Kom i form med Katrin?

För 1200 kr/månaden får du tillgång till Katrin Zytomierskas kom i form-koncept. 
Hon skriver själv att hon varken är utbildad kostrådgivare, fysiolog eller psykolog, men att hon ”kan” hälsa.
Kan hon det?
Eller kan hon banta?
Det har hon ju tidigare sagt är en av hennes största hobbys och sist jag kollade så var inte den typ av viktnedgång som Katrin ägnar sig åt inte direkt förknippad med hälsa. Jag skulle snarare förknippa den med jakten på ett visst utseende, inte en bättre hälsa, men oavsett vilket så får Katrin resultat.

Lite intressant att jag skrivit inlägg om både My Martens och Katrin Zytomierska idag. 
En påstår sig besitta all kunskap som behövs för att få vem som helst i form, men där det mest är snack vi fått se än så länge, medan den andra ärligt erkänner att hon inte har någon utbildning, samtidigt som hon faktiskt kaxigt kan backa upp sitt snack med resultat – i alla fall vad gäller den egna kroppen.

Vem skulle du helst anlita?
My Martens eller Katrin Zytomierska?

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Anlitat hellre mig själv eller typ satan.

      Jag väljer också satan!!

      Hell Satan på direkten

      Oavsett. Så var det väl ändå inte 1200 i månaden? Var står det? Det är väl 1200 för ett program i 10 veckor?

      Om jag var tvungen att spendera tid med K.Z skulle jag dubblera min vikt p g a tröstätande.

    Ingen av dom, tack så mycket.

      Samma här, samtidigt blir jag väldigt nyfiken på VAD Katrin kommer att svara på de frågor som ställs dvs hon går ju ut med att hon alltid kommer att svara men hur kommer hon att bemöta klinkernas problem? Vilka råd kommer hon att ge?

        Klinkers? Är det du My?

          Aldrig hört talas om autocorrect?

          Sorry, tog en pause med min latté och råkade komma åt fel tangente. Menade klinters!

        Hon har stängt kommentera på insta

      Skulle inte vilja se ut som hon, nej tack.

    Varför tror flunsor att man kan hoppa över utbildning och leka expert direkt?
    ??‍♀️

      Sett till kommentarsfältet här inne är de ju knappast ensamma om fenomenet.
      Här är ju exakt alla militärstrateger, yrkespolitiker, epidemiologer, fysioterapeuter, rättsvetare, veterinärer, historiker, osv… Gärna i kombination också.

        Hahaha, klockrent! ?

        Jag vågar nog påstå att det i kommentarsfältet ibland glimrar till från någon som faktiskt vet vad de pratar om. Det är inte så svårt att avgöra. Men när det kommer till flunsorna är det verkligen nedslående på alla sätt och vis.

        Du kan väl inte veta hur det ligger till. EN anonym kan bidra med de yrken du rabblar upp. Det är ju själva grejen ?
        // Självlärd kattexpert

        Ja precis det är ett gäng med överintilligenta personer här inne ? toppen av eliten ?

          Tackar, tackar!

        MEN, den stora skillnaden är att flunsorna tjänar stora pengar på sitt expertande!

          Ja, desto mer förståeligt.
          Här inne är folk experter för att de inte fattar bättre.

            Wow vilken analys. Du måste tillhöra eliten.

              Och du är en av alla kränkta internetprofessorer med examen i facebookfakta..?

                Kränkt? Varför skulle jag vara det? Men examen i facebookats det är väl dig själv du pratar om.

          Haha, ja då kan man kanske tänka sig att flunsorna tjänar pengarna på sina följare… hur stort intelligenskapital kan då dessa följare anses ha? Bara undrar.

        Du drar helt fel slutsats och vad det beror på ja vem vet. Du misstar allmänbildning med expertkunskap. Följer man med i samhällsdebatten, är källkritisk och kan skilja fakta från personligt tyckande kan man hänga med i de flesta diskussionerna på ett trovärdigt sätt. Vad gäller influensers intäkter så är det fler vanliga människor med bra utbildning som tjänar lika mycket eller mer än våra influensers.

          ⭐️☝️

          Jag håller helt och hållet med dig i att man ofta kan hänga med i diskussioner så länge man är allmänbildad och hänger med hyfsat i samhällsdebatten, men de flesta här försöker inte ens hänga med i diskussioner öht utan påstår saker till höger och vänster som alltför ofta är helt fel. Samlingsplats för självutnämnda ”experter”. (Undantag finns självklart, men de är få.)

