur hon kan tjäna så mkt, knappt 200k följare. Gör hon nåt annat än instagram (och det där tv-programmet)?

      Vad tjänar hon?

      Tror vissa influencers lever långt över sina tillgångar (t.ex Klara) medan andra sparat sjukt mycket pengar (Kenza).

        Men kolla hennes siffror innan du sitter och gissar.

        Klara fick nog en ganska stor summa av kanal5 för programlederiet för det där F-boy, det ligger mycket pengar i tv-branschen, de får ofta väldigt bra betalt.

        Ja hon verkar vara en slösa som lever för dagen. Känns inte heller som att hennes karriär kommer vara så värst länge, man tröttnar fort på henne som person.

      Plockar man ut 1 miljon som hon gjorde 2022 har man nog råd att resa…

      Alltså hon går och fönar håret hos en frisör typ hela tiden med (en vanlig vardag ) sedan några timmar senare har hon tofs igen och förstört det hela. Jag menar bara det brukar kosta upp mot 500 för en föning hos en frisör (styling ) jag tror hon lever över sina tillgångar, även om det känns bra på banken nu så kommer det till slut märkas av

        500 i Stockholm räcker inte

        Orkar man inte föna sitt hår hemma själv? Lägger folk seriöst 500+ kronor på att gå till en frisör och föna håret?

    men snälla kolla upp fakta innan du yttrar dig. hennes bolag omsatte och gjorde miljonvinster 2022. hon har råd att resa, bara för du inte har råd att resa så innebär det inte att klara är pank 😛

      Man kan ju också resa med olika budget. Alla fina (på bild) hotell kostar inte en förmögenhet. Samma mer flygresor om man är lite flexibel med datum, tider och mellanlandningar. Behöver inte bli så fasligt dyrt.
      Men med det sagt så vet jag inget mer om hennes resor än det som framgår här i inlägget.

      Även en miljon tar slut dock speciellt med såhär många onödiga kostnader, att förlita sig till att influenser karriären kommer ge mat på bordet eller att få ett till jobb inom tv är inte garanterat henne.

      Men med det sagt man kan faktiskt resa väldigt billigt tror dom flesta med en normal lön kan resa. Jag hade fått dåligt samvete om jag reste så mycket som klara gör dock, är inte direkt så kul att bidra till det när världen brinner. Men ja jag är absolut ingen klimatpolis sätter mig gärna på ett plan, men någon gräns finns väl?

    Senaste två månaderna är det väl till och med. Ja tre långresor på två månader är inte illa. Hon har väl tjänat mycket pengar och så vill hon väl passa på innan bebis kommer och så länge hon orkar.

    Hur bra är det egentligen med strålningen hon/barnet utsätts för när hon flyger? Vet att det finns de som väljer att ex. inte röntga tänderna hos tandläkaren pga. viss risk för strålning men den ”mängden” är ju inte på något vis jämförbar med en flygresa och detta är sex flygresor på kort tid som Klara gjort.

      Är det strålning på flygplan? Vad för strålning?

        Det är magnetkamera (MR) du kan be och få ut plåtarna när du passerar tullen sen. Kostar extra om du väljer helkroppsbilder.

        Bakgrundsstrålning från rymden

    Men hon tog med sig sin vän som är makeup artist också vad ska dom göra där tro

      Fotografering för Chiquelle eller Na-kd

    Jämfört med Paula ligger hon väl i lä. Paula har hunnit med en hel del flygresor i år, åker på en till på måndag och har flera inplanerade i sommar.

      Tänkte precis också skriva det, hon åker väl iväg på sin fjärde bara för i år. Är mer än vad jag reser på 10 år

      Ha ha ja. Paula: amen vi förstod INTE att Abu Dhabi var problematiskt resmål för vi hann verkligen inte läsa på och JAG var tvungen att komma bort men nu har jag LÄRT mig att läsa på lite om rättigheter, lagar och så.

      Paula tre veckor senare: Ah jag ska till Maldiverna. Så DRÖMMIGT. (Ja tja orgie i miljöförstöring, växande sopberg pga resorturism och tillämpar liknande lagar som Abu Dhabi om man skrapar lite och noll från resort går tillbaka till de som behöver det . )En googling bort.
      Alltså ÄR hon så här ovetande eller låtsas hon bara?

        Tror att hon vet och förstår mer än hon ger sken av, men att hon skiter i det. Tror att hon vill framstå som duktig och ordentlig. Sett många beskriva henne som skenhelig.

        Jag tror absolut inte att Paula är korkad, men hon verkar bara bry sig om vad hon själv vill och så skiter hon i vad som är moraliskt rätt, miljön, konsumtion osv.

      Herregud vad folk är lätt kränkta? Låt henne resa och upptäcka världen vilket man själv skulle gjort om man hade pengar till det, jag ligger stadigt på ca 5 resor per år och hade jag kunnat hade jag gjort 12 resor .

