Dennis Maglic bakom Tiingelinnreklamen

Det kunde man ju ge sig fan på, att Dennis Maglic är inblandad i ännu fler företagskatastrofer än bara den där Konsumentombudsmannen, KO, gick ut och förbjöd bland annat Dennis företag att använda sig av påståendena ”viktigt meddelande” och ”nödlager” vid marknadsföring av utrustning för hemberedskap och för överlevnad i naturen, efter att han försökt kapitalisera på människors rädsla. 

Så klart dyker han upp här som gubben i lådan när man skrapar lite på ytan. Jag fick den här kommentaren under det här inlägget, om Tiingelinn och hur hon raderar alla negativa omdömen eller kommentarer om företaget direkt.
Jag har dubbelkollat så allting in kommentaren här ovan stämmer, och det verkar det göra…

Vi startar vid hemsidan dreambeauty.se – som är företaget bakom den hårborttagningspryl som Linn ”Tiingelinn” Andersson gör reklam för –  och slutar vid Dennis Maglic.

 

Taaaddaaaaaaa!


Känner du inte att du hängt med riktigt så rekommenderar jag dig att skumma lite i Dennis kategori. 🙂
Du hittar den HÄR!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inget tack för tips och tack för hjälpen till läsaren som gjorde jobbet?

      Men lägg av

        Varför?

      Här måste jag faktiskt hålla med dig. Grävet kring detta är utfört av en väldigt observant användare på flashback.

      Jag har klippt in kommentaren och skriver att jag fått all info från den, och att jag på min höjd behövt dubbelkolla innehållet? Det måste väl vara motsatsen till att försöka ta på sig äran för någon annans arbete. Jag ser det i alla fall som ett betydligt större erkännande än ”tack för tips”, men ni kanske uppfattar det annorlunda? Förhoppningvis känner sig personen som skrev kommentaren inte förbisedd.

        Konstigt, fick du ingen kommentar på det svaret….?

          😂😂😂
          Hoppas att du får en trevlig dag! ❤️🌸

    Off topic om annan influencer.

    Hur funkar det egentligen med att köpa läkemedel som egentligen är receptbelagt i Sverige?
    Sandra Lindahl berättar i sin senaste video hur hon köpt tretinoin och länkar till sajten så andra ska kunna köpa läkemedlet. Känns lite skevt men kanske är helt okej att göra så? 🤔

      Det får inte säljas över disk i Sverige men det är ingen olovlig substans så det är bara att frakta hem. Har kollat med tullen! Typ som mentolcigg, får inte säljas i EU men inte olagligt att ta in.

    She had one job – att ha koll på vilka hon gör reklam för. Källkritik är inte Linns starkaste sida.

    Det är väl även företaget som låg bakom tingelins fransserum som var så fantastiskt bra

      Stämmer bra. Fransserumet där hon visade en efterbild där det senare visade sig att hon hade gjort lash lift, något hon inte berättade för sina följare innan det kom upp på bloggbevakning.

    Fick mitt negativa omdöme för Krisskydd.se borttaget på Trustpilot. Krisskydd.se skickade ett sms med anspelning på krig samt ”Viktigt Meddelande”.Skickade in en anmälan till Konsumentverket. Skickade också ett mail tillTrustpilot med frågan varför de raderade mitt omdöme. Verkar som tilliten till oss som lämnar omdöme är lägre än tilliten till företagen som är med på Trustpilot, men så klart företagen betalar ju för
    att få vara med där

    Bra att fler anmält!

      Jag kollar alltid på hur många negativa omdömen som företaget anmält, det säger en hel del.

        Hur ser man det?

          Om du är vid datorn, så till höger där det står Företagets Aktiviteter, och klicka på Se Alla.
          Annars har du en länk här: https://se.trustpilot.com/review/krisskydd.se/transparency
          Under Rapportering så står det att dom har anmält 80 omdömen, och kollar man deras 1, 2 och 3-stjärniga omdömen så är totalen just 80 stycken. Hehe. Så med andra ord anmäler dom varenda negativa omdöme dom får.

