#jagvetvadensnippaär

”XX har genom att föra sin hand innanför målsägandens shorts och trosor, hålla handen på målsägandens snippa och ha ett finger inne i snippan, utfört en sexuell handling med NN som var tio år”.

Tingsrätten dömde mannen till tre års fängelse för två fall av våldtäkt mot barn.
Hovrätten gör i stora delar samma bedömning i domen som meddelades igår.

”Åklagarens påstående att XX fört sin hand innanför målsägandens shorts och trosor, hållit på henne snippa och haft ett finger inne i snippan är styrkt”.

Men. Sen börjar domarna grubbla. Vad är egentligen en snippa? Vad betyder detta substantiv?

Domarna kunde inte komma fram till vad flickan menat med snippa när hon berättat vad mannen gjort mot henne och med hjälp av ordbok har de kommit fram till att de ska tolka snippa som yttre könsorgan, inte som vagina eller slida, och därmed kunde de fria mannen från våldtäkt.

Att flickan i flera förhör sa att fingret ”kom in i snippan” och att hon i det första vittnesmålet berättade att hans finger var ”typ långt inne” viftas bort.
Det fanns en av fem domare som ville fälla mannen, den domaren var den enda kvinnan av dessa fem.

Tänk att vårt rättssystem ständigt når nya bottennivåer. Helt fruktansvärt?
All kärlek och styrka till den utsatta flickan med familj❤️
Bilden och delar av texten är från Aftonbladet

Låt oss visa gubbarna i hovrätten att vi är oändligt många som vet exakt vad som menas med en snippa!
Som en digital protest sprider vi denna bild under #JagVetVadEnSnippaÄr för att markera mot den fullkomligt vedervärdiga dom som hovrätten meddelade igår när de friade en man för våldtäkt för att de inte kunde slå fast vad som menas med snippa.

Bakgrund:
Tingsrätten dömde en man till tre års fängelse för två fall av våldtäkt mot barn.
Hovrätten gjorde i stora delar samma bedömning i domen som meddelades igår.

”Åklagarens påstående att XX fört sin hand innanför målsägandens shorts och trosor, hållit på henne snippa och haft ett finger inne i snippan är styrkt”.
Domarna kunde dock inte komma fram till vad flickan menat med snippa när hon berättat vad mannen gjort mot henne och med hjälp av ordbok har de kommit fram till att de ska tolka snippa som yttre könsorgan, inte som vagina eller slida, och därmed kunde de fria mannen från våldtäkt.
Att flickan i flera förhör sa att fingret ”kom in i snippan” och att hon i det första vittnesmålet berättade att hans finger var ”typ långt inne” viftas bort.
?

En digital protest är ett första steg, ju fler vi är desto starkare blir våra röster.
Jag börjar. Är du med?
??? // Pricken Rosa

@prickenrosa – Caroline Svelid –  på Instagram blev, precis som många andra, SÅ förbannad av den dom som frikände en sexuell förövare eftersom domstolen inte visste betydelsen av ordet ”snippa”.
Mannen stod åtalade för våldtäkt mot barn.
Hon skrev ett inlägg på Instagram, som fick en enorm spridning. Kanske ingenting hon hade trott på förhand, men ibland behövs det bara att någon formulerar det vi alla tänker, på ett bra sätt och tjoff, så försvinner det ut i cyberrymden, med tentakler åt alla håll.

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fy fan alltså!

      Ja det är så att man vill kräkas. Vad fan händer. Gör om och gör rätt. Vart är Sverige på väg?

      Och som vanligt blir det hundratals kommentarer och ingen har ens läst domen. Det är så lätt att få igång folk.

        Håller helt med Lina. Jag kan iaf ärligt säga att Jag har inte läst domen. Därför har Jag ingen åsikt om utfallet av domen.

        Men folk har ska verka ”dela” inlägg och skrika eftersom bloggbevakning har nu beodrat hennes följare att göra så….

          Har du levt under en sten det senaste dygnet? Jag var typ SIST med att dela inlägget.

          Så här står det förövrigt i domen. Som jag läst.

