Det där med att släppa saker verkar inte riktigt vara Paows grej

Paow svarar på en fyra år gammal lista från sin egen blogg med 89 olika frågor och nummer 61 ser ni här ovan.
Varför hon anser sig hata sitt ex är kanske känt för de flesta – annars kan ni läsa här – men Alexandra Grönqvist gissar jag på är mer okänt för många av er.
2016 skrev Madde på Svenska Bloggare ett inlägg där hon publicerade en bild som Paow lagt ut på Snapchat där hon publicerar Alexandras telefonnummer med en uppmaning till alla att ringa det.
Jag vet inte HUR många gånger Paow publicerat andra människors nummer på sociala medier men det börjar nog närma sig ena handens alla fingrar. Minst. Jag har publicerat inlägg där hon lagt ut både Lance och Mattias nummer och att det inte skulle ha hänt mer än dessa tre gånger ser jag som högst osannolikt.

Jag har ställt frågan till Alexandra om vad hon tycker om att Paow återigen hänger ut henne på sin blogg men jag har i skrivande stund inte fått något svar.
Vad Mattias anser om det Paow skriver behöver jag inte fråga honom om – jag antar att han står fast vid det här och det här uttalandet.

Jag undrar om det är jobbigt för Paow att se Mattias i ”hennes” Paradise Hotel?
Att hennes tid där – förhoppningsvis – är över? Eller tror ni att vi kommer få se Paow i PH eller någon annan dokusåpa i höst?

 

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    WT! Förtjänar inte att bli uppmärksammad här!

      Men för fan. Sluta med klassföraktet nu!

        WT är väl mer en livsstil och nödvändigtvis inte en klassmarkör per se. Såg tidigare nån referera ”WT” till arbetarklassen och det var något helt nytt för mig. Kändes liksom inkorrekt. Men det kan vara jag som har fått fel uppfattning om ”WT” från första början…

          Wt är definitivt en klassmarkör. Man kan se det på wt-namn, dålig stavning, lägre utbildningsnivå och sämre tandhygien.

            Och skulder. Glöm inte skulder!!!

            Sämre tandhygien? Borstar dem inte tänderna lika ofta 🙂

              De äter sämre mat, dricker mer läsk och borstar inte tänderna lika ofta.

                *har inte råd att gå till tandläkaren. Vidriga fördomar du har.

                  Fördomar om en grupp människor som definieras som ”white trash” där definitionen beror på vem du frågar. Så vem är fördomana om?

                Dricker 1 liter Pepsi max varje dag och har lägsta kostnaden för tandvårdsförsäkring. Är jag wt för att jag dricker läsk och inte kaffe från starbucks men ändå har perfekta tänder, utan hål?

            WT är för mig en person utan stil, både estetiskt och hur man för sig. Nån som är ”vulgär” för att använda ett annat ord än WT. Och det kan man vara oavsett klass, du kan ha hur mycket pengar som helst och ändå vara WT. Att bildning saknas, däremot, är väl ofta fallet.

              Kort och gott – ett vitt skräp, som begreppet ensamt säger.

              Möter en hel del folk som framställer sig som ”status” genom att flasha allt de äger. Märkeskläder, fina bostäder, bilar, klockor, smycken etc. Många av dem skulle jag definiera som WT pga att de inte vet hur man uppför sig och det kan handla om allt ifrån att ständigt köra över andra människor till att uppvisa ett extremt dåligt bordsskick eller häpnadsväckande okunskap. Män som är sexister klassar jag tex alltid som WT, oavsett klass.

      Vad är INTE wt här inne??

      Kendra låter som ett riktigt WT namn, så ni är i samma båt

        ? Här har vi ett gäng som behöver ut och resa lite….!

          Ut och resa? Och hänga med Kendra Wilkinson eller någon annan som bekräftar fördomen om namnet? ?

          Det finns något som heter ”böcker”, hört talas om såna?

