Isabella Löwengrip och Elaine Eksvärd ska prata näthat tillsammans med NA-KD

Kommentar: Isabella – som varit i media pga av att hennes företag behandlat medarbetare illa – ska i samarbete med Na-kd – företaget som varit i media för att de behandlat sina medarbetare illa – prata näthat.  Vilket skämt.

HÄR kan du läsa inlägget om Isabellas anställda och HÄR kan du läsa om NA-KD.

Jag fick den här kommentaren på ett av gårdagens inlägg – jag har korrat den lite – och tänkte kolla intresset för eventet.
Någon av er som kommer lyssna?
Är det här bra personer att ha prata näthat? Är NA-KD en bra organisatör av rummet?

Har företags bra eller dåliga behandling av eventuella anställda någonting att göra med huruvida de är bra eller dåligt lämpade att prata om näthat, eller är detta två vitt skilda saker, som inte har någonting med varandra att göra?
Vad tycker ni?

 

223 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag hoppas någon vågar hoppa in och ifrågasätta Isabella. Allt har hon utsatt sin personal för, kritik är inte hat när man ljuger dessutom osv. Kanske för en gångs skull blir en riktigt diskussion när det inte är en envägskommunikation ??

      Det tror jag inte. Kommer någon med relevant kritik kommer Bella bara yla nääääthaaaat.

        Fast helt ärligt, hon om någon brukar ju inte yla näthat för minsta lilla som vissa gör, hon sväljer det mesta och är ganska tyst om näthat och släpper fram både kritik och personliga påhopp. Hon verkar inte blocka trollen/elakingarna heller. Ja hon är den som får mest och värst så är det och det vet alla här så bara fånigt att påstå något annat.

          Hon blockar friskt, det vet du också.

          Fast hennes definition av näthat är helt skev, oavsett om hon skriver om det ofta eller inte. Hon har vid flera tillfällen nämt helt vanlig kritik som näthat. Plus att hon _aldrig_ bemöter den kritik hon väl släpper igenom? Utan bara ska prata om det hat hon får.

            [Borttagen kommentar]

      Fast de ska ju diskutera hat på internet, så det lär nog inte bli någon diskussion om
      Isabellas företag/anställda.

      Förstår din poäng men hennes företagande och hennes anställda har ju ingenting med ämnet att göra ”online hate – the dark side of the internet”.

        Men hennes person har med det att göra.

          Ja tänk S0RAN han ska göra en stå upp. Alla mina knull. Såg det på svt.

            [Borttagen kommentar]

              Han hade kanske en privat-get?

                Om jag nån gång skaffar mig ett gäng getter ska jag ta mig tusan kalla en Privat-get

      Så praktiskt av NaKd, Isabella och Elaine att mötas på just Clubhouse plattform. Ännu en bubbla där likasinnade kan sprida sina egna åsikter utan att riskera att bli avslöjade, exponerade och ifrågasatta. Om dessa tre vill ha en riktig dialog om näthat, som är ett viktigt ämne, borde det göras på en plattform där alla är välkomna och kan delta. Tyvärr är detta enbart ett spel för gallerierna och en möjlighet för trion att nå ut med sin egen sanning. Ett viktigt ämne faller helt platt vilket är tråkigt.

        Haha spot on! Ironin i att diskussionen sker på Clubhouse ?

      Ironin i att trion väljer just Clubhouse som sin plattform för att prata näthat. En plattform vars hela affärsidé bygger på klubben för inbördes beundran och ja sägare. Det blir den perfekta miljön för damerna att varva ryggdunkning och självömkan och cementera deras definition av näthat som en sanning tillsammans med likasinnade.

      Wow. Nu tror jag IL tyvärr kommer vara väldigt reserverad & professionell när hon pratar näthat, ens när hon pratar om personliga saker känns hon aldrig särskilt personlig men annars hade det varit superintressant lyssna till henne. Fatta vad hon varit utsatt – via den här bloggen t ex. Det var ju helt sjukt ett tag. Beundrar hennes styrka – fy fan vilket drev det var.

        Fatt vad hon utsatt andra människor för, det har ju länge varit helt sjukt. Fy fan vilken unken människa hon är.

          Tack för bra illustration av vad jag sa 🙂

            Bella har mobbat många och sedan klappat sig själv på ryggen genom att kalla det girlpower. Att du försvarar henne visar bara att du låter dig luras av Bellas bloggpersona.

