Har Samir Badran gått varvet runt?

Samir Badran lämnade offentligheten efter att ha blivit utbränd 2018 då han kraschade efter år av högt tempo som artist. I en intervju med Aftonbladet i januari 201 avslöjade han att han varken bryr sig om pengar, eller kändisskap längre, och i november 2022 bekräftade han ungefär samma sak till Expressens Ellinor Svensson att han kände att nu får det räcka med medievärlden.

Jag har tackat nej till alla intervjuer i princip. Jag har lämnat offentligheten om man säger så. Det är inte mitt fokus att vara känd. Mitt fokus är att sälja lägenheter. //Samir Badran

Spola fram bandet några månader.
Samir Badran har hastigt och lustigt mäklaryrket efter bara ett år och har avslöjat att han nu har nya studieplaner. Dock hinner han med att fällas av och bråka med Reklamombudsmannen, för att ha marknadsfört sina olika lägenhetsobjekt på sitt Instagramkonto utan att reklamidentifera dem.
För att dryga ut kassan gör han reklam för ”Lyllo Casino”, där han får sällskap av bland annat Carolina Gynning och Bingo Rimér
I samband med detta skickar han mig ett litet kärleksbrev, när jag ber honom kommentera fällningen. Det bestod av ett enda ord – ”karma” – vilket fortfarande är min favoritanekdot att berätta om när jag får frågan om vilka influencers som är absolut mest snarstuckna. Samir ligger ohotat i toppen av den listan. 🙂

Efter att Samir gått ut med att han ska sadla om – igen – så publicerar han ett sms han fått från en journalist som undrar hon skulle kunna få intervjua honom om saken, varpå han svarar att han aldrig kommer ställa upp på några intervjuer någonsin med en journalist.
Den 16 juni släpper Samir och Viktor låten ”Skål” och igår, den 15 augusti 2023 var Samir och Viktor med i Allsång på Skansen.

Visst har Samir Badran gått varvet runt, och är nu tillbaka på exakt samma ställe som han lämnade, bland annat genom att hoppa av tv-programmet ”Talang” mitt i säsongen?
Förmodligen är han på ett helt annat ställe mentalt, men ändå….
Förhoppningsvis mår han bra av det han gör idag, och så länge Victor är okej med att ta alla intervjuer – som han gör i den här artikeln –  så kan Samir kanske hålla det hela på en bra nivå som funkar.

Vad tror ni framtiden har i sitt sköte för Samir Badran?

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jädra töntar!

      😂

        Är inte konstigt att unga är så dåliga på att stava när de mest läser texter som är fulla av stavfel och syftningsfel. Sorgligt

          Skulle inte vara svar här

    Ska han plugga rekommenderar jag en kurs i att skriva svenska.

      Så spännande när vi är fler som väljer samma namn! Vill han inte plugga kan han ju anställa någon som korrekturläser 🧐

      Går nog bättre för honom i livet än vad det gör för dig, trots det. Så tänk du istället på hur du kan bli lycklig. På riktigt.

        Jag blir lycklig av att kunna skriva korrekt svenska. Du borde testa det.

          Du mår riktigt dåligt, du bör överväga att söka vård.

            Tack för omtanken. Nu har jag övervägt det. Jag har också frågat kollegor och vänner. De tyckte inte det behövdes. De uttryckte istället viss oro för din ton och ditt sätt att bemöta folk men det har du säkert hört förr.

              Du har inte frågat någon. Min ton grundar sig i omtanke och det kommer du förstå när du mår bättre. All lycka.

                Men herregud hur gamla är ni som tycker det är värt att tjafsa över internet med någon främling

                  😂

              Konstigt att fråga andra, det betyder inte din åsikt var rätt. Jag håller med fambam.

            Öppöpp.

            Håll inte på å belasta vården i onödan.

    Till skillnad från Viktor som inte vill något hellre än att vara känd och stå i rampljuset.

    Han kan väl få göra vad han vill, det växlar från dag till annan, vad gör det? Det påverkar liksom ingen annan.

    Han kanske tycker att artistlivet var både roligare och mer givande som arbete, då var det väl rätt beslut att byta om han inte trivdes i mäklarbranschen. Man sadlar om, testar nytt och prövar sig fram genom livet för att se vad som är rätt för en själv.

    Vad spelar det för roll vad han jobbar /inte jobbar med eller om han byter ofta? Även om det är lite adhd att byta mycket så är det ändå upp till honom alla vill ju inte sitta vid samma jobb föralltid 😅

      Om man ändrar sig och inte för alltid håller fast vid det man en gång sagt är man inte genuin. Det har jag lärt mig tack vare kommentarerna på bloggbevakning.

