Finns det någonting tråkigare än ”midsommar-content”?

I think not, och det är anledningen till att jag knappt uppdaterar under midsommarhelgen. Klänningar från Adoore och enorma blomsterkransar i håret. Har man sett en, har man sett alla.
Paula Rosas tar upp detta i ett inlägg efter att ha läst Egoinas inlägg om samma sak, så jag verkar inte vara ensam om att känna så här.

Så här skrev Egoina:

En impopulär åsikt jag har är att det tråkigaste som finns på sociala medier är midsommar.

Eller faktiskt hela sommaren är en stor snoozefest tycker jag. Hör säkert ihop med att jag tycker det är så tråkigt att höra om och se folks semestrar. Minns att jag tyckt det sedan jag var liten, när folk skulle visa bilder från sina resor. För så var det då, en bunte framkallade bilder, möjligtvis i ett album, skulle gås igenom. Noga. Varje person, plats och händelse skulle förklaras. Nu har man i alla fall möjlighet att scrolla.

Isabella Löwengrip skrev det en gång i sin blogg, att hennes statistik gick ner under semestertider och hennes teori var just att innehållet då är tråkigt. Sen gick det upp igen till hösten.

Vad tycker ni? Semesterinnehåll – ja eller nej?

Och så här skrev Paula:

Hur kan en säsong som är så härlig och fartfylld vara så… tråkig? Jag såg att Egoina hade en impopular opinion att det finns inget tråkigare är midsommarcontent i influenservärlden (& egentligen hela sommaren), kanske har hon rätt? Det är ju ljuvligt fint med blommor och blad och klänningar och kransar och allt men det ÄR ju rätt samma samma. Samma med sommaren, den är ju rätt samma.

Vad säger ni om saken?
Är sommaren extra tråkig när det kommer till influencers och det innehåll de producerar, eller gillar ni att även dessa formen går in i lite av en semesterlunk?
John Guidettis innehåll från semestern verkar ju ha engagerat en del, men annars? Utöver att en fotbollsspelare dricker några drinkar under semestern, är innehållet någonting att ha?

184 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är sällan jag tycker att influencers har roligt content. Väldigt sällan. Tror midsommar känns tråkigt för alla verkar göra exakt samma, det är förutsägbart. Men å andra sidan är influencers förutsäbara, de varvar fina bilder med reklam. Eg inte så mkt nytt och kreativt. Men nu snackar jag om de ”traditionella” influencertjejerna, det finns säkert de som gör annat som kanske är lite roligare.

      Men.. midsommar är väl förutsägbart för de flesta? Vad är det för unikt man vill att influencers ska göra? Klä sig i tomeluva och måla påskägg?

        Man kan ju tycka det är tråkigt innehåll ändå även om man själv firar på liknande sätt.

          Jo men det var ett svar på en kommentar om att det var förutsägbart och inte något nytt och kreativt. Jag undrar mest vad det är för nytt man vill se. De flesta firar väl enligt tradition?

          Jag säger inte att man måste tycka att det är roligt content.

            Jo men midsommar är ju förutsägbart och det är tråkigt att kolla bilder från folks firande, även om de säkert hade jättekul osv. Det betyder ju inte att man tyckte de skulle ta på sig tomteluvor eller gjort något crazy på midsommar. Men det är typ lika tråkigt som att se folks julbilder, det är också förutsägbart. Man fattar ju att det är så många firar, men det är ändå tråkigt att se på.

        Nej, ingenting vill jag att de ska göra. Det var bara en förklaring till varför det kan anses tråkigt.

        Haha ja snälla, det hade väl varit något ?

      Håller inte alls med. Tycker inte midsommarcontent eller semesterbilder är trist att se, tvärtom mycket intressant och trevligt. Jag blir glad av att få se andras midsommarfirande och fester. Resor däremot tycker jag inte är så jättekul, gillar mer att se hur influencers har det hemma och i vardagen, men även på semester och ledighet. Att statistik går ner på bloggar under semestertider beror ju på att folk umgås mer med andra på sommaren, är ute mer, reser, festar och är aktiva på ett annat sätt.

        Jag med, men bara från de jag känner!

      Håller helt med dig!
      Nu har man sett ”allt”. Flashiga matbilder, reklam för träningskläder i putig rumpa, vinglas i solen, vitklänning på picknickfilt i gröngräset, genomsvettig och nytränad eller dejtingbilden. Eller nu ”vinn en goodiebag värd 25 000 (innehåller mest varuprover och gratisgrejer de fått) om du följer mig och min sammarbetspartner och alla hen följer”

      Det har gjort att jag mestadels följer sådana jag känner eller är bekant med eller bgt specifikt projekt eller bakkonto. Allt annat har jag tröttnat på.

