Svaret på frågan…

Ni var många som undrade över Annica Englund och Elias Lindholms val av namn till sin nyfödde son och nu har Annica publicerat ett inlägg om saken.
Precis som ni trodde så kom namnet Zebulon från tv-serien Macahan, och det är ett av Elias namn då hans pappa älskade den serien.
Förnamnet Levi uttalas som på engelska – [Livaj] och bestämdes tidigt av paret.

Baby Levi har funnits med paret i en vecka och Annica beskriver sin kärlek för sonen så här i sitt inlägg.

It’s like what people say – the love you feel for your baby is really something else. It hurts in my entire body every time I look at him because I love him so much. ❤️

Tänk att det blev deras tur till slut ändå. ❤️

 

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men alltså Kenza! Skojar hon ! Är de Påväg utomlands igen?! Får hon ens flyga nu lixom. Trodde hon ändå ville framstå som typ ” god medborgare” och snällare mot klimatet än sina influencer-kollegor ?

   Varför trodde du det? Har du nyss börjat följa henne för det är ju inte direkt första gången hon är utomlands…

   En graviditet är inte komplett utan magbilder på stranden i maldiverna

    Tänkte nog att hon redan fått sina magstrand-bilder ?. Men kul för dom att åka till värmen igen, tyckte att de nyss varit iväg. Hur försvarar hon det? Med att de var isolerade under pandemin ?. Är nog mest lite i chock för att jag ändå tänkte att hon brydde sig så mycket om att försvara sitt resande och nu är det väl extremt ?

     Varför ska hon försvara det? Tror de åker för att de vill åka och skiter i vad andra tycker om saken

      Behöver väl inte försvara men om hon vill framstå som klimatvänlig ( som hon ju ändå velat ) så måste hon det.

       När har Kenza velat framstå som klimatvänlig?

        Kanske inte Kenza direkt som person. Men företaget som drivs av Kenza och hennes man har velat framstå som klimatvänliga. Nu blir det ju uppenbart att det bara är en säljknep. Fult.

         Ett*

   Om alla som tycker att det är fel att resa så mycket bara röstar med fötterna och faktiskt avföljer och slutar kolla på de personernas innehåll så skulle det nog faktiskt börja svida för flunsorna eftersom typ alla tycker att det är fel. Sluta stödja influensers som står för saker ni själva inte står för.

   Inte bara detta med själva resandet, men det är ju också helt galet att hon nu under graviditeten åker till ett andra resmål med konstaterad förekomst av zika-virus som gravida uttryckligen avråds från att besöka!

   Nån som sett deras nya ”lantställe”? Blev sjukt avis alltså men det fanns ingen hejd på renoveringen de ska göra ? en spaavdelning med inomhuspool som grädde på moset ?

    Alltså, fattar ju att de har råd men det är ju nästan ett hån att kalla det ”lantställe” eller sommarstuga när det ska vara på det sättet.

    Hon vill bara kopiera Alexandra Bring

  Åh vilken urgullig bild! Mjuka mjuka kinden och lena lilla bebi-håret <3 Om jag inte vore 45 skulle jag gärna få en sån liten igen. Grattis till lilla familjen!

   Samma här! Har 2 men hade gärna haft en trea. Men åldern oxå 45… glad jag fick mina önskade iaf

    Av nyfikenhet, om det är okej att fråga, är det för sent för er rent biologiskt, eller är det andra orsaker som gör att det inte känns rätt i den åldern? Vill ni dela med er av vad i så fall?

    Och om det är så att det är för sent, hade ni skaffat barn om ni hade kunnat (exempelvis om ni hade frusit ägg)?

    Ni behöver naturligtvis inte svara om ni inte vill, och andra är såklart välkomna att svara med!

    Jag ca 10 år yngre än er och känner mig inte redo för barn än, alls, men jag är rädd att jag väntar för länge, därav frågan. Det ser OK ut med ägg just nu och jag har tänkt frysa ägg för att förbättra chanserna, då det ju kan gå utför snabbt (och jag inte vet om de biologiska förutsättningarna är bra i övrigt) men jag vet att chanserna inte är så särskilt goda med frysta ägg heller när man kommer upp i åldern, och har man inte plockat ut hur många ägg som helst så blir det ju inte så många försök om man slutat producera ägg. :/

    Känns bara som en jobbig sits, för jag tänker att jag kommer vilja ha barn, ser det verkligen i framtiden, men just nu ser livet inte ut så som det borde för att jag skulle vara helt bekväm och redo att skaffa barn. Just nu känns det som att jag nog skulle kunna vara lycklig utan barn med, men det är ju inte en sådan sak man vill sitta och ångra på äldre dar om man faktiskt hade haft valet att skaffa barn men väntade för länge (vet att inte alla som vill har det oavsett ?).

