Love is blind-Serigo om kritiken

Bildkälla: Kändisarkommenterar Instagram

Dokusåpan Love is blind Sverige har dargit igång med buller och bång och folk verkar som besatta av den här serien.
Jag fick det här meddelandet skickat till mig efter att jag bloggat om det nya programmet.

Deltagaren Sergio lyckades verkligen göra ett första intryck på både deltagare och tittare när han kläckte ur sig till en annan kvinnlig deltagare att han blir avtänd av tanken på att hon blivit mobbad. Detta efter att hon öppnat upp sig om sin traumatiska skolgång.
Nu har Sergio, som den hedersknyffel som han är, bemött kritiken för detta på Instastory, någonting som Instagramkontot ”Kändisar kommenterar” delat.
Sergio skriver följande:

For those that have seen the first couple of episodes of ”Love if blind Sweden”, I fully understand the feelings many have regarding my words and actions. I went into this quite skeptical, thinking thw odds of finding true love was low.  As you can see so far, Amanda made a big impression from our first conversation. It took me by surprise and I was overwhelmed with feelings. I startaed to freak out a little bit and looking to fins a reason to back out, which is what you see when I bring up the bullying part.

This was wrong of me to use something she shared in confidence to start venting feeling of worry about looks. I in no way support bullying and have experienced it as well. I have addressed it and apologized on camera, but it has not aired. I am truly sorry about my comments and remarks and I prior to air time shared the same to Amanda. Please remember you’ve only watched 4 out of 10 episodes so to get full picture you might need to continue watching.

Tankar?

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Efterhandskonstruktion.
    Det är det ju alltid när folk försöker ursäkta ett kasst beteende eller en kass människosyn.

      Ja, herregud! Det var ju dessutom inte bara i den situationen han betedde sig vidrigt. Det var ju hela tiden. Som när han ljög om att han bara dejtade Amanda (heter hon så?!) och hon konfronterade honom började han ju fastighets henne så hon var den som var konstig. Riktigt jävla idiot. Sen att han skulle jobba som fotbollstränare… Möjligtvis att han tränat några P10-or vid något tillfälle…

        Tycker det var tråkigt för Amandas del där när hon berättade för de andra tjejerna om att han sa att bara dejtade henne och någon svarade något i stil med ”men han dejtar ju bara dig nu”. Det var ju inte det som var problemet, det var ju att han sa något annat än vad han gjorde 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
        Säger en sak och gör en annan, inte bra 😬

    Ren krockkudde. Tror inte på ett ord som kommer ur den obehagliga mannen.

    Typiskt only sorry you got caught beteende

    Han är en väldigt osäker man

    Crybaby

    Kanske är han en tacksam person för teve att göra till the bad guy. Men jag skulle inte bli förvånad om det ändras sen. Allt för en bra story.

    Snälla han närmar sig 40 år. Hur kan man vara så omogen och osäker? Vägrar tro att han är så dum i huvudet på riktigt, han är nog bara osäker och försöker göra sig ball på tv, bli ihågkommen osv, men måste dra till med snyfthistoria nu när alla tittare avskyr honom

    Ett rövhål är alltid ett rövhål

    Sergio….

    Är det också han som är den som de spoilade om, som har ett barn på väg att födas i Barcelona?

      Undrar också detta! Känns mest troligt att det kanske är han

        Men det var ju Jespers partner (Tysse-Ly? minns inte exakt) som var den som sa det i teasern? Eller hallucinerade jag det?

    Usch som han gaslightade Amanda när hon frågade om hans lögn..

    Tycker han verkar ha visat tillräckligt vem han är hittills, tvivlar på att man får en bättre bild av honom åt det postiva hållet. Om han nu själv har blivit mobbad så borde han ju kunna förstå Amandas känslor lite bättre där. Synd att inte någon av de andra killarna sa det till henne men förstår också att ingen säger något för att inte se sämre ut själv eller inte vilja lägga sig i.
    Blir intressant och se vad som händer i kommande avsnitt, har hittills bara sett de två första.

    Alla begår misstag och tar han ansvar för det och ber om ursäkt är det bara att lära sig och gå vidare med nya lärdomar.
    ALLA människor sviker, felar, växer, gör fel osv.
    Att dömma ut någon är också mobbing

    Ser bara serien Gaslight framför mig, när han hela tiden får Amanda att ursäkta sitt beteende.
    Samma när hon inte gav honom ring osv…
    Spring medan du kan Amanda!

    Tror helt ärligt snarare att det handlade om att hon sa att hon har skolios och att han undrade om hon varit mobbad för sitt utseende/såg ut enligt normen eller inte, inte att hon blivit mobbad per se.

      Exakt! Letade efter din kommentar. Det var ju uppenbart att det snarare handlade om en oro kring hennes utseende, och att han inte skulle vara attraherad av henne. Inte mobbningen per se, som du säger. Jag tror de flesta skulle känt så i den situationen!

    Fattar inte att han är avskyd, de är förhållandet jag tror mest på. Skulle inte heller tagit dejterna superseriöst bakom en vägg, förstår han. Mobbningsgrejen var skum.
    Tycker många andra killar är cheesy och alldeles för Svensson. Kvinnorna är också stillsamma, men ska de bli kärlek måste en vara mer energisk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.