    Bra och intressant inlägg camcam. 😊

    It topic men behöver svar typ ikväll😅

    ((Har skrivit om honom här 2ggr tidigare så någon kommer säkert känna igen storyn))

    Träffade en kille relativt länge, sedan nyår. Vi har haft en normal fin relation. Hörts av varje dag, träffat vissa familljenedlemmqr. Sen hände en tragisk grej i hans familj och vi träffades inte lika mycket men snackade fortfarande varje dag.
    Bara för en vecka sedan snackade vi om att dra utomlands när det med hans familj är över.
    Sen jobbar vi på nästan samma ställe så vi ses på jobbet varje dag nästan.

    I alla fall:
    Fick reda på att han haft tinder och även skrivit till en (eller flera?) där.
    Konfronterade honom i söndags och sa även då att jag inte är säker på om jag ens vill träffa honom mer.

    Igår sågs vi igen på jobbet, och han verkade först helt som vanligt och sa hej. Sen under dagen så gick vi förbi varandra, och han log mot mig men vi pratade inte. Jag var väldigt kall.

    Ikväll jobbade han också, såg att han kollade efter mig, men sökte inte upp honom och åkte hem.

    Förrut pratade vi varje dag, hade det gått 3timmar utan att vi pratade så var det konstigt typ.

    Nu har det gått 3 dagar utan att vi sagt ett ord till varandra.

    Jag mår så fruktansvärt dåligt över detta och fattar knappt hur våra fina relation kunde bli såhär ens? Vår relation var långt ifrån toxic

    Så frågan är: ska jag vänta tills han kontaktar mig (om han ens gör det). Anledningen till att jag ignorerar är pga jag fick reda på att han hade tinder.
    Eller hör han inte av sig pga att jag sa till honom att jag inte ens vet om jag vill träffa honom igen?

    Allt känns så så så fel. Vill egentligen bara prata, för detta är så konstigt. Vi hade liksom en relation. Men vill samtidigt inte vara den som ”hundar efter honom”.
    Men att vi nu inte pratat på flera dagar när vi innan basically hade en relation är så sjukt.

    Hur skulle ni gjort? Ska jag svälja stoltheten och skriva till han nu och säga att vi behöver prata? Eller ska jag låta han ta det steget om det nu kommer hända?

    Allt så så sjukt konstigt. Känner mig helt tom nu

      Men samtidigt var det han som hade tinder så är så kluven. Men å andra sidan så känns det inte som vår relation skulle slutat såhär. Även om det hade blivit vi i slutändan eller inte.

      Kunde aldrig föreställa mig att vi skulle bete oss såhär mot varandra

      Ta tag i det direkt så slipper du grubbla. Skriv eller säg till honom ”jag fick reda på att du fortfarande är aktiv på tinder vilket jag tycker känns jobbigt då jag trodde vi hade nåt seriöst på gång. Vad känner du? Vart är vi på väg?” Lika bra att ta tag i det och inte vänta på att han ska göra nåt.

        Jag har gjort det, i söndags. Var mest arg då, vi kom ingen vart. Sen dess har vi sett varandra men inte pratat. Det som känns konstigt.
        Förrut pratade vi om allt och prioriterade varandra.
        Inte nu obv.

        Men att inte få ett värdigt avslut efter en annars hälsosam relation typ, känns så sjukt kosntigt.

          Så som sagt. Funderar på att skriva ikväll efter att ha ignorerar i flera dagar.
          Men vill inte heller verka desperat, är trots allt han som gjort fel.
          Allt känns så så konstigt

            Du tycker att han gjort fel, men tycker han det? Han kanske tycker du gjorde fel som blivit så arg och ignorerar honom?

            Jag fattar din känsla. Hade också blivit sårad. Dom steg du beskriver att ni tagit, hade jag tolkat som en exklusiv relation utan att behöva prata om det.

            Det låter ju som att han visar på att han vill att du kontaktar honom. Han kanske helt enkelt vill ge dig tid att vara redo att prata?
            Min man funkar exakt så. Jag kokar över, han backar och ger mig tid att kyla ner mig. I början fruktansvärt irriterande, men nu förstår jag hans synvinkel. Det är inte dumt att ge folk med heta känslor lite utrymme.

