Hanna Friberg bekräftar uppbrottet från pojkvännen

Hanna Friberg tog till Instagram igår för att berätta att det är slut mellan henne och pojkvännen som kallats ”Mr Big” på sociala medier. 
Hanna tycker det är sjukt att nästan hela Stockholm känner till uppbrottet innan hon själv ens hunnit bearbeta det eller berättat om det för sina närstående.

Det är tyvärr en av baksidorna med att vara en så pass offentlig influencer som Hanna är, och som samtidigt varit så generös med privat information som hon varit. Då kommer folk luska mer, vara mer nyfikna på vad som hänt, och varför Hanna inte uppdaterat sina sociala medier som hon brukar, och varför hon missat planerade poddinspelningar. Hon har tidigare delat med sig om vad som skedde tidigt i sin och ”Mr Big’s” relation, en öppenhet som kanske kommer tillbaka och naffsar henne lite i rumpan nu.

Men… viktigt att komma ihåg här.   
Bara för att Hanna tidigare varit transparent med saker som skett i hennes förhållande, så betyder det inte att man kan kräva att hon ska berätta vad som hänt, om hon inte vill.
Det är okej att undra, men inte att kräva eller förvänta sig ett svar.

Det spelar ingen roll hur offentlig en person är, en kärleksrelation är ändå en kärleksrelation, vare sig man är Kim Kardashian, Rihanna, Kronprinsessan Victoria, Bianca Ingrosso eller Hanna Friberg. 
Känslorna är exakt samma för dem som för dig eller mih.
Så snälla, visa lite respekt här inne. Jag vet att ni är många som vill diskutera det här om influencern Hanna, men tänk ett extra varv innan ni postar era kommentarer, okej?

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om du vill visa respekt hade du inte publicerat detta inlägg. Nu uppmuntrar du till mer spekulationer.

   Hanna är en offentlig person så 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

   Det är ju ingen hemlighet eftersom hon har gått ut med det. Det enda hon skriver är att hon inte kommer kommentera det mer just nu.

  Nästan hela Stockholm (ca 1,5 milj, i tätort) skiter fullständigt i Hanna Friberg, Mr Big och vad dem sysslar med.

   Men lugna ner dig Inge

    Varför ska inge det? Man får vara upprörd över saker. Det är ej farligt med känslor.

     Jag tror folk här inne har missat det, men även influencers använder sig av metaforer för att förklara saker. Det betyder inte bokstavligt.

     Dvs; när de dör för saker dör inte kroppen, ett helt sjuk event betyder inte att Gina Tricots pressrum hade influensa och att hela Stockholm vet syftar hon på att Exonph gick ut med det ganska snabbt för typ 300.000 följare.

      Exonph gick väl inte ut med att det var slut mellan de?

       Jo

        När då, eller vad skrev hon?

         Igårkväll, hon skrev att Max dumpat Hanna.

          Kan du lägga in print-screenen eller länka den? Följer inte exonph på insta.

      Va?
      Så ”Hon har hybris” betyder inte bokstavligen att hon drabbats av storhetsvansinne?

       Jag förstår Inge att det är provocerande för dig att unga tjejer får uppmärksamhet. Speciellt när de jobbar med något som du tycker är ”töntigt”. Men nu har faktiskt tom Aftonbladet gått ut med det, så ett viss nyhetsvärde finns det ju trots allt.
       Om du känner att det är ointressant är nog du inte Hannahs målgrupp helt enkelt. Det finns säkert nyheter på andra håll som intresserar dig ska du se.

        Du fattar kke inte att Inge Kuhl är ett nickname, en drift med Inge kul. Dvs inte kul som i tråkigt. Jag är en helt oprovocerad ung tjej som får mycket uppmärksamhet men tycker att många flunsor tar sig på för stort allvar ibland.