            Det är lite intressant att du så kategoriskt kan påstå att de flesta påstår saker till höger och vänster som ofta är fel. Det påståendet gör även dig till en i skaran av självutnämnda experter.

              Boom!

    Katrin alla dagar i veckan pga hur hon ser ut fysiskt och pga att hon inte är ”tungt medicinerad”.

    Dom kan väl köra ihop? I Täby

    Flunsor och deras hybris. Utbildning, äh wtf, jag har ju egen erfarenhet och allt som funkar på mig måste ju funka på alla andra…

    Ingår skam- och skuldbeläggande och diverse hån då tro?

    Lika uppmuntrande som att tvingas välja mellan halsfluss och vinterkräksjuka…

      Lätt val. Halsfluss alla dagar i veckan!

        Katrin rekommenderar nog vinterkräkan då den ger bättre resultat på kroppen.

        Lätt vinterkräksjukan. 100%.

      Isåfall vinterkräksjukan eftersom den går över på Max en vecka

    Zytos ”lyxiga leverne” i en hyresrätt som hon säger ha renoverat för 1.5 miljoner, https://www.expressen.se/skonahem/premium/katrin-zytomierska-lyxrenoverade-hyresratten/ (Tyvärr bakom en betalvägg men en liten bit går att läsa)

      Köket ser ut att vara plockad ur ett dockhus. ?

      Slutcitat: ”Jag tror att jag kommer bli mer och mer divig, ju äldre jag blir. En sådan där östermalmstant som går runt och hytter med näven och skäller på folk. Som min farmor, som är 98 år. Hon går in på Ica och vänder upp och ner på alla jordgubbskartonger och plockar ut de finaste bären. När hon blir tillsagd av personalen bara fnyser hon. Det är mitt mål, att bli en sådan tant!”

        Katrins farmor sitter på ett vård-omsorgsboende i Solna och kan inte knata ut i butiker och handla.

      Men vänta, jag har så många frågor här. Varför bor hon i en hyresrätt? Jag trodde på allvar att alla mediamänniskor i innerstan med cash köpte sina lägenheter… Men hon hyr? Och varför renoverar man för 1,5 mille om man inte kan sälja? Planerar hon att bo där föralltid? Snälla ge mig svar.

        Hon lär ju ha köpt hyreskontraktet och säljer det när det är dags att flytta

          Ja för så fungerar det ju.

        Saxat från artikeln ovan:
        Förvandlingen landade på runt 1,5 miljoner kronor då allt var inräknat och renoveringen tog tre månader. Inga konstigheter egentligen, om det inte vore för den lilla detaljen att detta inte är en bostadsrätt, utan en hyresrätt …
        – När jag valde att investera så mycket pengar i denna hyreslägenhet för sex år sedan, tänkte jag att det kvittar eftersom jag aldrig kommer att vilja flytta härifrån. Då visste jag ju inte att jag skulle få så många barn, haha!

      Trodde verkligen att det var en bostadsrätt hon bodde i. Varför vill man renovera någon annans lägenhet för 1.5 miljon kronor?!!!

    Ingen. Katrin är för mycket (av allt ) helt enkelt och My verkar inte göra ämnat än använda sig av andras metoder för att gå ner. Samt att hon verkar mer eller mindre manisk i sina ofta liknande inlägg.
    Håll igen på kalorierna och rör på dig. Det kostar gratis så att säga och är väldigt effektivt.
    Om du känner du måste. Annars duger vi ändå.

    Nästa projekt för Katrin är att lära sig skriva.

      En sak till hon och My har gemensamt.

      Det är hon inte ensam om. Undra om utbildningen lätt svenska för flunsor skulle funka?

        Eh va?

          Du kanske också borde gå den?

    Måste jag välja så tar jag KZ.
    Hon har iallafall fattat grejen med motion och rätt kost sedan hennes PT såg till att hon började äta bra kolhydrater för några år sedan.

    Självklart Katrin, kost kan ju och gått ner massor av vikt. Är väldigt framgångsrik och full med energi tror jag hon är.

      Låter som mvh/Katrin.

      Du glömde väldigt elak också..

