Kommentarsfunktionen avstängd!

Ja, alltså inte här inne….
Lugn och fin nu… 🙂



Det kan se ut som att kommentarsfältet är öppet i min inbäddning, men klickar ni på inlägget så kommer ni märka att det inte finns något kommentarsfält öppet.

Efter att ha blivit hårt kritiserade för det reklaminlägg där Linn ”Tiingelinn” Andersson försöker kränga slipstenar till benen, från ett företag som Dennis Maglic verkar stå bakom, så har de helt sonika gjort gemensam sak och stängt av kommentarsfunktionen på detta inlägg, specifikt. 
På alla andra inlägg går det fortfarande att kommentera, men inte detta, trots att det här är ett reklaminlägg som Linn tjänar pengar på och där hon borde bete sig mer proffsigt än på vanliga ”redaktionella” inlägg.
Det är så uselt och oprofessionellt mot följarna, som förmodligen känner sig en smula lurade eftersom den här produkten går att googla fram och köpa för runt 15 kr.
Dennis M och Linn försökte kränga dem för 299 kr på rea, med 595 kr som ordinarie pris.
Uselt!

Har du inte hängt med så kan du läsa ikapp här och här.

Tack för tips!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De där stenarna är helt värdelösa. Inte ens värd femton kronor.

      STENKUL

      Jag har en och tycker att det funkar superbra på min grova hårväxt. Detta är inget nytt, hade en för ca 15 år sedan också. Men helt klart överpris med 599 när man kan hitta en betydligt billigare på fyndiq.

    Även pappapappadotter gör reklam för det bluff företaget. Finns så många influencers som gör samarbeten med sådana företag och där dom endast bryr sig om pengarna.

    Pappappadotter är också med och gör reklam för detta bluffföretag. De var med i Linns första reklamfilm för detta företag som fortfarande finns på hennes Instagram. När de inte exploaterar sina respektive barn så gör de reklam för bluffföretag…..

      Pappapappadotter gör så mycket samarbeten där deras döttrar är med. Allt för att tjäna ännu mer pengar. Dom tänker öht inte på döttrarnas integritet. Exakt även dom gör reklam för blufföretag.

        Blufföretagets instagram följer enbart 2 pers… Linn och papporna. Coincidence?

        Det hade varit lättare att ta den där ”kritiken” på allvar om du inte varit anonym. 🙂

          John W: gissar att du är en av de där papporna? Du fattar att detta är ett kommentarsfält inne hos BB va? Här är alla anonyma, oavsett om man skriver att man heter ”Maria” eller bara går under ”anonym”, det är liksom inte så att man kan styrka vem man är genom bank-id…

          Det hade känts mycket mer seriöst om du faktiskt svarar på den kritik ni får, att ni exploaterar era barn å det grövsta samt gör samarbeten med den här typen av företag. Jag tycker att kritiken är väldigt relevant, speciellt den vad gäller barnen. Ni ser verkligen inte till deras bästa när ni gör så.

          Vad gör det för skillnad när det är vad som sker framför allas ögon?
          I Frankrike hade deras utnyttjande av barnen i reklam på egna sociala kanaler inte varit lagligt.

          /En annan anonym

            Eller iaf såsom jag tolkar de franska reglerna kring barn i influencerreklam. Någon får gärna rätta mig om jag hat fel. Menar inte att barnen inte mår bra, utan att de ska inte behöva vara med I sån här reklam. Gäller alla influencers

            Nu bor vi i Sverige där jag och alla andra föräldrar/vårdnadshavare väljer hur barnen ska synas. Det finns ingenting som säger att barn mår dåligt av att synas i sociala medier (eller i andra sammanhang så som gammelreklam, teve, tidningar eller liknande). Tvärtom tror jag barn kan tycka att det är väldigt roligt att få synas, uppleva och få vara med. Jag vet att jag hade älskat det som barn. Sen handlar det ju inte om att tjäna pengar på barnen utan att de syns i kommersiella sammanhang, men det har barn gjort i alla tider ytan att ta större skada av det.

