Bianca Ingrosso är tillbaka från ”Bara Vara”

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn. Känner att jag vill behålla det för mig själv tills vidare, Saknar att komma hem efter dessa underbara dagar. Saknar det redan. T.o.m morgonmeditationen saknar jag nu haha..! Trodde jag aldrig skulle säga det för tre dagar sen, Ni som vet..!!
Mest av allt saknar jag mina nyfikna vänner. Vänner jag knappt vet namnet på och knappt utbytt med med men känner genom deras energi av smärta, ilska, sorg och vackra glädje. Tystnaden. Den är så oerhört vacker. Själen i deras ögon. Vackraste människorna är ni. Varenda en av er. Tack för att ni hjälpa mig hitta min styrka genom att vara sårbara i er. Ni som ser detta. Snälla skriv till mig här så jag kan få fortsätta dela livet med er. <3
Tacksam att få vara här, i livet och vad allt det innebär. Somnar tryggt i min säng nu med ett leende på läpparna och själen tryggt i min egen famn. 🙏// Bianca Ingrosso

Bianca verkar haft en toppentid på ”Bara Vara” och skriver nu ett långt meddelande om allt hon lärt sig och hur bra hon nu mår så här i efterdyningarna av sin fyradagars ”Dörröppnare-kurs”.
Hon skriver att hon vill behålla upplevelsen för själv själv tills vidare, men det ger jag inte mycket för. Så bra som Bianca verkar uppleva att hon mår nu, i det här ”nyfrälsta” stadiet, så vill man berätta om det för hela världen, för det är ju ”galet att inte alla känner till det här, hur bra de skulle kunna må om de bara tog chansen” ju.

Vad tror ni om Biancas inlägg? Har hon hittat nyckeln till lycka och välmående?

Vill du läsa tidigare inlägg i ämnet så kan du klicka här och här.  

 

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är ju redan tillbaka i ekorrhjulet eftersom hon direkt uppdaterar på instagram….

   Vad hon behöver ändra på i sitt liv är enbart hennes beslut.

   Det är ju lite svårt att låta bli eftersom det är hennes yrke.

    Det är just det hon behöver byta tippar jag på. Komma ifrån hennes ytliga liv. Sedan vore det ju bra om hon och mamsen kan prata ut, hon blev väl aldrig bekräftad som liten. Men P fnissar ju bara bort allting som är jobbigt för henne.

     Nej , hon blev inte sedd som ska bli som barn och sedan hade de enligt P en turbulent relation, sådant tar på en, man ska inte ha det så under sin uppväxt. Som väl är verkar P kommit till någon slags insikt. I talkshowen ”Bianca” sa hon att varit för hård mot Bianca. Och det stämmer ju.

     Det är väl ändå ytterst få av oss som byter hela våra liv efter ett fyradagars retreat så det känns väldigt konstigt att förvänta sig något sådant av Bianca

     Tycker inte bara det är mamma P utan även pappsen som pissat på Bibzan. Några episoder jag minns från WW:
     1. Bianca har flyttat till sin första egna lägenhet, en fin tvåa i Norra Djurgårdsstan har jag för mig att det var. Pappa kommer på besök och pissar på allt, ”om du byter ut köket och badrummet och målar om och köper nya möbler bla bla bla så är det väl ok”. Benjamin flyttar in i en liten liten liten liten etta som mammas kompis får inreda åt honom, pappa: Åh så fin!
     2. Bianca, Benjamin och nån mer yngre tror att det är någon av Åsas ungar hälsar på i Spanien. Pappa, Benjamin och den andra ungdomen gör sig jättelustiga över att att Bianca bloggar och om smink minsann, så värdelös tjej när man kan skriva musik. Well nu är hon väl rikast i familjen såvida inte Swedish House Mafia-kusinen dragit in mer.
     3. Bianca och Benjamin är hemma hos farmor och farfar som har fina bilder alla barnbarnen framme utom på Bianca som det inte finns en enda bild på. De tycker det är roligt, men Biancas skratt fastnar liksom i halsen.
     Så jag tycker det är en härlig revars att lilla tjejen alla pissade på i dag klarar sig alldeles utmärkt på sitt fåniga smink i dag hehe.