          Målsäganden har emellertid då inte förklarat när- mare, vare sig i ord eller på annat sätt, vad hon avsett med ”snippan”. Inte heller någon av de förhörspersoner som enligt vad som framgått talat med henne om händelsen har sagt vad hon kan ha menat med det uttrycket. I avsaknad av besked om målsägandens uppfattning om innebörden av ordet snippa får man falla tillbaka på den betydelse ordet får anses ha i allmänt språkbruk, där det är ett vardagligt uttryck för kvinnans yttre könsorgan (se Svensk ordbok, 2021). ”Snippa” ska därmed inte förstås som syno- nymt med ”vagina” eller ”slida”, som i ordböcker beskrivs som ”kanal som förbinder de yttre könsorganen med livmodern”.

          Målsägandens återkommande svar under polisförhören om att XX med ett finger ”kom in i snippan” kan alltså inte tas till intäkt för att han förde in fingret i hen- nes slida, och det gäller även när man beaktar att hon i inledningen av det första förhö- ret uppgav att han kom in i snippan ”typ långt inne”. Till bilden hör nämligen också att hon på fråga om hur långt fingret kom in svarade att det var svårt att förklara. Osäker- heten om målsägandens upplevelse i nämnda avseende förstärks av innehållet i den nyss nämnda promemorian från brottsanmälan, närmare bestämt uppgiften om att hon inte visste om XX ”tog in fingrar i henne”.
          Det är följaktligen inte styrkt att XX har penetrerat målsägandens under- liv. Vad han är överbevisad om är att han vid två tillfällen har fört in sin hand innanför målsägandens shorts och trosor samt hållit på hennes yttre könsorgan och fört in sitt finger där. Agerandet har såvitt framgått i båda fallen varit helt kortvarigt, om än att det skapat obehag hos målsäganden. Det bevisade handlandet kan inte sägas vara av sådan karaktär att det utgör sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens all- var är jämförliga med samlag. (Om bedömningen av samlagsbegreppet m.m. i praxis, se SOU 2021:43 s. 98 f.) Åtalet för våldtäkt mot barn kan därmed inte vinna bifall.

            Det spelar inte roll om du var ”sist” med att dela inlägget. Du skriver fortfarande på slutet till dina följare

            ”Fortsätt gärna sprida Carolines inlägg på sociala medier!”

            Du skriver detta utan att ens hänvisa till någon FUP eller Dom som följare kan själv läsa (och jag skulle även gå så långt att kunna gissa att du har inte ens själv läst FUP:en)

            Jag tycker att det är okej att ha åsikter om man har platform, men ge dina följare åtminstånde utrymma kunna läsa/forska själva inom ämnet. Istället för att beodra dom att hjärnlöst Dela något inlägg och sprida vidare.

            På tal om själva domen har Jag fortfarande inte läst HELA. Spontana frågor kommer till mig som

            1. frikändes personer ifrån ALLA åtal eller Bara ”våldtäkt på barn.”

            2. Vad sa 10-åringen i förhöret, och hur uttrycker hon det som har hänt

            Massa mer frågor som Jag har, men återigen Jag måste läsa FUP:en

            Och om du har läst domen så borde du förstå att det inte alls handlar om att rätten inte visste vad en snippa var. Det var oklart om fingrarna varit inne i slidan eller bara utanpå. Men drevet, som du eldar på, handlar om att ”rätten fattade inte vad en snippa är”. De flesta läser inte mer än så och förfasar sig över hur katastrofalt dåligt vårt rättssystem är med gamla gubbar som aldrig hört ordet snippa förut. Det ger en skev bild av vårt rättssystem som faktiskt fungerar bra. Med ett bättre polisförhör där barnet hade fått möjlighet att förklara bättre så hade det kanske blivit en fällande dom. Lärdom för polisens utredare: Ställ bättre frågor nästa gång.

              Du jobbar som domare? Advokat? Kränkt? Barnet sa att handen var inuti. Punkt slut. Skrattretande att säga att rättsystemet funkar bra

              Det här kommentarsfältet är verkligen ett klassiskt exempel på hur ovilliga vi är att sätta oss in i sakfrågan när känslorna kan få härja fritt. Det är mer enkelt att tro på en genomrutten värld istället för att förstå hur rekvisit i en rättsstat fungerar. Den som inte argumenterar utifrån ett känsloperspektiv blir per automatik en apologet.

              Toppen att många här inne spär på det. Verkligen toppen.

