Pernilla Wahlgren ställde frågan vi alla undrar…

…eller i alla fall JAG, som vid ett flertal tillfällen undrat över hur influencers med aslånga, gärna spetsiga naglar klarar av uppgifter som att torka sig i röven.
Den här frågan, och några till ställde Pernilla Wahlgren till Loreen, som vann årets upplaga av Eurovision med naglar längre än listan över sociala medier som Pontus Rasmusson blivit bannad från.
Pernilla säger i sitt klipp här ovan att hon tycker att det är en fullt rimlig sak att fråga någon, men Loreen verkar inte ha hållit med henne, utan svarade så här:

Oh honey I will not answer that…. älskling I love you but no no no.

The mystery remains unsolved alltså…

Bildkälla: Jessica Gow/TT

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är det man har obetalda praktikanter till.

   Hahaha

  Tur nog går dom ju att plocka av.

   Varje gång man ska torka sig?!

    Tror du hon använder dom i vardagen? 😂😂

     Yes, det gör hon

      Nej det gör hon inte.

    Ja, de är inte riktiga naglar, utan som ”fingertoppar” med naglar hon sätter på sina fingrar. Så hon kan nog torka sig i röven fin fint 🙂

     Skönt 😄!

  Tror du missförstår lite, tror Pernilla gissar typ att Loreen skulle svara så om hon ställde den frågan kanske. Pernilla har fullt upp med att göra reklam, nu är det för Benjamins nästa turné som det ska säljas biljetter till, innan var det Olivers bok och innan dess skulle hon försvara Bianca åt henne – ja det var säkert på uppmaning av Bianca eller Vanessa – ministern hade f ö Inte påstått att Bianca ensam skulle vara ansvarig för klimatet. Lågt av Tilde i tv4 också att fara med osanning i tv och så försvar av Bianca Igen. Pernilla var såå lyrisk över Caias pop-up och sa att det är så stort det är väääärldens första Caia-butik men när hennes eget märke hade pop-up så var det inte lika stora ord hehe så det där var uppenbart också på uppmaning av Bianca att hon skulle säga så.

   Vafan snackar du om

    Vadå? Vad var det som var svårt att förstå? Varför svär du, känsligt om Bianca och Caia? Någon brukar alltid snäsa av då.

    Pernilla har fullt upp med att göra reklam för sina barn, för att hennes barn ska sälja mer. Sedan om att Pernilla och Tilde (tv4) bredde på och förvred om vad ministern sagt då hon fick en fråga om vad hon tycker om Bianca Ingrossos livstil – och hon svarade på det men fick en massa skit och osanningar om sig.

    Sedan tror jag inte att P frågade Loreen utan att P tänker att Loreen nog skulle svara ungefär så men jag kan ha fel i det.

     Du är ju koko

      Varför tycker du det? Vad är det du anser är knäppt av mig? Du själv är både lättkränkt och omogen, ja du verkar faktiskt ganska koko själv… Troligtvis är du en av de ovan nämnda irl.

       Men du verkar ju helt borta. Vad har allt detta med Loreens naglar att göra? Eller frågan hon ställde angående dom? 😳 och vem bryr sig inte om sina barn och vill att de ska lyckas och talar gott om dem. Gå och lägg dig, både du och ni som gillat den här personens svammel 😂

        Men snälla nån, vad är det frågan om? Nej jag verkar nog inte helt borta va, tvärtom. Du verkar helt borta däremot för inlägget handlar om Pernilla också väl och vi brukar få skriva om dem som inlägget handlar oavsett fråga. Klart alla bryr sig om sina barn något annat har jag inte sagt bara att P har fullt upp med att göra reklam åt dem. Gå och lägg dig själv P, Bianca, Bauer eller Oliver för ganska säkert är du någon av dem. Du svamlar själv.

         Sök hjälp din galning!

       Och att du på allvar tror att någon i familjen Wahlgren/Ingrosso ens skulle läsa din kommentar eller svara dig 😂😂 som sagt, sov gott, du verkar behöva det.

        Jag är övertygad om att de skulle kunna göra det. De älskar att läsa allt som skrivs om dem. Flashback tror jag kollas upp av både P, B och framförallt narcen Mr pinnstolen själv. OT, Tingelinn och sitt ex skriver (och gör) tydligen på Insta lite efter vad som skrivits på Fb.

       Tror du på allvar att någon från den familjen svarade dig nu? 😂

        Yes det tror jag säkert 😂 Alltid någon som skriver ”gå och lägg dig” eller ”du är koko i huvudet” och liknande så fort Bianca inte får beröm, och nu skrevs det lite om henne och de runt henne så då kommer sånt i vanlig ordning. Varför behöver man sova för att man gjort vissa observationer och skriver om det? Du däremot kan behöva sova och tagga ner lite. Herregud alltså.