     Tips i all välmening: om du verkligen vet att du vill ha barn, vänta inte för länge. Du är redan i ”farozonen” rent biologiskt och oönskad barnlöshet är stressigt, sorgligt och svårt vilket även kan påverka kroppen (och psyket) negativt.. det kan i sin tur påverka fertiliteten.

     Frysa ägg är ett alternativ men det finns en anledning till att kvinnor är som mest starka och fertila mellan 15-25. Att vänta till 40+ är att lägga på över 15 år på kroppen och ja, många 40+ är starka och friska men en stark 20 åring och en stark 40 åring är väldigt olika. Kroppen blir trött och innebär också ökade risker för missfall, missbildning och smärtor.
     Jag fick min första när jag var 27 och andra när jag var 30. Kände skillnad på hur kroppen verkligen var tröttare under andra (kan ju ha med en tidigare graviditet att göra såklart). Men nu när jag närmar mig 35 så känns en graviditet som en mardröm.

     Frys in ägg, funderar på om det inte är värt att börja prova snart och stärk kroppen (och psyket). Du är verkligen inte för gammal men din kropp kan svika dig och jag önskar ingen sorgen av att inte få barn trots att man önskar det. Det är en sorg som gör sig påmind tills dagen man begravs. Gör det som känns rätt för dig och ditt liv och hoppas du får det du önskar 🙂

      Håller med, runt 35 måste man på allvar ”ta tag” i saken på nåt sätt iaf tycker jag, om man fortfarande vill ha tiden lite på sin sida… För man vet aldrig.
      Att frysa ägg, göra behandlingar osv är ju verkligen inte något man bara gör med en klackspark heller..

     Jaa, fick mitt första som 35 å andra som 39.
     Det var viktigt för mig att ha några år mellan ändå för att känna man orkar och kunna njuta av en liten i taget 🙂 Tycker nog mest 45 är lite väl gammalt… Hade satt gränsen vid 40, men den var lite ruckbar iaf.
     Sambon vill dock inte ha fler och jag är nog inte direkt jättefertil nu ändå haha. Vi bor i en trea mm..
     Men jag är nöjd, ångrar inget och är tacksam för de två jag har varje dag.

      Jag fick också min första vid 35, den andra när jag var 36 och den tredje nu vid 42. Man blir inte äldre än man gör sig!;)

      Det är ju vara en själv som kan känna vad man orkar och vill.

       Heja! 🙂

      Men 50-60-åriga gubbar förökar sig, och det är ok?

       Ingen i denna tråden har så vitt jag kan se sagt att det inte skulle vara okej för en äldre kvinna att skaffa barn, det har enbart konstaterats att det blir betydligt mycket svårare rent biologisk med åldern samt att riskerna för både barn och mamma ökar. 50-60 åriga gubbar har inte den biologiska begränsningen, de kan föröka sig hela livet utan att utsätta vare sig sig själva eller sin avkomma för några ökade risker.

       Sedan kan man självklart diskutera moralen i att skaffar barn sent i livet, men det är en annan fråga!

        Jag fick första vid 36 och andra när jag var 43. Vilken moralfråga behöver diskuteras kring det?

         Heja dig säger jag bara, du är en förebild! Mvh 34 år och barnlös (men vill kanske ha i framtiden) ?

     Jag har fyra barn som jag fick mellan 27 – 33 års ålder, jag blev gravid igen som 45-åring och kände direkt att jag inte vill ha ett till barn. Orsakerna var många: Min egen ork, min sambos ork, vår bostad, vår bil, men framförallt att det vore orättvist mot det barnet att växa upp utan syskon i sin egen ålder när mina andra fyra har en så otroligt tajt relation till varandra. Jag ville inte heller vara en ”gammal” mamma som kommer att gå i pension lagom till barnets student…

     Det var jag som skrev första kommentaren här, och för egen del handlar det mest om att jag känner att jag inte skulle orka. Jag har varit igenom småbarnsåren som på många sätt var fantastiska, men sliten blev jag och uppskattar verkligen mina tonåringar nu. Däremot kan jag också känna att jag skulle varit en mycket bättre småbarnsmamma nu som 45-åring än vad jag var vid 30. Jag har ett annat lugn, jag är mycket säkrare i mig själv, jag skulle skita högaktningsfullt i vad man ”ska” göra osv, och bara lita helt på mig själv.
     Om jag inte hade barn sedan innan och ville ha så skulle jag dock inte låta åldern hindra mig från att försöka.