            Kanske är han helt redo att förstå din reaktion och stänga ner sin Tinder för dig?
            Du vet ju faktiskt inte vad han gjort på Tinder. Om han bara flörtat oskyldigt utan att träffa någon alls? Du vet ju inte. Varför kasta bort något du inte vill kasta bort, utan att veta varför du kastar bort det?

              Alltså när vi har haft småtjafs om grejer tidigare som gjort han irriterad, så har han varit den som backar, och jag mer ”jagat” honom. Han har sagt att han uppskattar mig för det, att jag fortfarande visar att jag bryr mig.
              Men nu gör han inte det, typ, trots att jag konfronterat honom med att snacka med andra tjejer.

              En del av mig hoppas, att han är killen jag trodde han var, och gör det pga respekt. En annan del av mig har blivit så sårad av killar så jag är rädd att han inte bryr sig om mig.

              Jag vet inte vad jag ska tro eller tänka längre.
              Men jag hoppas att det är som du säger, och att han gör det mer av respekt än något annat.

              ….Men hade det varit ombytta roller, och han catchade mig med att skriva till massa killar på tinder, hade jag hört av mig och försökt vinna tillbaka honom. Eller i alla fall förklara mig själv

              Som det verkar nu låter han mig mest gå.

              Tror vi kommer se varandra på jobbet imorgon. Kanske hör av mig då och säger att vi måste prata.
              Eller nu ikväll redan? Men är sååå kluven på allt, och speciellt eftersom det är en sån grov grej att jag kom på honom med tinder.. :/

      Hör av dig om du vill ha honom i ditt liv, men sätt också gränser i samtalet. Skriv ner innan hur du känner över att han finns på tinder och även vad du själv vill ha ut av relationen. Sen när du pratar med honom så är det lättare ifall man har alla punkterna framför sig, lätt att man spårar ut lite ifall man halvt glömmer bort sin poäng.

      Kanske ett samtal (utan ilska) är allt som behövs för att ni båda ska förstå varandra. Män behöver (tyvärr) väldigt väldigt klara signaler, och det kanske bara är så enkelt att han missuppfattat er relation den senaste tiden om ni direkt ut inte haft det pratet. Känns dumt att gå miste om den chansen ifall du väljer att vänta på att han ska höra av sig. Vad har du att gå miste om ifall du bara kör?

        Alltså det är väldigt väldigt dåligt beteende från hans sida. Speciellt med tanke på det som hände hans familj och jag stöttar honom och brytt mig så mycket. Sen sitter han samtidigt och skriver till tjejer på tinder. Och nu beter sig som jag aldrig existerat, trots att vi träffats sedan nyår?
        Oavsett hur han ville att vår relation skulle sluta, så är det så extremt dåligt beteende.
        Vi hade diskutioner om sånthär förr, skulle jag bara skiva med en annan kille (helt utan avsikt), så skulle han vara besviken på det.
        Samtidigt som han gör detta. Och inte ens hör av sig och ber om ursäkt.

        Tror verkligen inte jag kan ta tillbaka honom, och tror nästan inte vi kan hitta tillbaka till det som var, även om det är det jag vill.
        Men tror vi måste prata ut om allt, att bara sluta prata är knäckande.

        Funderar som sagt på att skriva till honom nu, men vill inte att det ser ut som jag jagar honom eller accepterar hans beteende. Är rädd att det framstås som jag har dålig självrespekt.

        Tänkt om han skulle jaga mig om det kom fram att jag skrev med andra killar på tinder? Det skulle han aldrig göra.

        Men att se varandra på jobbet varje dag, och han var min tightaste person i livet, göra såhär, gör fruktansvärt ont. Och vill bara säga det till honom typ, samt höra hans version om hur våran relation var typ

          Vet du vad, om en kille känns rätt för dig så ska du inte behöva känna att du jagar honom osv. Han ska inte få dig att känna dig så. Bara det där tycker jag att det är märkligt. För din egen skull så behöver du ta uppenbarligen ta ett snack med honom även om det leder till att ni bryter upp.