    Vad tråkiga semestrar/somrar de måste ha då! ? För mig är det tiderna det händer mest och roligast saker och som ger mest likes (har mest vänner och bekanta som följer och jagar inte likesen liksom, bara en observation.)

      Är ju en annan sak när det kommer till vänner och bekanta, tycker inte det är speciellt att kolla på deras sommarbilder men likar ju bilderna ändå ?

        Ok, så gör inte vi dock. Likear det jag gillar på riktigt. På resor händer ju massa spännande saker jämfört med vardagen (eller jo då med men ännu mer).

          Det är ju säkert jättespännande för den som reser ja. Men inte lika kul för oss andra att titta på.

            Fast tydligen jo. Beror väl på vad man gör.

              Kanske för vissa. Men jag bryr mig inte hur rolig resa folk gör osv. Är inte spännande för mig överhuvdtaget ? Kanske om man lägger upp någon spännande video från när man dyker och filmar massa coola fiskar osv. Men att se en bild på någon som står på ett berg, vad folk äter utomlands, stranden osv kunde jag inte bry mig mindre om, och den är den typen av content dom flesta lägger upp.

              Tror det är ganska få som på allvar tycker det är spännande att titta på andras semesterbilder på riktigt ?

                Däremot kan jag tänka mig att många är lite extra glada under sommaren och att en del som inte brukar gilla unnar dig en extra like och sen går vidare med sina liv ?

                  Men snälla. Unnar en like? ? Bryr mig liksom inte om det. Gäller även andra resor som sagt. Är väl mest att man ofta gillar samma saker som vänner, tex resor och spännande upplevelser.

                    Unnar kanske låter fel. Men man gör ju det bara automatiskt typ, inte så att man sitter och funderar över vem som förtjänar det. Inte så att bara för att du får en like så har du publicerat något helt fantastiskt ?

                      DU gör så. Jag tänker inte på det sättet. Följer bara folk jag bryr mig om och de som följer mig känner samma. Hur vet du vad vi är intresserade av? Och varför skulle det inte va fantastiskt? Låter lite avundsjukt faktiskt.

                      Är jag avundsjuk på dina vänners semester och resebilder? ? Men såklart jag bryr mig om mina vänner också. Säger bara att bilderna man lägger upp inte är guld liksom. Förstår att de älskar dig osv, men det betyder inte att du lägger upp roligare bilder än någon annan.

                      Avundsjuk på andras roliga semestrar ja, låter så..
                      ”MAN”lägger upp. Du vet fortfarande ingenting om mina och mina vänners resor, semestrar och bilder. De är riktigt nice och vi bryr oss och är intresserade på riktigt. Skulle aldrig följa nån som jag inte bryr mig om/är intresserad av. Förstår inte hur det är konstigt att att jag (och flera med mig) på riktigt gillar de saker vännerna gör och de bilder de tar. Som sagt, alla är olika bra på det.

                    Och ja såklart, jag gillar också resor och spännande upplevelser. Men det betyder ju inte att det var något jag tyckte var intressant att se. Man tittar på bilden någon sekund och sen likar man, thats it.

                      Ok, märkligt. Jag tycker om att se vad mina vänner gör för härliga och spännande saker, dels för det är kul och dels för jag är glad för dem. Likear inte bara för att/automatiskt?

                      Men så bra 🙂

                      Ja jag är jävligt nöjd med mitt liv.

                Ok. Tråkig semester då? Det är ju min poäng. Visst, om man sitter med nån unge på en strand eller camping men flera av mina vänner gör intressanta resor till vackra platser, det gillar iaf jag att se och följa (och andra kanske är intresserade av familjecampingen).

                Beror på hur semestern är… En vän ska tex på ridsafari i Sydafrika. Väldigt peppad på att se!
                En annan har en fantastisk trädgård med massa projekt, en tredje tågluffar i Europa.

            Sen om man är vänner bryr man sig ju om varann och varandras liv? Då tycker man det ju är kul att se vad de hittar på och hur de har det. Var det tillräckligt fint/kul/intressant/mysigt att lägga upp lär jag ju gilla att se det (beror på hur ens vänner är, vad/hur mkt de lägger uppgick hur bra de är på att ta bilder iofs).
            Influensers borde väl kunna ha intressanta och spännande semestrar till fantastiska platser kan man tycka? (Följer inga så vet inte).

          ”Så gör inte vi”

          Lät gulligt ?

