Paow bemöter kritiken

Bildkälla: Paow Instastory

Paow och Tilda Törnqvist hamnade lite i luven på varandra i frågan om vem som är relevant eller inte. Paow postade en kommentar under ett av Tildas inlägg där hon frågade om det var mycket gratismat på eventet, en pik om att Tilda skulle ha gått upp i vikt. 
Paow försvarar sig med att hon blev ledsen av kommentarer hon fick och att det var hennes sätta att ge tillbaka.
Nu låter det inte annorlunda på Paows sociala medier, och nu säger hon att ett påpekande om att någon gått upp i vikt inte behöver vara ”negativt laddat”, trots att hon tidigare medgivit att hon skrev som hon skrev för att ”hämnas”.
Men absolut, att säga att någon gått upp i vikt behöver inte uteslutande vara negativt laddat, men Paows kommentar, som skrevs som en hämnd, var det definitivt.

Det låter mest som en efterhandskonstruktion i mina öron, och två fel gör inte ett rätt oavsett vem som startade konflikten.
Vad tycker ni om Paows förklaring?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Som en barnslig fjortis. Och sagt av en person vars liv bara kretsar runt resor, shopping, överdrivna plastikkirurgiska ingrepp och vad det verkar; inga mål i livet och noll utbildning. Utger sig för att älska sina katter som skickas hit och dit. Nej, Paow borde ta tag i sitt liv och göra något vettigt med det. Hon är bara ”känd för att vara känd”. Utöver det gillar hon SD. Bara det…

   Fast… ar det sa fel att inte ha drommar och mal?

   Man får väl leva livet som man vill. Jag föredrar att leva i nuet och hitta på roliga saker osv. Har inte direkt något särskilt mål med det hela, jag bara lever på och gör det jag känner för 🙂

    Paow saknar arbetserfarenhet och en gymnasieutbildning. Hon berättade i Lyxfällan att hon aldrig skulle kunna tänka sig att ha ett 9-5 jobb. Vilket betyder att hon alltid kommer att vara beroende av SoMe och män. Det är ingen hemlighet att hon är en esk*rt som säljer sina tjänster via OF. Det är ingen hållbar livsstil och jag hoppas att hon åtminstone sparar pengar och inte bara lever i nuet.

     Fast egentligen, om hon vill leva så och är nöjd med det så gör det väl inget? Så länge hon inte skadar nån annan. Och onlyfans måste man väl skatta på också så ingen kan ju komma och säga att hon inte bidrar till samhället heller.

     Sedan att det inte är en livsstil som håller föralltid, kanske, men den dagen den sorgen antagligen.

     Jag jobbar inte 9-5 har aldrig gjort du vet det finns folk som jobbar andra tider va? 😄

      Finns det ens nån i Sverige som jobbar de tiderna som standard?

       Drömmiga arbetstider. 8-17 är väl standard i Sverige om man har kontorsjobb?

        8-16.30 🤪

       Jag jobbar 80% och har både en 9-15 dag och en 10-15 dag 👏🏻👏🏻👏🏻 Älskar det!

   Vet inte om din människosyn eller attityd till livet känns som nåt att föredra framför paow helt ärligt.

   Många gillar SD dom röstades till största parti

    Jag vet att SD gillar att omskriva historien men största parti är de inte 😅

     Nej, det är sådär 17-18 % som köper deras högerextrema retorik. Så över 80% gör det inte.

   Leave Paow Alone!

  Det där är alltså något pågående, attack – be om förlåtelse, menade inte – lugnt en stund – attack – be om förlåtelse, menade inte, lugnt en stund – attack var god repetera

  Det finns ingen botten här.

  Vilket märkligt ”svar”. Hon låter verkligen korkad… Svårt förstå att hon är vuxen.

  Att genomgående skriva dem, när det ska vara de, är en sån dumskallemarkör. Varför skriver hon inte dom istället? Varför skriva dem för att verka lite finare, och sen avslöja att man inte behärskar svenska språket. Skriv dom. Det framstår som mindre korkat än att skriva dem rakt igenom. Ursäkta, men jag är så otroligt less på fördumningen i samhället.

   Instämmer!!!
   Om alla bara började använda ”dom” rakt igenom, så hade INGEN behövt känna sig nödgad att förfina sitt språk genom att gödsla ”dem” till höger och vänster.

