Tjuvlyssna på Gunilla Perssons mellolåt

57 sekunder in i det här klippet hör du en liten snutt av Gunilla Perssons mellolåt ”I won’t shake (Lala Gunilla) och helt ärligt…
Not that bad!
Jag ser osunt mycket fram emot lördagens tävling helt plötsligt!

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    It was bad

    Jag kollar aldrig Mello, men jag tänker … sjunger de inte live där? Det här är ju en inspelning och med det kan man ju till och med få mig att låta bra 😉

    Man hörde ju inte ens Gunilla sjunga. Det var bara bakgrundskör man hörde.

    Det var verkligen en liten snutt… 😂😂

      Finns på SVT.

      Ibland har man tur 🙂

    Bättre än väntat av Gunilla, men Liamo är bäst hittills 😀

    Tyckte Gunillas låt var helt ok, förvånad. Lyssnade en hel minut på Svtplay😀

      Haha, lyssnade också på den. Påminner inte melodin om Rasputin av Boney M?! 😀

        Hahah exakt den min man satte på på Spotify efter att ha lyssnat på Gunillas!

      Lät som en bonnalåt

        Det gillar man ju 😁

      Lyssnade nu och första och sista tjejen, Cazziopeia, är ju svinbra! Hoppas båda går vidare. Men killen som står och gungar i gräset…? Varken han eller Gunilla lyfter knappt fötterna.

    Team Gunilla 👏♥️

    Jag ser oerhört mycket fram emot att inte se en enda minut av skiten.

      Åh samma här.

      Jag ser ändå fram emot att höra alla dina kommentarer om deltävlingen och bidragen sen 😊

      Cool!

    Av de lilla snuttarna man får höra tycker jag inte att någon av låtarna är sådär jättebra.

      Tycker alla lät likadant på något vis.

    Men du som jobbat med musik måste ju höra att hennes röst drunknar i bakgrundssången? Så vad är det du anser vara not that bad?

      Jag trodde det skulle vara värre bara…

        Haha ok. Ja det trodde nog jag också.

    Mest brydd över varför hon har nattlinne på sig här? 😄

      Hon hade väl önskemål om en säng så…🙂

    Alla bidragen lät slätstrukna och tråkiga. Tror jag struntar i att kolla på lördag

    Det var verkligen en kort snutt. Jag lyssnade tidigare på SVT, lite längre snutt. Trallvänlig låt men hoppas inte hon går vidare. De andra var ju ganska bra men kanske ingen vinnare där. Jag undrar mest; Hur går det i målet mot Mauri och vad tycker Anna Book?

    Hon har hoppat av…

      Nej det har hon inte. Hon har ställt in alla sina intervjuer, om det är den rubriken du läst.

    Jag förstår inte hur man som låtskrivare kan vilja att ens alster framförs av någon som inte kan sjunga? Låten i sig skulle kunna ha potential, men då behövs det någon med starkare röst. Det här måste vara en all time low för Gunilla. Pinsamt.

      Det ger ju sinnesjukt med reklam tack vare att denna galna kvinna är som hon är!

        Hon har sagt att Sverige älskar henne……….

          Där ser man ju på vilken nivå hon är.

      Låtskrivaren har nog fått en ansenlig summa pengar för att skriva låten till den där människan.

    Camilla kan du snälla skriva om LD och hur hon totalt går loss i sin egen flashbacktråd (utan att låtsas som att det är hon såklart). LD-signaturen i tråden slåss med näbbar och klor mot alla andra och har stenkoll på allt LD gör eller gjort, ganska uppenbart.
    Tydligen får hon många miljoner från skilsmässan som hon själv väljer att köpa en lägenhet för alla pengar och sen bölar hon på insta om att hon är fattig som en kyrkråtta och ”gått i kvinnofällan”. Senast jag kollade var det inte många som gått i kvinnofällan som kom ut med ett antal miljoner på kontot…

      Ladydumber? Jag vill också veta hur hon kunde vara så fascinerad av män som satt fängelse så hon ville brevväxla med dessa😳

      Vad världsfrånvända alla blir i influencer-världen alltså. Samma med Vanja som precis likviderat senaste vad-det-nu-var men ändå har råd att unna sig ansiktsbehandlingar och kläder för tusentals kronor.

      Det måste vara hon!! Gick in och läste nu och känns absolut som LD!

        Eller hur! Jag tyckte det var självklart så fort jag började läsa, och jag förmodar att alla som svarar tänker det också egentligen.

      Hon har garanterat mer än ett konto där.

      Kan visserligen respektera folk som går in och försöker ha emot galningarna på den där sidan. FB och de som sitter och skriver och läser där är ju helt sjuka i huvudet. Har varit inne och läst två tre gånger och mår illa.

        De har ju iofs bra trådar också. Har fått bra tips om hundköp t ex. Sen finns det ju ett och annat snetroll såklart.