          Tycker vi lägger till hetsresande till WT listan! Alltså mer än 1-2 resor per år.

    Kan berätta att en underbar tjej jag följer på insta, som äger en spraytanningsalong, tidigare idag la upp en skärmdump på Paows instagram och skrev att ingen borde samarbeta med henne för att hon inte hade genomfört sin del av deras samarbete utan praktiskt taget bara tagit produkterna (hon säljer brun-utan-sol-produkter) utan att göra ett inlägg för det eller vad det var. Och så skärmdumpade hon paows svar som var typ ”haha lol. Jag svarade inte för att du hotade mig” eller nåt sånt, och då svarade den här tjejen ”ser du påminnelser som hot?” och då svarade paow nåt i stil med att hon kan göra två instagramposter och en bloggpost så är dom kvitt och då svarade tjejen att om hon svarat trevligt dom första gångerna hon skrev så hade dom kunnat lösa det men tydligen hade paow först svarat drygt och sen slutat svara henne helt så tjejen skrev att dom redan har skickat en faktura till henne för dom här produkterna som hon tagit utan att göra rätt för sig och paow svarade typ ”ok. jag kommer bestrida den:*” ASSÅ SÅ JÄVLA IRRITERANDEEEEEEE MÄNNISKAAAAA
    Tjejen som la ut dessa har tagit bort dessa posts men la upp en sista post som var typ ”tack så jättemycket för allas stöd! jag hade aldrig hän

      Ja det låter som ett professionellt och moget utspel från båda parter.

      lol kanske skrev för långt. det ska stå ”jag hade aldrig hängt ut någon om det inte hade gått väldigt långt”

        Varför hänga ut någon övh? Bara att maila eventuella framtida idioter och varna.

          Alltså, jag kan tycka väldigt mycket om Paows beteende i många frågor är fel, MEN att publicera detta gråt-ut-inlägg av Mattias Coleman känner faktiskt helt sjukt av dig Cam. Jag vet inte om du själv varit med en manipulativ kille, eller i ett destruktivt förhållande (antar det då de flesta tjejer tyvärr har det), men då borde du känns igen att det han gör med detta långa inlägg är att lägga över ALLT ansvar på Paulina och rentvår sig själv helt. Det hade lika gärna kunna vara min föredetta som skrivit detta, och han målade upp mig som ett psycho som slog honom efter att vi gjort slut för att han 1. Har sociopatiska drag och faktiskt tror att detta är sant och 2. För att lättare själv få nya tjejer. Ingenting i det han skriver är såklart helt sant, det ser man i hur han formulerar sig, så att du tar med detta och ställer mot Paulinas dåligt formulerade texter känns bara.. fel.

          Vet inte om du sett dessa två avsnitt sv PH där Mattias är med, men bara på dessa två avsnitt så ser jag iallafall tendenser till att han är otroligt dominant, kontrollerande, nedvärderande och egoistisk i sitt beteende mot de andra deltagarna, och detta är efter bara två avsnitt. Att han sedan målar upp sig själv som en ”romantiker” säger bara mer om vilken självbild han har, som inte verkar stämma med verkligheten.

          Vill inte försvara Paulina här men att deras dåliga förhållande, där båda parter säkert gjort mer fel än rätt, ska falla helt på henne enbart för att han uttrycker sig bättre i text känns inte okej. Inte för alla oss tjejer som varit med manipulativa män iallafall. Rant over!

            Vaddå falla helt på henne? Hennes historia och bilder har också lyfts här, så sluta kasta skit på Cam som om hon skulle valt någon sida

              Jag kastade ingen skit, jag ifrågasatte hur inlägget var framställt. Och eftersom Paow även gått ut med sin egen historia och egna bilder hade dessa kunnat finnas med här eller varit länkade åtminstone, då många nog läser detta som Mattias skrivit och tar som sanning. Jag tycker inte det är rätt hanterat och jag tror många håller med mig.