              [Borttagen kommentar]

                Jo, hon har ägnat stor del av sitt yrkesliv att mobba folk, sina anställda till exempel. Hon har till och med berättat om det själv i ett par intervjuer, men det bortser du så klart från.

                  [Borttagen kommentar]

                    Sluta nu, ge dig! JO hon har berättat i intervjuer att hon mobbat sina anställda, skrattat när de började gråta.

                      [Borttagen kommentar]

                      Stollis, ta din medicin.

                  [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

            Din falska idol har berättat om det i ett par intervjuer, men du vill bara inte förstå.

              [Borttagen kommentar]

                Det är DU som inte vill fatta att din falska idol gör människor illa. Ge dig nån gång! Galning!

                  [Borttagen kommentar]

                    Stollis, sök hjälp.

                Stollis är väl inte välkommen här Camilla?

                  Inte det minsta…

                  Apropå mobbning ?
                  Skenheligheten i det här kommentatorsfältet. Fy f*n att kalla en person för Stollis och förjävligt att du både godkänner det och underblåser det Camilla

        Drev är inte positivt på något sätt. Att lura folk hamnar i samma osköna kategori.

      [Borttagen kommentar]

        Så du har aldrig hört något om hur illa Isabella Löwengrip behandlade sin personal? På riktigt? Hon har till och med skrutit om det i sina videos och på bloggen.

          [Borttagen kommentar]

            Har du hört det? ?

        Hennes fd anställda skulle inte hålla med dig. Din åsikt är inte relevant.

      Vad är det de här stora influenserna inte förstår? De flesta har inte clubhouse. De flesta har inte fått en invite till clubhouse. Det är mer en Club för inbördes beundran

      Det är ett hat och förakt mot verkligheten att ljuga

    Nej, kommer inte att lyssna. Helt ointresserad av Clubhouse och vad som händer där. Eftersom det är ett litet fåtal människor som kan delta så kommer det mycket andra-och tredjehandsinformation om samtalen vilket gör det helt omöjligt att hänga med om man är det minsta källkritisk.

      Clubhouse är väl en ovanligt demokratisk plattform och man kan ju vara upp till 5000 i varje rum vilket så klart är litet i jämförelse med ex. podcast men ändå. Man får ju se på plattformen för vad den är

        Hur är det demokratiskt tycker du att bygga hela sin app på exklusivitet? Clubhouse är inte öppen för alla. För att kunna delta måste du bli inbjuden av en medlem, som till en gammal herrklubb.

          Så exklusivt är det inte, Clubhouse slänger ju över inbjudningar till folk att dela ut, så nej det är inte så exklusivt som de kanske vill få det att låta. Jag har 8 inbjudningar att dela ut as we speak. Det är inte svårt att komma med om man vill. Så någon herrklubb är det inte.

            Grattis Jessica och roligt att höra. Dock är det inte så lätt som du låter påskina. Jag antar att du tillhör den målgrupp som Clubhouse vill ha på sin plattform. De som inte passar in i den beskrivning får inga inbjudningar.
            Jag har inga problem med forum för likasinnade men de är långt ifrån demokratiska.

              Jag har loggat in och väntat på en inbjudan till CLubhouse i månader – sen nu plötsligt var det en av mina kontakter som såg mig och bjöd in mig. Så det kan hända. Jag är bara en ”vanlis”.

              Det var likadant när Spotify grundades. Alltså att det krävdes en inbjudan. Idéen med det hela var troligtvis att skapa en hype.

              Är ganska så övertygad om att Clubhouse likt Spotify kommer släppa på alla användare relativt snart.

              Lägger ingen värdering i om det är demokratiskt eller inte, men troligtvis är inte målet att vara ”demokratiska” utan att få bolaget att växa. Målsättningen för såväl Spotify som Clubhouse på lång sikt är definitivt att ha så många användare som möjligt. Att arbeta med exklusivitet till en början är bara en strategi för att nå det målet tror i alla fall jag 🙂

                Demokrati är inte en värdering det är en definition.
                Visst använder företag, framförallt techbolag sig av hype eller ”scarcity” eller brist som det egentligen heter för att lansera och marknadsföra sin produkt. Det tror jag inte är fallet dock med Clubhouse med tanke på vilka medlemmarna är i dagsläget.