            Ja alltså uppenbarligen inte så inte min krets gör.

              Vad vet du om hur de tänker innerst inne ? som sagt, jag gillar också mina vänners sommarbilder men det är inte så att man tänker ”wow så intressant” eller kollar speciellt länge på bilden.

                Ok det får stå för dig. Som sagt blir det ofta mer likes på resor då man ju gör mer speciella saker. Även kommentarer o att man pratar om det. Men beror på vad man gör och vad man gillar antar jag. Men det verkade va en impopulär sak att säga.. ?

          Haha älskar hur känsligt det blev i den här diskussionen ??

            Du har lätt att älska du.

            Ja man får inte stå ut från normen eller gilla/ha spännande semestrar! ?

            Har varit känsligt bland kommentarerna i ett par veckor nu tycker jag? Huggigt och surt liksom… Konstigt när så många älskar sommaren och borde må gött just nu.

              Det är väl sommarhatarna som är sura och bittra då..

    OT Linn (tiingelinn) tog för ett tag sedan bort Simons namn från sin biografi samt bilder på honom, och nu har även Simon tagit bort hennes namn. Är inte det här tredje killen hon flyttar ihop och får barn med sedan.. fem år tillbaka?

      Ja det är nog slut där nu. Ny kärlek inom ett halvår och nytt barn med fjärde pappan 2024 ❤️

      Haha, jo! Kanske någon borde stoppa det det skenande tåget.
      Kanske kan hon ta ett omtag kring självkänslan, ta hand om barnen och strunta i de där pojkarna hon kidnappar genom graviditet.
      Jag och mina kompisar ägnade länge en tråd på whatsapp åt ”död i blick” där kommer hennes killar nästan alltid upp.
      Där står hon, klädd i brudkläder och killarna fullständigt skriker ”hjälp!

        De kommenterade ju hjärtan på varandras bilder för 2 veckor sedan??

          Dom firade även midsommar ihop, det finns en del bilder där dom står och håller om varandra. Samtidigt tyder hela beteendet på att det är slut om man ser till tidigare uppbrott. Så jag vet faktiskt inte. För barnens skull hoppas jag att det inte dyker upp ännu en ny fadersfigur snart, Simon vekar vara en fantastisk pappa och bonuspappa.

    Ja! Något som är tråkigare än midsommar-content är inlägg helt utan bilder 😉

    Sommaren suger.
    Allt är klibbigt och äckligt och bländande. Människor är extra jobbiga för det är extra mycket av de. Och de ser ut som svullna röda köttsäckar allihopa i sina vidriga tunna utstyrslar och klafsande sandaler. Allt luktar ruttet gammalt piss ute, flugor och mygg (speciellt här i norrland) och andra flygfän flockas runt en. Man måste ha en surrande fläkt bara för att kunna sova och maten tappar smak. Man kan bara drömma om höst året om men jorden kommer börja brinna närsom. Snart så..

      Har du provat terapi? ?

      Ook…

      Förlåt men ??Fast jag kan hålla med dig lite. Det luktar fasen inte hallon när man åker kommunalt alltså och angående ”klafsande sandaler” så undrar man ibland om en del ägnat någon tid på sina fötter de senaste tjugo åren..

    Inläggen är så tråkiga att du gör ett helt inlägg om dom? ?

    Tyvärr hör jag till den lilla skara som inte gillar sommaren och värmen alls. Men gläds åt dom som gör det såklart. Är höst/vinter- människa ut i fingerspetsarna och ser hellre tokiga snögubbar i varenda inlägg-blir kul variation ??

      Vidrigt med värmen, gäller bara o överleva ? 20 grader max

        Vidrigt med kyla. Nu kan man njuta!

      Är det verkligen en så liten skara som inte gillar värmen? Tycker jag hör var och varannan klaga när det går över 22 grader typ. Mig inkluderat ?

        Alla säger bara hur underbart det är och att de vill ha 30 grader hela sommaren!

          Då har jag bara turen att umgås med andra som klagar på värmen och vill sitta i skuggan eller nära en ac när det är varmt ? det är jag tacksam för.

          Känner typ ingen som vill ha 30 grader. Men 20-25 är ju underbart och optimalt!

            Eller hur? Det är det man vill ha året om.

      Nej jag har kommit att avsky sommaren i princip. Det är vidrigt med värme. Jag längtar efter hösten. Så. Jävla. Mycket.

        Hatar oxå värmen. Så MYCKET.

      Jag är med dig. 😉

      Är lite avundsjuk på er som gillar höst och vinter. Jag bor i norra delen av v-norrland och vi hade snö in i maj. Högst snödjup typ år efter år här i höga kusten. Vintern och den uteblivna våren har nästan tagit knäcken på mig också (som många träd som rasade av all snö).

