Triss i Instagram

Hanna Friberg gör återigen ett försök med att få tillbaka Partille-Johnnytrenden. 
Hon gjorde ett försök 2020, vilket inte verkar ha gått så bra, men trägen vinner.
Nagging works! Det vet Chandler Bing.
Kanske är världen redo den här gången?

Efter lite tjat och gnat från följarna så har Nellie Berntsson beslutat sig för att starta upp sin Youtubekanal igen.
Du hittar den HÄR!

David Beckham lånade ut sitt Instagramkonto med 72 000 000 följare till Iryna, en ukrainsk läkare i Charkiv, som förlöser barn mitt i det brinnande kriget. 
Du hittar alla inlägg under den här höjdpunkten.

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det bara jag som får dålig vibe av lojsan? Typ att hon försöker hålla upp någon perfekt fasad som lycklig och älskar familjelivet men att hon typ inombords håller på att sprängas ?

      Hon passar in på en ålandsfärja.

      Blir alltid fascinerad över att hon och Buster fortfarande är tillsammans när hon berättar om deras förhållande i podden, sorgligt att folk lever kvar i den typen av relationer där noll respekt verkar finnas

        Berätta mer! Följer Lojsan på Instagram men har ingen koll på deras förhållande bakom kulisserna

    Alltså David Beckham SÅ snygg han är, bra initiativ också.

      Han är bara som en IQ fiskpinne när han pratar.

        Ja det är lite synd på ett sånt pretty face. Han får hålla käft helt enkelt. ?

          Ja som Sam Heughan han må vara snygg men IQ fiskmås på honom också!

        Och vad har du för IQ? ?

      Skitsnygg och var en fantastiskt bra fotbollsspelare, solklara favoriten förr.
      Jävligt synd han har så mycket tatueringar bara, han hade varit tusen gånger snyggare om han inte hade dem.

        Tycker tvärtom:) skitsnygg med tatueringarna!!!

          Ja smaken är ju som baken. Själv tycker tatueringar är jättefult.

        Men va? Han är ju helt sönderbotoxad nu såg man. Ser för jävlig ut ?

    Kul att Masked singer börjar ikväll, ja det är ot men ändå. Har redan listat ut vem Anna är efter att bara ha sett trailern, lätt att förstå, sjöjungfrun är Bianca, Margaux eller Tilde med tanke på figuren. Karusellen ser ut som Bianca men det är väl för lätt fast garanterat så är hon med, även Margaux och Viktor Frisk för de vill vara med i tv så mycket som möjligt och skulle aldrig tacka nej.

      ?
      Oj samtidigt som bäst i test, var de inte något program förut som flyttades pga det hamnade samtidigt och det påverkade tittarsiffrorna så mycket? Blandar ihop det med något annat kanske.

        Leta Dance flyttades till lördag pga Bäst i test

          Ah så var det 🙂

      Men alltså hoppas du har fel för jag fattar inte varför artister ska vara med (book, frisk etc). Det ska väl vara personer som inte brukar sjunga offentligt trodde jag.

        Ja hoppas det är fel men det har varit med en del artister innan bl a Kikki D. men annars så är det sagt att det ska vara kändisar som sysslar med annat än sång som sin proffession. Det verkar vara en trollkarl med i år och en politiker och en regissör (vilken jag gissar är en skådis/regissör vars namn har initialer H.B.) gissar jag enligt ledtrådarna som ges i trailern.

          En tennisspelare troligtvis också, någon som slår hårt, gissar på Jonas Björkman. Eller kan det vara en boxare kanske. Tror en kvinnlig boxare är med iaf bakom en av maskerna say no more.

          Jag vet iofs inte hur det varit i amerikanska versionen heller, kanske varit med artister där ? det är i alla fall kul att gissa!
          Förra året kunde jag Ellen och Johanna i första programmet de var med pga följder dem och gjort ett bra tag så man vet så mycket om deras liv.

      Har också tänkt att Booken är med. Vem tror du hon är?

        Glassen sjunger ”jag bjöd på refrängen som gav mig ett namn”, men man kanske blir lurad för lätt annars kanske men vi får se, det verkar ju vara en kort person i den dräkten också, och hon blev tyst på sin insta när det började spelas in och direkt efter sista inspelningsdagen av det så började hon med lite mer uppdateringar igen men fortfarande ganska så tyst förstås…

          Men hennes tystnad är ju lite väl uppenbar då? Från någon som uppdaterade frisk och mycket till helt tyst? Man ska väl leva som vanligt för att dölja så mycket som möjligt att man är med ?

    Jaha så då 8 veckor efter förlossningen så börjar träningshetsen för Nellie med att komma i form och tappa kilona. I samarbete med personlig tränare med såklart.