                  Jag ej följt henne på sociala medier men tycker det är så fel att hon fortsätter resa. Hon borde svara på kritiken på bloggen men verkar sätta sig över det. För mej går det inte ihop att inte ha en dialog men hon försöker lyckas som affärskvinna !?

                  Vilka är medlemmarna menar du? Vem som helst kan gå med, vem som helst ÄR med. De enda som är uteslutna är de utan iPhone.

                    Du måste bli inbjuden så krävs mer än en iPhone. Finns en massa artiklar du kan läsa.

                      Jo men det är hur lätt som helst att bli inbjuden. Har du försökt?

          Spotify började också så en gång i tiden, man fick joina via inbjudan från kompis. Det var ju för att skapa hype/fomo bara och när de var stora nog så släppte de fri registrering för alla. Gissar att det kommer bli samma här 🙂

            Så kan det vara att Clubhouse vill skapa hype. Spotify hade strategin med inbjudna inte av anledningen att skapa hype utan att testa affärsidén, fanns det ett intresse och en efterfrågan. Men för Clubhouse är själva affärsidén att skapa ett forum där högprofilerade personer kan känna sig trygga att prata öppet. Det betyder att man vill inte ha kritiska röster i rummet och människor som ifrågasätter. Väljer man att öppna upp Clubhouse för alla då tappar man sina högprofilerade medlemmar.

          Som herrklubben på Arsenalsgatan ”Sällskapet”.
          Eller ”det stora Arslet” som det kallas i finanskretsar.

            Det är mycket trevligt på Sällskapet. Låter som de som inte kvalar in är sura ?

      Är det då inte bättre att

        Nej det tycker jag inte.

    Hahahaha detta måste vara ett skämt?!

    Man måste kunna skilja på verk o person.

      Det är ju just det de här personerna ofta inte gör. Både Blondinbella och Na-Kd skriker näthat så fort någon kommer med relvant och konstruktiv kritik av deras verk eller hur de driver sina företag.

        ”relevant och konstruktiv kritik” finns inte på nätet.
        Inte heller att kritisera eller ifrågasätta.
        Det heter hat och hata.

        Ja precis och därför är det bra att Isabella och Elaine får prata.

          De pratar på ett forum där det inte kommer att finnas någon som ifrågasätter. Det är problemet.

            Ordet är fritt.

              Ordet må vara fritt men vem som får delta och ställa frågor är upp till panelen. De bestämmer vilka som får delta och fråga.

            Jo da – jag kommer inte vara tyst.

              Det ju dock inte säkert att du släpps fram.

        Fast NEJ helt ärligt så brukar inte IL skrika näthat så fort hon får kritik, inte alls faktiskt så det kan ni inte anklaga henne för iaf. Hon om någon får ju faktiskt utstå mycket näthat ja faktiskt en fruktansvärd nätmobbing så något annat är bara fånigt att påstå. Att dagligen kallas egoist, narcissist, bimbo, pucko osv osv inte nog med det folk försöker förstöra hennes förhållande också och kallar honom för allt möjligt. Det där är inte okej.

          Hon använder näthatskortet varje gång hennes bluff avslöjas.

            Nej inte alls. Sluta ljug.

              Sluta hitta på ”sanningar” om din Idol. Hur mycket får du betalt?

      Man måste också kunna att SE när det inte är annat än dessa personers agenda…
      Jag är mer trött på Elaine än BB för Elaine har medias röst och hon säger PK ”sanning.”
      VV borde sitta i en 2:a i Bollmora och vänta på sin man som kommer hem från verkstan.

      Svårt när ens person är själva verket

    När en person som Isabella Löwengrip är med, som är känd för att skratta när hon fått sin personal att gråta, då är det något fel som är trasigt.

      Har hört att hon tidigare fick erbjudande om jobbet som personalchef hos Na-Kd 🙂

        A match made in hell.

        Hon verkar ju dela deras personalfilosofi rätt bra så dom kan nog göra underverk rakt ner i soptunnan tillsammans!

      Är det verkligen så. ??Att hon skrattar när andra gråtit? Är ju hemskt isåfall.

        Empati är inte Bellas starkaste sida 🙁

        Ja, hon skröt till och med om det i minst två intervjuer.