         Jag förstår exakt vad ditt nick betyder. Om du tycker att de tar sig själva på för stor allvar är du ju faktiskt provocerad? Tycka vad du vill med de är dagens it-kändisar och det som de skriver på sina sociala medier snappas upp direkt. Så Cher Uph

          Vad är skillnaden mellan att tycka vs vara provocerad?

          Tycker att du verkar vara den som blir provocerad av att alla inte imponeras av influensers och tycker att de är intressanta.

           Varför läser man den här bloggen då? Som sagt finns det andra nyhetskällor med artiklar som passar bättre då.

      Nu tror jag att du överskattar influensers intelligens rejält.

    Jag är lugn 🙂

   Hela Stockholm? 😂😂😂

    precis, jag bor i sthlm och vet ingenting om det

   Håller med. Sorgligt såklart. Men att alla vet. Nej absolut inte vi som inte är influencer. Det är väll i deras egna kretsar det snackas.

    Jo, det har ju skvallrats om detta på ett stort skvallerkonto som många ”vanliga” personer följer

     Missade helt vad Exon skrev ??

      Samma, ser hennes storys varje dag men inte sett något om detta??? Vill du berätta

   fast om man är inne på en skvallerblogg som vi är bryr vi oss uppenbarligen lite iaf… 🙂

   Jättemärkligt att utgå ifrån att hon menar det bokstavligt talat och därför har hybris? Självklart är det en hyperbol som hon medvetet använder för att poängtera att nyheten kommit ut innan hon valt att berätta det själv.

  Reagerade så hårt på när Hanna berättade i förra veckans Måndagsvibe att ”Mr big” hade blivit så arg när han fick en parkeringsbot att han hade TAPPAT hugo, sprungit fram till bilen och slagit på bilen samtidigt som han skrek kroatiska svärord, för att sedan till sist KÖRA EFTER och jaga parkeringsvakterna? Hur är det fatt, bra hon slipper honom!!

   Wtf? Han låter ju galet obehaglig.

   Usch,
   Ja…Var ihop med någon som hade stora aggressions problem och var psykiskt labil. Exakt liknande situation hände mig. Skämdes så mycket när jag satt där i passagerarsätet och mitt rabiata ex skulle jaga efter parkeringsvakten. Till slut hittade jag mod och bad honom släppa av mig så att hag kunde ta tuben hem istället under tiden som han lugnade ner sig.
   Som tur var lät han mig göra det.
   Ca 1 månad efteråt fick han ett utbrott och trashade hela mitt kök (vi bodde i min mammas bostadsrätt) inklusive vägg och köksluckor.

    Fy vad hemskt. Skönt att han är ett ex!

   Han ser totalt okarismatisk ut. Vad ser hon i honom? Helt livlös själ

  Inte jätteförvånande kanske med tanke på att han är 20 och var otrogen mot henne typ 1 månad in i förhållandet.

  Synd om henne.. hon var så kär i han. Måste ju va svårt att va ihop med en 21 åring, man är ju på olika plan i livet om hon är 28 liksom. Han hann ju få det goda iaf, fullbokad restaurang (marcos) och exponering för nya korvbyrån som han aldrig hade fått annars.

   Exakt vad jag tänkt hela tiden.

  Va? Jag har inte hört ett dugg om detta? Vart skulle detta ha spekulerats i eller läckt? Ja tror hon överdriver lite.
  Låter mest som nån sett honom flytta ut eller dyl och hon tycker det är jobbigt

   Ett rätt så stort skvallerkonto la ut en story om detta. Gissar att hon syftar på det.

  Tråkigt! Men inte helt otippat när han var otrogen så kort in i förhållandet, har säkert hänt igen? Om det är så tycker jag Hanna förtjänar mycket bättre och då var det säkert för det bästa ändå <3

  Ta aldrig tillbaka en otrogen man, är väl det enda jag kan säga. Aldrig! Never! Nein!

  Har jag missuppfattat det helt? Var inte det en annan kille som var otrogen mot henne?

   Nope det är samma kille

  Alltså är inte förvånad. Är helt team Hanna här.