            Känner precis likadant som du.

            Det du skriver kunde lika gärna varit mina ord, min historia.

              Samma här

            J: Jag instämmer. Det är frustrerande att män som behandlar kvinnor illa alltid utser sig själva till offer OCH att gemene man, till och med domstolar och polis, tror på lipsillarna. VÄLDIGT FÅ MÄN skulle erkänna, ens inför sig själva, att de är kvinnomisshandlare eller våldtäktsmän. Man kan alltså utgå ifrån att de alltid ljuger.

            Samma här…
            Mitt ex fick jättemånga att vända sig emot mig efter vi gjorde slut.. han sa till alla att jag var ett psycho som ljög om allt och ingenting, han sa t.om till folk att våldtäkterna jag blev utsatt för som barn var påhittade trots det finns erkännande och fängelsedom.. trots alla slag, ord och våldtäkter han utsatte mig för så gjorde nog det mest ont.. jag brottas fortfarande något enormt med det jag fick gå igenom som barn.

              Ano. <3
              Såna män tänker att de försvarar sig på så sätt. De är så fega, de satans stackars krakarna, som inte ens kan stå för vad de själva har gjort. Det värsta är att det finns lågbegåvat folk som går på alla deras jävla snyfthistorier. Ta hand om dig Ano. (och de andra tjejerna också)

                Tråkigt att läsa allt detta, och jag kan enbart säga att been there, lived it! Därför det är viktigt att på något sätt börja säga ifrån när dessa män, som man med egen erfarenhet vet behandlat både en själv, sina ex och nuvarande tjejer dåligt, lägger ut sådana hårt manipulerade snyfthistorier då det TYVÄRR än idag är så att killar överlag uppfattas som mer ”sanningsenliga” än tjejer.. Vi klassas som hysteriska, trots att ingen fanns där med oss i hemmet när allting skedde. Sanningen måste fram <3

                Tack för dina ord ❤️

                Han visste om att jag har bevis mot honom som kunde sätta dit honom så det var väl därför han var så vidrig och feg att gjorde som han gjorde… jag orkade bara inte ta den striden efter att han sa allt det där och hotade med att lägga upp bilder jag (tyvärr….) i förtroende hade skickat.. och tyvärr tror ju många på sånt skitsnack så ville bara gräva ned allt snabbt så jag kunde få gå vidare från idioten..

      Printa och skicka till Camcam nästa gång ?

    Så trött på denna människa. Hon är så ointressant och sorglig, mår dåligt för hennes skull.

      Att hon haft stökiga relationer och hänger ut folk vet vi ju också.. allt känns lite old news.

      Känns som hon bara blir värre och värre. Hur gammal är hon? När ska hon ta tag i sitt liv? Hon beter sig som en femtonårig fjortis fast hon är vuxen och det ger mig fan panik att hon stannat där i sin utveckling. Hon är ju ett resultat av sitt arv och sin omgivning men agh… kom till insikt! Gör nåt! Förändra dig!

    Jag kan aldrig läsa namnet Coleman utan att tänka Coleslaw. Lika oljigt…

    Såg avsnittet av nya PH igår och jag får rysningar av honom. FÖR ATT INTE TALA OM MARCEL, kolla hans lär-känna-deltagarna-klipp och kräks lite…!

      Såg faktiskt lite från ett avsnitt av PH idag och kom på mig med att hålla händerna för ansiktet och liksom kika fram.

      Och jag kan inte läsa hans efternamn utan att tänka Colegate

    Förstår inte hur Paow räknas som influncer dock, hon uppdaterar väl typ aldrig sin blogg och spenderar mesta tiden ”på flykt”.

      Hon lever på gamla meriter.

    ”Anser sig hata”??? Misstro offret much?
    Varför reagerar inte folk mer på att Mattias får tv-tid???