      Inte så oväntat med tanke på att hennes jobb är att tävla på hästryggen. Viktigt då med stark och frisk kropp. Folk tror man ”åker” häst men det är riktigt svettigt och tufft för musklerna att rida…

        För det kan man väl låta kroppen få chans att läka och återhämta sig? Skulle själv inte hoppa upp och rida igen efter bara 8 veckor.

          Jag tror hon fått ”tillstånd” från vården med tanke på att hennes kropp måste hålla i längden. Det är väl ganska individuellt hur länge man måste vila fullt ut efter förlossning. Bra hon tar hjälp av PT och inte bara slänger sig ut själv på gymmet.

          Gör inte det då!

      Fast alltså man kan faktiskt vilja och längta efter att hitta tillbaka till ”sin kropp”, utan att det har med hets eller nåt att göra…

      Jag är höggravid och så orörlig och tung nu pga smärta och jag längtar nåt oerhört efter att kunna röra mig obehindrat och känna mig stark och smidig igen. Kommer börja så fort ungen är ute! Men självklart i lagom takt och utifrån vad kroppen orkar.

        Verkligen, jag grät bvc-besöket som var 10 veckor efter förlossningen där man som mamma fick gå igenom hur man kände (för att upptäcka förlossningsdepression), och enda anledningen till det var för att jag var så frustrerad på att inte få träna på annat vis än promenader. Jag hade inte vart stor och tung, är inte på något vis ett träningsfreak och red försiktigt till 8e månaden när min mamma förbjöd mig. Trots detta så saknade jag ridningen och kä de mig väldigt låst i min kropp. Jag är van och kunna jogga när jag vill, och röra mig obehindrat så tyckte det var pest att känna mig ungefär som vanligt i kroppen men ändå vänta 3 månader från förlossningen tills jag fick rida igen.

      Men hon kanske mår bra av att träna och bli stark? Varför ska det ses som negativt att en kvinna efter förlossning vill bygga upp sin kropp igen? Gör inte det om du inte vill men låt avgöra vad som är bäst för deras kropp.

        Andra*

      Men måste man se nyförlöst ut? Varför får man inte vilja bli av med kilona? Eller är det för att det är hon, och att hon är influencer?

      Gör vad du vill. Men låt alla andra göra som dom vill.

    Ot. Fler som tror att Bingo och Julias resa är sponsrad? Det tror jag men det skyltar de inte med, annars skulle de väl inte stanna endast två nätter på ett hotell tänker jag. Solklart smygreklam och den där COACHEN M gör smygreklam också på story, det gör hon väldigt ofta.

      Tycker hon är så märklig …

        Vem är märkligt menar du, J eller M? Märkliga tjejer båda två tycker jag, manipulativa och genomskinliga.

          Sorry missade att du skrev om M med, tänkte på J. Nånting känns så skumt bara ?

            Håller med.

      Vem är COACHEN M?

    Camilla kan vi snälla få tillbaka direkt länken till bloggen på insta profilen? ? tycker det är så mycket smidigare och behändigare

    Alltså Nelly och hennes kille ser exakt likadana ut.

      Haha men shit, nu kan jag inte se något annat! ?

      Tycker han ser sjukt förändrad ut? Va inte han lång och smal med mörkt långt hår?? Känner mig förvirrad haha tänker på någon annan kanske ..

        Pappakilon ?

      Verkligen jättelika. Tror det kallas äktenskapstycke, inte helt ovanligt att par är lika.

      Tänkte det samma, alla tre har exakt samma ansikte med runda kinder. Jätterolig bild, ingen tvekan om vems barn det är! 😀

    God damn it! SÅ utnyttjar man sina kanaler rätt!
    Go Beckis!!

    Jag har tappat räkningen på hur många gånger Nellie ”startat upp” sin youtubekanal och det aldrig blev nåt. Hur hon ska hinna med det nu helt plötsligt, med bebisen, verkar orimligt. Men vem vet? Kanske nåt samarbete som kräver youtube?

    På tal om Beckham: https://www.expressen.se/kronikorer/mats-larsson/beckham-tvattar–for-fullt-at-qatar-/

    ”Han får över 160 miljoner kronor per år av Qatar för att vara goodwill-ambassadör för landet och ansiktet utåt inför fotbolls VM som Qatar står som värd för nästa år.
    Qatar är ett litet land där bara cirka tio procent av invånarna är medborgare i landet. Cirka två miljoner däremot är migrantarbetare, de som byggt landets nya infrastruktur och arenor. Till ett mycket högt pris.
    Enligt officiella siffror i Qatar har bara 38 personer avlidit i arbetsplatsolyckor i bygget av fotbollsarenorna. Men enligt en undersökning i Guardian kan uppemot 6 500 migrantarbetare ha förlorat livet sedan 2010.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.