Det händer på Instastory

Lisa Maria Jönsson försöker göra det bästa av tiden på Kreta, innan det är dags att åka hem igen. Hennes sällskap försvann ju för ett par dagar sedan, bara för att dyka upp på festbilder i Stockholm någon dag senare. 

Bingo Rimér borde söka till ”Hela Sverige bakar” efter den här fullträffen.

Är du en ”woo-girl”? En som ”woooar” när trevliga och kanske lite överraskande saker och ting sker?

Jag nämnde under poddinspelningen idag att jag var nyfiken på hur Keela försörjer sig. Jag fick svaret så fort jag öppnade upp Instagram. Hennes största inkomstkälla är Onlyfans.

Cluee News försvarar sig från anklagelserna om att han skulle vara långsam med sina uppdateringar. Att följarnas krav på snabba uppdateringar gör honom ledsen.

Aisha är tillbaka med sina adlinks.
Om du inte hängt med så kan du läsa ikapp här.

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker Lisa är grym faktiskt! Hoppas hon funderar över vänskapen som nämns här ovan. Men hon verkar vara en stark tjej som kan stå upp för sig själv 🙂

   Verkligen, gillar Lisa skarpt! Av vad man ser utåt verkar hon vara en helt fantastisk mamma till sin dotter, och det tycker jag är så fint att se.

  Varför måste man förminska och fördumma tjejer och peka ut dem till exempelvis ”pick me girl”, är det TikTok detta kommer ifrån? Känns som om det är avundsjuka 9-åringar som håller på så, men nej, det är 25-åringar?!

   Pekar inte ut tjejen ovan, utan detta var lite OT.

   Lite tråkigt svar kanske, men uttrycket Woo girl kommer från tv serien How I met your mother. Säsong 4 avsnitt 8 för att vara exakt. Den säsongen sändes för 15 år sedan.
   Pick me girl startade på Twitter med hashtaggen #TweetLikeaPickMe.
   Och ja, det är på TikTok det gått en trend i att göra klipp om det. Det lite med rätta kan jag tycka. En pick me girl tar ju liksom och framhäver kvinnofientlighet för att framhäva sig och framstå som attraktiv hos män.

    Så ja, ett till sätt att nedvärdera kvinnor på?

     Ett till sätt att nedvärdera kvinnor som nervärderar kvinnor, i sådana fall.

     Är det inte positivt att nervärdera misogyni?Eller är kvinnor som håller på med det fredade? Med enda grunden att de är just kvinnor då?

      Fast det används verkligen inte bara mot kvinnofientliga kvinnor då hade det varit ok. Men det används i tid och otid mot t ex kvinnor som inte har traditionellt kvinnliga intressen, kvinnor som har en åsikt som delas av fler män än kvinnor ”du tycker bara så för att bli omtyckt av män” osv.

      Aldrig positivt att försöka trycka ner andra.
      Men har man en mobbar mentalitet så har man?‍♀️

       Om jag använder samma logik som du precis använde frågar jag då dig varför du vill gynna misogyni

        Så om jag inte förolämpar kvinnor så gynnar jag misogyni. Logiskt.
        Men absolut, fortsätt kämpa.
        Men för mig är det ingen skillnad på att kalla någon bitch och pik me, samma syfte.
        Och vem blir hjälpt av en förolämpning?

  Det skaver med att Keela gör reklam för sin OF med en rosa bild där hon håller i ett gosedjur och två flickiga tofsar i håret.
  Bara jag?

   Äh, supervanlig fetisch, innebär inte att man är det som P0ntus pekas ut att vara.

    Fast att det är supervanligt är bara symtomet, inte orsaken. Och orsaken är ju jäkligt läbbig – varför är det ens en supervanlig fetisch att fantisera om att kn en liten flicka?

     Därför det känns icky att vaxa bort allt hår mellan benen också. Jag har också gjort det en gång i tiden men nu känns det bara så fel

  Är det bekräftat någonstans att Lisa har blivit sviken av Rosanna eller är det folks tolkningar? Det kan ju finnas fullgoda skäl vi inte känner till? Känns orimligt att Rosanna skulle göra en sån offentlig diss till en vän. Hon verkar inte så skön men det här känns extremt ogenomtänkt/okänsligt isåfall.

   Hon blev sjuk och rekommenderades av läkare att inte vara i solen.

  Varje gång jag ser Bettina tror jag att det är Nina Glimsell ??

   De är ju verkligen inte lika ?

    På bilden som är i inlägget tycker jag de är superlika! ?

     Oj förstår inte hur du kan tycka det ? säker på att det verkligen är Nina du tänker på?

   Du borde gå till specsaver. ?

  Mer grejer från instastory, snacktoshare dissar någon nyöppnad restaurang.

   Kollade hennes story, befogad kritik!

   Får man inte dissa/recensera nyöppnade restauranger eller vadå?

    Jo absolut! Mena att det var nåt som hände på instastory som var intressant tyckte jag ?

    Vart står det att man inte får skriva det?

    Eller vadå vadå?

  Nähä, hon den där Keela, försörjer hon sig verkligen på OF?! Vilken chock, det hade man ju inte kunnat ana av det lilla man har sett här!

  OT. Men är det slut mellan Alex Z o hans tjej?

   Jag tror det, eller i varje fall på paus. De har inte setts tsm på länge och nu reser A utan henne

   Hon verkade flytta från Århus till Köpenhamn för honom och nu är det slut. Något måste ha hänt?

    Han tröttnade väl, precis som han tröttnade på Paow

  Förstår inte grejen med OF.
  Allt som finns där finns gratis en knapptryckning bort.

   Tror det upplevs som mer ”personligt”

    Så kan det ju vara.

