Janni Delér om hatet efter skilsmässan

När Jon och Janni Olsson Delér meddelade att de skulle gå skilda vägar så lät det väldigt annorlunda beroende på vem kommentaren handlade om.
Jon fick idel sympatier efter deras första gemensamma video, där man skrev att han såg ledsen ut och man skrev att man inte trodde att detta var hans beslut, utan man skyllde allting på Janni, som man ansåg såg på tok för glad ut i videon.
Janni anklagas även för att ha varit otrogen mot Jon, vilket föranledde henne att spela in ytterligare en video för att bemöta anklagelserna.

Nu har Janni Delér gästat Framgångspodden, där hon bland annat pratar om just allt hat som hon fick vid separationen. I ett års tid fick hon höra att hon bland annat ska ha utnyttjat Jons kändisskap för att själv bli en stor influencer.

Gud vad jag fått äta skit i ett års tid. Jag blev hatad i ett år. Det var därför jag inte postade så mycket på sociala medier.
Det var skit. Det var vidrigt. Men det höll ju sig i ett år, det är nu det har slutat. // Janni Delér

Hon berättar även i podden att hon bestämt sig för att inte dela med sig av sitt kärleksliv längre på sociala medier.
Vilket så klart är enklare sagt än gjort när man arbetar som influencer, men det kan göras – det har flera influencers tidigare visat.

Den delen av mitt liv kommer jag typ inte dela igen. Just på grund av hatstormen jag fick när vi skilde oss. Jag tycker inte att det är värt det. Sedan är det så klart tråkigt att jag kommer vara tyst om hela den delen av mitt liv. Men det var så psykiskt påfrestande för mig i ett års tid att jag tycker inte att ni har rätt att få veta något om mitt kärleksliv.

Jag vet att om jag skulle gå ut med något hade jag fått skit igen, det är inte värt. Jag har inte processat klart att jag fick så mycket skit, jag är inte klar med det än. // Janni Delér

Baksidan av att vara en offentlig person, som är tillsammans med en offentlig person och än mer baksidan av att vara en influencer, vars innehåll är baserat på den egna personen, ens liv och människorna i ens närhet. 
Tror ni hon kommer klara av att hålla sig till den nya principen, även efter att nyhetens behag (nyfikenheten alltså) klingat av för följarna?

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj vadå fick hon verkligen så mycket ”skit?” Och av vilka då…? Några random följare utomlands?

    Förlåt men också detta; att Janni gästar framgångspodden. Nu har jag iofs inte höga tankar om den podden MEN kan han inte lyfta människor som faktiskt gjort något vettigt på egen hand? Vad gör Janni, delar bilder på insta? Krävs absolut mycket hjärnkapacitet för det! Tjiho.

      Känns som Jon var den som fick skit. Med all rätt..

        Nej, inte om man kollar under hans inlägg eller youtube-videon. Han klarade sig lindrigt undan

      Haha ja, du skulle se hans kommentarsfält på YouTube. Reagerade också på det då, när de släppte gemensamma videon och sen har det väl fortsatt och folk söker upp även hennes kanaler

      ”Oj fick hon verkligen så mycket skit? Hahaha tror inte på det alls!!”

      Sedan fortsätter du skriva skit och kalla henne hjärndöd🙃

      Känns väl knappast otroligt med tanke på tonen på din kommentar att hon skulle ha kunnat få en hel del skit

      Självklart så vet du bättre än Janni om hon fick skit eller inte. Sluta bestämma över vad folk ska känna och inte

    Så fort ja hör om de där två tänker jag bara på flytvästar mm de aldrig satte på sina barn haha. Inte kul eg…

      Och jag som aldrig följt någon av dessa två, tänker bara på när jag såg nåt klipp där de blåste runt i en ultra lyxig yacht i mångmiljon klassen, kring Ibiza, men Jon tyckte hamnavgiften var för dyr för att lägga till på Formentera…

    Att hålla sitt privatliv hemligt är nog svårt som offentlig person. Däremot kan man välja att inte dela vissa delar av det offentligt, tänker jag. Skapar man inget intresse så kommer nyfikenheten att avta med tiden.