      Ja, men det gick bra för pappsen att låna pengar av dottern tydligen🤔

      Nej, åh. ❤️ Tycker faktiskt synd när jag läser detta.

      Pappan har tyvärr aldrig känts genuin. Lämnat mamman som ensamstående med alla barnen och gjort sig till ett offer trots att han har en dom för fysiskt agerande mot mamman, men när det sedan visar sig att barnen (tack vare mamma Pernilla) gör sig ett namn och tjänar stora pengar, då ska han minsann vara en del av deras liv igen.

      Håller med dig 😞 pappan har inte varit bra för nån av barnen i den familjen

   Jo men någonstans måste man ju börja.

   Jättebra att hon hittat sätt att få varva ner och lyssna inåt.
   Det finns ingen väg som är spikrak utan man letar sig ju fram så gott man kan.

   Önskar Bianca allt gott och hoppas inte alla är så missunsamma som detta inlägget var.

    ❤️ +1.

    Heja dig, Bianca!

   Exakt! Inga lessons learned där inte. Djupt lugn hittar man inte plastikdoktorn eller på SoMe.
   Fascinerad över alla dessa personer som gapar om sin stress och psykiska ohälsa men spär på det med sin sjuka livsstil.

   Vem har skrivit det där inlägget åt henne? Låter som att hon har rökt på? Vad är det för blaj om själen, sinnet osv.

    Precis vad jag tänkte, men inte vågade skriva, hahahahaha.

   Ja och tidningar skriver om hennes retreatresa. Får Isabella Löwengrip vibbar. När man försöker att vara någon man inte är och det dessutom sker i det offentliga så är det oundvikligt att det brakar. I Isabellas fall var det hon själv som byggde upp luftslotten i Biancas fall är det alla runt omkring henne, dvs media och alla som ser en möjlighet att tjäna pengar på henne. Hon kallas Sveriges megaentreprenör. Caia är inte ens hennes idé och det är inte hon som byggt upp företaget. Ani Who gjorde enligt Sangchi som är företagts VD en vinst på nästa 40 MSEK efter 7 månader. Sanningen är knappt 20 MSEK på 15 månader och Avora verkar inte sålt något men visar upp en förlust på 1,5 MSEK. Det är synd om Bianca och tyvärr verkar det gå åt fel håll så länge det enda intresset som människorna som hon omger sig med är att enbart tjäna pengar på hennes bekostnad.

    Spot on. Tror det är en stor del i hennes dåliga mående

    Hoppas hennes inre krets byts ut till mer genuina och icke-ytliga relationer.

    Hon förtjänar verkligen lugn, ro, harmoni och lycka.

     Ja det tror jag de flesta håller med om.

  Tror inte det går så här fort att ”bli frisk”. Gissar att allt är som vanligt om några dagar.

   Camilla..var inte en ab alla dessa medier som ”skriver ner” henne nu. Låt henne få vara privat. Det r en resa i flera delar. Å ni som spyar galla. Låt henne vara nu ❤️

  Tänker bara på avsnittet från Sommaren med släkten när jag hör Bara Vara. I avsnittet har Carro varit där och blivit som förbytt. men familjen gillar det inte och gör allt för att hon ska bli samma Carro igen.

   Åh, tack. Jag har funderat så länge på vad jag hört om BV.

  Nya stories, nya samarbeten, så nja

  Jag tror att denna retreat i själva verket var en skrivarkurs i new age-floskler hos Yoga Girl.

   Då har du nog missat Baravaras koncept.

  Det är säkert ett steg på vägen och i rätt riktning, men tror att hon även behöver gå i terapi för att få hjälp med att förstå sig själv bättre och läka sina trauman.

   Sina trauman?

    Men schas för fan!

  Jag blir glad över att läsa att hon har en sån positiv upplevelse av vistelsen.

  Varför känner jag inte igen henne i denna text allt? Det är som en helt annat person som skrivit det, kan omöjligt vara hon. Hon skriver inte eller uttrycker sig i text som hon gör här, hon skriver aldrig – …!!
  Det är ju helt klart någon annan som skrivit detta?

   Hon har varit på retreat hos sekt-terapeuter. Klart hon pratar som dem nu 😅

    Menar du att hon har slutat med seeluta😀

  Det blir motsägelsefullt tycker jag att bara hoppa tillbaka på ekorrhjulet. Och lite naivt att verka tro att this was it, nu mår jag bra. Det känns sorgligt i brist på ett annat ord?

   Du har ju ingen aning om vad hon planerar i framtiden eller vad hon känner på riktigt, lustigt att du tror att du kan sitta och döma henne.

    Precis! Hon tydliggör till och med att hon önskar att hålla saker för sig själv angående behandlingen.

    Klart man kan döma henne. Det är ju hon som gör det möjligt genom att vända ut och in på sitt liv. Då har folk åsikter och dömer. Lustigt att du inte förstår det.

     Varför väljer man att dela med hela svenska folket att man skall till BaraVara öht? Det är ju lite som att be om folks åsikter i ngt väldigt privat. Det är ngt med hela den familjen, hon vill, liksom sin mor och PW;s mor ha ständig bekräftelse. De är offentliga i allt, för att de vill synas och ha folkets beundran.
     Såg tex. när Christina Schollin skulle presentera ngt på Guldbaggegalan, hon fick det till att handla om…trumvirvel..henne. Hon blev intervjuad på röda mattan innan, då hade hon en utläggning om sig själv när hon svassade runt på boulevarderna i klänningen hon bar för kvällen. Ingen annan av de som blev intervjuade uppträdde så, de berättade ist om vem som gjort klänningen, lyfte andra som hjälpt till med styling osv.
     Den klanen tycks tro att världen snurrar kring dem och så länge poletten inte trillar ner för B, att så länge hon är torsk på bekräftelse och att vara i offentlighet, så tror jag tyvärr måendet kommer var detsamma, beroendes på hur mkt bekräftelse och positiv/negativ feedback hon får.

   Det är väl samma för de allra flesta andra som åker dit? Ok, kan man planera in några lugnare dagar eller veckor efter så är det väl fantastiskt men de flesta behöver nog återgå till sina jobb och andra åtaganden. Det betyder ju inte att det var förgäves? Svårt att leva som på den där kursen varje dag där man blir omhändertagen. Men det är väl en bra början och ger det något steg i rätt riktning och hon dessutom haft det bra, då är det väl också bra eller?

    Jag hade hållt med om vi pratade om gemene Svensson med 9-17 jobb. Bianca har råd att ta sitt mående på mer allvar och dra dig undan. Vilket hon har förmågan att välja själv men ej gör. Ansvarslöst tycker jg och jag jg dömer henne nu, det är sånt som sker när man väljer att vara offentlig? Vad sänder det för signaler liksom? Åk å meditera å var clean girl i 4 dagar, sen rätt på smal LPGN och en selfie. Its just sad 🥲

     Tycker det är för kort tid. 2 veckor hade gjort stor skillnad. Och hon har ju råd.

     Kan hon inte bara få vara nöjd och glad över upplevelsen? Hur kan det provocera? Kanske att du behöver åka på något liknande, släppa taget om all irritation, koppla bort internet en liten stund.

      Tack för omtanken men det är ingen fara med mig pga att jag har denna åsikten. Jag mår bra❤️

     Bara för att hon har råd rent ekonomiskt betyder ju inte det att hon inte skrivit kontrakt om saker och ting, eller att en plötslig längre ledighet inte skulle ge otroligt stora nackdelar för henne själv eller hennes olika bolag.

  Hoppas hon tar vara på detta och fortsätter utveckla meditationen osv. 🙂

   Vore väl bra om hon la in sig på behandlingshem för sin bulimi också. Inte bra för kroppen att hålla på att spy så där.

    Bianca behöver nog åka in på avvänjning från det mesta. Det är förmodligen inte bara bulimin och psyket som ”spökar” så att säga.

    Zzzzzzz

  Funkar det så jättebra och jag hoppas att hon har tagit till sig och lärt sig massor. Dock har jag två punkter:

  1. Fyra dagar? Räcker det verkligen? Jag har obviously inte varit där, men för mig känns det som att om man mår skit etc, att det tar betydligt längre än fyra dagar att ändra på?

  2. Känner dock igen mig i att vilja hålla en må bra-känsla för sig själv. Jag är likadan. När jag får min hög-på-livet-lyckligast-i-världen-känsla så bara jag går runt och myser och har ett leende på läpparna som inte lägger sig och berättar inte för någon, varken hur bra jag mår eller varför jag mår bra.😊
  Så hoppas att hon fortsätter att hålla det för sig själv, det gör kanske bara gott för henne att inte dela med sig av allt.

  (Och ja, jag vet, man kanske inte kan tro på vad hon säger, men jag hoppas att hon mår så bra som hon säger).

   Var hon där i fyra dagar? Jag trodde man var på retreat i alla fall minst en vecka?

    Det står fyradagarskurs i inlägget så jag antog att det var fyra dagar haha.

   Räcker för vaddå? För att få några dagars paus från vardagen, absolut. För att förändra sitt liv? Nej, men att helt och hållet ändra sitt liv går inte på en vecka eller en månad heller.

    Nej och det sa jag inte heller. Jag tyckte bara att fyra dagar lät kort även för det.

     Du frågade om fyra dagar räcker och jag undrade vad du menade att de fyra dagarna skulle räcka till. Det var en fråga.

  Tycker det är tjatigt att Camilla är negativ om Bianca.

   Alla har vi en åsikt. Jag tyckte det där hemmet verkade jätteflummigt men kul om B mår bra nu. Efter 4 dagar utan mobil..

   Hon fortsätter ju att vara det så…

   Tycker inte Camilla är negativ mot Bianca. Camilla är möjligen negativ till att någon söker annan vård än den traditionella. Jag hatar spekuleringar och antaganden, men det här spekulerar jag tyvärr.

    Då kan hon rikta det till företaget om hon är orolig över att det äventyrar människors hälsa.

    Det blir utstuderad elakhet när hon inte ger sig utan det är inlägg efter inlägg av elakheter som är förtäckt av ”genuin oro”.

    Det är manipulativt att systematiskt prata ner en annan individ under täckmantel att man bryr sig.

     Vad är det du inte förstår? Inlägget handlar om vad Bianca själv skrivit.

  Det hade ju varit rätt kul om Bianca skrivit att det var helt värdelöst och att det inte gav henne någonting alls.
  Men det händer ju inte för våra influencers har ju bara ord som wow och allt är ju så fantastiskt.

   Varför hade det varit kul om hon tyckt att det var värdelöst? Missunnsam…

  Masked Singer 100%

   Hahaha

   Nja den är väl direktsänd?

    Det är den inte.

    Nope

   Tveksamt. Inte när mamman / jurymedlemmen varit upptagen och repat konstant det senaste inför nya showen.

    Inspelningen började förra veckan.

   Som vanligt har någon läckt deltagare på Flashback men vet ju inte om det stämmer. Blev förvånad över en person isf.

    Hittar den inte?

     Kolla under TV-serier/TV-program.

  Kan inte detta vara nåt slags `dold` reklam eller samarbete med det där Baravara?
  Det mesta influensers gör ÄR ju det oavsett vad?
  Att locka dit nya kunder om de vet eller tror att Bianca varit där.

  Utmaningen för influensers är ju att framstå som trovärdiga och jag behöver veta om hon betalat fullpris för denna kurs, innan jag kan värdera hennes recension.

  Kan inte detta bara vara (vitsigt;) dold reklam för det där Baravara?
  Att locka dit fler kunder om det vet eller tror att Bianca varit där?
  Bör ju vara värt massor i reklam för stället att Bianca kablar ut hur `bra` det är.

  Nyfrälst och frisk redan – I call bullshit!

   Vem har påstått det då?

  Julia Franzén (och Bingo)springer ju på en massa flumkurser hos Kristove som ska göra dem till bättre människor men vad jag kan se så shoppas det,festas och allt dokumenteras hela tiden med telefonen i ett stadigt tag i näven som en snuttefilt så inte vet jag vilka insikter de får där.

  Man måste jobba med sig själv hela tiden för att må bra

   Ja. Verkligen sant.
   Man är aldrig i mål men når olika milstolpar genom att jobba med sig själv.
   Jag är ute mycket i naturen. Tar hand om mig själv. Men min bästa övning är att känna och acceptera mina känslor och lyssna på mig själv. Ta mig själv på allvar.
   Den längsta resan är resan inåt

  OT Angående Meltsow: hur får man det till smält sugga? Melt betyder smälta – to melt, att smälta. Smält sugga skulle vara MELTED sow. Ganska basic engelska. Och varför skulle sow syfta på sugga? Det kan även betyda sydde och så (grödor). Fattade ingenting av gårdagens inlägg.

   Man får alltså smälta grödor insydda i håret😉

   Inlägget skrevs antagligen i affekt och C har en mobbarattityd så det var det hon i stunden kunde trycka ner henne för.

   Och jag fattar ingenting av vad du försöker säga? Är ”smälta sydde” ett mer självklart företagsnamn tycker du? Det blir ju obegripligt hur man än väljer att översätta det.

    Meltsow, som företaget heter, är ett påhittat ord som inte går att översätta alls. Ordet finns inte.

    Självklart inte. Menar att sow inte alltid översätts till sugga och att melt inte alltid betyder smält. Inlägget fick det att låta som att det var den absolut enda översättningen av namnet. Att alla typer av översättningar är 100% ologiska och därför antagligen inte är vad meltsow betyder är en annan sak.

     Då läste du verkligen inte alla kommentarerna.

   Om man skriver det som en uppmaning blir det smält sugga. Gå nu och smält en sugga. Smält sugga! Melt sow! Men det är långsökt. Och inte helt språkligt korrekt ändå. Särskilt i och med att det inte är särskrivet i hennes namn. Det blir ju bara ett hittepå-ord.

   Vad dillar du om, sydde heter inte sow utan sewed. Kanske du skulle ta reda på fakta innan du hasplar ur dig saker om ”basic engelska”?

  För att svara på frågan utan att spekulera så – Nej. Innan hörde vi att hon aldrig varit så lycklig som hon är nu. Och sen visade sig vara en falsk fasad, så varför skulle man tro detta, denna gång. Menar inget illa men tror inte på det bara.

   Lycka är inget statiskt tillstånd. Om hon känner sig lycklig och tillfreds nu så är det ingen garanti för att hon känner samma sak om en vecka. Båda kan vara lika sant.

  Varför finns det inte fler kvinnor i styrelser? Varför finns det inte fler kvinnor som styr? Varför? (då jag i min mening, själv kvinna och tycker att vi kvinnor är det starkaste könet genom ALLT…)
  Jo för vi kvinnor är de första att kasta andra kvinnor under bussen oavsett!
  Det är säkert så att man inte kan hitta sig själv efter tre dagar, en del letar i hela sitt liv men om detta gör att hon mår bättre så ”let it be”?
  Bitterhet är ett fult ansikte(oftast kvinnor) och en del borde tänka till innan man kastar första stenen…
  Get a life!

   Känner lite likadant efter att ha läst igenom det här äckliga kommentarsfältet, som så många andra. De flesta som hänger härinne är bittra, missunsamma och elaka människor som njuter av att trycka ner andra och leta fel i precis allt. Tänker göra mig själv en tjänst och sluta gå in här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.