Det händer på Instagram

Kenzas kompis Ines är, med sina 261 000 följare på Instagram, ingen mikroinfluencer utan någon som påverkar massor av människor med sina betalda inlägg – bland annat detta till Dubai. Man tänker att hon kanske skulle ha kommit på andra tankar i och med den storm som drabbade Kenza och Alexandra Bring efter de rest till Dubai som ett samarbete, men icke!
Gratis är fortfarande godare än medmänskliga principer, om nom, nom…

Vi har diskuterat lite här om Katrins inlägg.
Vad vill hon säga med det? Vad är liksom poängen?
Att hon är extremt produktiv, att hon drar in snuskigt med pengar eller att hon är barnfri?

Jag kände inte igen Linn Ahlborg när det här inlägget dök upp i mitt flöde. 
Hon är lik någon, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vem det är…
Är det Felicia Aveklew?

Återigen är det skepp å hoj för Greta Thunberg som uppenbarligen hittat någon att lifta tillbaka till Europa med. 
Jag undrar vad hennes planer är efter mötet i Madrid, vilket är anledningen till att Greta överhuvudtaget är på väg över Atlanten. När det stormade i Chile så flyttades mötet till Spanien, vilket inte ställer till det så där jättemycket för de flesta. Greta Thunberg är inte ”de flesta” och vägrar konsekvent att flyga och får istället förlita sig på att den här katamaranen tar henne hela vägen till Madrid i tid.

Hugo fyllde 30 och slog till med en hej dundrande fest!
Paula var vacker som en dröm i vinröd klänning som satt som en smäck!!
Ja…det var bara det!

Anna ”Apan satt i granen” Davidsson är förlovad!
Stort grattis till henne och fästmannen!

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha så jäkla ovant att inte kunna se antalet likes på insta. Trodde inte jag skulle tycka det var irriterande?

      ?
      Jag se antalet likes. Eller hur menar du?

        Om du uppdaterar appen så har dom tagit bort det?

        Den funktion har tagits bort på prov för vissa användare

          Ahaa! Tack för svar. Har uppdaterar men ser fortfarande likes. De har dock tagit bort funktionen som gjorde att man kunde se vad följare gillade för bilder/kommenterade eller nya personer som de börjat följa. Är de så för fler?

            Ja det kom i förra uppdateringen tror jag 🙂

              Jag tycker att de kunde ha lagt in i inställningar så att man kan få välja själv om man vill se likes eller inte?

          Då tillhör jag nog inte de användare, ser fortfarande antalet likes.

        Katrin är så självgod

      Så jäkla skönt att få slippa like-hetsen..

      Gillar Greta

    Vem försöker Zyto övertyga och varför?

      Sig själv. Mervärdeskomplex.

      Alla reklamsamarbeten hon gör ger ju givetvis mycket kulor. Är väl hon och Gabriella Joss som gör mest reklam typ.

      Hon är så glad för att hon är framgångsrik och snygg och smal. Det är vad som gör henne lycklig. Men har så svårt att se en enda person som skulle orka vara ihop med henne. Snart kommer det ifatt. Extremt kontrollerande, elak och massor av barn redan. VAd ska hon göra när åldrandet hinner ikapp? Det går liksom inte att banta bort.

        Tror inte att KZ ”behöver” en man för att känna sig fullständig. Hon har ett grundmurat självförtroende, folk som backar upp henne och förmodligen född med fallenheten för ett enormt entreprenörskap. Uttrycken i skrift är ofta skriven med minst 2 rävar bakom varje öra! ? Verkar vara en bra mamma inte minst. Tror icke att man ska ta henne bokstavligt. Den kvinnan gillar att röra om i grytan!! Och visst nappar många på betena hon ofta publicerar?

        Snygg? ?

      Lite blondinbellavarning över henne..

      Hon är mentalt som en 14 åring.