     Såklart normalt att ens föräldrar stöttar men antar du inte har några!

      Elakt.

   Alltså jag har sett dina inlägg relativt ofta, du börjar alltid med något som handlar om inlägget i fråga att göra och sedan raljerar du helt sjukt kring familjens alla medlemmar. Din ”kritik” framstår nästan som något maniskt. Lite besatt nästan av Wahlgrens. Bäst vore kanske att inte ödsla så mycket tid på att ta reda på allt de gör, och sedan kommentera det, om du ändå inte gillar familjen?

    Eh VAD var det som var sjukt i det jag skrev? Skrev väl observant, objektivt och sanning men det var visst känsligt för somliga. Tycker nog det finns andra som skriver sjukt däremot, som någon ny Joe mama 😂 Det finns för övrigt många anonyma som skriver här bara så du vet haha. Kan nääästan tro att M är samma person som Joe mama och anonym 20.02, 03 och 04 😉

     Du kanske ska kolla lite mindre på tv och skaffa dig ett eget liv.

     ..eller så inser du att vi är fler som tycker din kommentar framstår som att du har någon lätt besatthet av familjen. Inte för att vara sån men visst, anonym i all ära men du skriver ju på ett sätt som man kommer ihåg dig, du kan lika gärna ha ett nick. 😂 jag tycker att kritik ska vara befogad och rättvis, din kritik är inte så väldigt befogad kan jag tycka. Pernilla vill att sina barn ska lyckas, okej ja vem vill inte att ens barn ska det? Hon kanske är stolt över Bianca, jag har svårt att tro att Bianca styr familjen som ett par marionettdockor.

    Det är ju S, dvs hon som hysteriskt försvarar Blondinbella vid minsta kritik. Ni veteraner här vet väl det iaf?

     Japp

  Jag tänker att eftersom folk har dem så GÅR det ju att torka sig i röven med den. Vidare detaljer känner jag inte att jag behöver.

   Jag drar slutsatsen att de helt enkelt inte torkar sig.

    Jag tror att dom använder en sån där pinne med en liten svamp på. Den doppar dom den i liten vinäger innan de torkar sig med den. Så gjorde dom i romarna innan toapapper var uppfunnet.

    Det finns fler sätt än papper för att göra rent röven med. Om du någonsin reser i ett muslimskt land och hamnar på en plats utan turister och bor på ett lokalt hotell kommer du att upptäcka att det sitter en liten dusch bredvid toaletten.
    Besökte en mindre stad i sydost asien och hotellet som vi västerlänningar brukade bo på var fullt. Blev inbokad på ett inhemskt hotell istället. När jag var incheckad och klar räckte receptionisten fram en toarulle och sa att han trodde jag skulle fördra papper.

  Man måste ju inte köra in naglarna ända in till syltburken för att torka sig ordentligt! ☺️

   Vilket hål är du i nu?

    Arslet, om du vill ha det i grövre skrift. Det är kanske bara min stad som kallar det för syltburken.

     Det lär det ju vara.

     Trodde inte det var arslet som kallades för syltburken.
     Med tanke på att det kallas för ”lingonveckan” så borde det vara Fi*tan som är syltburken.
     Nutellaburken, de är röva det.

      Antar att min dialekts härkomst inte ville förstöra nutella för befolkningen så vi offrade sylt.

     Tack för förtydligandet 🙏😂 ny blev det solklart 🌞🌞🌞

  Catrin H (ni som läst bloggbevakning länge vet haha) är i farten igen och har tävlat ut en resa till Marbella på sin snapstory. Vinnaren presenterades precis men kontot hon taggar konto/namn existerar inte på varken snapchat eller instagram

   Haha vad heter hon på insta nu? Hon bytte ju namn lika ofta som hon bytte blöja på sina 262 barn

    Hon finns på TikTok nu också. Camilla du får gärna lyfta tävlingen på snap om någon har sparat bilder.

    Hon heter 5barnsmamman_ på instagram.

   men gud jag hade glömt henne

  Vattenkanna kanske

  Dom går att plocka av tack och lov (inside info)

   Inside Loreens röv?

    😂😂😂

  Alltså jag hoppas att folk både med och utan naglar inte kör IN naglarna i grottan ? Man har ju papper, vikt på handflatan och resten är allmänt känt haha. Det är ju precis samma sak med naglar

   Jo men blir det inte lite ostabilt ändå? Även om såklart har virat papper runt naglarna? Det kan liksom inte bli samma grepp tänker jag….

    Virat papper runt naglarna?