      Hon visar blåmärken och säger en sak. Han visar blåmärken och säger en sak. Tycker du produktionen ska ta ställning och avgöra vem av dem som ljuger?

        Jag tycker att det är viss skillnad eftersom 1) det finns inget strukturellt förtryck av män 2) mäns våld mot kvinnor är ett samhällsproblem, och i mycket högre utsträckning potentiellt dödligt.

        Sen så tycker jag inte direkt att hon ska få tv-tid heller. Men tycker inte att man borde normalisera mäns våld mot kvinnor genom att låtsas som ingenting

          Hur vet du att Paows version stämmer när båda anklagar varandra och lägger fram samma bevis?

          Varför misstro något offer? Du vet inte vad som hände.

    OT!

    Camcam! Får vi ett ”Öppet spår feat. valvaka” på söndag kväll? Förslagsvis med start kl 20:00 då röstningen stängs.

    Om risken finns att kommentarsfältet ballar ur pga påhopp, rasism osv kanske det finns möjlighet att ha några moderatorer tillgängliga för att hjälpa till att blockera IP-adresser?

      Ja, snacket kan vara om det som händer under valvakan 🙂 Brukar vara rätt kul att se hur de olika partierna ”festar” under kvällen, tal osv. Röstningen är ju som sagt avslutad vid det laget, så hur mycket folk än skriker rasist så är rösterna redan lagda

      Sverigedemokrater vill alltid blocka folk.

    Förlåt men jag är så trött på henne. Känns som att inget man säger går in, hon har redan bestämt vad hon tycker och det är det enda rätta. Spelar ingen roll vad man har för argument. Sen det att hon hängde ut den här tjejen? Är inte ett fan av något av dom men hennes argument faller jävla platt. Nä, Paow var över för längesen.

      Fast varför ska hon bry sig om vad främlingar säger till henne? Hon är som hon är, hon drabbas mest i slutändan. Tror att hon är exakt av samma skrot och korn som de hon hänger ut 🙂

    OT. Vill INTE veta vad ni röstat på, undrar bara om ni förtidsröstar eller röstar på valdagen? Missar jag något speciellt som förtidsröstat? Verkar vara viktigt för många att gå just på dagen

      Är väl smart att förtidsrösta så man inte får förhinder.
      Jag kommer rösta på valdagen för att jag inte har bestämt mig än och måste fundera ett tag till ?

        Folk pratar om valdagen som att det är något speciellt, jag börjar få känslan av att missa en fest typ haha

      På valdagen ?

      Jag ska förtidsrösta imorgon – är inte hemma på söndag!

      Alltid på valdagen! Känns lite högtidligt.

        Okej, är det något speciellt som gör det högtidligt eller är det bara för att det är sista dagen liksom? 🙂

          Det blir typ som skillnaden mellan att se mello live eller inspelat. Så är känslan

          Ja, majoriteten (har iaf förr) gått tillsammans genom staden för att göra sin medborgerliga plikt. Älskar den känslan när folk strömmar till vallokalen och på kvällen blir det spänd valvaka! ?

      Hade gärna gått på själva dagen, men jag jobbar då, så det fick bli nu i helgen som var istället. Passade extra bra för att jag kunde gå och lyssna på valtal med ”min” partiledare direkt efteråt. Kändes rätt fint. Jag älskar att rösta, får en sådan fin och varm känsla i magen av att utöva min demokratiska rättighet!

        Jaaa jag fick också den känslan och hade en stark känsla av att jag hade röstat rätt när jag gick därifrån 🙂

      På valdagen.
      Och även om du förtidsröstat så kan du ändra din röst på valdagen om du går till vallokalen då.

        Vill inte ändra min röst ?

      Jag har förtidsröstat, förtidsröstade även vid valet 2014. Hur jag gjorde gångerna före det minns jag inte, har för mig att jag då röstat på valdagen.