      Sen att resa när man är gravid vad är de satt klaga över? Alltså folk har för mycket fritid

    Ska få barn 2-4 veckor innan henne och är stressad med att boa och få allt i ordning inför bebisens ankomst. Har hon ens börjat fixa något?

      Det har hon säkert gjort 🙂 skulle förvåna mig annars

      Kommer väl en spons snart så det blir klart på direkten.

    Det jag tycker är intressant är vilka enorma mängder mat och gottelådor ungdomarna har idag, bla Klara, Bianca…. Helt galet. Är det vanligt bland oss vanliga? Inte hos mig ialf.

      Tror faktiskt det är lite vanligare nu än för äldre generationer. Känns ganska amerikanskt, har vänner i usa och där är det vanligts att ha snack i låda som dom bara äter då och då. Medans svenskt sätt att tänka på är att typ köpa hem lite godis på lördag (generaliserar nu)

      Jag har själv tillgång till lite sötsaker fast absolut inte såna där mängder godis som klara har hade aldrig hanterat det .

      Jag har också en godislåda men så har jag också bott i USA. ?

    Nu har hon ju varit tydlig med att resan till Maldiverna var ett jobb, hon sa till och med att hon själv inte hade lagt ut de pengar den resan hade kostat om hon hade betalat själv då hon tyckte det var överpris. Hon har även sagt att resan till N.Y nu till viss del är jobb. Hade min chef skickat mig till Maldiverna och N.Y så hade jag också glatt packat väskorna.

    Fattar ej hur folk vågar resa som gravida alls. Inte säkert barnet vill ut exakt vecka 40… Då sitter man där i ett annat land och får betala neovård. Eller så får man betala när ens flyg behöver lands för att man behöver föda. Eller så får man en blodpropp på planet. Folk har noll koll. Värst är ju när Kenza hela tiden reser till Maldiverna som gravid. Sjukhuset på Male är inte direkt topp om jag säger så.

      Folk är ju olika. Vissa är väl mer avslappnade. Jag som har kontrollbehov har rest i början av graviditeter men så fort det är ”ett barn” där inne så har vi varit hemma. Hade inte mått bra av massa strul utomlands eller att få ett missfall eller föda i ett annat land. Känner mig otrygg nog med en förlossning i Sverige.

      Sen finns väl en kategori som inte vet någonting om nånting. Vissa influensers som skrivits om här till exempel har ju uttryckt största förvåning över de mest basala saker med en graviditet. Typ;
      ”ingen sa att det var jobbigt att ha en stor mage”
      ” varför pratar ingen om att bebisar inte sover på nätterna?”
      ” varför var ingen som sa att brösten blev stora när man är gravid”
      ” varför sa ingen att man blöder efter att ha fött barn”

    Häpp, är Klara gravid?

    Har en känsla av att skattmasen kommer höra av sig snart och då kommer hon nog ångra allt detta resande. Är övertygad om att det inte är privata medel som används

    ”Mini-me”?
    Hon bär på en människa som är sin alldeles egen person, inte en kopia (mini-jag) av sig själv.

      Men snälla? 90% av alla gravida säger mini me. Otroligt omoget att ens klaga på de

    Något som ingen verkar uppmärksamma är Zikaviruset, min gynekolog sa till mig att man ska inte resa till länder med zikavirus 6 månader innan man planerar att börja testa bli gravid eller när man är gravid. Både Thailand och Maldiverna har zikavirus. Ingen verkar ha kollat upp detta.

      Så tänkte vi också när vi skulle bli gravida. När vi sagt det till gyn osv blev de alltid lika förvånade. Sa typ ”så bra att ni tänker så, det gör ingen annan” Har tagit upp det med alla vänner å bekanta och ingen har ens hört talas om zika. Samtidigt, såhär efter tänker jag att miljoner barn föds i de länderna samt som vistats där. Så vet inte om det var lite överdrivet?

    Tråkigt att så många inte tycks ha hört talas om klimatkrisen utan flyger som aldrig förr.

      Lägg av med dessa klimat skit. Är så trött på höra vad vi svenskar gör fel eller ska göra, kolla hur de ser ut i Indien till exempel? Där dom kastar sopporna rakt ner i vattnet.
      Nu räcker de med klimat, miljö och mom shaming.

        Ja fyfan nu hystar jag mina från balkong rätt ner i ån bah och bokar en charter så det jämnar ut sig!!! Toppenstrategi

        Eller så inser man att gemene svensk har en långt högre levnadsstandard (och då koldioxidutsläpp) än genomsnittlig människa på jorden. Och då kanske man ska hejda sin impuls att flyga till nån strand när det ”varit lite mycket på jobbet” för att unna sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.