          Nej hon har inte skrutit om det men hon har berättat att en person inte pallade det hårda tempot på företaget och började gråta. Det är inte att skryta, hur får du det till det och varför varför vill du så gärna få folk att tro det så som du tjatar om det jämt här? 11.09 – Nej hon har inte skrattat när andra gråtit.

            Jo, hon har skrattat när andra har gråtit. Hon har berättat det själv.

              Nej.

                Jo.

            Hårda tempot på företaget? Låt mig hånle. Näddu Isabella är och förblir en mobbare av stora mått.

    Haha jag kommer logga in och lyssna, är så nyfiken på vad som kommer sägas?

      Eller vad som inte kommer att sägas.

      Logga in och prata istället.

        Nä det vågar jag inte. Gör det du?

    Då saknas bara ”Näthatsgranskaren” (Tomas Åberg). Fast han är tydligen fullt upptagen med att vilja förbjuda uppgifter om hans bakgrund som djurplågare.

      Ja, han skulle kunna föreläsa om god djurhållning och vikten av att betala sina räkningar i tid!

        Märkligt att så många får medias öra trots att de borde vara ——————— .

          Här finns info om finansieringen av honom:

          https://uvell.se/2018/03/06/nathatsgranskaren-och-valet/

    Men alltså man tappar ju all respekt för dessa om de vill delta i ett sånt samtal när man vet vad NA-KD anklagats för? Speciellt Fanna som varit en så stark röst i anti-rastismfrågan, och nu helt plötsligt ställer upp på ett sånthär samtal när NA-KD anklagats för att diskriminera modeller som inte är vita? Va fan liksom.

      Hon vill väl casha in, som Patrisse Khan-Cullors i BLM:

      https://news.yahoo.com/blm-official-calls-investigation-founder-114017918.html

        Hon heter Patrisse Cullors, vet inte varför du vill stoppa in ett ”Khan” där? Hennes fru heter Khan i efternamn. Du glömde dessutom att nämna att pengarna inte kommer från Black Lives Matters, hon har ingen lön från dem. Hennes pengar kommer framförallt från hennes bästsäljande bok och en deal med Warner Bros.
        Jag skulle kunna retoriskt fråga varför du tycker att den här artikeln är relevant här men det är onödigt eftersom det är uppenbart att du bara vill sprida dynga om Black Lives Matter rörelsen….

          Och du vill försvara den… alla får lov att tycka olika

            Nu är du ute och cyklar. Det är inte att tycka att rätta fakta….. /Annan anonym

              Jag rättade dina fakta utifrån den artikel DU länkade till. Det du påstår motsägs i artikeln samt att hon i artikeln benämns Patrisse Cullors.

          Källa efternamnet:

          https://www.blackenterprise.com/blm-co-founder-patrisse-khan-cullors-under-fire-for-purchasing-million-dollar-homes/

          Hon måste givetvis granskas, som alla andra offentliga personer. Och vid en närmare titt visar hon sig vara en enorm hycklare. Predikar offentligt solidaritet och marxism, lever privat på ett helt annat sätt. Ungefär som Pascalidou här hemma som hyllar förorten samtidigt som hon gjort bostadskarriär i helvita innerstadsområden.

          Jag förstår att du blir provocerad, men rikta din ilska mot hycklarna istället.

            Jag blev inte ”ilsken”. Jag rättade fakta. Det är inte så att hon har stulit pengar från BLM för att köpa sina hus vilket första inlägget fick det att låta som. Hon har tjänat pengar på sitt engagemang och jag förstår att det sticker i ögonen på vissa men det är inte förbjudet att köpa hus. Jag vill också peka på att det naturligtvis finns folk som gör allt för att misskreditera folket i BLM. Så det är ännu viktigare att fakta blir rätt.

          Black Lives Matter är ingen ny företeelse
          utan det finns den massa liknande grupper.
          Merparten ignorerar sin egen rasistiska agenda.

    Har Nina Rung slut på armband?

      Hon är väl fullt upptagen med att kommentera förskolebarns underliv ?

        Dessa människor är så besatta av alla möjliga hemskheter. De är så bra på att förvanska statistik.

        Källa på det tack.

    ”Jag skiter i att det inte är sant det är förjävligt ändå!!”

      Ja, det hade ju kunnat vara sant.
      Man har aldrig tråkigt om man sitter och tänker på allt som kan hända och sen tar man avstånd från det och känner sig upprörd och kränkt. Kul hobby.

