Ellinor Löfgren älskar sina bröst och tycker att ingen annan ska kommentera dem.
1 av 2
Ellinor Löfgren älskar sina bröst och tycker att ingen annan ska kommentera dem. - Foto: Faksimil/Privat
Tidigare hade Ellinor Löfgren svåra komplex, men i dag har hon lämnat dem bakom sig.
2 av 2
Tidigare hade Ellinor Löfgren svåra komplex, men i dag har hon lämnat dem bakom sig. - Foto: Privat

Ellinor, 19: "Mina bröst är visst vackra"

Ellinor Löfgren är trött på att folk kommenterar hennes bröst. Hon menar att hon duger som hon är och att ingen annan har rätt att säga något om hennes kropp.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Ellinor Löfgren är egenföretagare i form av bloggare, föreläsare och poddare.

Läs mer om henne på hennes blogg: http://tidningensolo.se/pdotter/

Jag är så otroligt trött på all skönhetshets. Så trött på vad som är vackert och inte. För allt som skiljer sig ifrån skönhetsidealet är enligt samhället inte vackert. Typ som mina bröst.

Hela mitt liv har jag fått pikar för dem och i under tre år vistades jag inte ens på en strand i Sverige för att jag var så rädd att folk skulle se mig. Jag tog hellre ett underkänt i idrott än att göra simtesterna i skolan, jag köpte jämt bh:ar med dubbla ilägg och så vidare. Jag har aldrig kunnat känna mig fin i mina bröst då jag alltid blivit kritiserad för dem.

Som ni vet har jag i dagsläget inga komplex för någonting på min kropp och kan se saker ur ett större perspektiv. För det är ju ta mig fan helt sjukt att folk ens kommenterar mina bröst? Vad ska jag göra åt saken?

Jag ser ut som jag gör. Det är inget fel på mig, det är faktiskt inte det. Det är fel på de som kommenterar. Det är något grovt jävla fel – för både de och jag vet ju att jag är född med de brösten jag är född i.

Jag älskar mina bröst och jag är stolt över dem även fast andra inte ens tycker att jag har några. Men jag skiter i folks åsikter eller kommentarer, så suck on this pic på mig iklädd en spets-bh utan varken ilägg eller bygel.

Ellinor Löfgren,
Bloggerska

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.