  Men! Hennes första seriösa relation i vuxen ålder, var tydligt att hon så gärna ville Verkligen. Gav allt. Gert honom sååå mycket t.o.m. ett boende då han kommer från slum i Uppsala. De skulle t.o.m. köpa lägenhet nu tur de ej hann göra det. Gud vad hon postat puss gulllga bilder och spammat ut hela relationen på nätet💔

   Just därför som jag tror på teorin att ju mer du lägger upp gulligull bilder på dig och din partner desto mer fake är det.

   Verkligen, och om man lyssnar på podden så märker man hur jääääkla kär hon är i honom. Ändrat på hela sitt liv för honom, han har ju tom sagt till henne att du måste sluta vänta på mig hemma och umgås mer med dina vänner.. och då har Hanna varit den personen innan relationen liksom. Tror tyvärr inte han kände lika mycket tillbaka.

   Varför vet människor så mkt om den här killen? Jag är nyfiken men hittar inget skvaller? Visste inte ens han var kroat eller från Uppsala

    Om man följer henne på sociala medier eller lyssnar på podden kanske man vet det då hon pratar ofta om han & deras relation. Men visste inte att han bodde i Uppsala.. det kändes ju skumt när han driver restauranger i Sthlm eller

    Hanna har sagt i podden

    Jacqueline, vi har förstått att du inte visste om detta och inte förstår hur alla andra vet. 🙂🙂

   Vaddå han bor väl med sina föräldrar precis intill deras restaurang? Frågan är varför de är skrivna i Uppsala?

   Fast slum kommer han knappast från. Marcos gick väl relativt väl innan den blev trendig tack vare förhållandet?
   Hoppas att Hanna har bra människor runt sig nu för han ger en dåliga vibbar… Var på restaurangen innan det där förhållandet och hörde från stammisar hur snacket gick när det tog slut förra gången. Vill verkligen att hon finner någon mer omtänksam om hennes känslor och vad som betyder ngt för henne (typ man ”tappar” inte en valp i asfalten pga parkeringsböter?!)

    Jag har alltid trott hon menar tappar kopplet, inte att Hugo hölls i famnen? Var det alltså från famnen? :O

     Lyssnade precis och det är från famnen han tappar honom. Hade aldrig förlåtit om min kille tappade mitt djur i gatan. och sen dessutom att han istället för att få extrem ångest över det beter sig som nån jävla grottmänniska mot personer som bara gör sitt jobb. Nej usch, hoppas det var hon som dumpade honom.

    Hur gick snacket sist gång??

  Helt OT men tips till Camilla och alla er andra läsare här inne som är fascinerade av fenomenet influensers: P3 Dystopia senaste avsnitt handlar om just influencers. Mycket intressant om hur det uppstått och vad som händer när reklamen och marknadsföringen letat sig in i den privata sfären. Så ursäkta OT ☺️☺️

  Hanna verkar vara en så fin person, hoppas hon hittar kärleken i en bra kille 💕💕

  Han klarade väl inte av att hon är en stark självständig kvinna, som dessutom klarade av att åka vasaloppet! Ingen förtjänar en mupp till kille!

  Hon är värd så mycket bättre än att vara tillsammans med en kille som mentalt är ett barn. Oavsett vad som hänt kommer hon komma stark ur det här.

  Jag lyssnar på hennes podd ibland och tycker att man har kunnat läsa in att deras relation inte var toppen mellan raderna. Han jobbar hela tiden, hon har väl sagt något i stil med att hon inte går ut med vänner så mycket längre – så hon är väl mest med honom fast han inte verkar vara hemma så mycket. Hon berättade något om att han först planerat att köra till målet i Vasaloppet fast så sent att han skulle ha missat hennes målgång, något som hon ju tränat för i månader och verkar ha varit jättestort för henne. Plus det hon berättade i senaste? om parkeringsvakten och hennes valp. Tycker Hanna verkar vara genuint kär i honom så måste vara skitjobbigt att ta det offentligt en gång till.