     Jag är 45 och har barn sen tidigare, personligen skulle jag aldrig i livet orka med ett spädbarn nu i min ålder. Mitt äldsta är 15 mitt yngsta är 9, jag är så vansinnigt glad att vi klarade oss med äktenskapet i behåll genom småbarnsåren och skulle aldrig utmana det igen.

      Förstår absolut om kroppen inte orkar bära och leverera ett barn när man är 45, men det låter så bisarrt när man jämför… ”skulle aaaldrig orka ett spädbarn vid min ålder” – hur många män blir inte spädbarnspappor vid 45? ? och de bör väl orka, eller? Jag tror absolut (obs ingen egen erfarenhet) att både kvinnor och män orkar med att skaffa barn efter 40, beroende helt på individen såklart, men i mina ögon är ingen ”för gammal” ❤️

   Så gullig! Har en femmånaders och vill nästan ha en till direkt ☺️

   Fick precis en tre:a och fyller 42. Är glad att det gick.:)

  Fattar inte varför du uppdaterar så mycket om just vissa random influensers

  Sedan ditt hjärta å gullegull här, känner du verkligen så genuint ? Ibland känns det så fejk när du skriver så

  Du känner inte Annika och annika gillar inte bloggbevakningen så känns mest märkligt.z

   Jag skriver om det som poppar upp och är relevant, oavsett om jag ”gillar” dem eller inte.
   Det här är liksom inte min privata dagbok… 🙂

   ?

  Så du tar bort kommentarer där någon sa att dom inte tycker om Annika så mycket pga pyramidspel och att hon är negativ, man får bara skriva gullegull här? Roligt hur du bestämmer med sånt att vissa inlägg får man dreva på andra ska det vara hög ribba på kommentarsfältet. Din dubbelmoral sticker i ögonen CAM.

  Vad tråkigt när man skriver ett svar till en kommentar som plötsligt bara försvunnit. Den kommentaren var inte ens otrevlig bara snarare väldigt sann men är Annica nåt skyddat objekt?

   Move on. Ansåg hon att din kommentar var olämplig eller en diskussion hon inte vill ha i sin blogg så får du acceptera det ??‍♀️

    Intressant att hon tycker jätte taskiga kommentarer är okej annars då till andra

  Om dom ska bo i Sverige lär nog barnet få heta Levi och inte Livaj, andra barn och personal på förskola och skola brukar inte bry sig.

   Illa om personalen inte bryr sig om hur barnens namn uttalas (förstår om man säger fel i början men sen får man faktiskt anstränga sig) 🙂

    Klart att de gör det, är bara 09:59 som är lite bitter över livet i stort verkar det som.

    Klart som fan att vi i personalen bryr oss! Och inte minst barnen, det händer att dem rättar oss om vi skulle råka uttala fel på namnet.

   Min uppfattning är att man brukar försöka uttala barnets namn så som föräldrarna önskar.

   Men du verkar bry dig lite väl mycket!

   Hahaha har jobbat som lärare många år och nog för att jag absolut råkat uttala namn fel, framförallt för mig helt nya namn, men självklart frågar man alltid ett barn där man är osäker på uttal om man säger rätt. Skulle jag upptäcka att jag uttalat ett namn fel skulle jag utan någon eftertanke självklart justera mitt uttal.

   Om din upplevelse är att du träffat på personal som inte bryr sig tycker jag du ska påtala det.

   Jo. Barn och personal bryr sig. Har jobbat på olika förskola i år och tro mig vi bryr oss. Barn är jättenoga med hur de uttalar varandras namn, tro det eller ej. Och för personal är det ju en självklarhet?

  Återigen: pyramidspels Annica blir inte gulligare för att hon visar upp en unge. Faktum kvarstår att hon lutat in flertalet tjejer så deras ekonomi gått åt helvete

   Vad säljer hon?

    nuskin

     Uttalas: njauskaijn

      ???

      Hahahahaha roligaste hittills!

   Ja och CAM sitter och raderar såna kommentarer men andra får man dreva till haha

  Otroligt obehaglig person.

   Varför tycker du det? P.g.a. det tidigare engagemanget i pyramidspel eller av nån annan anledning?

    Pyramidspel och hennes maniska beteende .

     Vad gör maniskt? Typ att hon snöar in sig på trädgård och så vidar? Tror det är för att hon var så olycklig innan. Är dock nyfiken på varför hon inte har så långa vänskaper bakom sig, brukar vara en red flag.

      Största maniska beteendet var besattheten i att bli gravid. Det var inte friskt.

       Vad exakt i hennes beteende var inte friskt?

       Vad var sjukt menar du? Det är en enorm sorg att drabbas av upprepade missfall och infertilitet.

        Vem sa att det inte var sorg? Det diskuterades ett maniskt beteende .

