Margaux Dietz nya lägenhet

Bildkälla: Margaux Dietz Instastory

Efter höstens alla skandaler så toppade Margaux av det hela med att sälja lägenheten, framför vars entrédörr den hett debatterade ”trappvideon” utspelade sig. 
Nu skriver hon att hon fått nycklarna till sin och Arnolds nya lägenhet. Hon visar inte allt för mycket på sin story, men trots det går det att en att det finns behov för en ordentlig renovering. Och inte ett renoveringsbehov med influencers mått mätt, utan med vanlisars mått mätt.
Vad tror vi Margaux kommer göra här? Fortsätta med pastellfärgerna eller tror ni hon är klar med det?

Och på tal om lägenheter så verkar Molly Rustas och Ross Andrews hyperprishypade lägenhet ännu inte såld. Det står ”budgivning pågår” men så har det sett ut i ett par dagar nu.
Har du inte hängt med i allt spännande som händer runt Molly och Ross Andrew så kan du klicka här för att läsa ikapp. 

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan du länka lägenheten?

      Hur då menar du? Den ligger ju inte kvar på hemnet efter att hon skrivit på papper.

        Menade Molly o hennes kille

            Oj vad fin! Men är den inte lite väl stramt inredd? Hittade knappt en enda hörna där jag skulle vilja sjunka ned med en kopp te och mysa?

              Oj du har missförstått. Du ska inte mysa någonstans där.

    Jag tror inte på pastellfärger men vi får se. 😀

      Jag älskar pastell ?

        Samma här. Ser inga fel alls med det. De flesta får något saligt i blicken när de ser mina pastelliga inslag.

      Jag med! Målade precis om dotterns rum i ljusrosa. Blev så fint! Menade mer att Margaux kanske inte kör på pastell den här gången.

    Hon försvann verkligen efter det där, många som trodde annat.. När det inte fanns några reklampengar i göra videos slutade hon förstås, senaste är från 4 mån sen.

      Tror fortfarande hon kommer poppa upp igen, tror bara hon väntar ut allmänhetens ilska. Kändisar brukar poppa upp igen efter skandaler, men tålamod krävs.

        Frågan är ju hur länge hon har råd att ”vänta ut allmänhetens ilska”? Rullar det inte in några pengar på jobbet är det ju läge att söka sig vidare till något annat jobb, och gå vidare i livet.

    Tänker att grannarna inte kan ha blivit glada av uthängningen i media. Skulle också ha flyttat.

    Margaux tappar FORTFARANDE massa följare varje dag. Sjukt vad det sitter i länge liksom.

      Ännu konstigare att hon fortfarande har över 300 000 följare

        Men är inte de köpta då?

      Kanske var hennes gränslöshet som gjorde henne intressant och vad har hon kvar nu?

      Hon har väl blivit tråkigare att följa som en konsekvens av skandalen.

      Förstår inte varför det blev en så stor skandal. Eller jo, få tyckte nog uppriktigt synd om mannen. Tror de flesta snarare ville se Margaux tappa följare och bli cancelled.

        Om du inte förstår varför det blev en sån stor skandal kan det bara bero på att du har samma empatiska förmåga som Margaux.

          Nä men ärligt. Folk låtsas alltid ha mer empati än de har. Ingen vågar bara säga det högt. Sad but true. Att tänka att majoriteten vill cancella Margaux för att de tycker så synd om ett vuxet fyllo som däckar framför hennes dörr och hamnar på film tror jag inte på…

            Tror inte så värst många skulle reagera som Margaux om en granne ligger utslagen utanför ens dörr.
            Filma och lägga ut på yt.
            Typ ingen skulle jag tro.

            Ha ha ha innan lilla Margaux la upp det där så borde hon ha funderat lite över vem kommer följarna att identifiera sig med.

            Folk kände att de absolut inte skulle göra som Margaux att fixa en fotograf, skicka ut sitt barn att peta på den däckade och skratta åt den däckade. Eftersom det är ett ganska konstigt beteende och de flesta har ingen att ringa efter som kommer och filmar. Man skulle nog inte ens vilja det.

            Alltså identifierar man sig med den däckade mannen. Och sympatierna väcks för honom.

            Det handlar alltså inte om att låtsas att man har mer empati än man har.

            Du tar två personer, vem av dem är i en situation du kan tänka dig att du kan hamna i? Ja man kan täcka sig att man får en stroke, diabeteskoma, fått i sig fel mediciner etc. Det är inte så stor hjärnkirurgi egentligen. Men man kan inte identifiera sig med Margaux eftersom hela upplägget var rubbat.

    Har inte varit in och tittat på hennes sida men jag misstänker att hon inte gör något intressant egentligen. Det jag sett av henne var ju väldigt lamt. Programmet i julas så framställde hon sig som jag vet inte vad. Får man säga att man tycker hon är synnerligen korkad?

    Idag bestämde jag för att inte mer gå in på en ”tantblogg” då det gamla shoppandet, skitsnacket om andra företagare och allt annat står mig upp i halsen. Frivillig att läsa om finhooden men nu blev det tvärnit för mig.

      Du fick mig att gå in och läsa några inlägg. Vilka dissningar!
      Men kompisens café ”som är vida känt på Skåneslätten!” höjer hon. Nä, jag kommer därifrån och det finns så många mysiga caféer och detta är inte mer känt än något annat. Har faktiskt aldrig hört någon säga något om det alls, bara i Monas blogg.