  Usch vad jobbigt för henne. Jag gjorde själv slut med min kille i helgen, mår fruktansvärt dåligt och det är så himla jobbigt trots att det var jag som valde detta. Kan tänka mig att det är så mycket värre om en massa okända personer ska spekulera och lägga sig i också. Det enda man behöver är att bli stöttad. Ge henne kärlek eller låt henne vara.
  Gör det inte jobbigare för henne än det redan är.

   Nej men sluta nu. Det är en jävla skillnad här.
   Hanna har valt ett offentligt liv och yrke. Inget som hon var tvungen att göra. Hon kunde satsat på ett vanligt anonymt liv och jobb. Hon gjorde ej det, hon har gått ut med sin relation så då blir detta oundvikligt. Säger inte att hon inte så få kärlek.
   Men! Lek inte leken om du ej leken tål 😁

    Tyvärr blir det väl lite så när man dessutom konstant ska dela allt om ens relation och partner. Hanna har ju verkligen delat precis allt, såsom otroheten vilket såklart leder till att folk blir extra nyfikna nu. När man bjuder in sina följer på det sättet in i ens relation blir det nog oundvikligt att det blir skvaller och mycket frågor när det sedan tar slut.

    Du skulle behöva tänka efter lite innan du vräker ur dig saker. Du har ofta en hemsk ton och attityd i dina kommentarer.

    Ja, hon har valt att vara offentlig och dela med sig, men det ger er inte rätten att bete er hur som helst och skriva vad som helst. Hon är fortfarande en människa med känslor. Respektera det. Sunt förnuft och omtänksamhet kommer man långt med, Jacqueline.

     Okey då kör vi IGEN 🌻 Det där va INTE otrevligt SKÄRPNING! Fan va det ska daltas med alla här!?
     Sa till och med att KLART och tydligt att Hanna såklart ska få kärlek och absolut även omtanke.
     Men!!! Att detta diskuteras här samt offentligt är helt enkelt något Hanna får leva med eller ändra sitt liv accordingly om hon inte tycker det passar! Det är inte i närheten av att vara otrevlig. Och min attityd som du nämner är endast att jag inte lindar in saker.

      Tycker du har helt rätt. Detta är dessutom inte bara ”en offentlig person”, utan en person som väljer att gång på gång prata om sitt förhållande i en populär podd. Då är det inte jättekonstigt att det snackas på stan om förhållandet.

      Håller helt med att det ibland är ett jäkla daltandet här inne. Throwback till när jag skrev om en influencer ”vad kul att en person inom detta yrke gör något vettigt, istället för bara trams” och blev uppläxad då jag ”sänker andra för att framhäva en viss person”. Skrattar högt bara jag tänker på det – ibland har högkänsliga klubben träff i kommentarsfältet tror jag. 😉

       Hahaha precis. Allt som inte är att stryka medhårs är att HATA 🤣 Man måste få ha en åsikt utan att det blir ramaskri.
       Visst om man börjat kalla folk för f*tta eller är elak å nedvärderande, det är onödigt. Men att säga att Hanna får leva med att detta är offentligt pga att hon själv offentlig gjort det är inte för elakt eller empatilöst 😂 Jag lider med henne så sätt, hjärtesorg är hemskt inte det

       Ursäkta, var kom högkänslighet in o det här? Vet du ens vad HSP är?
       För om du vill mena att man är känslig för att man inte håller med dig skriv det.
       Du vet att man kan föra en vettig diskussion utan att håna helt irrelevanta grupper. Den poäng som du ville få fram sköt du själv fullständigt i sank där.

        Är du hsp kanske?

        Alltså det är ju bara ett personlighetsdrag precis som andra personlighetsdrag? Något som man räknar med att 1/5 av befolkningen är. Inte så att det är en diagnos. Helt sjukt med allt tjat om HSP tycker jag.