    Håller med om Linn och bilden. Hur kan man lägga upp en bild där man inte ens är igenkännbar? Dessa filter slår knut i hjärnan på oss. Bianca Ingrosso missbrukar dessa filter också som förändrar utseendet, större läppar, smalare näsa, högre kindben m.m. Det enda som är tröstande i denna tragikomiska situation är att de inte är sådär ”perfekta” på riktigt, utan de sliter med ångest och dålig självkänsla precis som oss andra.

      Bianca missbrukar smink!

        Hon sminkar sig skitsnyggt, men all botox och filler gör att hon nästan ser gammal ut. Så jävla synd då hon är assnygg från början.

          Bianca har väl aldrig gjort Botox? Hon är väl bara tjugofem och ändå rätt öppen med de ingrepp hon gör?

          Det är iofs ändå en skillnad mot hur hon såg ut förut.

          https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fnouwcdn.com%2F8%2F1100000%2F1090000%2F1081671%2Fpics%2F201510611395337601081671_sbig.jpg%3Fwidth%3D1220&f=1&nofb=1

            Hon har gjort väldigt mycket botox, jag vet inte vilket program det var men de zoomade in på henne när hon satt i publiken och hon försökte le – man såg hur hela pannan och kinderna stramade och kämpade. Hon har definitivt gjort pannan, det gör tyvärr till och med 20-åringar idag, och sen tror jag hon gjort nasolabiala-linjerna bredvid munnen. Allt för att se ut som ett snapchat filter. Rip samtiden

    Paulas viktras… hujedamig.. Hur kan ALLA bara heja på och kommentera att hon är SÅ vacker och SÅ duktig som tränar?! Varför blundar alla för sanningen?

      Man behöver inte ha en ätstörning för att man går ner mycket i vikt, men absolut kan det vara så också. Vi får bara hoppas hon mår bra och att hennes anhöriga i så fall har frågat om allt är bra med henne?

        Hon lever på ”GALNA” sallader och pratar om att ”unna sig pasta”. Tycker det ihop med hennes hårdträning och bilder på henne säger allt.

          Glöm inte att hon fick dåligt samvete för att hon ätit några enstaka bitar turkisk peppar på vardagar

          Men när ska tjockisar få in i sin skalle att bara för att en inte trycker pasta, chips och skit dagarna i ända är en inte ätstörd!

            Hahaha, finns ett mellanting va?

              Tydligen inte ? sallad och unna sig = ätstörd tydligen ?

                Du pratar om en person som har en historik av ätstörningar. Läs på lite om ortorexi

                Ja hon har haft bulimi och nu bytt ut det mot överträning och otillräcklig kosthållning. Hon såg sjuk ut i somras…

                  Jag har missat båda de senaste två åren och hajade till – de är ju starkt förändrade till utseendet. Och Paula ser inte hälsosam ut, ansiktet verkar slitet, lite som hos Anna Anka.

                    Exakt. Kolla bara skillnaden på henne sommaren 2018 mot sommaren 2019. Man tror inte ens det är samma människa.

            Kissa inte på dig. Men kan vara intressant för dig att veta att hon har haft ätstörningar tidigare.

            https://paulas.me/for-10-ar-sen-var-jag-psykiskt-sjuk/

            Ätstörda är vi alla!

            18,47. Du låter som en riktig tjockskalle..

      Folk tycker att det är obekvämt. Är ju bara att kolla på en bild 3 år tillbaka i tiden och jämföra… Hon har inte ens fett kvar i ansiktet nu. Ser tyvärr allt annat än hälsosam ut. Sallad och omelett är det som äts! Sen skriver hon gärna att hon äter glass och pasta. Men ja… då ser man ju inte ut så. Hoppas hon tar tag i det och blir bättre igen. Är ju vanligt att återfalla. Nu har hon bara bytt ut bulimin mot ortotexi.

        Någon som reagerat på att hennes ben är smalare än äldsta dotterns…Hoppas verkligen hon får hjälp.

          Säger ju inte så mycket iofs…

            Dottern är ju typ 6 år.

        Man behöver inte ens gå så långt tillbaka, bara mot förra vintern är det en enorm skillnad!