            Önskar dig och alla andra anonyma en fin kväll. 🙂

              Problemet är väl mer att dom kanske är för unga för att kunna ta det beslutet själva. Dom kanske tycker att det är jättekul att synas nu men om ett par år kanske det inte är jättekul att ha sina barnbilder ute för ex alla sina klasskompisar att se. Jag följer inte er så jag kan inte riktigt kommentera på ert content, men i Linns fall där hon till exempel glatt visar upp Juvelia som köpt sina första trosor som blöjfri är till exempel något som barnet kanske tycker är problematiskt att 100k+ människor sett när barnet är äldre.
              Det handlar också om barnets säkerhet och att ha deras ansikten och namn ute på internet när det kan finnas folk som kan försöka leta upp och skada dem. Tex galningen som var ute efter Jocke, Jonna och deras dotter för ett par år sedan. https://nt.se/nyheter/norrkopings-kommun/artikel/sa-blev-domen-efter-hoten-mot-familjen/pr50x3lw

          Hur ställer ni er till Linns reklam och det faktum att hon raderar alla kritiska kommentarer? Det är ju inte särskilt seriöst och hennes trovärdighet sjunker (inte för att den var så stor innan heller).
          Men vill ni verkligen förknippas med en person som beter sig på det viset? En person som vill vilseleda sina följare, en person som lägger ner oändligt med tid på blocka folk som skriver konstruktiv kritik, blockar folk som gillar andras kommentarer med konstruktiv kritik. Det är ju löjligt och lite sjukt faktiskt. Är så fallet så är ju inte ni ett dugg bättre.
          Ska man jobba med sånt här så måste man kunna bemöta just den här typen av kritik av en vara som man har marknadsfört.

    Använd (-)!

    Jag hoppas så så så innerligt att seriösa företag börjar ta avstånd från Linn och att hon tvingas skaffa sig ett vanligt jobb.

      Men hon är väl på väg att skaffa sig ett vanligt jobb, hon utbildar sig till florist

        Gör hon fortfarande det? Det är ju flera år sedan hon gick ut med att hon börjat studera, och floristutbildningarna brukar väl vara ungefär en termin långa.

          Ingen aning, såg det i hennes bio på instagram häromdagen. Hade inte lagt märke till det förut

    Den där Linn gör ju samarbeten var och varannan dag? Hellre 2-3 ordentligt genomförda samarbeten i månaden än tusen olika halvdana samarbeten med oseriösa småföretag. Dock förstår jag om inget större företag vill göra reklam hos henne.

    Så otroligt dåligt! 👎

    De har inget intresse av och kolla upp företagen de samarbetar med o produkterna, bara pengar som gäller. Vem följer ens linn, småtjejer som gillar att pyssla?

      Popcorn

    Som allt skit som influenser så köps det från Aliexpress där det säljs för 30 kr/st. Dessutom är det gjort av ABS som är en typ av plast och av glas. Så inte konstigt att de som testar får rivsår. En helt vanlig pimpsten för en 10-del av priset är säkert lika ”effektivt” 🙂

      *influenser säljer

    Nu har hon raderat sina två inlägg med dreambeauty

    Influencerfavoriten Happy flopps raderar uppenbarligen kritiska kommentarer. På Trustpilot kan man däremot läsa om missnöjet.

      Vad är kritiken/missnöjet med dom?

        Oändlig leveranstid.

        Att Dennis M ligger bakom dem.

          Finns det koppling? När jag söker på orgnr som uppges på hemsidan verkar det vara enskild firma. Snabb överblick och personen i fråga har flera bolagsengagemang men ser ingen direkt koppling. Har dock inte djupdykt.

        Skavsår/brännsår

      Samma sak där, går att köpa på SHEIN för 30-70 kr.

      Köpte nyligen tofflor därifrån. Förstår hypen då dom är otroligt sköna. Lite längre leveranstid än man annars är van med men fick mina efter typ 10 dagar max

        Tycker också dom är supersköna! Tog nästan 15 dagar för mig, men värd väntan.

    Minns när såna där stenar såldes på tv-shop och jag och min dåvarande håriga pojkvän nappade, fick typ första gradens brännsår båda två, absolut håret försvann men även huden 👍

    Synd för Linn att problemen inte går iväg bara för att man blockerar och tar bort alla kommentarer

    Nu verkar inlägget vara borta helt?

    Nu är hela kontot borta, pinsamt

      Både Linn och dreambeautys instagram finns kvar så du är nog bara blockad🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.