        Dom som skriver i LD-tråden är ju till 95% helt normala människor med normala åsikter och inget klassiskt flashbackhat. Det dom skriver om är ju att hon borde ha utbildat sig medan hon gick hemma, eller att hon borde ha gjort nåt vettigare än bara instagram så fort yngsta började förskolan.

        Det lustiga är att LD själv som är ”feminist” säger emot dom, och menar att hon gjorde rätt som var hemmafru hela livet och inte ens skaffade en egen pension. Det är alltså ”feminism”? Hon vänder på allt så det ska passa hennes egen bekvämlighet.

          Jag har en relativt ny vän, eller numera mer av bekant, som påminner om henne. Vill vara feminist och medveten men gifte om sig med världens idiot som trycker ner henne, har hoppat runt inom media genom åren men fick sparken just innan jag lärde känna henne, försökte plugga in gymnasiet men lyckades inte och ångrar det nu. Men senast jag pratade med henne hade hon tagit jobb inom hemtjänsten (gissar på timvikarie), bra gjort av henne. LD borde ta efter henne.

        Fast vad är så sjukt i hennes Flashbacktråd?? Har inte läst hela men den senaste månaden är det bara sunda åsikter som försöker förklara att det är bättre att jobba än att vara hemmafru.

        Mår illa? 😂 kan vara den snällaste fb-tråd jag någonsin skådat.

      Tycker synd om henne. Hon har på ganska kort tid förlorat allt. Sin man, sin förmögna livsstil, sitt stabila liv, framtidsutsikter, och inte minst anseende. Finns nog ingen som ser henne som annat än en tragisk galning idag.

      Förlåt men lägenheter i Nynäs (väldigt nära Segersäng) kostar typ 20-30 000 kr kvadratmetern. Om hon får loss några miljoner kan hon köpa något riktigt fint (och stort). Det är jättefint där!
      I övrigt vill jag tipsa alla kvinnor (och män för den delen) att stå i bostadsköer. Man vet aldrig vad som händer i framtiden så bara gör det, oavsett var du bor eller hur sin boendesituation ser ut.

        Bra tips! Jag stod i bostadskö låååångt innan jag träffade min sambo (vi snackar 20 år av köande idag). Han äger lägenheten vi bor i och om det skulle ske något mellan oss har jag både sparkapital till en mindre kontantinsats och köpoäng som skyddsnät (även om det blir typ en etta 1h utanför stan 😂)

          Varför köper du inte in dig i hans lägenhet?

            Den frågeställningen har vi haft några ggr. Vilken summa ska man ”köpa in” sig med? Ska man ta dit typ 3 mäklare och köpa in sig med dagens värde? (Snittet av deras värdering). El ska man köpa in sig med halva summan av köpepriset? Ngn som gjort detta som kan berätta hur ni gjorde?

    Ha,ha givetvis har Gunillas låt baktakt. Det gamla tricket för att få en låt att fastna något sånär. Gillar det första bidragets röst. Och Kim Cesarion döljer inte direkt att han lyssnat på ”The Weeknd”.

      Liamoos låt låter som nån annan låt, särskilt i början kommer inte på vilken bara

        En som var med förra året, minns inte vilken. Samma låtskrivare oxå, och snarlik scenshow…

        Tycker Liams låt låter som en kopia på en annan.

        Brukar vara hyfsad på intron, men kommer inte på nån mer än Chris Isak’s ”Wicked game”, (väldigt kort bit in i introt dock. OCH givetvis i övrigt, inte ens i närheten av Chris Isak’s låt, är väl bäst att tillägga..)

          Håller helt med! Och sen även lite Braveheart. 😅

    Ser framför mig att Gunilla vinner svenska finalen, bara för att alla tycker det är störtkul att rösta på henne. När hon inte vinner eurovision kommer hon gå bananas i green room inför 50 miljoner tittare och skylla på alla som inte fattar hennes storhet. 👹

      Och det var fusk, man kunde inte rösta i appen. Och reprisen gjorde henne inte rättvisa. Och hon fick inte vara i bild lika mycket som alla andra. Dessutom kan hon ju ramla ihop, och få uppmärksamhet av det.

    Hon var ändå så pass ödmjuk i sin podd att hon sa att hon nog bara går till final, att hon förmodligen inte kommer vinna allt 🙂

      😂Det är sann ödmjukhet det.

    Min kille är på aw och jag saknar honom. Och kommer inte hänga med honom förrän lördag. Jag är för gammal för att vara clingy men just nu saknar jag honom och gråter en skvätt

      Jag antar att ni inte bor ihop? Hade du saknat honom mindre om han satt hemma och spelade dataspel😉

      Gråter för att du inte ska träffa din kille förrän imorgon?

    Gunillas låt påminner om Svenne Rubins, Långa bollar på Bengt.

      HAHAHA exakt vad jag tänkte

      Jösses………

    Gunillas låt…Varför hör jag bara Svenne Rubins – långa bollar på Bengt ?

    Sorry not sorry

    Är det ens hon som sjunger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.