          Försvarar inte honom utan försöker komma på anledning till hans agerande.
          Kanske att han tyckte ni hade en ”paus” och att ni inte var exklusiva med varandra att det därför var okej. Eller att han hade tinder som tidsfördriv för att ” bara prata med folk” . Det gjorde jag själv en gång och de mottogs inte alls väl av den jag dejtade, han tyckte att det var ett stort svek (vilket jag fattar)
          Men kanske man inte ska hitta på ursäkter till honom heller utan faktiskt bara fråga rakt ut vad han vill och vad han menar. Mötas på jobbet och ignorera känns ju lite halvdant om man var intresserad av den andra. Han verkar va en feg person som inte kan säga rakt ut att han inte vill ses. Eller så är han osäker på dig tillbaka. Prata istället för att försöka gå omvägar och få fram vad han tänker. Det behöver ju inte vara kört, många krånglar pga sin egna osäkerhet.

      Men ni hade ju inte en fin relation, han hade ju Tinder och pratade med andra? Om han är intresserad så hör han av sig. Om inte så slipper du honom. Ta inte kontakt.

        Håller med radera honom överallt och gå vidare. Sen nyår och kaos sen dess… inte bra! Förlåt om jag är hård men du är bara olyckligt kär han är inte värd mödan han verkar inte intresserad. Lägg energi på de som är istället!

      Om ni har haft en så pass nära relation och han samtidigt haft Tinder utan att berätta det för dig under tiden, så har jag bara en sak att säga: du är värd bättre. Man behöver inte vara exklusiva men ärlighet och kommunikation är a och o. Ni har haft nära kontakt men han har inte bemödat sig om att säga att han har Tinder. Finns ingen ursäkt för det (även om han gått igenom något tragiskt med sin familj osv). Återigen: du är värd bättre – det vill säga någon som oavsett status på er relation bemöter dig med ärlighet och öppenhet.

      Men vad sa han när du konfronterade honom? Var det över text? Mitt enda tips är detta: SKRIV INTE, PRATA med varandra!

      Baserat på mina egna erfarenheter: förstår att det känns fruktansvärt tungt, men hans beteende visar att han inte värderar relationen lika högt som du, och han beter sig illa.

      Kram! Nöj dig inte med mindre än någon som vill ha dig och bara dig, inte behandlar dig som ett tidsfördriv i väntan på något bättre.

    Förstår inte att folk fortfarande köper dropship-produkter, går man på vilken reklam som helst nu för tiden?

    Tycker man ser ganska fort vilka produkter som verkar legitima och vilka som troligtvis kommer från aliexpress m.m.

      Jag håller med, men jag kan gissa att det finns väldigt många där ute som har högt förtroende för influencers de följer och att dom då tänker att det måste vara något genuint som marknadsförs. Det äcklar mig så mycket att folk har mage nog att sälja skräp till naiva, och influencers som är så pengakåta att det inte spelar någon roll ifall det är en bra produkt eller inte som annonseras till sina följare. Hjärtlöst.

      Linn ska alltid måla upp sig själv som så snäll, fantastisk men lite naiv som litar för lätt på människor, men ändå så sitter hon och aktivt raderar kommentarer istället. Allt för att produkten ska se så bra ut som möjligt och att fler naiva följare ska köpa så att hon kan få högre vinst. Riktigt riktigt äckligt beteende.

    Den där unga blonda mamman med 52 ungar med 4 olika män promotar också detta ”företag”. Hon var med på tv.
    Undrar om Dennis går runt och DMar alla mini influencers med erbjudanden om att ”jobba” för honom?

    Pappapappadotter borde också stå till svars för detta då de medverkat i Linns första reklamfilm för detta. I den första videon sitter hon och rakar den ena pappans ben (!) medan han hyllade den till skyarna, och de kommenterar hennes inlägg med hur bra den är. Tror inte att de deltagit gratis utan får säkert sin del av kakan för detta då så de gör alltså också reklam för detta företag.

      Pappapappadotter är så obehagliga…

        Obehagliga? Starka ord? Vad baserar du det på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.