          Som du säger man behöver inte gå tillbaka långt för att se att det är stor skillnad. Men då (och efter Leonor) fick hon mycket kommentarer om att hon gått upp i vikt, att hon var stor osv och tyvärr tror jag det kan ha varit en bidragande faktor.

      Men vad tycker ni om Greta! Om det hade varit min dotter så skulle jag ta henne till en dietist. Tjejen är 16år och det är övertydligt att hon är undernärd. Det är obehagligt med alla som hejar och beundrar. Ja hon är jätteduktig men hon mår inte bra.

        Varför skulle hon va undernärd?

        Men hon är ju helt öppen med att hon har lidit av en ätstörning och fortfarande har problem? De (familjen) skrev t o m en bok om det.

        Grr. Så irriterande med folk som inte har inblick men som har mage kommentera hur andra borde göra. Hur vet du att de inte sökt dietist? Hur vet du att en person med NPF skulle gå med på att träffa dietisten? Hur vet du att personen skulle följa dennas råd? SÅ lätt att utifrån den egna situationen eller de egna barnen veta bäst om andras liv. Som om de berörda själva var korkade. I stället har de berörda ofta gått igenom fler tankar och åtgärder än vad personen med åsikter någonsin kan föreställa sig. Grrrrrrr igen?.

          Och hur vet du? Ta och tagga ner lite. Ta en kaka

        skulle väll snarare säga att hon inte kommit in i puberteten? Kanske som en följd av ätstörning, I wouldn’t know. Men hon har ju fortfarande ett barns kropp till 100%, inte konstigt hon är liten och smal.

        Hon är underutvecklad. Troligen pga att hon vuxit upp som vegan. Det är många barn som lever så som ser liknande ut. De får bristsjukdomar, skadade tänderna och lägre intelligens.
        Nu kommer veganfanatikerna(som de alltid gör då de känner sig hotade) att hoppa på mig och dumförklara mig, men jag bryr mig inte om er, så det har ni inget för.

          Vad i helvete läser jag ???

            Sanningen.

          Personer med anorexi i ung ålder hämmas ofta i kroppsutvecklingen (vilket för många också är ett mål – slippa sexualiseras, kontrollera det oundvikliga i att bli vuxen) . Vid tillfrisknande växer de ofta ikapp.

          Vänligen låt bli att sprida idioti och låt bli att uttala dig om sådant som du vet absolut noll och intet om.

          Inte bara veganer som har eftersatt intelligens märker jag här..

      Jag följer inte Paula och har ingen aning om hur hon såg ut förut men herregud vad hon är vacker! Tycker hon strålar och ser frisk ut.

        Vacker är hon sannerligen. Förtjusande fräknar i ansiktet ? dock får jag hålla med om att hon verkar gått ner en hel del i vikt och inte ser lika strålande/
        Frisk ut som förr. Dock kan det finnas många anledningar till detta som inte vi vet om och som är privata. Förhoppningsvis har hennes när och kära koll på om det skulle vara något som inte står rätt till ☺️

    Lite humble brag från Katrin där bara..

      Det var väl inte ens ”humble”?

      Och varför skulle hon inte få skryta? Hon berättar att hon lyckats tjäna fem månadslöner (utan att berätta hur mycket det är) för att hon är produktiv och håller sig borta från distraktioner? Kul för henne? Bra jobbat? Vad är liksom så fel i att en kvinna ska få vara nöjd med sin prestation som gjort att hon tjänat cash? Om det nu är viktigt för henne så är det ju jättebra att hon når sina mål och beyond.
      Obs – ej ett fan av Katrin, men ser verkligen inget fel med att hon ska få vara nöjd med sin karriär.

    Hur svårt kan det vara att göra så att kommentarer sen man senast var på sidan visas t ex med fet stil eller annan färg?
    Obs seriös fråga, kan absolut inget om sånt men man ser det ju på andra forum och det är ju ofta åt h-e för många kommentarer att scrolla igenom för att se om det finns nåt nytt etc.