      Dessutom är det väl irritation mellan reunion och Karl Fredrik, istället för att dra nytta av varandras kunder visar reunion väldigt noga att parkeringen bara är för dem.

        Obegripligt om de inläggen inte ska reklammärkas, knappast att MU betalar fullpris för allt hon shoppar där.

        Bakelserna såg ut att vara bakade av en 5-åring. Dottern som ska plugga behöver en lägga för 2 mille, en bil, allt nytt till hemmet osv osv. Konsumtionen och de alltmer krystade bortförklaringarna får det vara slut med nu. Hoppas några skvallrar här så jag får veta ngt.

          Bra gjort, jag kan liksom inte låta bli. Hon är en sån urbota korkad wannabe, så jag bara måste….

      Vet du, jag bestämde mej för precis samma sak. Ända orsaken att jag läst är för att jag vet vem männskan är (och inte speciellt trevlig som barn heller, jag jag jag) men nu står konsumtionen mej upp i halsen. Kan sätta min högra arm på att de skattesmiter dessutom med att skriva bilen på firman etc.

        Jobbigt om försäkringsbolaget kommer på det. Den som brukar bilen äger inte eller står på försäkringen.

      Åh, precis samma här! Det är riktigt obehagligt. Och dessutom finns det få bloggar som så ohämmat och glatt manar till mer och mer konsumtion, utan någon reflektion. Känns lite, med tantens egna ord, felvaggat.

        Alla negativa kommentarer rensar MU numera bort.

    Brukar man inte kunna se buden på hemnet när de kommer in? Ett tag sedan jag hemnetknarkade men då kunde man följa budgivningen. En del gick snabbt och en del höll på ett par dagar.

      Nu är det vanligt att man måste identifiera sig med bank-id för att kunna se budgivning. Jag brukar avstå då.

        Okej, det visste jag inte ??

      Är vanligt att man som säljare kan välja hur budgivningen kan följas via hemsidan

    Så härligt att hon köpt en lägenhet som verkligen är i behov av en modernisering. Är trött på att se lägenheter som totalrenoverats för fem år sedan och som nu ska göras om från grunden igen.

      ”Verkligen i behov” är det väl först när hemmet inte fungerar rent praktiskt längre.

        Tvivlar på att badrummets tätskikt är OK med tanke på vilket årtionde det ser ut att vara ifrån..

        Den där lägenheten är i behov av renovering, det handlar inte bara om att det inte ska se slitet ut. Som bostadsrättsinnehavare har du en skyldighet att underhålla lägenheten och hålla den i skick. Har inte det där badrummet börjar läcka än så kommer det göra det inom kort.

          Då skulle det ju räcka att renovera badrummet om det inte är dugligt längre. Men vi får väl se.

            Nej, det tycker jag inte. Jag tycker det är uppenbart att den där lägenheten är i behov av renovering. Badrummet var ett exempel.

              Poängen är att vad som är i ”verkligt behov” skiljer sig åt. Jag tycker inte att den _behöver_ renoveras om den inte håller standard rent praktiskt, däremot kan man vilja renovera ändå. Det har jag själv gjort där jag bor. En annan tycker jag renoverade i onödan. Renovera bäst ni vill, det kommer flunsorna också göra.

                Men jag ska inte bråka mer med er om det. Jag ska ta ett bad i mitt nyrenoverade badrum ??

                  Nu står det iofs ”verkligen i behov av modernisering” och inte renovering om vi nu ska bråka om ords betydelse. Jag tycker att lägenheten behöver renoveras, även köket och vitvaror ser ut att ha dålig standard och behöver bytas. Ett gammalt kylskåp kan börja läcka, en gammal diskmaskin detsamma osv osv.

    Är inga konstigheter att ”budgivningen pågår” ett antal dagar eller tillochmed veckor.

    Förstår absolut om man vill fixa saker innan man flyttar in i en sliten lägenhet, men om den har ett ordentligt behov av renovering vet vi ju faktiskt inte. Om badrummet inte är tätt, något är trasigt etc, ja, då behöver det ju renoveras. Men om vi tror att ett slitet golv och fula tapeter är = absolut nödvändigt med renovering, då är vi som samhälle ganska långt ifrån att komma över renoveringshysterin.

      Genuin fråga: I Sverige, om du har en bostadsrätt, har ni nåt gemensamt stambyte (då alla rör byts ut, badrum rivs ut och moderniseras osv) i alla lägebheter i huset eller är det vilda västern och alla tar hand om sitt?

        I min brf så skedde det i hela fastigheten samtidigt över loppet av många månader.

        Man kan renovera sitt badrum när man vill men om stammarna ska bytas måste allas stammar bytas. Man ansvarar för ytskikten själv, men det som är inne i konstruktionen ansvarar föreningen för.

        Stambyten är en fin svensk tradition. Lite som midsommar och Valborg. Alla får bo i skitiga och dammiga lägenheter och gå på toa i något spännande provisorium på gården. Sedan väljer alla ett unikt vitt kakel till sitt nya badrum och bränner doftljus till stambytesguden.

        Det brukar vara ett beslut på en stämma i föreningen som styr stambyte. Vanligt är att föreningen ”tar över” badrummen och styr under tiden bytet pågår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.