Onsdag 12 Maj
Stockholm

Joakim Mattsson: "15 tips på hur du som kille blir bättre i sängen"

Bloggaren Joakim "Diabetesmannen" Mattsson tipsar om 15 grejer killar gör fel i sängen: "14. Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget lunchställe"

Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Joakim Mattsson, 24 år från Uppsala. Han har bloggat i över 5 år, och driver i dag Europas mest lästa och uppmärksammade blogg om diabetes. Vid sidan av bloggen frilansar han som föreläsare, fotograf och modell.

Väldigt många killar helt värdelösa när det kommer till sex, så här kommer 15 tips som garanterat gör dig bättre - Inte för din skull, utan för att rädda alla du ligger med. Och om alla punkterna är självklara för dig: kanon! Då kan du göra en insats och hjälpa alla som inte fattar hur saker funkar.

1. Tvättar sig inte därnere:  Förvänta dig inte oralsex om du luktar där nere. Och glöm inte att även en ren kropp kan lukta mögel om handduken inte är ren.

2. Pratar i mobilen direkt efter sexet: Snälla! Låt polarna vänta och sluta låtsas som att ingenting har hänt.

3. Hittar inte "grejerna":  Det räcker inte att pilla lite på chans och hoppas på det bästa. Läs på eller känn efter ordentligt!

4. Spelar fifa i sängen: Tjejen blir knappast upphetsad av några minuters fifa-spelande. SLÄPP SPELKONSOLEN!

5. Han kommer före du kommit igång: Han är så desperat efter sin egna orgasm att han glömmer bort dig.

6. Han tror att sex är som på porrfilm: Män som inte kan skilja på verklighet och porr är inte speciellt tändande. Visst, kolla på porr men ta inte med det in i sängkammaren.

7. Han glömmer delar av kroppen: Ofta kan män vara väldigt fixerade vid bröst och rumpa vilket bidrar med att han "glömmer" att smeka resten av kroppen.

8. Han går rakt på sak: Att sikta in sig på underlivet utan något förspel överhuvudtaget är inte uppskattat. Pang på rödbetan, NEJ tack!

9. Han tjatar om att få komma in i "2:an": Ett nej är ett NEJ. Jag vill inte! När ska du förstå det?

10. Trycker ner huvudet mot "skrevet": Vad sa vi om att inspireras av hårdporr? Hur ska jag kunna ge dig oralsex om det känns som att mitt huvud dunkas mot en vägg? Bort med tassarna!

11. Kysser dåligt och slarvigt: Kväv inte din partner med tungan, ta det lugnt lilla gubben.

12. En man i fula strumpor: En man i kalsonger och strumpor är en man när han ser ut som värst. Ta av dig de fula intersportstrumporna.

13. Håller på för länge: — Det kan kanske tyckas att pumpande i en timme utan att nå klimax gör dig till en sexgud, men för henne innebär det en avdomnande fiffi. Köp åtminstone en fin tavla att hänga på väggen, så hon har något att titta på medan du leker maratonmannen.

14. Att tacka henne för sexet: Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget lunchställe.

15. Älskar sig själv och sin penis: Vissa män poserar i sängen och väljer ställningar där penisen ser störst och ståtligast ut. Visst ska man älska sig själv, men någon jävla måtta får det vara.

Joakim Mattsson,
www.diabetesmannen.se


Är du bra på sex?
Tack för din röst!
Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela