Peg Parnevik om exets nya relation med Let’s Dance-partnern

Bildkälla: Stella Pictures

Nyligen gick Filip Lamprecht ut och bekräftade den relation som det skämtades friskt om, redan under hans medverkan i Let’s Dance.
Han och den dåvarande flickvännen Peg Parnevik fick gång på gång dementera rykten om Filip och danspartnern Linn Hegdal, men nu visar det sig att just Filip och Linn firar 1 år som kärlekspar.
Peg har gått ut med att Filip dumpade henne via sms efter 6 år tillsammans.
På röda mattan nyligen fick Peg frågan om vad hon tycker om att Filip och Linn nu är ett offentligt par och svarade så här till tidningen Hänt:

– De är gjorda för varandra. Så kul för er. Jag menar – none of my buisness, säger Peg till Hänt.

På frågan om de har någon kontakt idag så svarar Peg utan att tveka:

– Absolut inte! Men kul för honom. Kul att dom har varit tillsammans så länge, säger Peg och skrattar.

Peg har sedan uppbrottet med Filip dejtat musikproducenten Jesper Niklasson men är idag tillsammans med Sebastian de la Vega som arbetar i modebranschen.

Är Pegs svar genuint eller går det att ana en viss syrlighet?

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh Peg, bless her heart ❤️

   Att överhuvudtaget fråga henne om en sån sak…

    Håller med. Riktigt sjukt att ställa den frågan till henne, på röda mattan dessutom. Det är för övrigt 2 år sedan de var med i Lets dance och då hade Linn pojkvän. Linn har ju varit nära vän med Filips mamma Kristin i flera år, sedan Kristin var med i Lets dance, så Linn och Filip har ju självklart träffats via Kristin och hon ville nog gärna tussa ihop dem kan man tänka sig.

  Nej. Det är genuint. Hon är less.

  Klart hon är trött på att höra om det när halva Sverige tyckte att hennes partner passade bättre ihop med dennes danspartner. Hoppas hon är trevligare mot sin nya kille än vad man fick se i Parneviks.

   Hur var hon otrevlig? Har inte sett programmet

   Tycker inte hon var särskilt otrevlig i programmet Parneviks men däremot har jag alltid tyckt att hon och Filip kändes olika alltså att de var ett omaka par typ. Helt ärligt så känns det som att han passar bättre ihop med Linn, de är mer passande i stilen liksom.

    De var ju tillsammans i 6 år och måste då varit väldigt unga när de blev tillsammans. De kanske inte var så omaka i början. Mycket händer under tonåren och tidiga 20-åren med alla människor. Och det är svårt att sluta älska människor även om man borde.

  Konstigt vore det väl om det inte låg någon syrlighet bakom ordern. Måste kännas så förödmjukande att ha blivit uppmålad som den galna flickvännen inför hela Sverige och hånats sönder över att man inte bara står vid sidan av och hejar på, medan man känner att något är väldigt fel. Samtidigt som man försäkrats av exet att man inte har något att oroa sig för, gått ut i tv som en enad front, försökt lita på den man älskar, för att sedan få det bevisat svart på vitt att där nog visst fanns skäl till oro ändå, medan de flesta därtill verkar tycka att F och L är så gulligulliga och bara se förbi det faktum att han uppenbarligen spelat henne på ett väldigt smutsigt sätt medan intresset och känslorna legat någon annanstans.

   Men de gjorde ju slut under lets dance, tror ju inte han fick känslor på en gång för henne. Så är väl bra att han avslutade det.

    Nä, tycker det verkar uppenbart att han känt något för henne ganska snabbt.

     Ja det är uppenbart att dom varit ihop länge

     Det är inte förbjudet att bli kär.

     Hur kan det vara uppenbart för dig? Och han gjorde ju det rätta oavsett och avslutade förhållandet med Peg.

      Linn hade dessutom pojkvän då och hade det till långt efter lets dance var slut så det var ingenting mellan dem då. I så fall hade hon väl lämnat sin pojkvän redan då men det var väl långt efter tror jag.

    Haha va? Han var hundra procent otrogen. Förmodligen både mentalt och fysiskt. Så dåligt skött att försöka mörka det. Utmåla henne som svartsjuk. Hade varit bättre om han sa som det var. Blir bara sjukt pinsamt nu 😂. Och så väntar han så länge med att gå ut med det för att han inte kan stå för att han var otrogen. Feg, pinsam.

     Han borde gjort slut med henne tidigare ja, men han visste väl att hon skulle bli rasande och ev kunnat få en bakhyvel i huvudet😳 Tror han var less på Peg redan innan han träffade Linn.

      Bakhyvel?

       Den man rakar röven med?

        Ja fast i huvudet då 😉

        16:19 😂😂😂😂

         Haha mina lol emojis var menade till 21:10 egentligen, blev fel. Men kul, ska börja kalla mina rövrakhyvlar för bakhyvlar

        Ja, det är ju äckligt med rövhår och konkelbär🤓

     Han har väl aldrig utmålat henne som svartsjuk? Han sa ju åt folk att låta henne vara

     Vad har du ens för bevis på att han skulle vara otrogen? Och det är väl inte förbjudet att avsluta ett förhållande för att man känner intresse för någon annan (vi vet ju ingenting om hur hans peg förhållande såg ut)

      Det har jag aldrig sagt. Däremot borde han bara varit ärlig om det. Alla fattar ju att dom varit ett par längre än ett år. Blir genomskinligt och löjligt. Tror det är få som bryr sig också helt ärligt. Bara så trött på män/pojkar som ska mörka. Alla såg. Alla vet.

       När gjorde Linn slut med sin pojkvän?

        Typ för 2 år sen

         Nej hon hade pojkvän när Filip var med i Lets dance. Hon blev väl ihop med Filip ett tag efter det tog slut med hennes pojkvän, tror hon var sambo också.

     Fast Peg var jävligt elak mot honom, säger inte att otrohet är okej för det, men det kan nog förklara en toxic relation.

  Folk målar upp Filip som en ängel, men han blev tillsammans med tjejen han sa till Pegg att inte oroa sig över? Tor hon är trött på frågorna. Jag hade inte varit glad för han skull:)

   Fast det har han ju rätt att bli. De var nog inte tillsammans under lets dance eller ens efter utan det har blivit senare. Kärlek kan ju växa fram långt senare och behöver inte betyda att man blev kär vid första mötet. De har ju träffats ihop med Filips mamma som är kompis med Linn och de har umgåtts mycket. Klart Peg är trött på frågor om dem och tror inte hon bryr sig om det nu längre.

   Det hade ju varit svackigt länge. Hon är ju sjukt otrevlig och behöver jobba på sig själv.

  Dumma frågor får dumma svar!

  Tror Filip fortfarande egentligen är kär i Peg

   Var ju han som lämnade henne, han verkar h gått vidare

   Jag förstår din ironi😉

   Haha rolig.

  Hon borde varit mer rädd om Filip, verkar ha så oskön attityd. Om hon hade den stilen hon visade upp i serien undrar man ju hur hon är när inte kamerorna var på🙁 Hoppas det går bra med nya killen och ja, självklart önskar hon ju att det går åt skogen med F och L.

  Så enformigt att avsluta i princip varje inlägg med en fråga, Camilla.

  Låt följarna själva avgöra vad de vill kommentera. Och korrekturläs bättre.

   Följarna väljer det redan. Du valde ju t.ex att inte kommentera innehållet (jag med), så låt henne göra som hon vill. Kommentarer får hon ändå, uppenbarligen även från dig.

   Bloggen har tappat både följare och engagemang.

   Ser iaf ut som att den har tappat ganska rejält med läsare enligt bloggportalen.

    Tror jag det, ingen vill kommentera när folk är nåt så fruktansvärt otrevliga, då tröttnar man. jag kikar bara in om jag har tråkigt numera.

    Läsarna tröttnar på inlägg efter inlägg gällande reklammarkering.

    Dessutom är (alltför) många inlägg inriktade på att kritisera, detta förklätt i en språklig dräkt som skall framstå som ironisk eller satirisk. Tröttsamt i längden.

   Jag har postat över 18 000 inlägg och jag tror jag avslutat 99% av dem med en fråga.
   Är det NU ni tröttnat? 18 000, men inte EN enda fråga till! 😁

    Njaaaa.

    Du började med frågor i samband med att antalet kommentarer minskade drastiskt. Kanske 1-2 år sedan.

    Jag tror om du går bakåt och tittar i ditt arkiv så avslutande du inte alls lika många inlägg med en fråga.

    https://nyheter24.se/bloggbevakning/2021/10/

    Tog en en random månad bakåt bara. Typ inga frågor

  Dumma frågor får ändå ett bra svar. Hur lätt kan det vara att stå på en röd matta och få en sån fråga kastat i ansiktet. Bra Peg!

  Tycker folk är så hårda mot Peg. Visst att hon hade dålig attityd i Parneviks men det kanske var av en anledning.

  Fy fan för att se sin kille falla för sin danspartner inför hela svenska folket (och alla dessutom tyckte att de passade såå bra ihop) för att sen bli dumpad på sms pga den tjejen. Kan bara tänka mig hur ont i magen hon hade under hans tid i Lets dance.

   Var det inte hon som ville att Filip skulle ställa upp i LD? Lär hon ju ha ångrat isf. Det där programmet verkar ju vara värsta liggprogrammet, PW berättade ju att hon legat med 2. Sedan blev ju några par också efter. Ja, heta latinodanser går tydligen inte av för hackor😀💃🕺

    Jag kommer ihåg att jag reagerade på när Eric Saade sniffade hans danspartners hår samtidigt som han blundade OCH såg lite upphetsad ut. Dom hade verkligen kemi. Var nästan säker på att han skulle dumpa Hanna. Men icke!

  Varför gräva i negativa saker?

   Finns väl inget bättre än att gotta sig åt andra människors olycka… poppa popcorn osv.

    Sant, det tycker de flesta men få verkar erkänna det…

  Filip och Linn är ihop. Strunta i deras ex. Dom är just ex av en anledning .

  ”Som gjorda för varandra” betyder ju i detta fall uppenbart att de är av samma skrot och korn, i en inte särskilt bra bemärkelse. Typ, de förtjänar varandra. Vilket hon antagligen har rätt i, även om hon är så oskön som en människa bara kan bli.

   Alltså Peg själv är den osköna.

   Nej, jag tror bara hon försökte vara diplomatisk i sitt svar. Jag tror hon inte har sådan stor lust att kommentera det som är historia i hennes liv.

  Var tvungen att googla vad killen jobbar med. Då hamnade jag o en artikel från mars förra året i Aftonbladet, där han uppger att han är singel o lycklig.
  Sen framgår inte vad han jobbar med förutom att han läste ngn kurs i företagsekonomi. Är han känd för ngt förutom att vara barnbarn till Lillbabs och LD vinnare?

  Har liiiite svårt att förstå hur man kan tända på en man/pojke som gör slut med sitt ex på sms och som är otrogen 😬. Hade själv haft väldigt svårt för det.

   Hon kanske också var otrogen mot sitt ex🤔

  Bottennivå Camilla!

  Lämna Peg ifred när det gäller detta! Tillräckligt med salt har ströts i det såren!

   Alla medier skriver om det, det är inte JAG som ställer frågan till henne. 😊

    ALLA trovärdiga journalister BORDE emellanåt fråga sig själva ”Räcker det nu?”

    Och det gör det för Peg i denna fråga. Det är Peg som blivit dumpad. Och det vet vi ALLA att det gör ONT!

     Vem är du som talar för både henne OCH alla journalister och bestämmer detta?
     Jag säger inte att du har fel, jag är bara nyfiken på hur du kommit fram till detta?

  I min mening känns det ju som att både Linn och Filip gjort rätt i det här. Även Peg.

  Linn och Filip fick känslor för varandra under Lets dance 2021. Inget uttalat men de kände båda att de hade kemi. Det känner också Peg av. Filip backar sin flickvän och ber alla sluta kommentera detta mer.

  Han gör slut med Peg (över sms kanske är okänsligt men vi vet ju inte allt gällande varför han gjorde så).
  Linn gör slut med sin kille något år senare (2022)
  Och ett år senare väljer Linn och Filip att bli tillsammans (2023).

  Man kan inte hjälpa att man känner något för någon annan. De gjorde slut med sina partners och tillslut kunde de inte förneka sina känslor för varandra. Ja, jag hade varit sur om jag var Peg men förstår att hon släppt det – de har ju inte gjort något direkt fel. Vi har ju absolut ingen aning om han varit otrogen.

  Jag ser svaret som både syrligt och genuint. Och jag förstår henne fullt ut.

   Uppsynen säger allt

  Det här kom ju givetvis inte som en överraskning för henne. Hon uttalade sig om denna relation i podden för flera månader sedan om

   Vad har hon sagt där?
   Ja jag antar att alla kändisar redan vetat om detta, det kom bara ut till allmänheten nu 1 år senare

    Hon gav en pik om att det ”alltid” slutar på samma vis, att hon utmålas som en svartsjuk galning men sedan slutar det ändå med att killen alltid blir ihop med tjejen som han sa att hon inte behövde oroa sig för.

     Hon är ju en svartsjuk galning

      Japp men det slutade OCKSÅ med att killen blev tillsammans med tjejen som han sa att hon inte behövde oroa sig för, så den här gången hade hon ju anledning att vara svartsjuk (även om hon borde kunna kontrollera sina känslor)

  Jag bestämmer ingenting! Vart har du fått det ifrån?

  Men det var väl sjutton vilket tjat det är om dessa två. Lägg ned nu bara, vem bryr sig mer än de inblandade? De är väl inte de första unga människor som avslutar en relation 😳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.