      Njuter fullt av våra ljusa sommarnätter nu. Och vi har haft varmt de senaste två veckorna, underbart!

        Och jag är så avundsjuk på norrländska vintrar! Ni har ju RIKTIG vinter?! MED SNÖ?!
        Tänk dig en riktigt jäklig och trist höst- eller vårdag: Det blåser rejält. Det är grått. Mulet. Kommer regnskurar någon gång varje timme. 5 plusgrader. Ligger lite snöslask i några hörn, annars är det bara GRÅTT. Ja så är vintrarna i Skåne 🙁

    OT
    lyssnade på Det skaver för första gången på länge då jag blev lockad av höra mer om CKs abort men herregud vad är det som hänt? Alla tre verkar ju ha tappat det fullständigt med hur de kallar folk för det ena och det andra och de verkar va så jäkla osköna nuförtiden. Hur går det egentligen för podden, nån som vet?
    Har de fått hybris? Helt oigenkännliga från när de började podda.

      Oj, hon som tjatat om barn så länge och att hon kanske kör själv, hade inte kille då. Men nu passar det inte då eller

        Smart dock att inte skaffa för tidigt o förhållandet o med nån som inte vill. Men de borde ju skyddat sig då kan man tycka.. Vem vill göra abort liksom om man kan slippa?

          Flera aborter oxå vad jag förstod det som, genom åren. Använd skydd i stället!

            Nu är du igång igen ? vad vet du om hur de skyddade sig?

              Hon sa ju det i podden!!

              Hon sa ju det själv i podden

        Rutten kommentar. Om du faktiskt lyssnat på avsnittet hade du förstått varför. Tycker Cassandra är otroligt klok och vettig i sina resonemang och är anledningen till att jag lyssnar på podden varje vecka.

          En människa som gör abort på löpande band istället för att använda ett av hundratals olika preventivmedel är nog allt annat än klok tyvärr.

      Är Cass ihop med sin kille fortfarande?

        Hon berättade i podden att hon och killen inte är redo än men gärna om några är och att hon är glad att hon har så lätt att bli gravid trots sin ålder. De hade inte skyddat sig. Hon låter bara så bortskämd och otrevlig..

          Tack för svar ☺️

          Åh herregud .. Människan är 35, så lycka till med att ”vänta några år”

            Men är man inte redo så är man inte.

              Nä precis. Ska hon skaffa ett barn mot nåns vilja och sen uppfostra den helt själv?

                Inte helt orimligt ändå då hon pratat om att skaffa barn själv.

          Men vilket pucko. Kolla på FD på instagram, bara 27 år, blev gravid gång på gång med lätthet tills det tog stopp och nu har hon inte kunnat bli gravid på ett år… Man kan inte tro att något fortsätter vara på ett visst sätt bara för att det har fungerat förut.

    Halvt OT: Tully berättar exalterat om sitt midsommarfirande hos Lojsan i podden medan Nicole surar samt droppar missunsamma och dömande kommentarer. Sen kan de inte ens prata om gästerna utan att beepa namnen för att Nicole vägrar nämna sitt ex och hans nya vid namn i sin podd. Tycker tyvärr hon ger ett väldigt bittert och oskönt intryck…

      Nicole är ju verkligen fortfarande SÅ bitter över uppbrottet från Saade, trots att det var tre år sedan. En kan ju tänka sig att hon kanske skulle ha släppt det nu när hon har sin familj och verkar lycklig, men nej. Tydligen inte.

      Nicole har ju även gått ut med att hon skulle bli arg om hennes kille friade med en för billig ring, pratat skit om Filippas graviditet i podden samt sagt till Alice att hon hatar och har trauma av korvstroganoff då Alice bjöd på just det i Camilla Hamids youtubeserie. Hon verkar sitta på en hög piedestal.

        För att inte prata om när hon kastade Eric under bussen när han gav henne en filt i Alla hjärtans dag-present.

    Verkligen OT men orkar inte vänta på öppet spår? Träffat en kille i ett halvår (men känns som mycket längre). Har känt som han börjar tappa intresset, vi ses inte lika ofta och hörs inte av om smågrejer som vi brukar.
    Det har hänt en grej i hans familj som påverkar hans mående och ev känslor för mig.
    Oavsett känns det så tungt att den du träffar, och träffade seriöst, börjar dra sig undan.

