Triss i Instagram


Vi diskuterar det här i veckans avsnitt av podden – alltså att lägga ut inlägg med en massa puttenuttiga videos på sig själva – när man precis gjort slut.
Intentionen är kanske god, men jag säger ”ge det en månad och återkom”…

Jag gick till botten med hela den här härvan med Samir Badrans butik och bilderna från Aliexpress. 

Andreas Deak har nått botten och Nicci Hernestig är nu redo för förlossning med fixade bryn och fransar.

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu tycker jag att vi tar ett gemensamt beslut att följande personer inte längre är influencers:
  – Nicci
  – Andreas
  – Pontus Rasmusson

  Hejdå ✋

   Varför då?

   Och Paow

   Och Lady dahmer

   Och Grääs

  Fy fan vad de tycker synd om sig själva. Stackare.

   OT, by the way, Singles Day idag, grattis till alla oss fantastiska singlar!!! Lyckas inte du heller få en man? Grattis till det!!! Du drog den bästa lotten! Vi som är singlar behöver inte gå igenom usla män, otrohet, kompromissande, avstå från halva oss själva, hålla oss tillbaka, vänta på att det ska ringa, kontrollbehov, skilsmässor, hjärtesorg, mansgrisar, svartsjuka, parmiddagar, räntor, husköp, och andra sorger, elände och bedrövelser. Vi kan istället njuta av livet!!! Hur fantastiskt är inte det!? GRATTIS!!! Jag skulle in och shoppa hos Caia idag förresten, och vad ser jag, jo, ingen rabatt!? Ida Warg har 30 % rabatt på hela sortimentet, men Caia – ingenting! SÅ dåligt!! Skulle ju shoppa en massa smink idag tänkte jag. För min egen skull! För att jag är värd det!

    Slipper man räntor och husköp som singel?? Det har ingen sagt åt mig.

     Ska kontakta min bank och säga till dom att sluta ta mina pengar varje månad.

      Och man slipper tydligen att vänta på att telefonen ska ringa också. Låter mycket praktiskt!

       För att citera Charlie Sheen:

       – Winning!! 🌟

       Hatar när telefonen ringer…

    Var det inte du som skrev att kvinnor sminkar sig för männens skull? Vad har du haft för karlar eg undrar jag, det finns f ö usla kvinnor också. Ska du trolla får du trolla ordentligt😀

    Avstå från halva oss själva? Vad i helvete är det för dravel? Har aldrig varit nåt mindre än hela mig själv med min man och kommer aldrig vara det heller 😂😂

    Tror minsann du är lite bitter, Lina.

    Med tanke på vad du brukar skriva så verkar du inte särskilt lycklig trots att du vunnit på slippamannenlottot.

    Tvärt om så framstår du ibland som lite lite bitter på livet i allmänhet.

    Du verkar vara rätt kass på att välja män om det där är din erfarenhet.

     Man får pussa många paddor innan man träffar sin prins. 🐸

    Caia har rabatt från imorgon söndag enligt Mail 💃🏼

    Ja det är underbart att vara singel 😁

    ”Lyckas du inte heller få en man”? Konstig kommentar när du verkar tycka att det bästa i livet är att vara utan man?

    Jag är jätteglad för din och alla andra lyckliga singlars skull men helt ärligt så passar din beskrivning bättre in på mitt liv som singel än på de perioder jag varit i ett förhållande (som nu, sedan tio år tillbaka), haha.

    Hurra för er iaf och jag unnar er alla rabattkoder i världen! 🎈

  Jag vill se Samir kontra Ali express
  Hur blev det?

   Samirs byxor hade bättre kvalité

  Vet Nicci om att nya fransar inte tål väta på 24 timmar?

   Hahahahahaha. Och kittad för bäbis. Det var det hon tyckte hon behövde för att bli mamma.