      Skulle gärna ha röstat på valdagen, men då jag är så nojig av mig och tänker katastroftankar kring att jag får förhinder, blir sjuk, barnen blir sjuka osv så väljer jag att göra bort röstningen. Att rösta på valdagen hade varit mer högtidligt men, men.. kändes bra att få rösta i alla fall. Ska ”fira” valdagen i alla fall med god mat och följa valvakan på TV. Perfekt när man har en nattpigg bebis här hemma!

      Förtidsröstade eftersom jag är utomlands men hade gärna gått till min vallokal med mina vänner i mitt område hemma t ex och gjort en grej av röstandet sedan suttit hemma och vakat tillsammans <3

      Är inte svensk så röstar inte i Sverige men har de senaste åren bara röstat på förhand. Då jag bodde hemma röstade jag på valdagen och gick till vallokalen med mamma och pappa (var flera val då jag var 18-19), det var viktigt för dem att vara med första gångerna jag skulle rösta haha. När jag flyttade hemifrån för att studera var jag tvungen att förtidsrösta eftersom jag ännu var skriven i min hemstad och på valdagen nåste man rösta på ”sin egen” vallokal, vet inte om det är likadant i Sverige. Under förtidsröstningen kan man rösta i vilken vallokal som helst i hela landet. Efter att jag flyttade tillbaka till min hemstad har jag ändå fortsatt förtidsrösta för det har bara varit enklare tycker jag, då man kan välja lokal själv. Tycker inte jag missar något då jag inte röstar på valdagen.

    Jag tycker så synd om Paow, men jag skulle aldrig vara hennes vän. Jag hade konstant gått och oroat mig för vad hon hade kunnat göra, hon är farlig och sjukt impulsiv och en sån som bara släpper en pang boom. Hon är nog väldigt, väldigt ensam

      Hade du tyckt synd om en snubbe som betett sig likadant mot sin flickvän som Paow gjort mot samtliga pojkvänner? Eller har vi kvinnor ett frikort att psykiskt, fysiskt och verbalt misshandla våra partners och sen trakassera och stalka dem i hemmet, på nätet och deras arbetsplatser? Folk måste sluta dalta med människor som Paow, oavsett kön. De hör hemma på rättspsyk.

        Precis. Jag tycker inte det minsta synd om henne, jag har väldigt svårt att tro på något hon säger. Ingen rök utan eld

        Ja jag tycker iallafall synd om såna personer vilket kön de än har som beter sig som Paow.
        Jag har själv blivit utsatt för såna män men jag kan ändå tycka synd om dem för de brottas ju uppenbarligen med demoner som gör att de agerar på det sättet, jag försvarar absolut INTE deras beteenden men jag tycker bara synd om dem, att de är som de är och att de behöver VÅRD.

    OT – Annie Lööf står nu i tv och säger att vi ALLA gör vad vi kan för miljön i våra dagliga beslut.
    Känner hon ens sin kompis Bella eller är hon bara korkad??

      Hur tänkte du nu egentligen? Tror du att hon styr Bella? Tror du Annie väljer sina vänner efter hur mycket de flyger? ?

        Nu var det väl inte riktigt det som min kommentar tog upp, utan att Annie menade att vi alla gör miljömedvetna val.
        …när hon är kompis med typ den största miljöboven av alla, en som flyger folk för att hämta klänningar mm…

          Ja, och hur är det kopplat till Annies politik?

            Va?

              Vaddå va? Du som drar upp Bella i samband med att hon står i tv och pratar politik. ”Känner hon ens sin kompis Bella eller är hon bara korkad??”
              Varför är Annie korkad pga att Bella struntar i miljön?

                HON SA ATT VI ALLA KÄMPAR MED ATT GÖRA MILJÖMEDVETNA VAL DAGLIGEN

                  Och? Du förstår inte att när en politiker säger alla så menar de samhället och inte individer/sina polare? Du tror alltså inte att Annie vet om att det finns många människor i landet som gör 0 för miljöns skull, men att majoriteten gör vad de kan?