      Ja för ens egen del är det väl skönt att dra om det blir lite jobbigt men att ex hoppa av halvvägs in i ett projekt drabbar ju tyvärr även andra. Eller mäklaryrket i ett år, för arbetsgivaren blir det ju tufft om man ska stötta färska mäklare som sedan drar när de börjar bli lite självgående. Självklart FÅR man göra som man vill men kan inte komma ifrån att jag har mer respekt för folk som gör något fullt ut med allt vad det innebär och sedan kan lägga det bakom sig och utvärdera och gå vidare till nya grejer.

    TÄnker att han är duktig på mycket, få förunnat. Förstår också att det inte är kul att vara mäklare i längden. Otroligt krävande med massa kvälls – och helgjobb. Dessutom folk som hör av sig i tid och otid för att kylskåpet läcker på en lägenhet de köpte för två månader sen. Knepig ekonomi och bostadsmarknad just nu.

    Dessutom, good for him att sadla om och plugga vidare! Han är ju knappt 30. Är det inte precis vad folk vill här? Fel om de är influencers som bara ska kränga grejer, fel om de pluggar vidare? DOn’t get it.

      Ingen har sagt ett negativt ord om att han ska plugga vidare.

        Men haters gonna hate som det ju heter.

          Vem har hatat?

      Han är väl 30 plus?😅

        Och?

      Vem har sagt att det är fel?

    Jag avundas honom att han verkar inte känna någon rädsla eller tvekan om att ”sadla om”. Jag är fegare än så, pluggade en gång i tiden men kan fortfarande inte reda ut vad jag vill bli när jag blir stor (är 40). Å andra sidan är jag rätt nöjd, så ptjaaaa….

      Kan ju vara så att han har råd att plugga utan att bry sig om förlorad inkomst eller bidrag också, då skulle jag också sadla om hur lätt som helst

    ”Gått igenom i livet” fick just en ny innebörd

    Man kan väl ändra sig?😊

    Tänk om fler vågade prova på olika saker, så mycket lyckligare folk vi skulle hitta här! 😄 Bättre att stanna på ett jobb man vantrivs med i 50 år eller nått! LEV!!!!

      Va? Att stanna på ett jobb hela livet betyder ju inte att man vantrivs.
      Snarare tvärt om väl?

    OT Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt Santanas tiktoks om uppbrottet med Sofi Ankarman? Först publicerar han en video att han ska göra en ”sjuk expose” om Sofi, idag publicerar han en video där han förklarar att bråk resulterade i att han var otrogen två gånger. Som om det vore en förmildrande orsak eller ursäkt. Hur kan det vara så svårt att hålla privata saker utanför sociala medier?

    Januari 201 🤪

      Och nu skrev jag för fort också 😂😂 det fel*

    Jag tycker att det är kul att han vågar sadla om och chansa! Jag hade önskat att jag vågade, men det gör jag inte. 😁

    Herregud, låt killen vara. Han vill väl vara där ”pengar rullar in”…

    Han kanske behöver dryga ut sparkassan inför kommande studier. Gissar att Allsång på Skansen är lite mer generösa än vad CSN är 😊

    S vågar väl inte ge ngr ”intervjuer” med stor risk för att bli utfrågad om mäklarbyrån. Var det inte flera som blev anhpllna där? O ngn släppt efter förhör o husrannsakan.
    S behöver väl betala sina räkningar, så därför tramsar han o Victor runt nu o gör töntiga hjärtan med händerna till småflickor på Skansen, som redan har lämnat dem till riktiga artister, S o Victor har stannat i växten o tror att de är populära genom att skrika ”Love you” o samtidigt göra hjärtangest med händerna. Moget på män som snart är 30 år gamla. De är helt ute!

      Väntade på en kommentar gällande mäklarbyrån. Varför pratas det inte mer om det?

    Tycker att både Samir och Viktor även om de gått varvet runt, så jag satt med min mamma och såg Allsång på skansen vilket inte händer så ofta eftersom vi bor i olika delar av Sverige och hon på 77år säger att de här pojkarna har gjort det så bra och hon hade läst i någon tidning förmodligen Damernas värld att Samir har någon ögonsjukdom? I vilket fall så de gläder folk och jag kan tänka mig att de får en massa intresseförförfrågningar och nu har de varit i från varandra ett tag och det på skansen var deras enda framträdande. 🙂 Nu kan vi väl diskutera lite om hur jäkla BRA Pernilla W. varit på att leda allsången. Hon har gjort det roligt och hon har inte tappat mikrofonen en enda gång inte ens då killen som var med kollapsade. Hon kan sitt och som många sagt vi behöver en ny LillBabs och där är hon. 🙂

    Ang Samir och Viktor, de båda har gått ut med sin adhd då ingår att ”byta jobb ”och vilja plugga till andra saker eftersom det inte är samma som att de är ”dumma i huvudet” snarare tvärtom. Och vad roligt för oss att få se och höra dem igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.