      Jag brukar lajka mina egna kommentarer + andra jag tycker är vettiga, då blir det lättare hålla litet koll.

        Jag med! Annars är det omöjligt att hitta tillbaka ?

        Smart! Tack för tipset.

          Du glömde lajka din kommentar ?

            ??

    haha, jag läste först Kenzas kopia Ines. passar ganska bra

    Skit i Linn Ahlborg, följ hennes pappa Jonas Ahlborg på Insta i stället, han är riktigt rolig!???

      Kan tyvärr inte hålla med dig. Tycker verkligen att han är URtöntig ??

      Pappaskämt.

    Haha, jag har en kompis som åkte båt från Cannes till Florida, en lyxyacht. Hon påstår att de erbjöd Greta en plats hem, men att hon tackade nej. Troligtvis inte sant, och en yacht av den storleken plus allt ombord släpper väl ut mer än ett flyg…

      Ja men om den ändå ska gå så blir det inte mer utsläpp om även Greta åker med.

      Säkert sant, det hade ju hennes kritiker kunnat använda mot henne. Klart det blir bättre PR med båten hon åker med nu.

    Kissa inte på dig. Men kan vara intressant för dig att veta att hon har haft ätstörningar tidigare.

    https://paulas.me/for-10-ar-sen-var-jag-psykiskt-sjuk/

    Katrin gör en Löwengrip. Uppförstorar sig själv när det går dåligt. USA försöker hon också med i dessa dåliga tider med lågkonjunktur. Puss och kram!

      Har du varit inne och läst Zytomierskas bolagssiffror, eller hur kommer det sig att du associerar henne med I.L.? Är bara för att hon är stolt över sin produktivitet och finansiella profit?

        Gissa?

      Dåliga tider? Lågkonjunktur? Inte i västvärlden iallafall.

    Katrin gör ju så mycket olika samarbeten, reklam för allt möjligt så det är inte konstigt att det blir mycket inkomster då och dubblade månadslöner. Bara att gratulera.

    OT men är det sant att Bianca sagt i en podd att hon vill slå sönder Marcelo och strypa honom?! Alltså säger man så, får man det?!… Hon är nog den enda som kommer undan med det, ingen annan skulle göra det.. tänk om en man uttryckt sig så.

    Usch, Katrin försöker övertyga sig själv om att hon är bäst. Märkligt inlägg. Vad vill hon uppnå kan man undra? Har aldrig den människan. Jag vill inte skriva att hon är vidrig men åt det hållet. 😉

      *gillat

      Det är väl hennes nisch att skapa uppmärksamhet genom att vara kontroversiell. Är inte säker på att hon ens tycker allt som hon skriver. Tänker på Katrin som ett karriärs-troll (och all cred till henne, hon är duktig på det!).

    *gillat

    Lite avundsjuk på Greta, fan vilken häftig upplevelse att få åka över Atlanten två gånger. Inte jätteavis på sjösjukan de låg i för någon dag sen haha, men annars.

    Ines måste vara Sveriges tråkigaste influenser. En bild olika utförande, om vartannat.

      Ja sjuuuuukt tråkig.. Plus ser så sjukt annorlunda ut än bilderna hon lägger upp? Gömmer sig bakom solglasögon på typ varje bild gör hon också.. ??‍♀️

        [Borttagen kommentar]

    Paula är den vackraste influencern enligt mig.
    Man får säga att någon är vacker, utan att folk kommer och säger att insidan är viktigare än utsidan och så vidare.
    Jag tycker att hon är jättesnygg, hon gör seriösa samarbeten och beter sig normalt i den i övrigt dåraktiga branschen.

    Ot: Varför ser man inte kvinnor var röstade i samma utsträckning som man ser män var röstade? Jag tyck det är mycket flera bilder på barbröstade män, vilken skev fördelning.

    Varför kan inte Greta närvara via skype lr facetime? Varför måste hon vara där? Detta förstår man inte alls. Oavsett om servrar tar energi – så vore det en bättre signal till hela världen: vi kan pratamed varandra via internet, sluta flyga, se världen och varandra via skärmar. Det vore långt bättre än att hon prmässigt forsar runt till ingen nytta.