      ?
      Vad sägs om mitt långfinger inne i ditt arsle?! Enligt SAOL är arsle (ramla på arslet) inte detsamma som r*vhål, precis som snippa vs slida, så jag kan inte bli dömd. Dessutom är det inte straffbart att ha perversa fantasier.

    Usch, bedrövligt! ☹️

    Kanske behövs lite nytt frisk blod där, herregud så sjukt och pinsamt!

    Det var väl egentligen Oisin på Aftonbladet som först skrev om detta sjuka. Men bra att det fick spridning!

    Spöstraff med efterföljande avrättning vore lämpligt. Hoppas han som gjorde det blir gruppvåldtagen.

      Hear hear! ✊?

    På Efter fem på tv4 pratade man om detta. En stund senare pratade de om Andrew Tate, vem han är och vad han sagt/gjort och att han trots detta har en så stor följarskara där ffa unga killar supportar honom. Blir fan rädd på riktigt, är det där som är framtiden?

      Inte alls förvånande. Han ger incels en röst.

        Han är väl dock ingen incel eller är förknippad med det på något sätt, eller vad tänker du att det ordet betyder? Dock verkar han ju verkligen inte vara en bra person utifrån det han står anklagad för.

          Jag orkar inte rabbla upp allt han har sagt om kvinnor. Du får googla.

            Du får nog googla ordet incel. För han är mycket, men inte just det.

            Du får nog kolla upp ”allt han har sagt om kvinnor”, snälla nån, allt är taget ur sitt kontext. Är så glad att Andrew Tate fått en så stor följarskara. Finns inget gott i liberalism och feminina män. Tillbaks med traditionella värderingar tack!

              ??

              Traditionella värderingar? Jovisst, vad är traditionellt med en man med flertalet flickvänner som han försörjer sig på?

                Snarare en man som försörjer flertal kvinnor. Har varit så genom alla tider, en man är gift med flertal kvinnor som han försörjer = färre singelhushåll.

                  Dags att söka rätt på fakta, Anonym. Du verkar liksom ha missat – minst sagt mycket om denna man. Han försörjer inte en jävel mer än sig själv. Däremot lever han delvis på att exploatera kvinnor. Sicken rackarns karlakarl.

                  Seså.. kryp tillbaka under din sten.

                    Jag har all fakta jag behöver. Är väl insatt, är dessutom väl insatt i feministers syn på traditionella värderingar. Dessa kvinnor är dessutom redan såna som exploaterar sig själva genom bland annat onlyfans. Se så, kryp tillbaka under din sten.

                      Kryp in i röven istället, där du och dina löjliga idéer hör hemma. Absolut ingen är intresserad av ditt svammel. Så bara håll käft, tack!

                      Haha men du måste ju trolla?

                      Okej om man är konservativ och har traditionella värderingar, men jag har mycket svårt att tro att du på riktigt tycker att det är en bra idé att en man har flera kvinnor (menar då kärleksintressen, fruar, inte som att försörja familjemedlemmar/mor/syster/svärmor osv) som han försörjer/försörjer sig med hjälp av?

                      När menar du att vi skulle praktiserat månggifte i Sverige/Norden? Eller var hittar du dina bisarra värderingar?

                      Och vad är problemet med singelhushåll så länge hyran blir betald? ?

                  Bara för att något har ”varit så genom alla tider” betyder det ju inte att det är bra eller behöver vara så i framtiden. Det kallas utveckling och är inget farligt, lille vän.

                    Du ser ju vår härliga utveckling idag, lille vän.

                      Menar du att landet skulle utvecklas positivt om månggifte skulle tillåtas?

                      Av allt det jag kan tänka mig att du syftar på, i din kritik vad gäller utvecklingen, så ser jag inte att månggifte är svaret på något utav det, tvärtom.

                      Jag är dock också tveksam till om vi ser samma saker som problem/inte problem med tanke på hur du resonerar, så för att förtydliga, jag tror inte att införande av dina shariainspirerade idéer kommer ha en positiv inverkan på varken gängkriminalitet, ungdomsbrottslighet, hedersbrott, sexualbrott, våld i hemmet, brottslighet i allmänt, psykisk ohälsa, skola, sjukvård eller äldreomsorg.

                    Haha, anonym 22:33. Precis sådär ja, patetisk du är. Som sagt, underbart att vi har fantastiska profiler som gör sina röster hörda så att såna som du kan knipa.