       Jag håller med. Kapitaliserar man på sitt förhållande på det viset, gör det till en ”ingrediens i storytellingen om sitt influencerliv”, får man räkna med att det blir konsekvensen när det tar slut. Det går att helt utelämna sin partner från sina kanaler, det går också att bara publicera utvalda saker. Många influencers gör det och det verkar fungera bra. Men väljer man att göra sitt förhållande så offentligt får man tyvärr hantera konsekvenserna.

      ”Jag är bara rak och ärlig” – charmigaste personlighetsdraget någonsin

       När sa jag det? Skiter fullständigt i hur jag framstår och uppfattas i ett kommentarsfält på internet gud vad tröttsamma ni är 🙄
       Är all ni här inne så enkelspåriga att ni är likadana i erat privata liv som här?
       Det är en sån oerhörd ” Blää” kommentar att börja gagga om min ton. Varför skulle jag linda in nåt?

        Du bekräftade precis föregående talare… 😅

         Nej det gjorde jag inte.
         De flesta människor har flera sidor av sin personlighet beroende på situation och umgänge.
         Hur jag väljer att diskutera här är pga forumet. Det passar inte i alla rum och situationer således är jag inte sån överallt.
         Då kanske jag är mjuk och glad eller kanske bara tyst.
         Det är inga konstigheter.

          Det passar ju uppenbarligen inte jättebra här heller, eftersom folk reagerar på din dåliga ton

           Again. Lev med det

     Du däremot har ju en varm och respektfull ton när du läxar upp Jacqueline. Inte alls overkligt, oskön vibe i din kommentar.

      När man läxar upp brukar man inte vilja vara varm respektfull. Jag sparar det till mitt verkliga liv.
      Och börja inte ens med – jag tror du är likadan där, du har säker inga vänner bla bla bla .

       Jag skrev till blomman, som läxade upp dig. Kram

        Ber om ursäkt! 😔😔😔😔 Jag läste mitt namn så snabbt och trodde du menade det till mig! Inte min mening att missrikta detta!

         🙂

          Stelt🙈

           Varför? Människor gör misstag och jag bad om ursäkt 😃

           Inga konstigheter alls, kunde lika gärna ha varit jag som svarade hastigt och till fel person.

  Neeej!! Fan vad ledsen jag blir. Dom va söta ihop å hon verkade såå lycklig. Kram Hanna om du ser detta. Vet hur ont det gör ❤️

   Fast hur lycklig kan man vara om ens partner varit otrogen egentligen? Tror mycket är en yta för hennes sociala medier. Fick osköna vibbar av honom efter Hanna berättade om hans utbrott över en p-bot.

    Kanske, jag vet inte.. tycker Hanna allmänt verkar vara väldigt sund, glad, dramafri å långt ifrån toxic. Hon förtjänar bättre än en otrogen liten snorvalp iaf.

     Ja, det räcker väl med en valp för henne. 😉

    Lovar att det finns massvis med par som lever ihop lyckligt, trots att det förekommit otrohet tidigare i relationen. Otrohet är jättevanligt, trots det verkar det utåt sett ses som något ingen kan förlåta. Problemet här var troligtvis inte otrohet utan en ojämn balans där den ena var betydligt mer involverad i relationen än den andra. Man kan inte sluta leva sitt liv bara för att man är i en relation.

  Helt ärligt, vem f-n är hon?
  Att hela Stockholm vet?? 🤣

   Så mycket tid som du spenderar här inne så har du med största sannolikhet bra koll på det. 😉

    Nope

     Märkligt, med tanke på att du kommenterat på inlägg om henne tidigare…

      Hen kanske gör som jag, är inne och härjar och tycker massa men har alldeles för lite hjärnkapacitet för att begripa eller komma ihåg vem inlägget egentligen handlar om när jag väl slitit klart på tangentbordet.

       Behöver jag skaka fram en rabattkod på tangentbord? 😉

        För du protokoll på de som kommenterar? 😳
        Obehagligt.