      Exakt, skulle också välja Katrin alla dar i veckan, hon verkar ju uppenbart kunnig inom både kost och träning men My not so much trots att hon gått en kortare PT-utbildning. My tar alldeles för mycket betalt också alltså vad tror hon att hon är. Katrins pris är ju överkomligt iaf, 1200 kr för tio veckor. Fast jag skulle inte anlita någon, varför betala pengar för att bli mer vältränad nej behövs ej.

      Aldrig i livet ha nära kontakt med en människa som så öppet ser ner på överviktiga. Om hon anser sig vara expert måste hon väl ha sin egen kropp som referens och den vill jag verkligen inte efterlikna ?

    Ingen av dem. My har ju startat upp sin verksamhet hur många ggr som helst känns det som men verkar ha svårt att få klienter. Hon är så flamsig och rörig och framstår som oseriös, dessutom är hon ofta sjuk, både fysiskt och psykiskt. Vem skulle anlita en PT som så ofta är sjuk och hela tiden olika besvär och dessutom överviktig och otränad. Tror hon får svårt i den branschen.

      Ja hon har startat upp sin träningsverksamhet gång på gång och måste locka med ”kampanjpriser” och annat hela tiden. My gör ständiga omstarter och nystarter och lyckas inte själv komma i den balans hon så ofta pratar om nuförtiden. Hon kör med pulver och räknar kalorier och tränar intensivt i perioder. My gör så många fel, hon stresstränar och är besatt av att bli smalare. Hon snyftar och manipulerar för att tjäna pengar, och hon försöker lära sig själv genom att lära andra och samtidigt tjäna pengar på det. Hon låtsas ha många ”klienter”, skriver frågor till sig själv och pratar ofta emot sig själv, mycket som blir fel och tokigt som My tar sig för. Hon lovar också att klienter som anlitar henne får resultat som håller livet ut. Alltså hur kan hon garantera det liksom, nej det går ej att garantera och varför viktpendlar hon själv så som hon gjort i fem sex år då. Nej inget är trovärdigt med My.

        Ja, precis. Hon startar om på nytt konstant, och med varje nystart så gör hon en lång sammanfattning över hela sitt förflutna/de senaste åren. Hon har ju drivet, och uppenbarligen även pengarna, men tyvärr så har hon ju inte allting annat som också krävs. Det känns så panikslaget allting. Som att hon i ren panik MÅSTE bli väldigt framgångsrik och sen så kämpar hon helt panikslaget mot toppen men kraschlandar istället, för att sedan börja om på nytt, och så fortsätter det så om och om och om igen. Så tycker jag att det känns när man läser henne. Det finns liksom ingen balans eller harmoni eller eftertänksamhet. Även när hon skriver att hon har gjort något harmoniskt och avkopplande – även då känns det väldigt stressat och panikslaget alltsammans. Hon har väl nån diagnos, det är väl det kanske.

    Aldrig i livet ?

    Pest eller kolera ?

      Fattar inte hur man kan ta så mycket betalt. Jag betalar 500kr för ett av Göteborgs finaste gym med tillgång till fantastiska instruktörer inom yoga, spinning, bodypump, combat, utomhusträning och alla pass man kan tänka sig, och man får ju gå hur mycket man vill varje vecka. 1200kr för ett schema?!?!

        Råkade svara på fel ställe och såg att vi använde samma nick ?, sorry!

        Vilket gym är det?

    Blir det nån rabattkod på fillers också? Hon är sig inte lik.

    Råd av Katrin = ätstörning?

      Fetma = ätstörning.

    En tjockis eller en mobbare..?
    Hm nej tack.

      Verkar som att du väljer mobbaren! Trevligt!

      Du borde gå till mobbaren, eftersom du just mobbade den ena. Så du är inte så mkt bättre själv.

      Tjock är det väl dock ingen av dem som är ??‍♀️

        Jo My börjar bli rätt tjock..

          Tror inte tjocka har muskler. Hon ser ju ganska vältränad ut tycker jag på alla hennes bilder på Instagram.

            Varför skulle inte tjocka kunna ha muskler? ?

            Va?! Klart fan tjocka kan ha muskler ?

    Varför tas inte Elsa Billgrens och Sofia Woods bok upp i något inlägg? Behöver dissekera denna antagligen usla publikation!