      Lite som han som blev skjuten av polisen i USA nu… det KAN faktiskt ha varit ett misstag och folk bara rasar över att polisen skjutit en färgad person – igen.
      Det är oroande att vissa inte behöver mer på fötterna än så för att starta diverse drev.

        Konstigt att det alltid är misstag när det är färgade inblandade.

          Och att misstag händer så mycket mer sällan mot vita

            För att vita mycket mer sällan begår brott. Sorry

              Finns inget brott som rättfärdigar att bli ihjälskjuten av polisen.

              Knappast

          Och konstigt att färgade är överrepresenterade i brottsstatistiken.

        Samtidigt var det knäpptyst i förra veckan när en svart man sköt ihjäl en hel vit familj, varav två barn:

        https://www.nytimes.com/2021/04/09/sports/football/phillip-adams-shooting-nfl-player.html

          Kan ni inte spara ot till öppet spår?

          Nej, men vad har det med polisvåld att göra?

    NAKD anser väl att de också blivit utsatta av näthat ??

      Ja, förtal t o m 🙂

    Jag hade gärna svarat vad jag tycker, men det finns ju en risk att du tar åt dig personligen oavsett vad man skriver, så jag skiter nog i det.

      Tack.

    OT, men Camilla, på tal om barn i utsatta situationer – är inte GabJossans bilder på utslagen, nyopererad dotter långt över gränsen? Varför måste barnet ens vara med på bild för att man ska skriva att allt gått bra?

      Alltid lika fräscht att komma med negativa kommentarer om barns utseende…

        Håret går att förändra till skillnad från utseende, det är två olika saker.

          Så det var helt rimligt att jag blev mobbad i skolan för mina ärvda kläder och fula lugg, eftersom jag ändå ”kunde förändra det”?

          Bara för att något rent fysiskt går att förändra så är det inte samma sak som att det är okej att säga negativa saker. Inte undra på att barn fortfarande mobbar varandra eftersom det tas i försvar av vuxna.

          Utseende går förövrigt också att förändra. Hört talas om operationer och fillers?

          Vad är det där för konstigt resonemang? Varför är det okej att vara taskig om det är något den andra kan ändra på?

          Och till vilken gräns? Du kan operera brösten större så därför får jag reta dig för dina små bröst..

          Fan vad Jag är less på vuxna människor med den här attityden.

      1. Barn är inte små dockor som man har för att piffa
      2. Nu vet inte jag åldern på detta barn men även barn har egna åsikter, kanske vill han ha samma frisyr som Emil. Min dotter vill ha samma frisyr som elsa i frost.

      Men gud, ta bort detta Camilla! Han ska väl inte behöva läsa sånt här om sitt utseende.

        Men alla andra ni kritiserar för deras utseende är OK?

      Men gud?! På hela jävla såret?! Jo, det är alldeles för mycket.

    NA-KD trodde jag åtminstone Elaine Eksvärd skulle ha beröringsskräck inför.
    Att Bella gör allt för pengar vet vi sen tidigare men Elaine…
    Fast NA-KD betalar förstås bra. Snabbare pengar att ställa upp för dem under någon timme än att t ex behöva förstöra kroppen under några veckor i Let’s dance 🙂

    Bella och NA-KD har ju en stor gemensam nämnare, sin usla behandling av personal.

    Bella och Elaine?!? Är de sams nu? ?

      De behöver väl pengarna.

        Elaine har det knapert. Ingen vågar längre komma och lyssna på henne.

          Finns inte längre någon anledning till det. Sorry, Elaine.

      Synd att det inte är långt tillbaka i tiden då man hade stora järnstycket som betalningsmedel.
      ”Ursäkta, kan vi få komma förbi! Ja, min ersättning väger 17 kg men min personliga ass bär.

    Hade gärna lyssnat på Elaine, men stöttar inget Bella är med i, så nej. Jag kommer inte vara där.

      Där skulle man verkligen behöva ha ett filter!

    Det är ju två helt skilda saker. Ämnet som diskuteras är näthat och det har hon om någon tyvärr god erfarenhet av oavsett hur man än tycker hon har betett sig.

    Internet är fullt av hatare som bara vill andra människor illa.

    Den är en stor skillnad på kritik och hat.

