Mest lästa

Här är dyraste husen i Helsingborg – vi har hela listan

Hela listan: 3,8 miljoner kronor för minsta huset i Helsingborg senaste månaden

En fastighet som såldes för 3,8 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Helsingborgs stad under i maj.

Dyraste kåkarna per kvadrat – miljonvillan värst i Helsingborg

En fastighet som såldes för 8,2 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Helsingborgs stad under förra veckan. Priset per kvadrat blev 63 077 kronor.

Hela listan: Här är huset som är dyrast per kvadrat i Helsingborg under

En fastighet som såldes för 21,5 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Helsingborgs stad under senaste veckan. Priset per kvadrat blev 65 500 kronor.

Prislappen för veckans dyraste hus i Helsingborg: 10,2 miljoner

En fastighet som såldes för 10,2 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Helsingborgs stad under senaste veckan.

Hela listan: Så många miljoner kostade största villan i Helsingborg senaste månaden

En fastighet som såldes för 6,6 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Helsingborgs stad under i maj.

Här är huset som toppar listan – är billigast i Helsingborg

Här är huset som toppar listan – är störst i Helsingborg

En fastighet som såldes för 8,6 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Helsingborgs stad under senaste månaden.

Hela listan: 2,5 miljoner kronor för minsta huset i Helsingborg senaste månaden

En fastighet som såldes för 2,5 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Helsingborgs stad under senaste månaden.