            Incel betyder ju ofrivilligt celibat. Knappast en Andrew Tate-beskrivning.

        Evil menar väl inte att Tate är en incel, utan att han med sina åsikter om kvinnor får gehör hos just incels

          Fattar inte ens varför vi talar om Andrew Tate när vi har svenska män i rätten som friar våldtäktsmän.

    Det är så himla sjukt ??

    Läste en helt annan artikel idag.
    En kvinna kvävs till döds men mannen frias trots att han misshandlat henne tidigare.. samt får ut stort skadestånds belopp. Alltså vad är det som händer.

    ” Själv sa mannen att han inte mindes mycket, men att han var säker på att han inte dödat kvinnan.
    Domen överklagades inte.”

    https://www.mitti.se/nyheter/frikandes-for-mord–far-400-000-kronor-av-staten-6.19.62133.49d23abba1

      Mitt hjärta går fan sönder.

      Män och kvinnor som dömts för våldsbrott ska inte få skadestånd!

      Ett uppmärksammat fall: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JxGBa4/felet-i-bevisningen-som-aklagaren-missade

      Skönt när man inte minns… ?

    Man blir helt mörkrädd av vad det är som händer. Att de var tvungna att använda ordbok ?‍??

      Medelåldern på de som dömde (gubbar) var 66 år, läste jag. Antika stofiler!

        Men herregud!!! Det måste fan ske en förändring!

        Jag har en bekant som jobbat där. Han har exakt samma sjuka kvinnosyn. Hade inte sex själv förän han var långt över tjugo, dejtat mycket yngre tjejer, tycker att sexbrott inte är nog allvarliga för hårda straff, att offers sexliv är relevant. Det blir inte bättre.

          Herregud!

          Vad ska vi göra med dessa jävla män!! ?

            Skicka till slakt.

          Hade en lärare i högstadiet som även jobbade som nämndeman i tingsrätten, han blev till slut sparkad som lärare för att han sexuellt trakasserade oss (då 13-15åriga) tjejer. Äckligt gubbfan är han.

        De såg dessutom själva ut som typiska pedofiler, så skulle inte förvåna mig om de är det.

    Finner verkligen inga ord.. Går inte att greppa hur jävla sjukt det är, hur det kan få gå till såhär.

    Anna Book har hakat på tåget och delar. Även skrivit en liten text ”Domstolarna ÄR ett skämt!!! Inget nytt, TYVÄRR. Bara så jävla skamligt, vidrigt, rubbat och FEL, på så många sätt och åt så många håll. Gör om systemet totalt och gör RÄTT någon jävla gång – NI ANSVARAR FÖR MÄNNISKORS LIV!”.

    Antar att hon försöker plocka lite poäng, visa hur godhjärtad hon är som delar osv men tycker det slår lite fel med tanke på vad hennes barn gjort och vad hon sagt om tjejen som hennes son våldtog. Men jag är inte mamma själv, man försvarar kanske sina barn genom allt men tycker det är fel när saker händer utanför familjen. Då ser man kanske inte genom fingrarna längre, vad vet jag.

      Tänkte på det också.

      Tror hon försöker få det att låta som att de gjort fel när de dömde hennes barn

        Jag läser det som att hon tycker domstolen gör fel, alltså gav hennes barn för låga straff?
        Förstår att det inte är det hon menar men känner att ”ja Booken, håller med att dom kom undan på tok för lätt. Även du borde fått böter eller något efter ditt vidriga prat i live om den stackars tjejen”.

      Ok men ändå är det väl så nu att det har gått lång tid sedan hennes son dömdes, han har avtjänat det straff som tingsrätten bedömde var rimligt, han går vidare med sitt liv. Ska vi hålla på och bedöma honom som en brottsling och inget annat än en brottsling resten av hans liv?

        Våld mot kvinnor och barn och våldtäkter är inget jag tyvärr man ska glömma, nej. Jag är inte insatt i vad book junior gjort men är man dömd för det och får ett litet fjuttstraff så ser iallafall inte jag på en människa på samma sätt som alla andra sedan. Det går ju inte över för den utsatte. UG har ett gammalt avsnitt som finns på Youtube om bjästa ”den andra våldtäkten” som jag såg om för en tid sedan, mycket bra bild om hur allt påverkade den utsatta tjejen. Och säkert fortfarande gör.