    Det gör så ont typ. Nästan ondare en ett breakup, och känns sorgligt. Vi har varit varandras nr 1 bästa vän på Snapchat sen vi träffades, men nu är vi inte det heller. En småsak kanske, men det gjorde på nåt sett min känsla tyngre.

    Hoppas jag kan träffa han i veckan för att prata och förhoppningsvis hitta tillbaka igen, men känns väldigt tungt just nu:/

    Någon annan som varit i liknande sist? Behöver inte råd (tror jag), men vill känna mig mindre ensam. Saknar det vi hade så mycket

      Jag tror inte att det kommer bli bättre, tyvärr. Har han börjat tappa intresset redan nu tror jag inte det är mycket du kan göra för att han ska återfå det igen. Skulle du spela svår och själv dra dig tillbaks och han plötsligt blir intresserad – då är han inte värd att ha, då är han bara intresserad av jakten.

      Jag träffade en kille i ca 6 mån och det var himmelskt första tiden, jag var så kär. Sen blev han mer och mer ointresserad, inte lika gullig på sms, prioriterade sina vänner och annat framför tid med mig. Jag hängde kvar, dum som jag var, och inbillade mig att han skulle återgå till den där drömkillen han var där i början. Jag hittade på massa ursäkter: han var trygg med mig och kunde slappna av (??), vi behövde inte ha så bråttom fram, han hade mycket på jobbet etc. När jag blev ledsen och drog mig undan så kom han efter, var gullig och kelig men så fort jag blev som vanligt igen försvann han.
      Efter en massa turer fram och tillbaka där han sökte upp mig igen för att han saknade mig men samtidigt sa att han inte var redo för ett riktigt förhållande, så klarade jag till slut av att släppa honom och ignorera hans sms när jag flyttade till en annan stad.

      Ärligt talat, med sådana killar blir det sällan bättre! Det är som att de visade sina allra bästa sidor i början men sen tappar intresset och vill inte vara douchebags som gör slut utan väntar på att du ska göra det istället. Alternativt har de verkligen commitment issues och slåss med motstridiga tankar och sådant orkar åtminstone inte jag med.

      Ville bara få dig att känna dig lite mindre ensam i det där, tro mig många känner igen det <3

        Tack❤️Ja allt har verkligen varit jättebra. Han har också alltid varit väldigt gullig mot mig och behandlar mig bra och med respekt (tror inte att han playat mig eller fejkat heller, tror det varit så).
        Dock hände en grej med hans familj, vet inte direkt om det är en ursäkt, men då det börjat gå lite downhill. Detta var början på juni.
        Visste att han skulle vara låg och deprimerad ett tag, vilket han probably är, och förstod att vi inte skullle träffas lika ofta. Vilket vi även pratade om.

        Dock så kände jag mig då fortfarande prioriterad, även om vi knappt träffades. Han hörde av sig och vi pratade mycket om det som hänt osv.

        Nu på senaste dock så har jag börjat känna att han har börjat tappa intresse, sen om det har med hans mående eller annat att göra vet jag inte.
        Har haft så stor respekt för det som hände hans familj/hans mående så har accepterat mycket. Men börjar nu känna mig bortprioriterad och tagen för given lite?
        Sen att vi inte är varandras nummer ett på snap längre säger en del..

        Saknar det som var så mycket, och saknar honom. Jag var(?) i princip hans flickvän. Men det som hände hans familj (och indirekt då hans mående) blev som startskottet till allt.
        Har som sagt accepterat det pga respekt mot han/hans mående. Men mina känslor finns ju också? Och börjar känna mig väldigt låg och ledsen. Plus att han nu börjat träffa vänner osv igen men inte riktigt mig?
        Känns konstigt.

        Så hur det än går kanske jag bara får acceptera det? Finns inte så mycket att göra. För som det är nu, att allt är på ”stand by” för mig ungefär

        Är möjligt att vi inte kommer hitta tillbaka till varandra igen tyvärr… Men vill samtidigt prata med honom. Iom det som hände hans familj/hans mående så blev jag och mina känslor bortglömda. Vilket såklart är så tungt :/ Vill också bli hörd liksom.

        Men tack för svar och ditt stöd, känner mig mindre ensam haha❤️ (även om jag bara skrev om mig och min situation i detta svar så läste jag allt du skrev).