      Vad dårå

      Skulle sätta in den boken i kategorin pekbok för vuxna…

      Jag tror det blir en fin bok med noll viktigheter i. Sånt är väl trevligt? ? En pekbok för vuxna låter ju jättemysigt! ?

      Varför så säker på att den är usel?

    Katrin självklart för hon verkar betydligt mer kunnig inom både träning och kost än My och Katrin lever som hon lär, verkar frisk och ser bra ut dessutom är hon ju betydligt billigare att anlita än My. Katrin tar 1200 kr för tio veckor som jag förstår det, du har skrivit per månad. My tar ju runt 1500-2000 per månad och 499 kr per timme OM man köper minst 20 timmars träning med henne haha asså. Dock så tycker jag det är tjatigt och tramsigt med alla som nu ska coacha online och sälja kostråd och träningstips men det går tydligen att tjäna pengar på det särskilt om man har många följare och inger förtroende. Ska inte P Rosas också börja med det, hon verkar ju kunnig och duktig på träning, likaså Toftby, men marknaden börjar bli lite för mättad menar jag.

    Ta de 1200 köp ett par skor, gå 30-60min per dag och dra ner lite på matintaget så är du en bit på väg. Gratis resten av året och friskluft på köpet.

    Helst ingen men om jag måste välja så Katrin. Hon är ändå tydlig med att hon inte har någon utbildning i det hela. Sen tolkar jag det som att man får 10 veckor för 1200? Så det är ju inte så farligt. Om man nu verkligen vill ha hennes upplägg.

      Kanske blir en riktig överraskning. Ta da, Lifesum!

        lär bli en diet med katrins egna produkter

          Det hade jag inte tänkt på. Tjäna pengar på maten och i förlängningen även på badkläder.

    Gretchen Thunberg kunde ju hoppa över 4 års miljövetenskap så varför kan inte Katzy hoppa över alla dessa utbildningar ?

      haha men faktiskt.

      Har vi inte konstaterat att det är ofräscht och elakt att göra sig lustigt över funktionsnedsättninger, kroniska sjukdomar, kroppar osv?
      Att Greta är ännu en med autism som slagits ut från skolsystemet. Visst, i just Gretas fall så har hon ju kompenserat det med råge, men det finns alldeles för många personer med autism idag som slås ut redan på låg och mellanstadiet. Det finns exakt noll roligt med öfrivillig skolfrånvaro

        Fast SENELLA!!!! Har vi inte gjort klart att det är pappa Thunberg som hjälpt henne dit? Du tror hon skulle blivit så känd utan hjälp?

      Nu säger ju Greta att man ska lyssna till forskarna (som har lång utbildning) i ämnet.

    Alltså sorry Katrin men bara för att du gått upp i vikt under graviditeter och sen gått ner så betyder det inte att du kan hälsa.

    Ingen av dom. Jag tar hjälp av min man som är både pt och gammal elitlöpare som ungdom. 🙂

    Om man tittar på bolagen hon är inblandad i på alla bolag så ser det ju ut som att pengarna måste in… ja jag vet att man trolla med pengar och siffror men om man jämför med andra år ?‍♀️

      Jag kan inte spela tuba och ej heller har jag gått någon pedagogisk utbildning MEN jag kan spela piano och det var jag ju pedagogisk nog att lära mej själv så kan nog lösa det andra också.

      Typ så.

      Jag är inte utbildad inom följande ämnen men om ni är EXAKT som jag, så skulle de som funkade på mig funka på er….

      Kan det BLI mer bias?

        Skulle vara en egen kommentar…?

    Jag är fan rädd för Katrin. Så väljer hellre My framför ?

    Nu behöver jag ingen hjälp med varken vikt eller hälsa eftersom jag kan både tänka och googla själv men jag hade valt Katrin om jag behövt hjälp. Hon är snygg, fräsch för sin ålder och har lyckats väl i livet trots att hon verkar dryg. My däremot känns som att hon behöver hjälp snaraste än att hjälpa andra. Allt verkar trassla till sig för henne och hon utstrålar inte hälsa på något sätt. Rent estetiskt föredrar jag även Katrin och skulle hellre ta hjälp av någon som verkar ha samma kroppsdelar som jag.

      Vad har den andra för kroppsdelar? Fenor och svans?

        Hahaha

      Hur är hon fräsch för sin ålder?. Ser ju sliten och svullen ut i ansiktet.