        Sonen är dömd. Fortsätter att begå brott. Äldsta dottern är dömd. Bästa! Ändå fortsätter mamma Anna att hävda att det svenska rättssystemet är åt helvete ?Ett barn på 13 år våldtas och kallas för vidriga saker av mamma Anna. Sen har hon den vidriga smaken att gå ut på sociala media med sitt tyckande. Inte okej någonstans. Det är vad folk i allmänhet menar och anser!!

    Är alla länder såhär åt helvete eller bara sverige?

      Uppenbarligen är större delen av Sverige extremt upprörda över detta. Verkar som att de där gubbarna är problemet i just detta fallet. Men absolut så blir många män friade. De flesta våldtäkter anmäls ju inte ens och av de som anmäls så fälls få.

        Fast det gör det inte mindre åt helvete. Är ju sjukt att man i Sverige kan frias bara för några gubbar inte hänger med i språkutvecklingen.

          Nej, det har jag inte skrivit heller. Men det är ju bra att hela Sverige reagerar, tycker iaf jag. Större chans för förändring då.

      Ja, tyvärr så har nästan alla länder sin beskärda del av sexualbrottsutredningar/rättegångar som havererat. Det är inget unikt svenskt (tyvärr, hade varit bättre och känts som en ljusare värld om barn och kvinnor varit bättre skyddade i andra länder.)

      Alla länder mer (eller mindre typ island..) pga patriarkala strukturer som styr samhället.

    Tycker det borde införas en ny grundlag som säger att män förbjuds från att döma i liknande fall där barn och kvinnor är utsatta. Män skyddar alltid män, tyvärr. (Och inget ”inte alla män”-snack nu, tack. Jag är inte dum.)

      Fast är det verkligen rätt väg att gå, att införa den typen av förbud? Och menar du att detta förbud endast gäller män, och att kvinnor får döma när det gäller allting?. Tycker också detta som hänt är helt sjukt, men ditt förslag hade aldrig funkat.

        Min kommentar i sig är redan ett svar på din fråga. Det finns mycket som inte fungerar så som det ser ut idag, tror knappast ett sådant förbud hade förvärrat rättssystemet precis. Stofiler hör inte hemma bland fall som detta.

          Nej men kan man ens börja med den typen av förbud i Sverige 2023?

            Självklart förstår jag ditt tankesätt. Men det är ju som att backa i jämställdhetsfrågorna totalt.

              Det finns viktigare jämställdhetsfrågor att fokusera på än huruvida stofiler ska ha rätt att med gott samvete fria män som denna. Den ena av männen som friade i det här fallet är t.ex. känd för att fria våldtäktsmän. (Inte ett dugg misstänksamt att man sympatiserar med dom så mycket att man vill fria?)

              Vi kan gott och väl backa några årtionden i jämställdhetsfrågorna om det är till männens nackdel för en gångs skull. Samhället är byggt av män, för män, och så kommer det alltid att vara tyvärr.

              (Sorry, är inte aggressiv mot dig. Men sånt här upprör mig rejält när det är ett så idiotiskt dumt och uppenbart felaktigt beslut!).

          Jo, men är inte risken i så fall att kvinnor alltid skulle döma emot män?
          Kanske dock skulle finnas en tegel om 50/50 och inte en snittålder på över 60

            En viss risk finns, absolut.

        Tänker att den som blivit utsatt ska känna sig trygg i rättssalen. Allt annat är fel.

      Håller så med, det ÄR gubbarna. Och de finns överallt. De kliar varandra på ryggen i toppen, skyddar/har hållhakar på varandra. Sitter i samma styrelser och umgås på Rotary. Ot, och sorry för det, men ta Runar Viksten nu senast, en man på närmare 80, som får göra en utredning i Staaf/Löfving affären. Han tillsätts av den manliga rpc, som har anlitat Viksten i annat ärende, då som nu som utföll allt i favör till uppdragsgivaren.. givetvis. Det är så fruktansvärt förlegat, förljuget, oetiskt. Pyttsan för transparens och etik.

        Du har så rätt! Det värsta är att det ofta går i generationer också bland storpamparna som någon sorts ”tradition” sönerna ska lära sig och leva upp till. (Har själv sett det bland flertalet bekanta som är uppväxta i de finare kretsarna).