         Camilla a’la Stasi G

         Nej, det går enkelt för mig att se alla kommentarer du lämnat på tidigare inlägg. Hur tror du annars att jag kan sätta folk i modd och liknande? Jag brukar aldrig lägga energi på något sådant, utan blev mest nyfiken då du undrade ”vem f-n Hanna Friberg är” samtidigt som jag visste att du kommenterat flera inlägg om henne tidigare.
         Jag kan se allt här inne, precis som alla andra som jobbar i WordPress kan göra på sina respektive sidor. Väldigt Stasi-tillåtande, WordPress!

         Av de 1 914 715 kommentarer som skrivits på Bloggbevakning så kan jag se exakt hur många som kommer från dig, den här mailadressen och ip-numret.

          Jo det förstår jag att du kan, men att du sedan använder informationen mot dina besökare gör det hela mer obehagligt. Fast å andra sidan är du ingen journalist heller och det brukar märkas i dina så kallade research.

           Så du kanske visst visste ”vem f-n Hanna Friberg” är då, men du ville inte riktigt kännas vid det utan iställen lämna en halvt oskön kommentar? Och att det blev lite pinsamt för dig när du förstod att jag kan se alla inlägg om henne som du kommenterat på? Om det är att ”använda det emot dig” så är det helt okej för mig. Precis på samma sätt som alla andra plattformar med kommentarsfält också är. Jag kan inte tolka din arga kommentar på något annat vis. Hade det inte varit så så tänker jag att du hade kommenterat någonting i stil med vad ”Al” kommenterade. Nu beter du dig mer bortgjord, som att det blev lite pinsamt för dig, trots att du fortfarande är helt anonym. 😊

           Wow! Skön stil du har Camilla!
           För andra gången så FÖRSTÅR jag att du ser allt. Det är inte själva poängen.
           Och även om jag skrivit någon kommentar på denna influenser förr betyder det inte automatiskt att jag vet vem hon är. Är på denna blogg för kommentarerna som brukar vara roliga att läsa och kommentera, knappast för dina inlägg som i 95% av fallen är så ointressanta att de knappt är värda att skumma igenom.

           Men då behöver du ju inte ens fråga om vem Hanna är, utan kan bara surra på i kommentarsfältet, om du ändå inte ska kommentera inläggets innehåll. 😂😂

         Eh det är hennes blogg? Hahahahah
         Klart hon har koll å ser all statisk

          Det är dock lite märkligt att hon ibland väljer att ”hänga ut” (ta uttrycket med en stor nypa salt) personer här med vad de skrivit tidigare. Ser det då och då. Det förtar ju lite konceptet med att man ska känna sig helt anonym.

          Hon väljer såklart själv hur hon vill göra osv osv men jag tycker att det ger ett oprofessionellt intryck.

           Till ANONYM//
           Håller absolut med om att Camilla är otrevlig o kaxig i sina svar till vissa, sen att använda (o framförallt leta fram) gamla kommentarer man skrivit i nån form av tävling där hon till varje pris ska ”vinna”. Så oskönt, oseriöst o jävligt obehagligt.
           //Och JA Camilla, jag har framfört detta direkt till dig tidigare så du slipper leta fram den kommentaren. Om jag svarade på ditt ev svar? Leta vettja.

           Det krävs ETT klick för att se gamla kommentarer. 😊

  Va kul! Hela hennes Instagram är som en parodi på en influenser. Allt finns med! Till och med den ihopknutna tröjan, jättebuketten röda rosor på Valentin och bokat bord på The Bank, alla pussmunnar och poserande.

  Har igen aning om vem hon är, men jag är nog för gammal… 🙂

  Detta kan vara det bästa inlägget jag läst här. Speciellt när man läst kommentarerna. Bara för att man är offentlig finns det inget krav att lägga ut allt. Bara för att man varit transparant tidigare.

  Tycker det roligaste är att Bloggbevakning som gräver upp det mest orelevanta sakerna om orelevanta människor skriver ”hon har rätt till privatliv” 😂😂😂😂

   Irrelevant*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.