        Katrin är ju opererad och fixas precis överallt. Inte mycket som är äkta där. Jämför bilder på hennes ansikte förr och nu!

        Och kroppen fixades med långvarigt jobb av pt och hans gym, träning och kostschema. Ingen som minns?

    Fattar inte, i texten så tolkar jag det att man pröjsar 1200 för ett 10-veckors upplägg. Tyckte det lät hyfsat rimligt men 1200 per månad är för mycket!

    Kan vi diskutera Jannis senaste post där hon och jogn försvarar sin resa men att de hjälper landet att förändras via turismen ?

      Och jon som svarar på Jannis bild med ”agree pla pla pla” ?

        Man ba ”ja vad mkt er lyxresa bidrog till förändring ??”

      Såg att Amnesty har kommenterat inlägget?

        Bra.

      Jon ”There is two sides to everything” ?‍??‍??‍? Sååå han menar att det vi vet ska enligt hnm då inte stämma? ”Turism kommer göra förändringar”. Men vem fan vill åka dit?

      Det värsta är ju att det säkert kommer komma video från detta. Usch! Fy fan vad de gjort bort sig. Som nån kommenterade – deras klimatavtryck är sjukt, men detta är värre.

      Nyss va det 170 kommentarer. Nu nere på 122. Sen gick de upp till 124, nu nere på 120. Känns som nån skäms och rensar bland kommentarerna.

    Två saker har damerna gemensamt, båda kan prata och båda styrs av pengar. Kunskapen att följa upp sitt prat verkar brista hos båda, oj blev 3 saker.

    Så nu säljer alltså hela trion kost- och träningsupplägg? Julia, Bingo och Katrin…. Ingen av dem ser jag som seriös eller trovärdig inom detta.

    Med tanke på hur mycket festande Katrin håller på med och hur mycket alkohol hon häller i sig, vet jag inte om hälsa är rätt ord.

    Varför stängde Katrin kommentarerna?

    När slutade hon vara vegan. Sist jag kollade hennes insta så hade hon nyligen blivit vegan. Var nog några år sen men ändå nyfiken varför hon slutade

      Vill minnas att hon bara skulle testa hur det funkade att vara vegan. Hon tyckte att det gick bra att tillaga o äta veganskost. Men var nog som sagt bara ett test.

    Ingen av dem och inte av ngn annan ”fitnessinfluencer” heller. Så trött på alla snygga killar och tjejer som kränger kostscheman med Samma klyschor men som själva är helt besatta av hur de ser ut.

    Undrar mest över hur man tänker när man renoverar en hyreslägenhet för 1,5 miljoner…

      Man kanske vill trivas där man bor och har råd. Allt handlar väl inte om att tjäna pengar.

    Njae alltså, jag vill gärna ha muskler eller åtminstone antydan till god muskeltonus. Typ kunna bära ut min familj ur huset om det börjar brinna…

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Skulle anlitat båda så de kan köra en duett med mig.

      Så jag kommer i DUBBELT så bra form!

    My alla dar i veckan, alternativet är inget alternativ för isf hade jag suttit på Hinseberg efter en timme?

    Skulle hellre självdö än att anlita någon av de.

    MEN om de fick varsin person med samma förutsättningar i tre månader så tror jag att Katrins person skulle spöa skiten ur My´s i alla kategorier

      Logiken med att skriva Katrins och My’s?

    Ingen. De har inga synliga muskler och ser inte ett dugg atletiska ut, de har heller inga skills att lära ut (hur man springer snabbt, lyfter tungt, eller hanterar skador eller ngt som har med idrott att göra). Deras mindset till hälsa och idrott är helt skevt och med tanke på hur mycket tid de lägger ner på kost och hälsa och träning är jag förvånad över vilka få synliga fysiska resultat man ser. Och de resultat som de visar upp kommer av ingrepp. Dessutom är de båda otroligt omogna. De vill bara ha lite lätta pengar utan vidare ansträngning.

    Skulle inte vilja ta ens i någon av dem med tång.

    Spännande att först Julia börjar med det, sen bingo (eller omvänd ordning) och nu Katrin. Rätt uppenbart att det finns mycket pengar att göra för lite jobb eftersom alla tre i ”familjen” nu har online-bantning

      Känns som att det är nåt företag som använder dom här puckona i sin marknadsföring och för att sälja programmet så får dom här tre nötterna en del av kakan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.