      Tyvärr så är hon, youtube – familjen och hennes team pr-kåta.
      Struntar fullständigt i att en elva-månaders baby är sjösjuk!
      Allt för Gretas ”klimatångest”!

        Tönt

          Nåja, Gretas mamma Malena är i alla fall det.

          Hon försökte ju till och med sälja in en serie om dottern till svt redan för tre år sedan, långt innan detta med ”klimatstrejk” var påtänkt.

    Ser Katrins inlägg som en pik till Bella. Bella sprang på möten och möten och det var telefonsamtal hit och dit, sen blev det pannkaka av alltihop. Medans Katrin tydligen kan dra in pengar utan möten.

      Långsökt, men det går visst att få allt till att handla om Bella om man verkligen vill…

      Men ja! + på den ?

    Paula’s outfit och allt va bara WOW!!! ?

    Bara jag som tyckte Paula var lik Bianca på bilden?

    Här är en intelligent människa, Václav Smil. Rekommenderar att läsa lite om honom….En RIKTIG ”Influencer”.

    ”On September 23, the United Nations opened its Climate Action Summit here in New York, three days after the Global Climate Strike, led by Greta Thunberg, swept through thousands of cities worldwide.”

    http://nymag.com/intelligencer/2019/09/vaclav-smil-on-the-need-to-abandon-growth.html

    https://www.sciencemag.org/news/2018/03/meet-vaclav-smil-man-who-has-quietly-shaped-how-world-thinks-about-energy

    https://www.theguardian.com/books/2019/sep/21/vaclav-smil-interview-growth-must-end-economists

    ”Smil is sceptical that there will be a rapid transition to clean energy, believing it will take much longer than many predict. Smil said ”I have never been wrong on these major energy and environmental issues because I have nothing to sell,” unlike many energy companies and politicians.”

    Tycker Katrin är grym och mig stör det inte det minsta att hon skryter om sina framgångar. Man måste inte gilla henne som person men hon är som jag har förstått faktiskt duktig på sitt jobb och har varit det länge, innan även hon blev en influencer.

      Håller helt med. Om målet var att provocera (vilket jag inte tror) misslyckades hon med mig. Kul för henne känner jag, och en inspiration till alla att hårt jobb lönar sig.

    Zyto är en obehaglig människa! Jag får kräk varning och olustiga vibbar av henne.. fy fan

    Kritiserade ines sponsresa till Dubai och blev blockad ??

    Oväntat att Ines har så många följare.

      Köpt konto från en annan person som hade många följare från början…….!

    var det apan som hade en kille som inte gillade överviktiga? eller minns jag helt fel? har för mig att det var nåt märkligt med nån partner hon hade som hade fettförakt .

      Det är hennes nuvarande. Men han ändrade väl sig när han lärde känna henne, är inte så konstigt.

        Haha vilket catch…. undra vad mer för tvivelaktiga åsikter som ligger och lurar där då.

    Zytomierska är otäck..

    Paula är verkligen jättevacker!!! Helt utan silikonbröst och annan skit. Det är fantastiskt. Hoppas inte läsarna får henne att tro annat. Hon är lätt vackrast i bloggvärlden

      Kan inte tänka mig att hon skulle se sämre ut med silikontuttar heller. Det är ju något hon faktiskt funderat på.
      Däremot tycker jag att hon ser äldre ut än vad hon är. Hon är jättevacker ja, men hon ser gammal ut 🙂

    Har svårt för Katrin Z, hon känns inte trevlig. Men hon är bra på det hon gör.

    Förstår helt ärligt inte hur företag kan vilja samarbeta med Katrin Z, finns andra som har minst lika många följare som hon har. Katrins uttalanden är vidriga. Hon kastar skit på så mycket folk. Det som gjorde mig mest förbannad var hennes uttalanden om att diabetiker är äckliga som tar sina sprutor. Spyr lite varje gång jag hör hennes namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.