    Så sjukt, låt dom jäkla stofilerna gå ur tiden och häng ut dom med namn!!! Skämmes ta mig faaan!

    Dinosaurier. Tur att livscykeln gör att de byts ut snart.

      Då kommer dom nya männen som också har indoktrinerats och ingår i systemet och lärt sig hur lagarna skall tolkas osv osv.det är inget som förändras bara för att det blir yngre män..

    I princip hela texten är Oisin Cantwells

    Borde han inte kunna dömas till våldtäkt oavsett om det är klarlagt om han var inne eller utanför snippan? Eller vad är hand på ett barns snippa för brott om inte våldtäkt? Måste penetration på något sätt ingå?

      Håller med! Helt sjukt!
      Vuxna som kränker barn sexuellt = grov våldtäkt!!

      Våldtäkt och sexuellt utnyttjande är två olika brott, finns skiljelinjer mellan dessa.

      Fattar inte heller!!
      samtyckeslagen då? Räcker väl med att handen INTE ska vara där den va överhuvudtaget.

        Samtyckeslagen tillämpas inte när det handlar om en 10-åring. Hon kan enl lag inte samtycka.

          Men gud ??

            ?

              det är ju alltid olagligt om personen är under 15 år

                Ja? Så varför svara ”men gud??”?

                  Det blev fel sorry.

              Menade att nånting måste han ju dömas för ?‍?

                Ja, såklart det är olagligt. Att föreslå samtyckeslagen var det jag påpekade just iom att hon är under 15.

                  Sorry tänkte fel. Trodde det skulle väga tyngre vid brott

    Orkar inte med det här jävla skitlandet längre.

      Dagens sanning.

        Flytta till typ Afganistan då, eller Indien kanske? 🙂 Finns många at välja mellan!

          Så du tycker det här är bra som har hänt? Idiot

            Klart ingen tycker att det är bra! Med har det med landet i sig att göra?
            Och vilka länder har en domstol som är helt felfri och har helt ”rätt” straff i alla lägen?

            Idiot är väl den som sitter i ett av världens mest jämställda länder och lyckas vara blind för hur bra vi har det här. Sen är självklart inte denna situation bra.

              Där barn blir våldtagna och sedan svikna av samhället gång på gång. Jättebra land verkligen.

                Vilka länder är mycket bättre tänker du?

                  Än Sverige? Det går väl att räkna upp rätt många länder i Europa med mindre inbrott, förnedringsrån, våldtäkter, skjutningar etc. Norge, Finland, Danmark, Nederländerna, Schweiz, Italien några exempel. Sverige har en del att jobba på!

                  Försvinn. Om du älskar Sverige så mycket får det stå för dig.

                    Kunde du inte komma på något land? Och är det inte du som borde försvinna, som tycker Sverige är ett så dåligt land.

              Jämställt men absolut inte tryggt och säkert längre. Tyvärr. Finns betydligt fler länder i Sverige i Europa som ligger betydligt bättre till numera, faktiskt de flesta tyvärr. Många svenskar är naiva.

          Varför skulle man välja att flytta till ett land där det är ännu värre? 🙂 väldigt nyfiken på vad du menade med ditt svar

          Fan vad korkad du är ändå. Tragiskt

    Så sjukt.
    Hur man kan välkomna en man in i sitt hem där sina barn bor när man vet vad han gjort är ofattbart. Sen även skaffa barn med honom. Tycker synd om yngsta dottern som får växa upp med att ha honom som pappa ?

      ? Vad menar du, pratat du om ett annat fall?

        Jag svarade på en kommentar om en influencer men den kommentaren togs bort under tiden jag skrev så den hamnade här.

        Borde kanske skrivit det. Blev väldigt förvirrande ser jag nu

    Camilla raderade min kommentar med länk till domen och namnet på GM och domarna. Den som är intresserad får söka sig till Flashback (s. 16).

      Ja, man får ju inte lägga ut sånt hur som helst, det är ju förtal. Men bra att du väljer att hänvisa dit istället (och tycker såklart detta är helt sjukt)

        Jag är medveten om det men kände att Camilla kunde göra ett undantag. Åtminstone för några timmar.

          *i

          Undantag? Hon får inte låta förtal stå kvar. Det går inte att göra undantag. Och det står ju redan i inlägget vad som hänt, det du länkade gör varken till eller från.