      Frågan är om Na-Kd och Löwengrip förstår skillanden? Eller om hon bara kommer att dra historien med ”hotlappen” på bilen igen?
      Jag tvivlar inte en sekund på att hon utsätts för riktigt näthat. Men hon har en förmåga att blanda ihop vass kritik om hur hon behandlar människorna kring sig med näthat….

        Håller med dig till stor del. Tycker dock att många följare också har svårt att skilja på vass kritik och näthat.

        Kan ändå vara intressant att höra hennes upplevelser av det hon gått igenom.
        Det kan ju också vara så att hon är självkritisk.

        Men näthat ska ingen behöva utstå.

        Räknas om man blir attackerad med en flådd mink som näthat?

          Hur har du fått tag i en mink?
          Och, har du flått den själv?

            Du har missat videon? Sevärd.

              Finns på Youtube.
              Sök på ”Blondinbella får flådd mink”

      Jag håller med!

    Att sakna självinsikt innebär inte per automatik att man inte kan diskutera andras fel – snarare tvärt om 🙂

    så med det sagt så kommer inte personernas egna beteende hindra dem från att avhandla andras dåliga beteende.

    Men, kommer jag lyssna?
    Nej och åter nej.

    Är man en ”offentlig” person över 18år så tycker jag att man borde ha lite konsekvenstänk över vad man visar upp. Kanske tänka både två och tre ggr innan man publicerar saker man gör el vilka samarbeten man väljer. Men på något sätt så verkar människor vara så självupptagna att de bara tänker jag,jag,jag och sen grinar de över att de får kritik. Konstruktiv kritik är INTE näthat. Sen att det finns folk som inte kan bete sig på nätet och inte kan vara sakliga är ett problem. De som häver ur sig att folk är fula el att personen och hens familj borde drabbas av elände och ond bråd död.
    Vi kan ta statsministern som shoppade i gallerian trots restriktioner/rekommendationer el Hugo som poserar naken. Båda två skulle ha tänkt till lite över hur deras agerande kan tolkas och att det kan bli en shitstorm som man måste bemöta och kanske även be om ursäkt för. Det går inte bara att köra sitt eget race när man är offentlig och tänka att jag gör min grej om man inte pallar kritik.

      Tänk om statsministern hade poserat naken i Gallerian med en rakapparat i behov av nytt skärhuvud 🙂

    Jag läste en intressant intervju med en känd författare som gift om sig. Hon berättade att tal var förbjudna på bröllopet. Skälet till det var att hon inte ville att deras barn sedan tidigare förhållanden skulle behöva utsättas för att höra tal om att de inte sett NN så lycklig tidigare, hon passar mkt bättre med den nya än md fd maken osv osv. Sedan har vi bloggare som själv, understödd av Fru Bromma, som själv vräker ut den informationen på sina sociala medier utan någon som helst eftertanke vad det verkar.

      Vad bra gjort av den kände författaren.
      Tänk vad kymigt att sitta som barn och höra allt ordbajseri kring den nya lyckan

      Vem är författaren?

        Denise R

      Fast det fattar väl barn. Skiljer sig föräldrarna så är de inte lyckliga ihop. Det är väl ingen hemlighet.

        Många barn vill nog se föräldrarna ihop. I alla fall behöver de inte få höra att NN var mkt mer kär i din nya än i deras pappa.

    Jag kommenterade på Bellas blogg och frågade om det var skillnad på näthat och mobbning av anställda (länkade artikel från breakit).
    Hennes svar?
    Borttagen kommentar….

      Det var väl inte konstigt att hon tog bort kommentaren.
      Din kommentar var ju riktigt oförskämd.

        Den var inte oförskämd. Det var en rak fråga från personen.

          Du menar att det inte är oförskämt utan en rak fråga att lägga upp en skvallerlänk om mobbing av hennes anställda och fråga om det är någon skillnad på mobbing av anställda och näthat?!!

          Tycker snarare det är en riktigt oförskämd anklagelse. Förstår du verkligen inte varför hon tog bort den kommentaren?

            varför är det oförskämt? Hon har ju själv bekräftat att hon inte behandlat sina anställda så bra. https://www.svd.se/var-anstalld-av-lowengrip-varsta-tiden-i-mitt-liv

              [Borttagen kommentar]

                Men IL har ju SJÄLV berättat att hon skrattat åt anställda som gråtit. På sin blogg. Du bara hittar på saker.