         Känner du till ngt om hur sorg påverkar en människa?

          Alla har gått igenom sorg. Det handlade nu om mani.

         Men ge gärna exempel på detta maniska beteende? Jag har inte sett henne verka manisk kring barnlösheten, därför undrar jag. Sedan att hon har gått igenom stor sorg och en lång jobbig tid har jag sett. Från vad jag kan se på sociala medier har hon hanterat den processen bra och gjort sådant som hon tycker om (träning, resor, hudvård) medan hon sörjt, istället för att typ dricka för mycket alkohol eller bedöva sig med andra skadliga vanor som många andra tyvärr faller in i.

       Men va? Det var väl normalt som alla som fått missfall.

   Jo, jag är benägen att hålla med. Har följt henne lite sporadiskt sedan 2012, och hon snöar in på det ena efter det andra, för att tröttna ungefär lika fort. Men känner igen beteendet från mig själv, iaf tidigare i livet. Hon är väl en sökare, helt enkelt.

  Ot men är det bara jag som helt missat detta?

  ”Boråsaren Johanna Bradford, känd bloggare och influencer, och hennes man stämdes på mångmiljonbelopp efter en husförsäljning.
  Köparna menade att det funnits dolda fel i fastigheten.
  Den långvariga tvisten har pågått i flera år – nyligen kom de fram till en förlikning. Paret Bradford ska betala 1 700 000 kronor till husköparna.
  – Det har varit ett helvete, säger Klas Tranlöv, som köpte huset med sin fru och barn.”

   Var inte detta för 5-6 månader sen?

  Namnet uttalas på båda sätt på Engelska. Det är vanligare att kristna uttalar det som ”Li-vaj” medan de flesta judar säger namnet som ”Leh-Vi”.

   fint namn, betyder ungefär ”enade”

   Tycker det uttal nummer 2 är mycket finare… Lär nog kallas så många gånger i sitt liv om de ska bo här också…

  Pontus Rasmusson har gjort ett test om vad han har för mental ålder och fick svaret att han var 7 år. Det förklarar ju kanske en del om hur tankeverksamheten fungerar där…

   Hahaha på riktigt?!?! Och som han publicerat? Skulle jag personligen velat dölja men sen är jag ju smartare än en sjuåring.

    Haha ja på riktigt. Finns på hans stories…

    Mmm… Men tänk om det är helt medvetet gjort av honom för att han hoppas på att hans barnföljare ska tänka; men ååh så liten han är och nu vill jag ta hand om honom… Kom till määäj!
    Huija! Ruskig människa!

   Haha men gud….

   Känns obehagligt att han skriver det öppet givet allt annat han lagt ut och sagt

   Så sjukt. Vad är det att skylta om? Haha är han stolt över att han uppenbarligen vara helt bakom flötet? Sen svaret på frågan om när han hånglade senast och så bilden till med tungan sådär ”gulligt”. Obehagligt! ”Säg inte det till mamma hihi” ?

  Och redan ska det läggas ut om hur uuuuunderbar kroppen är och magen måste visas upp i profil…

   Kan vara det mest klyschiga inom influencervärlden någonsin; att påtala hur fantastisk kroppen är som återlämnar sig så snabbt. Men det är ju endast en återhämtning hon syftar på, att hon redan lyckats bli smal igen. Yta, yta och åter yta. T.o.m. i förlossningssängen ska de se bra ut när en annan bara försökte överleva sig igenom smärtan ?

   Fast den är ju det? Man klämmer ut en bebis på x antal kilo och centimetrar. Snippan ändras för stunden, det ÄR ju häftigt! Och magen, jag fick höra att jag MINSANN kommer gå upp 45kg. Födde för 5 veckor sen, väntar fortfarande på de där 45kg. Magen la sig direkt. Alla är ju olika, kroppen är häftig oavsett ?

  Fint med två bibliska namn!

   Jättefint!

   ”Bibeln omtalar att som hämnd på att deras syster Dina blivit skändad av kananéen Shekem dödade Levi och hans helbror Simon alla män i Shekems stad. Strax före sin död profeterade hans far Jakob om Simon och Levi:

   Simon och Levi är bröder, deras svärd är våldets verktyg. Jag skyr deras sällskap och vill inte vara i lag med dem. I sin vrede dräpte de män, i övermod stympade de oxar. Förbannad vare deras otyglade vrede, deras skoningslösa raseri. Jag skall sprida dem i Jakob, skingra dem över Israel.”

    Undrar varför vissa namn från bibeln blivit så vanliga i Sverige medan andra inte finns knappt alls… Liksom Simon, Jakob, Mikael osv är bland de vanligaste namnen vi har, medan Levi och Abel knappt finns?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.