                  Annie är ledare för ett parti. Det är inte ens säkert att hon personligen håller med i de åsikter som hon debatterar för. Men som ledare är det hennes jobb att framföra dem

                  Men säg majoriteten då?? Hon drog en lång harang om att vi alla står och väljer vilken mat vi köper så det ska vara rätt, och vilka transportmedel vi väljer och bla bla. Sen i andra debatter drar hon upp Isabella som någon slags förebild och det ger henne ca 0 trovärdighet från mig iaf.

                  Det blir komik i mina öron när hon säger ALLA och samtidigt är bästis med en som typ baj-ar på miljön (ursäkta språket)

                  Du ser alltså inte felet i att kalla Annie korkad pga Bellas beteende? Och du ser ingen skillnad på miljödebatt och debatt om jobb? ? Och du ska rösta L? Herregud.

                  Eftersom Bella själv erkänt att hon tycker det är kul att provocera om flygresor/miljö mm anser jag Annie vara ganska korkad som för fram henne, oavsett vilken fråga det gäller.

                  Jadu L, det är ju också ett sätt att försöka tänka.

                  Om de nu ska göra reklam för varandra och försöka locka både väljare och läsare så kan man väl åtminstone få tycka vissa uttalanden är komiska.

                  ”Lunch med Annie Lööf i dag. Vi är peppade på året – bygga bolag internationellt och valår, heja oss!”
                  Isabella på twitter i år.

    Toftby snyftar på bloggen åt en elak kommentar om klänningen hon bar på sin bokreleasefest. En blå glansig hellång sak med långa ärmar med puff och rynk.

    Min första tanke var att alla har ju olika smak och det är väl inget att ta åt sej av.
    Min andra tanke var att 80-talet ringde och ville ha tillbaka sin klänning…

    Nu får hon många extra klick på bloggen. Johanna you’re welcome.

      Nej det var väl inget att ta åt sig av dock lite elakt skrivet till henne att hennes klänning var gräslig. Tantigt, bal och 80-tal var min tanke och osmickrande för figuren.. men färgen var ganska fin. Toftby brukar ju alltid ha snygga kläder och bra klädsmak annars men detta var verkligen ett bottennapp, men snygg är hon ju i allt ändå. Hennes bok har blivit mer hyllad än klänningen iaf.

      Det måste väl ändå vara en viss sorts människor som känner att de måste delge andra sina åsikter anonymt via nätet. Jag såg också Johannas klänning och tänkte också saker om den. Men det finns ju inte på kartan att jag skulle skriva det som en kommentar till henne. Sånt gör ju bara en elak människa.

    OT men har varit lite bråk tydligen mellan Paow och Felicia Bergström på ig-stories. F tog tydligen upp något om P och SD och shamade P på sin ig.

      Hon la upp gamla inlägg som Paow hade skrivit med rasistiskt innehåll. Saken var den att vid ungefär samma tidpunkt hade Felicia själv lagt upp ett inlägg där hon benämnde några personer med utländsk bakgrund som ”svartskallar” bland annat. Svenskabloggares har skrivit mer om det.

      När detta kom fram hade Felicia tydligen raderat det hon på ut om Paow. Blev väl pinsamt när hon själv hade agerat ungefär likadant när hon var yngre. ?

        HAHAHAHA fyfan alltså, detta är verkligen ”PK-maffian” i ett nötskal. Vänder kappan efter vinden och kastar sten i glashus. Allt för att samla lite ryggdunkar från coola gänget och PK-poäng.

    Ja tror att Paow kommer att dyka upp ”Ex on the beach” senare i höst. Hur pinsam var inte Marcello i PH ”jag älskar ju att ligga runt”..?

    Jag vill inte läsa om Paow. Tycker det är lite mycket om henne nu. Hon blir bara mer och mer psykiskt instabil och det kommer sluta i katastrof. Hon har ingen kontroll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.