                  [Borttagen kommentar]

                  [Borttagen kommentar]

                När man tror att arbetsmiljön inte betyder människor som jobbar där, utan bara består av luft ?

                  haha tack för att du också snappade upp!

                  [Borttagen kommentar]

                    Det är inte den dåliga luften som får personalen att gråta, det är IL själv som är orsaken. Förstår du skillnaden?

                      Möjligt att hon behandlat sina anställda illa. Får hoppas hon bett om ursäkt då.
                      Hur vet du att hon mobbat sina anställda? Det är ju rätt allvarligt om så är fallet.

                      Jag tycker inte det var konstigt att hon tog bort en elak kommentar.

                      Har hon verkligen erkänt mobbningen?

                      Alltså klimatet här inne är för hårt. Orkar inte.

                      Jag känner empati för Isabella även om hon gjort många saker värda att kritiseras för.

                    Personerna pratar inte om luften, ergonomin osv utan hur de har behandlats, lurats och mobbats på Bellas företag. Även Bella har skrytit om att hon själv har mobbat anställda under möten tills de sprang ut från mötesrum gråtandes.

    Problemet är ju lite att Isabella blev känd genom att provocera. Och provocerar man får man ju räkna med lite mothugg.. sen att det eskalerar är ju illa men jag tror mycket näthat började med dessa provocerande bloggare

    Har en person i periferin som beter sig exakt som IL.

    OM denna person gör fel – skapas ofta en konflikt så fokus skiftas från felet personen gjort till själva konflikten, och i konflikten blir det såklart synd om personen för att någon är arg på hen.
    Att ilskan beror av felet hen har gjort har helt trollats bort av hen – fokus är nu på all orättvisa som riktas mot hen.

    Lite så jobbar IL och många andra människor.
    Vetskap (oftast djupt undermedvetet) om ett fel som har begåtts, försvarsställning och skifta fokus.

    På så vis kan personerna ALDRIG göra fel, det trollar och manipulerar så tillslut vet motparten inte vad som är upp eller ner.

      Aha. Intressant! Lite som du just nu? Typ ngn vill diskutera näthat mot IL men det vill inte du? Kanske pga att det är ngt du pysslat med? Så då byter du fokus lite manipulativt? På så sätt slipper du ha gjort fel? Tack för den fina illustrationen av ordet du ville beskriva 🙂 Lite försvarsställning hos dig just nu?

        Måste tacka dig för ditt fantastiska exempel av det som Diagnosen som börjar på N skrev om. För visst var det väl det som var din intention med din kommentar att exemplifiera!?

        Varför kör du med spydiga kommentarer när du försvarar Bella? Drt är just denna typ av spydiga kommentar som till slut byggs upp till näthat. Ha en vanlig diskussion med folk så kommer fler att lyssna på dig.

        För övrigt har väldigt många kritiserat Bellas beteende. Det är inget nytt och hon har inte riktigt tagit ansvar för den dåliga behandlingen av hennes fd anställda tex.

          [Borttagen kommentar]

            Men snälla, när man pratar om arbetsmiljö pratar man inte primärt luft utan människorna i arbetet. Vill ta del av din världsbild, det är fascinerande hur du alltid försvarar Isabella utifrån påhittade perspektiv? Vem är du? Känner du ens Isabella irl? Varför gör du detta? Var började allt? Med vad började allt? Varför gör du detta? Trollar du eller tror du genuint på det du skriver? Du intresserar mig men jag vet inte hur hälsosam denna besatthet är.

              [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          Hon får bara det hon själv har grundat för, ingen annans fel.

          Men hon är ju en fuskare….

    Är inte Na-kd en klädaffär? Vad har dom med näthat att göra?

      Eller hur?

      Kan det bero på att de säljer kläder online?

        I princip alla affärer säljer ju grejer online, men jag ser inte Foodora eller Asos bjuda in bloggare för att ”prata näthat”.

          Nakd jobbar väl mycket med influencers. Kan ju ha med det att göra.

            Kan ju också ha att göra med, att de på så vis försöker släta över vad de själva sägs ha gjort?