     Att på nåt sätt ha papper som skydd från att naglarna ska komma i direktkontakt med bajset . Kanske inte direkt virat med på nåt sätt få en barriär emellan.

      Blev plötsligt kristallklart för mig varför jag starkt ogillar långa naglar…

       Ja det blir så tydligt i en sån här utförlig diskussion 😅

   Hur gör du med tampong?

  Alltså vad skulle Loreen ens förväntas svara på frågan annat än sådär? Det är ju en helt orimligt äcklig fråga.

   Nä, det är kul och rimligt. Haha, jag har undrat i många år hur tjejer med långa naglar kan få det bra gjort 😄

    Vadå ”kul och rimligt”? ”Assååå hur gör du när du torkar dig?” Vill man inte svara är det fullständigt förståeligt.

     Jag tycker frågan är rimlig och eventuella svar kul och roliga 😃 men du har helt rätt. Fullt förståeligt om man inte vill svara 😇

  Hon frågade ju aldrig så något svar från Loreen fick hon inte. Vad du hittar på egna sanningar.

   Fattar inte heller hur Camilla får det till att Pernilla faktiskt frågade Loreen.

   Hon tog väl visst och frågade? Under Allsång på Skansen?

    Nej verkligen inte!

  Att folk ens antyder att kvinnor bajsar… Vulgärt

   Eller hur..🤣

   Hahaha 😂 Så fräckt!!

   Jag identifierar mig som en enhörning. Jag bajsar regnbågar.

   Oförskämt att anta 😂

   😂 Anstötligt var ordet.

  Jag undrar hur Loreen äter skagenröra med de där naglarna?

   Eller öppnar och sätter in en tampong? Tvättar håret?

  Det finns ju dom som har sådana där fina, ej kletiga, bajskorvar. Händer mig vid enstaka tillfällen och det är så himlans smidigt! Kanske har tjejer med långa naglar alltid såna bajskorvar?? Blir inget att torka då. Så kan en del ha det.

  Jag känner ingen som torkar sig i rumpan med naglarna. Jag och alla i min närhet använder toapapper och jag rekommenderar starkt att alla gör det, alltid.

   Som de flesta med korta naglar händer det ju att pappret går sönder och man råkar pilla sig i ändtarmsöppningen. Menar du att det är mindre troligt med långa naglar???

    Varför skrattade jag så mycket åt detta?

    Köp bättre papper.

    Vadå ”de flesta”? Ta en till ruta så slipper du trasigt papper.

    Det som kallas för att komma i kontakt med sitt inre jag.

   Men dom där långa naglarna måsten ju ta emot o holken nånstans, inte konstigt man undrar

   Vad DASSiga Coops egna toapapper är f ö. Det tar en kvart att öppna rullen. Viktiga saker att diskutera, vad tycker ni, el har jag fått det hela om BAKfoten? Kan man använda BAKpapper om man inte får pli på rullen tro💩

  Har för mig att det var en tjej på ticktock eller Instagram som svarade på frågor om hur man gör olika daker med långa naglar, bla sätter in/tar ut menskopp o torkar sig.

   Kommer alltså inte ihåg så kan ej referera till en användare/konto.

  Bajsdusch är grejer de 👍

   Jo det är bra men man måste ju ändå dit å rafsa??

    O torka. Du kan ju inte skölja av bara om det är vörsta kletet 😁

  TikTok! Skyller på autocorrect!

  De där naglarna är ju typ som en fingerborg – man tar av och på hur enkelt som helst.

  Men det alltid trevligt med lite RÖV…

  De med långa naglar använder väl en swiffer med teleskopskaft till att torka sig mm?

  Typiskt Pernillawahlgren, vilken ålder befinner hon sig i ?

  De där äckliga långa klorna går väl att ta av? Det ser så ut på bilden, att de sitter på som typ en fingerborg? Det borde annars finnas väldigt många andra saker som är svåra att göra med dem på, typ laga mat, städa, hålla en penna osv.

  Det här kommentarsfältet blev plötsligt på dagisnivå.

   Blev plötsligt? Det har varit dagisnivå från inläggets start och kommer fortsätta till sista kommentar. Bajs bajs 🤗!

  Bidé. Svaret på frågan är bidé 🙂

  Såna där naglar är verkligen det vulgäraste som finns. Hur man gör något alls med de där klorna är en gåta, men det är väl folk som inte gör så mycket med händerna som har såna. Möjligtvis kan de användas som vapen för att sticka ut ögonen på folk.

  Nää Pernilla, frågan vi alla undrar handlar mer om din bror..

   Varför har alla i denna klanen så svårt med förhållanden🤔

  freakshow-loreen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.