    Det är väl gissningsvis inte det enda hon förberett…

  Tycker att det på Insta om Ali Exoress var bra. Nästa gång kan du ta servett steg vidare och prova kläderna (true to size) och tvätta dem. Säger ännu mer om kvaliteten.

   Va?

    Instagraminlägget hon bäddat in i detta blogginlägg om Samir Badrans klädesmärke, hon jämför hans byxor med Ali express.

  Vad är grejen med att göra sig snygg inför förlossningen? Får ångest av bara tanken

   Det är väl ca 1 månad kvar till beräknad förlossning, fransarna har ramlat av innan dess..

   Jag hamnade akut på operation för några veckor sedan. Arm i gips. Ångrade mig sååå att jag inte färgat håret dagen innan som jag tänkt. Inte samma sak men förstår att man vill fixa till sig innan för räknar med att man har fullt upp med annat efter

    Jag opererades akut och hade panik över att jag inte hunnit raka mig innan. Inte för personalens skull utan för min egna, vem vet när jag skulle ha ork/möjlighet att raka mig efter operation?

   Man kanske gör sig snygg för tiden som kommer efter förlossningen. Fattar inte vad det skulle vara att få ångest av.

    Man bör iaf ansa fiffi innan förlossningen. Av praktiska skäl. Hade en rumskamrat som hade brunkräm, mascara, ögonskugga ja hela kittet med sig. Man fick ofta knipa där el gå ut till en annan toa.

     Haha va?

   Kan vara så att i slutet av graviditeten känner man sig allt annat än fin, mest uppsvälld och tung. Att tänka på annat kan göra mycket för psyket och att mentalt förbereda sig för förlossning kan ju vara att ordna och dona med både sig och hemmet.
   Själv har hag varken lash lift eller färgade bryn, men kan ändå förstå tanken.

   Haha påminner mig om min andra förlossning som startade 11.00 på dagen och för att känna mig som människa hade jag mascara på eftersom jag inte visste att förlossningen skulle starta den dagen. På alla bilder från förlossningen med vårt andra barn har mascaran runnit eftersom jag gråtit/svettats. Alltså ser helt miserabel ut på varenda bild 😂

    🐼❤️

   Jag fixade håret när jag hade värkar och straxt skulle åka till förlossningen. Tyckte det inte fanns någon anledning att ha fult hår på bilderna efteråt om det gick att fixa.

   Fy sjutton vad skönt det var på 90-talet när man födde barn. Då fick vi inte ha nagellack och smink överhuvudtaget. Vi gick omkring som bleka zombis och ingen höjde ett ögonbryn. Så befriande!

  Tror det var i podden som det togs upp saker som folk gör på insta som man stör sig på? Följer några (gamla klasskompisar från en liten stad, ingen kontakt alls i övrigt) som lägger upp saker som är så privat. Till exempel (riktigt exempel) ”Nu har Kalle lämnat mig för en annan kvinna – IGEN”.

   ”IGEN!” 😄😄😄

   Haha! Igen! Vissa människor alltså.

  HUr gick jämförelsen med Samirs kläder med Ali Express? Skulle gärna se ett inlägg om det.

   Finns på instagram. Iaf igår.

   Det ligger ju på instagram som hon länkat till här ovan

    Jag har inget konto (och vill inte ha) så jag kommer inte åt det.

     Det är en video, så det är därför det ligger uppe på instagram. Men den var iallafall positiv för Samir 🙂

     Så du vet inte att man kan kolla på Instagram utan konto?!

   Samirs hade bättre kvalité

    Bättre kvalitet? De ser ut att vara trasiga där randen sitter. Kolla gärna byxorna och återkom Camilla.

  Ska man förstå varför botten är nådd? Vad har hänt?

   Han kanske blivit dumpad av någon brud..

   Förlossning närmar sig men han ska inte vara med. Gissar alltså att detta är anledning till att botten är nådd.

   Alltså mörkret han hänvisar till beror nog på solglasögonen han har på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.