      NaKd upplever det som näthat att människor reagerar på det NaKds medarbetare skrivit om sina arbetsförhållanden på sina privata plattformar. NaKd i sin tur anklagar sina medarbetare för illojalitet eftersom det går ut och berättar om sina egna upplevelser. Att ett företag tillsammans med två influencers pratar näthat blir lite konstigt. Jag kan förstå Isabellas och Elaines syn eftersom där riktas det upplevda hatet mot dem som person. Men när det kommer till ett företag blir det väldigt konstigt. Eller så kommer det att handla om hur Fanny personligen känner sig påhoppad. Men då måste man skilja om det är i hennes privata roll eller om det är i hennes professionella roll som hon upplever näthat.

    Jag ska lyssna. Jag lyssnade på Elaine när hon var med i Kaspersens podd. Hon kunde verkligen urskilja näthat från konstruktiv kritik. Så jag förväntar mig att det kommer upp från hennes sida idag. Hon menar ju att man som offentlig person får tåla kritik i sak. För det är en stor skillnad. Sen ska det bli intressant att höra Isabellas vad hon ser som är näthat. Eftersom hon rader så många kommentarer om det varje dag i sin blogg – som hon säger,

    Känns som en ny försörjningskälla för influensers och andra ”experter”. Tror inte Isabella eller Elaine gör detta gratis.

    Intressant att kommentaren om att den stora tafsardagen troligtvis är en myt är borttagen. Att små pojkar inte är monster som vill filma när de ofredar andra passar väl inte in i den fina feministiska världsbilden…

      Eller var det på grund av hur den tråden spårade iväg i en massa ot?

        Då kan man ju ta bort de kommentarerna så som hon gjorde i tråden om Gabjoss. Originalkommentaren står kvar.

    Oavsett vad man tycker om Isabella och det hon gjort så har hon erfarenhet av näthat. Jag tycker också att även om en person har gjort fel kring vissa saker diskvalificerar inte det personen till att få prata om saker som tex näthat.

      Hon hatar ju på sina anställda så att de börjar gråta, och skrattar sedan. Att det görs IRL skulle alltså inte vara något hinder för att diskutera hat på webben?

    Synd att det inte är långt tillbaka i tiden då man hade stora järnstycket som betalningsmedel.
    ”Ursäkta, kan vi få komma förbi! Ja, min ersättning väger 17 kg men min personliga ass bär.”

    Alltså Clubhouse, är inte det lite… ute? Typ som att det var en extrem fluga för några månader sen. Bella och Pärleros spådde väl att Clubhouse skulle bli framtidens stora sociala mediaplatform men känns som att hypen lagt sig.

      Ja dom där två har haft fel förr så att säga.

    Ingen mer Isabella Löwengrip, pretty please!! ?

    Undrar när Isabella ska inse att hon bara ska ge upp. Hennes följarantal sjunker för varje dag som går och ingen är intresserad av henne längre. Börjar tro att de enda som ser upp till henne är de som lurar och är ”bossbabe” – nuskin anhängare… där har de ju en bra förebild för sina business

    Jag är såå trött på Bella.. inte ens hennes provokationer är intressanta längre..

    Elaine är super på Clubhouse, mycket snack om bloggbevakning

    Isabella påstår på CLubhouse just nu att hon slutat skriva sånt som provocerar på sin blogg – hur var det nu – alla resor hon gör i Corona tider?

      [Borttagen kommentar]

        Ja, det är helt sjukt hur hon ljuger, överdriver, vrider och vänder, slänger sin familj under bussen, hittar på om hur många följare hon har, vägrar ändra falsk information på sin hemsida. Sjukt är vad det är.

          [Borttagen kommentar]

            Så du tycker att det är helt OK att hon fortfarande ljuger om ”fakta” på sin blogg? Hur kan det vara OK?

              [Borttagen kommentar]

    Någon som hörde Isabella i Nemos podd? Hon pratade om Bloggbevakning, och sa att hon hade erbjudit sig att träffa Camilla flera gånger, men att Camilla tackat nej.

      Hahaha…pics or it didn’t happen.
      Vilket det uppenbarligen inte gjorde… Lögner, lögner och fler lögner….

      Jag har försökt få till någon typ av dialog med henne, ända sedan mitt första avslöjande och hon har varken svarat på mail, telefon eller sms, förutom vid något enstaka tillfälle.
      Tro mig, en sådan inbjudan hade jag accepterat. 🙂

    Public relations ?

      Snarare damnation! (Fördömelse).

    NA-KD är de sista som ska tala om näthat med tanke på hur de behandlar sina anställda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.