    Jag tror snarare att varför hon inte vill dela med sig av sitt kärleksliv igen är pga vem hon är tillsammans med, hon har väl säkert svårt att stå för det..

      Vem är hon tillsammans med?

        Axelsson

          Vem är det och varför är det kontroversiellt?

            Varken Jon eller Dick är särskilt snygga tycker jag. Båda verkar ha lite samma personlighet också, lite överlägsna, arroganta och dryga

      Fattar inte varför hennes nya kille skulle vara någon som är svårt att stå för?

        Han är ju typ känd som en duche inom sportvärlden, haft offentligt bråk med Zara L när hon va typ 17 år och allmänt betett sig som en skithög

          Han hetetju dick 😂😎

          Oj då, bråkade han med någon när han var sjutton. Illa.

            Läs om läs rätt!!!

            HON var 17 år och han var närmare 30 år!

      Varför?

      Varför då? En ny sportfåne är väl exakt som förväntat och knappast en hemlighet.
      Hatet hon pratar om kom inte från hennes följare, det var från Jons fans. Men det var ganska illa så förstår att hon inte känner för att dela sitt kärleksliv.

        Håller med, mycket av hatet kom från Jons följare. Hans nya tjej fick ju också en del och några kommentarer om att hon inte är lika snygg som Janni typ. Men tror tack och lov det slutade rätt fort.

    Sjukt att hon jämförde ett inbrott med att bli våldtagen i sitt eget hem (även om det såklart är jättejobbigt att bli utsatt för inbrott)

      Det känns som en MENTAL våldtäkt. Någon har rotat i dina byrålådor, i dina garderober, din klädkammare, era sängbord, barnens leksaker och gamingsaker. Allt är upp och ner och för varje dag upptäcker du att det fattas saker. Dopsmycken i guld från mormor och klockan hon hade på sig när hon dog. Osv osv

    Varför är alla så negativa i detta kommentarsfält!! Har ni så tråkiga liv att ni måste spy ut allt här? Och så ska man övertolka allt och dra till det extrema!

      Ja! 🙋🏼‍♀️

    Finns några som är mer positiva här. Men folk gillar att gnabbas med dom som vill provocera mera. ?

    Ja tyvärr är det väl så, influerar man om ett visst ämne så drar det en viss typ av människa som är mer intresserad av just det och i det här fallet kanske det var just relationen och deras liv i stort som lockade och alltid finns det några som blir lite galna. Är ju bara att kolla random grupp på Facebook eller vad som helst, folk kan bli aggressiva av vad som helst.

    Väljer hon att helt plocka bort vissa delar av sitt liv nu från sociala medier så lär det bli mindre intresse om det inte ersätts av något annat spännande, folk kommer såklart vara nyfikna fortfarande pga att hon skrivit om relationer tidigare osv, ja inte lätt men tyvärr kommer väl de flesta sätt att försörja sig med olika nackdelar.

    Tycker hon och hennes syrra är såå 😴😴😴😴

    Förstår henne absolut plus hon väljer ju själv vad hon vill dela. Hade varit en sak om hon la ut massa hintar och ville att folk skulle spekulera, det hade varit omoget.
    Men tycker snarare att det är ett sunt beslut att inte dela med sig av något som riskerar att göra en upprörd.

    Jag undrar fortfarande vad som hände där i Spanien, varför de så plötsligt flyttade och sålde sitt ”Casa Castle”. Det verkade inte direkt som de ville flytta..

      Hon svarar på det i framgångspodden 🙂 kort version: de hade inbrott medan de var hemma och hon kände sig inte trygg därefter

    Stackars Janni! Definitivt anorektisk på senaste bilder.

    Kolla på Uppdrag granskning, avsnittet om Marbella.
    Rickard Deler fick bråttom att sälja allt och flytta till Cypern 2021. Janni och Jon likaså. Har man ren mjöl i påsen så behöver man inte göra så.
    Connect the dots.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.