          Summan av allt: Känner mig iaf väldigt låg och förvirrad och svårt att veta hur jag ska bete mig när jag inte vet varför det är såhär.
          Är det pga det som hände hans familj, eller pga tappat intresse?
          Vill vara respecfull mot det som hänt, men måste samtidigt bli bekräftad tillbaka snart. Så väldigt svårt att veta vad som är rätt och fel och när det är dags att möjligen avsluta allt eller inte. Många tankar

      Helt omöjligt att uttala sig om någon man aldrig träffat, men kom ihåg att alla reagerar olika på jobbiga händelser. För vissa är det en naturlig reaktion att dra sig tillbaka som respons på dom tuffa känslorna. Jag lider av svår ångest sedan tidig tonår och hamnar ibland i väldigt jobbiga situationer. Min fantastiska kille har accepterat när jag mår dåligt och funnits där för att stötta mig, vilket betyder enormt mycket och har hjälp massor. Berätta för honom att det är okej att reagera och må dåligt, och att du finns där om han vill ha ditt stöd.

        Ja det är det. Vet från erfarenhet att han är så och respekterat det. Han har även sagt att han uppskattar att jag accepterar det och tänker på att han är så.
        Så det kan absolut vara så att det ”bara är det”. Men sen kickar osäkerheten in, och jag vet att vi ej träffas på på samma sätt som innan så är även rädd att det också kommer förstöra. Och att han, eller jag, till sist tröttnar och vi glömmer varandra, vi har trots allt inte träffats såå länge.

        Har sovit lite nu, så känns bättre än när jag skrev förrut, men är fortfarande svårt och tungt:/

        Så det är så svårt att veta, och veta hur man ska agera också.

          Update: Ringde honom nyss, var inga konstigheter. Han ska komma hit imorgon, och vet han haft det tufft så ska överraska med mat, choklad, film osv.
          Så ska försöka få han slappna av lite imrgon och tänka på annat, därefter ta upp hur jag känner och var vi står nu osv, för lite klarheter. Förhoppningsvis öppnar han också upp sig med hur han känner om mig och allt i allmänhet också.
          Tack ni som skrev i kommentarerna om tips❤️var (är?) väldigt låg

            Update igen. Han canslade:)

              Är han från umeå?

                Nej, Mellansverige

                  Tycker att du, om du är redo och när det gått en stund till eventuellt (en vecka, månad eller vad som), kan konfrontera honom och berätta att du känner si och så och känner att ni glidit ifrån varandra och att du vill veta var ni står. Sånt är jättejobbigt när man är nya med varandra men vid något tillfälle måste man kunna prata om sådana saker. Lite ”define the relationship”, då får du förhoppningvis ett avslut eller så fortsätter ni träffas. Då kan du kanske slappna av lite i osäkerheten. Prata ur ett ”jag-perspektiv” och inte ”du-perspektiv”. Lycka till med allt, hoppas det löser sig till slut!

      Han kanske bara spelar Diablo. Det släpptes då

        ?

      Släpp honom, han bryr sig inte ett smack om dig och han kommer inte vilja prata. Du är inte ensam i att sådant händer, inte heller ensam om att inte sluta hoppas. Men för din egen skull, dra vidare.

        Precis, det är ingen idé att tänka att just den här killen/situationen är speciell. Det hände nåt i hans familj osv. Vill han ha kvar dig i sitt liv så visar han det, även om han skulle behöva lite space ett tag. Så gör inte som miljontals före dig och fortsätt hoppas på nåt som aldrig kommer att bli. Sörj, försök hitta annat att göra och släpp honom. Kommer han tillbaka och har en bra ursäkt för sitt beteende så fine, men räkna inte med att det ska hända.

        Bästa svaret

    Vill ha höst. Hatar den här jävla varma och klibbiga sommaren.

      Så jävla irriterande med folk som hatar årstiden vi är i. Vad ska du göra åt det? Sluta klaga.

        Vad ska åt att folk tycker som dom gör? Sluta klaga själv.

    Så trött på sommarklagare. There, I said it. Vi har det kallt, mörkt, blött och pissigt typ 9 månadernom året. Kan ni inte hålla tyst den korta korta tid det är varmt och ljust här??
    Snart måste vi alla ta på oss tjocka tråkiga kläder igen och krypa in i våra skal.

      Precis, exakt vad är bra med hösten? Tjocka kläder, man går mot mörker och slask, man ingen är ute längre typ – städerna för typ, folk är surare, man fryser så fort man går ut..

      Underbart med höst och mörker, kallt!

        Så det är skönt att frysa och ha det mörkt och deppigt?

          Jag är inte deppig under hösten, mår som bäst då men under denna värmen kokar jag, kan inte äta. Jag gillar inte sola. Det är bara så att många mår dåligt av värmen

            Och många mår dåligt av kylan och mörkret.

              Och en del mår dåligt av sommaren och värmen. ??‍♀️ Man är olika helt enkelt. Folk får väl föredra vad de vill. Inte som att de som älskar sommaren gnäller under hösten/vintern liksom.