  Tycker konvertiter som Aisha är så obehagliga. Vem konverterar till en så fruktansvärd religion frivilligt när man är född och uppvuxen i Sverige med svenska föräldrar. Då måste man verkligen vara desperat eller ha dålig självkänsla så man är enkel att påverka.

   Eller knäpp

   Säkert nån som är lätt att manipulera och hjärntvätta.

    Precis.

   Förstår mig inte på konvertiter öht, är övertygad ateist men håller inte med om att Islam per automatik är fruktansvärt. Det finns, precis som inom kristendom, så många inriktningar och det finns allt från liberala troende med värderingar som ligger nära mina egna till väldigt konservativa extremister som man har noll gemensam grund med. Att dra alla över en kam blir liksom lite som att påstå att Svenska kyrkan och en ultrakonservativ församling som tycker att homosexuella ska brinna i helvetet är samma sak för att båda kallar sig kristna. Dessutom missar man att stötta de liberala krafterna inom religionen om man låtsas om att de inte finns.

    Klok kommentar.

    Tycker tvärtom att vi försvarat islam länge nog. Hur ser det ut med demokrati, jämställdhet, rätten att inte vara religiös, vara homosexuell , ja frihet i stort i muslimska länder? Folk flyr från MENA-länder, inte till. Är ateist men för religionsfrihet, men religion skall hållas helt skilt från stat och skall inte stöttas ekonomiskt eller på ngt sätt uppmuntras till. Så rimligt att ifrågasätta konvertiter till islam.

     Ja och är man intresserad av att förändra det ska man bara kritisera utan stötta och uppmärksamma de liberala krafterna som finns inom Islam, t ex den kvinnliga imamen i Köpenhamn som hjälper kvinnor att skilja sig från sina män, moskén i Stockholm som öppet uttalat sig om att de välkomnar alla oavsett sexuell läggning. De kämpar i motvind så att då påstå att de är likadana som de religiösa extremisterna är direkt skadligt och att tro att alla muslimer delar samma värderingar och har samma syn på sin tro är okunnigt och ignorant.

   Känns rätt svårt att bli religiös över huvud taget i Sverige om man har icke-troende föräldrar. Är man vid sina sinnens fulla bruk så måste man ju vara oärlig mot antingen sig själv eller religionen för att kunna börja tro om man nått en viss kunskapsnivå om världen. Eller så har man gått igenom något trauma, som typ Christer Åberg, men då är man nog inte att räkna som vid sina sinnens fulla bruk längre.

    Tro handlar ju inte om ”kunskap om världen” utan om just tro. En känsla. En övertygelse. En stark känsla att det finns något större än världen. Tro har ju inget med hur bildad man är eller inte att göra, det handlar om andra saker. Der är något djupt personligt och behöver inte ens vara kopplat till någon specifik reliogion.

     Problemet är ju att de religioner som finns är så gamla att de blivit utdaterade i relation till det vi nu vet. Då blir det ju väldigt svårt att tro på just det, även om jag har viss förståelse för att man vill tro något mer om världen än det vi vet. Det är rimligare att ha en högst personlig tro än att ha en uråldrig färdigpaketerad tro som är inkompatibel med det man lär sig i skolan.

    Du tänker att alla med andlig/religiös tro inte är vid sina sinnes fulla bruk?

     Nej, de allra flesta blir ju lurade redan som barn.

      Det finns jättemånga som finner en tro eller religion i vuxen ålder. Är de inte vid sina sinnes fulla bruk?

       Nej, de kan också vara oärliga mot sig själva eller mot religionen i sig, precis som jag skrev.

        Men tro handlar ju inte om en viss ”kunskapsnivå” om världen? Är du medveten om att många framstående forskare inom naturvetenskap också har en andlig tro?
        Det lustiga är att ateister är en minoritet i världen, ändå vill de få det till att de med en tro är de avvikande.

         Ja, och de forskarna sysslar ju i väldigt stor utsträckning med att inte vara ärliga mot tron då de väljer bort de bitarna som går emot deras eget vetenskapliga område. Tron i det moderna samhället bygger på att man väljer och vrakar friskt med vilka delar man kan skarva in så de stämmer överens med verkligheten.

         Det är även därför de allra flesta som är troende tycker att fundamentalisterna är tokiga, när de i själva verket främst tror på lite fler delar av religionen.

          Vad gäller religion (till skillnad från mer personlig andlig tro) så är det ju ett spektrum man får ta hänsyn till. Det finns de som tror att t.ex. bibeln bokstavligt talat är guds ord och att allting är fullkomligt sant. Det kan ofta bli en smula farligt tyvärr. Och på den andra sidan av spektrat har man personer som tolkar bibeln helt symboliskt, där historierna bär på viktig symbolik men absolut inte speglar verkligheten vi människor lever i. Blir jättekonstigt om man blandar ihop dessa grupper och ser dem som en enda.

          Sedan vill många hävda att det finns tusen fel i bibeln i stil med ”bibeln säger ju jorden är platt HAHAHHA!” men det är någon slags urban legend som har spridits hejvilt. Bibeln säger faktiskt att jorden är rund, väldigt tydligt. Så jag kan tycka det är intressant att i dessa diskussioner ställa frågan; varifrån kommer din kunskap om en viss religion? Ofta är det tyvärr grundat i fördomar och inte i fakta (fakta – som ju ateister månar så mycket om annars!).

          (Obs jag är inte kristen, eller religiös alls, men har en personlig stark andlig tro och har pluggat religionsvetenskap. Gillar inte att tas för religiös, därför vill jag förtydliga detta…)

  Alltså, jag läste en story att Rosanna fått en allergisk reaktion och skulle inte vistas i solen. Åker hem från sin vän och vistas i solen. What???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.