Elsa Billgren i Masked Singer

Förhoppningsvis har alla som följer programmet sett det nu, för annars blir det här lite av ett spoil. 
Men…
Bakom popcornet som åkte ur programmet ”Masked Singer” fanns ingen annan än Elsa Billgren.
I både mitt och programmets kommentarsfält är det många som är överraskade av och hyllar Elsa för hennes sångröst.
Man visste helt enkelt inte att hon kunde sjunga.

Vad tycker ni om Elsas medverkan? 

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Super duper duktig.

  Off topic, men är det någon som minns att det var posten(??) som erbjöd att man kunde skicka ett digitalt brev till sig själv (eller till någon annan) som skulle komma fram som riktigt brev efter typ 15-20 år? Man kunde även ta bild på sig själv på webbkameran. Detta erbjudande var år 2008. Jag har googlat och sökt men kan verkligen inte hitta något. Är det någon annan som minns?? 🙏🏼🙏🏼

   Jag tror det var typ pensionsmyndigheten?

    Minns du möjligtvis något om när breven skulle skickas?

   2008 har jag tyvärr ingen aning om, men minns att AMF hade en kampanj under 2010 där man kunde skriva ett meddelande till sig själv. Det skulle komma fram efter 20 år, alltså 2030. Kommer dock inte ihåg om man skulle få ett fysiskt brev eller ett digitalt?

    Lyckades faktiskt hitta reklamen: https://www.youtube.com/watch?v=N2RBbyElhUk

     Om det nu är den så kommer jag få skämmas massor om några år… var nämligen ihop med en kille när jag var 16-17 ish i ett par månader. Och då dök den här reklamen upp om att skicka en hälsning till sig själv/nån annan. Skickade då en selfie till honom och antagligen en kärleksförklaring. I sommar ska han gifta sig med min närmaste kollega. Jag vet inte ens om hon vet om att vi varit ihop… 🥲

      😆😆 kommer nog vara många pinsamma brev som dyker upp

      Äsch, det var ju så länge sen och ni var så unga.

      Hur har det inte kommit upp om ni är nära och du vet vem hennes kille är?

       Vi gick på samma gymnasium. Kollegan flyttade till Sverige för ett par år sedan.

        Jo men när hon berättade om honom, sa du inte att du kände honom?

         Det har aldrig kommit på tal. Vi bor i en jätteliten by där alla känner alla, typ. Så hon vet väl att vi är bekanta.

          Hahah så kul, men du adresserade alltså brevet till honom? 😂♥️

      Detta är ju jättekul!

      Hoppas det blir många sådana överraskningar 2030. Det kommer ju ligga massvis av spännande historier om vad som blev och inte i de där hälsningarna.

      Just det. Jag är bjuden på bröllopet.

   Ja! Jag gjorde det på Vattenfestivalen (kommer inte ihåg vilket år det var) och det kom faktiskt fram! Var typ två år sedan har jag för mig. SÅN skämskudde på vad jag skrev (pubertal tonåring då) men väldigt väldigt roligt för man hade ju glömt det! Mina vänner fick också sina. Fantastisk kampanjidé!

   Minns att Posten hade en kampanj tror jag! Har för mig att det var 2010, men är i alla fall helt säker på att det var 20 år som breven skulle komma fram om.

   Var på Peace and Love och skrev ett sådant brev som skulle komma tio år senare vilket det gjorde 2020. Var så roligt att läsa, speciellt då jag när brevet skrevs precis träffat en kille och skrev att ”om tio år kanske vi har en dotter ihop som heter *insert fult amerikanskt namn* (skriver inte namnet såklart då smaken är olika). När brevet kom tio år senare var vår dotter nyss fyllda 1 år men hade ett helt annat namn och vi planerade bröllop tills efter pandemin <3

    Åhhh vilken solskenshistoria 😍😍

  Hela Masked Singerlistan ligger ju ändå spoilad på Flashback, så jag vet sen innan programmet började sändas, vilka som är bakom varje mask. 🤣

   Fast bara för att den ligger ute så måste man ju inte läsa den. Det har inte jag gjort då det är roligare att få gissa lite. Fast jag har gissat rätt dåligt. Har varit mest säker på Elsa och på Maneten (som inte åkt ut än).

    Känner mig säker på maneten och Vikingen. Ganska säker på kungen. Skulle aldrig spoila för mig själv!

   Vet att allting ligger ute där men själv har jag valt att inte gå in där, så har blivit överraskad varje fredag 🙂

  Jag har inte sett senaste avsnittet. Så för mig blev det en spoil, tyvärr. Vi är genom fjärde.

  Men bryr mig inte så mycket om Masked Singer, däremot mästarnas mästare, så det ska jag se i realtid idag!

  Såg bara rubriken då jag inte ser programmet men var det hon som Expressen refererade till som ”kändisdottern”?
  Fniss i så fall.

   Haha ja kul tyckte jag med

  Hon var jättebra wow alltså som ett riktigt proffs. Superduktig! Hon borde inte ha åkt ut eftersom hon var så bra. Hon har utstrålning Elsa och passar verkligen för tv. Jag gissade direkt på att det var hon, förstod det då de visade brudklänningar har jag för mig, gissade det iaf direkt. Maneten är ganska lätt, man hör på sångrösten vem det är, han sjunger riktigt bra också.

   Maneten vet jag inte vem det är, men har för mig att någon i panelen redan gissat rätt på vem det är. När personen sa namnet, då klickade det till hos mig och jag tänkte bara ”Just ja, det är ju den personen”. Har inte hört personen varken prata eller sjunga så mycket, men rösten är den jag tror i alla fall. Har heller inte läst på Flashback vilka det är bakom maskerna. Synd att det redan är ute vilka det är bakom varje mask. Men när Josephine direkt sa ”Det där är min moster, Claudia Galli Concha”. Då tänkte jag direkt att det låter ju som henne, men sen så visade det sog att det inte var hon. Då kanske jag även gissat fel på maneten, utifrån vad personen i panelen trodde

    Mår du bättre av att förstöra för andra?
    För det verkar som det och du borde söka hjälp för det.

  Tycker hon var grymt duktig. Lite för tidigt för henne att åka ut. Vikingen är lurig, tidigare har jag funderat över om det är en man eller kvinna.

   Det är Måns fru.

    I så fall spelar han bara att han inte vet vem det är. Vem känner inte igen rösten på sin egen fru?

     Eller hur.. sen ska han låtsas vara förvånad

  Om du inte vill spoila så är ett litet tips att inte skriva namnet i rubriken…. 😞

  Hon var bra, men det lät väldigt mycket sämre när hon sjung live efter att åkt ut.

   Hon var förmodligen väldigt nervös. Det hade jag varit..

   https://www.youtube.com/watch?v=dUjNVq3L_XA Så här har det låtit när hon har sjungit förut.

   Jag trodde de sjöng live under inspelningen? 😛 Alltså jag fattar såklart att programmet inte sänds live, men när de gör och spelar in sitt uppträdande – sjunger de inte då? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.