                Inte gnäller* skulle det såklart stå.

                Ja M sa det redan…

                  Det är väl ändå inte bara ”M” som har rätt att svara 😉

                    Ja men onödigt att upprepa det hen redan sagt som jag sen svarade på.

                      Nej 🙂 onödigt av dig att ens börja ifrågasätta isåfall. Låt det vara.

      Äsch, vi som gillar vintern måste stå ut med er när ni klagar och längtar till vår och sommar sen så det jämnar ut sig.

      Jag kommer aldrig sluta klaga på värmen. Jag har det i blodet.

        Men det är så himla kort tid, kan ni inte låta folk få ha sin glädje ifred?

          Näe, vi får höra folk klaga 8-9 mån, folk behöver bara höra oss 2-3 mån ?

            Lättare att höra folk klaga när man själv njuter och vet att man kommer ha det så som man gillar nästan hela året… Det blir liksom lite väl när folk ska klaga och längta till hösten, den korta tid när man trivs här.

              Men du kan väl njuta ändå?

                Ja men sen lider vi i 9 månader. Låt oss ha detta lilla ifred. Känns som den som har det bäst (majoriteten av året är ens favoritläge) har the upper hand liksom.

                  Haha jag tycker verkligen inte synd om dig ?? ut i solen nu! Slösa inte bort de få dagarna du har sommar med att sitta här inne och svara på folks solgnäll ?

                    Klockan var halv tolv? Ingen sol då…

                      Då är man på fel ställe.

                      Nej men det är ju ändå lite ironiskt att man klagar på att folk klagar. Men det är på ett forum man själv har valt att hänga på. Liksom.. stäng ner bloggen om gnället får dig att inte kunna njuta av de få stunderna du njuter av. See?!

              Nej, det är aldrig lätt eller roligt att lyssna på folks gnäll.

                Om det var varmt och soligt 9 månader om året skulle jag stå ut med sommargnällarna lättare jo. Skulle känna mig privilegierad och mer ödmjuk.

          Så…. du känner mindre glädje för att andra klagar? Jag gillar inte heller sommar, längtar till hösten och det kan absolut inte förtas för att det finns människor som gillar sommaren. Jag bryr mig liksom inte. Att klaga på väder och/eller årstider ligger i vårt DNA… typ.

            Då får man kämpa emot ”dnat”…
            Njuter inte mindre men det är otroligt tröttsamt och ledsamt att höra gnäll från folk som får sin vilja igenom majoriteten av året… Snart är vi där i det hemska igen, måste vissa påminna om det? Lev nu.

              Men.. du spenderar ändå de få stunderna med att sitta här inne och kommentera folks gnäll i stället för att vara ute och njuta?

                Kolla på tiden… ??‍♀️

                  Men ut och njuuut!! Det är bara sommar två månader!!!

                  Det började ju dock redan kl 20.

                    Och det började med att någon klagade på att folk klagar på värmen. Så man kanske inte ska klaga då man själv drog igång det ?

      Vi klagar i två månader, ni klagar i MINST SEX MÅNADER. Är det någon som ska sluta så är det ni!!!!!!!!!!

        Haha! Word!

        Eller hur!!?? ???

      Alla älskar inte sommaren.

      Tycker det är så konstigt när folk säger att sommaren är så kort. Nu för tiden är den ju lång? SVT skrev t.o.m. någon artikel om hur sommaren gått från 30 till 50 dagar. I Skåne är det oftast sommar från slutet av april till slutet av september så välkomna hit om ni gillar att svettas!

    Nä nu fick jag verkligen nog av Pernilla Wahlgren, suck

      Håller helt med. Ville se Mando Diao, men tvingandes stänga av, hon lyckades med att få det att handla om henne t.o.m i Allsången…Att skämta om kritiken sen, hyfsat desperat.

        Det är ju såna som er som det är till för haha och ni fattar det inte ens

        Men snälla, alla programledarna har snackat om sig själva och sjungit låtar om sig själva. Det är inget nytt

        Hon spelar ju åtminstone på att det är för mycket Wahlgren i media. Problemet är att det inte blir roligt för att, ja, hon har helt rätt. Mando Diao gjorde det bra i alla fall.

          Mando Diao var dom enda som inte var bra.

      Det är ju tackvare såna som du som ska gnälla på hennes familj som gör att det ens går att skämta och driva om det ?? så tacka dig själv.

        Det gamla tricket, när man får kritik skämtar man om det…tämligen oavancerade nivå på ”humor”. Känns buskisnivå, lite Stefan&Krister..