      Tack, ska genast kolla in vem fanska*et är. Undrar om det inte är värt att få gratis boende med mat för några år framöver.

      Vad är dock tanken att vi skall göra med informationen om vilka dessa personer är? Skall de hotas och trakasseras? Jag gissar att de löst och hört om hur sjukt deras bedömning var och förhoppningsvis lärt sig något vett den vägen

        Kan vara bra att ha om man riskerar att bli hemlös någon gång.

    Det är så jävla sjukt! Tioåringen förväntas kunna skillnaden mellan vulva och slida, samtidigt som gubbarna behövde en ordbok för att förstå ordet snippa.

    Skandal!!

    Men alltså, har det brunnit i huvudet på dessa domare eller hur kan de vara så otroligt dumma? Är inte domare högutbildade? Borde de inte förstå vad en snippa är? Nästan så att man börjar undra om inte de också är våldtäktsmän som vill skapa ett prejudikat ifall de själva åker fast någon dag…

      Exakt. Borde ju finnas gräns för hur korkad man får vara och ändå döma i brottsmål. Och uppenbarligen har vi rättssalarna fulla med domare och nämndemän vars huvudsakliga syssla är att se till att sexualförbrytare får gå lösa.

    Så det var rätt J*rgen. Då har jag bild och adress. Nice, då blir det att boka tågbiljett i helgen.

    Innan alla börjar hata ännu mer på domare och rättsväsendet: läs den skiljaktiga meningen (den domaren som inte höll med övriga) som tycker att han ska dömas. Så alla domare har inte tappat det nej. Men trist att hovrätten sätter 3 manliga domare som är mkt äldre + 1 kvinnlig tf assessor (som är ny domare och ”lägst i rang”) i den typen av mål.

      Sorry får rätta mig själv, var visst bara tre domare totalt (2+1) så kanske inte var så skev fördelning ändå.

    Har inte sett en enda man dela detta i sociala medier…

      Var iofs Oisín Cantwell som skrev om det först..

      Daniel Tholen som var med i farmen, har delat

      Morgan Alling

      Hur många svenska än följer du?
      Jag följer tre som är hyfsat aktiva på IG.. en har delat #en

      Jag såg Hugo dela, enda influensermannen men sen flera ”vanlisar” jag känner

      Linus Wahlgren. Jesper Salén.

      Jag tänkte också på hur få män det är som kommenterar dessa inläggen på instagram.

    Så jävla sjukt, blir både ledsen och förbannad.
    Gud nåde om du inte betalar tillbaka skatteverket i tid men att komma undan med detta är helt ok.

      Ja för då drabbar det samhället. Individen skiter man i. Man ska jobba, göra rätt för sig och hålla käft. Råkar man bli våldtagen eller misshandlad – too bad.

        Så länge du inte berättar det för någon. Då blir du dömd.

    Jävla gubbjävlar! Bort med dem omedelbart! ??????????????

    Men snälla jävla sinnesrubbade hjärnceller????? HUR i HELVETET är det INTE fortfarande våldtäkt oavsett om något har hänt via ”det yttre könsorganet” som om det INTE är sexuellt jävligt ofredande och jävligt vidrigt med ett barn?!?!? Vad fan är det vi ens missar här?? Nu känns det fanimej, mer än någonsin, som om gamla jävla gubbar sitter i dedär jävla stolarna och SKYDDAR våldtäktsmän. Det här är förfan oförlåtligt och bortom oacceptabelt. Det handlar inte ens om att vara senil eller inte, detta är fan bara människor som skyddar vidrigt och kriminellt beteende, oavsett om det kommer från ignorens eller ålder.

    Fyfan vad äckligt. Fy. Fan.

    Åt helvetet med dom gubbjävlarna. Skäms ända in i graven.

    Vad gör en femtioårings hand på en tioårings yttre könsorgan då? Helt jävla sjukt.

    Stackars barn ??

    ✅✅✅✅✅

    Skriv under Nina Rungs namninsamling alla!

    ✅✅✅✅❤️

    Fram för att namnge alla äckliga pedofiler så vi kan skydda våra barn! Låt oss få veta vilka som är dömda och icke dömda, så fort nån antastat ett barn så borde namnet skrikas ut så vi kan skydda våra barn!!

      Rättsstaten sviker kvinnor och barn gång på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.