   Ok, liten uppoffring för oss som anser att ”dem”, korrekt i en mening, färgar språket, MEN det hade varit såååå värt det

   Vinst för alla!!!

   När man dessutom hade kunnat skriva genomgående de istället och haft rätt i ca 99% av fallen.

    Ja det är helt obegripligt. Det är inte heller särskilt svårt att lära sig skillnaden heller. Typ exakt lika svårt som skillnaden mellan jag/mig, ingen hade kommit undan med att konsekvent skriva mig istället för jag men att konsekvent skriva dem istället för de är heeeelt okej och om man kommenterar det så är man en tråkigt språkpolis.

   Fast egentligen är det också fel att skriva dom, det är väl endast i talspråk man använder dom.

   Jag förstår faktiskt inte skillnaden mellan de/dem därför har jag börjat använda dom kanske det ger mig en dumskallemarkör och att jag är dum i huvudet osv, men tycker er approach till det och hur mycket ni stör er är lika taskigt. Trycka till någon för deras utbildning och intelligens är inte heller så fräscht

    Det handlar om subjekt och objekt, alltså satsdelar. ”De” är subjekt (går ofta att byta ut mot vi) och ”dem” objekt (går ofta att byta ut mot oss). De gillar glass – vi gillar glass. Hon gillar dem – hon gillar oss. ”De” kan även användas som artikel: de röda husen (aldrig dem i dessa fall). Är du osäker så använd ”dom” eller chansa på ”de”, eftersom det är mycket vanligare. Bästa är att läsa mycket, då brukar man till slut ”höra” vad som är rätt, oavsett om man har koll på satsdelar eller inte.

    Nej. Jag stör mig inte på personer som skriver dom. Det är talspråk och det är helt OK att skriva så till vardags, i ett blogginlägg, på Instagram eller här. Det är inte fel, det är bara talspråk. Men om man skriver dem, där det ska vara de, så är det för mig som om någon skriver oss, när det ska vara vi.

    Och det är inte heller svårt – det finns hur många sidor på internet som helst som förklarar hur man skiljer på de och dem. Var inte Paow, lär er skilja på de och dem.

  Sandlådenivå hej & hå. Hon sa och jag sa och sen sa hon att jag sa men jag sa inte så egentligen för hon sa att jag sa…och så fortsätter det…fortsättning följer…🙈

  Det är lite tråkigt med ditt filter på att godkänna kommentarer. Nu jobbar vi alltså inte i realtid🙄

  Iq badboll

  Gäsp vilken sandlåda.

  Är det pga Dolly Partons låt 9 to 5 som folk fått för sig att det är dessa arbetstider vi har? Jag vet ingen som jobbar dessa tider, däremot 7-16 eller 8-17. Jag själv älskar att jobba kontorstider (även om jag önskade att arbetstiderna vore något kortare) och det är ju tur att vi är olika.

   Så spännande att läsa att så många aldrig hört att 9-5 skulle vara standard i Sverige! Jag och alla jag känner som jobbar på kontor jobbar 9-17 eller 9-16.30! Jobbar inom civilsamhället så det kanske bara är standard inom den branschen?

    Jobbar du heltid?

     Jag jobbar heltid på kontor, 8-16.30.

  Hon är verkligen så jäkla pantad. Såklart är det helt fel att kommentera negativt hur hon ser ut, men att inte rannsaka sig själv och inse att man själv är problemet när man hamnar i sådana här situationer om och om igen är skrattretande.

  Det är beklämmande att hon får plats i offentligheten så länge. Alla kan inte bidra med intelligens, men hon bidrar ju inte ens med humor eller en snäll härlig personlighet? Allt hon gör är att vara en elak person.

   Att kunna ignorera är en gåva som man får ge sig själv.

  Vet inte hur gammal tösen är men vad vill hon med livet?

  Ska hon fortsätta så här hela livet med konstiga bråk där hon får utlopp för instängda aggressioner.

  Men det är ännu värre när ens huvudsakliga sysselsättning är att hålla på med sitt utseende. Man måste ha något mer än så. Gärna flera intressen och flera mål.

  Danmark tackar så mycket för att det slapp kulturberikas av denna brud….

  Jag tycker att hennes förklaring innehåller alldeles för många felaktiga användningar av ”dem”. Hur svårt ska det vara? Använd hellre dom, det låter bättre än att försöka vara grammatiskt korrekt och misslyckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.