          Meeen, går hem.

      Hon var ju jättebra, succé! Pernilla är verkligen ett proffs, och hon har självdistans och humor. Hon kändes avslappnad och var sig själv, tycker hon gjorde det jättebra (fast hon kunde ha låtit bli att nämna sina barn när hon pratade om fantastiska artister). Skillnad på henne och Bianca, Pernilla är naturligt rolig o skön men Bianca tillgjord och överspelad. Benjamin är mer lik Pernilla då.

    Jag önskar jag tyckte det var kul men skrattar nada och allsångpremiären pinsam!

      Tycker att hon är klockren! Sjunger jättebra och är avslappnad.

        Sjunger jättebra? Finns ingen jobbigare röst. Varför ska hon alltid låta som en liten flicka?

          För det är så hennes röst låter? Tycker verkligen inte att hon sjunger som en liten flicka

            Nej då kanske det inte är så hennes röst låter? Om den låter helt olika när hon pratar och när hon sjunger.

        Jag tycker också att hon gör ett bra jobb. Starten var lite avslagen, antar att det är på grund av nerver. Hon levde ju upp mer o mer. Gillar det trots min tveksamhet till wahlgrenarna

        Avslappnad var hon verkligen inte. Jag trodde faktiskt hon skulle göra det bättre.

          Men snälla. Det är premiäravsnittet. Lite förståelse kan man ju ha för det ?

          Hon var ju skitbra.

    Loreen blev en flopp ialf ?

      Men det var nästan lite genant.

        Va, varför genant, vad var genant? Och flopp? What?! Det var ju en FLIPP, succé med andra ord skulle jag säga och jag är nog inte ensam om att tycka så. Pernilla var superbra precis som Loreen, magisk stämning nästan.

      Vad hände?

      Såg du samma program som vi andra?
      Det var ju succé och alla stod upp och sjöng med, det är ju allsång på Skansen inte en konsert.

        Hennes allsång med första hiten, flopp! Ingen kunde den

          Allsång är väl ändå när de sjunger ur häftena?

            Ja och ingen hängde med på låten och uppenbarligen kollade inte folk i häftet för de körde E som allsång men inhen kunde den

              Men snälla, det var ingen flopp för att några barn inte kunde texten. Många sjöng med i låten, många kan den och det var en stämning som heter duga. Succé som 21.23 skriver.

          Jag kan inte heller texten till ”euphoria” men tycker hennes uppträdande var riktigt bra och folk verkade ju gilla det 🙂 och sen kom senaste vinnarlåten som ligger lite färskare i minnet ? var ingen flopp överhuvdtaget och tror inte någon var missnöjd. Men du verkar väldigt negativ som letar fel i minsta lilla sak.

            Men det var ju inte bra, faktiskt

              Jo det var bra.

      Du verkar inte så glad idag ? varför blev det en flopp tänker du?

        Jätteglad

      Du kanske skulle gå ut och njuta av naturen istället för att sura här inne

        Det är vad värmen gör med mig, sur! ????

      Hur mår du M? Du verkar vara på dåligt humör, allt är dåligt och flopp? Loreen var ingen flopp, hon var ju superbra och programmet kändes verkligen succé. Loreen var härlig, magisk, Pernilla härlig, Laleh och Mando diao jättebra också.

        Loreen va en flopp ju. På jättebra humör ?

    OT
    Vems är fötterna som exontph… hintar om hela tiden? Brukar fatta det hon lägger ut men inte denna??!!!

      Biancas ?

      Det är Biancas fötter, hon har lagt upp den bilden 450 ggr men fattar inte vad hon vill säga med det? Nån ledtråd för något är det väl

        Jag tror att hon tycker dom är fula, för det tycker jag ialf ? trodde det var nessas men så klart det inte är

      Biancas

        Oops, hade inte uppdaterat sidan?

    Visst är midsommarcontent samma hos de flesta influencers men det är ju så midsommar är. Det är blomsterkransar och midsommarstänger och dans.

    Jag tänker så här… På sommaren är man ledig, man kanske reser iväg, hittar på saker, njuter av livet. Man är rätt nöjd med sin egen tillvaro (ja, jag vet att alla inte mår bra på sommaren, men nu generaliserar jag lite här).
    Resten av året tuffar vardagen på, utan att det händer så mycket spännande i de flesta människors liv.
    Dvs, stora delar av året kan det vara lite kul att ta del av influencers content (resor, prylar, drama etc). Men på sommaren är man fullt nöjd med sitt eget liv, och har inte samma behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.