Torsdag 26 Maj
Stockholm

Jag är miljövänlig – jag återanvänder killar

Bettina Buchanan Runnerström skriver att återanvändning även borde gälla sexuella relationer.
1 av 3
Bettina Buchanan Runnerström skriver att återanvändning även borde gälla sexuella relationer. Foto: Privat/TT
"Alla borde testa på att återanvända gamla sexpartners när de inte har något bättre för sig".
2 av 3
"Alla borde testa på att återanvända gamla sexpartners när de inte har något bättre för sig". Foto: TT
Bettina Buchanan Runnerström.
3 av 3
Bettina Buchanan Runnerström. Foto: Privat

Debattören: Vi landar fort i sängen och när fyra minuter har gått och sexet fortfarande inte pikat, börjar jag känna mig nöjd med mitt val av att satsa på återanvändning.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Bettina Buchanan Runnerström är 20 år och bosatt Stockholm.

Hennes instagram: bettinabuchanan.

Hennes blogg: http://www.devote.se/bettina.

Miljömedvetenheten har nog aldrig varit så stor i Sverige som nu. Svenskarna tänker på återvinning, second hand, ekologiskt och källsortering. Jag vill inte vara sämre, så jag har börjat med återanvändning.

Det började när jag var tillbaka i min hemstad för ett tag sen och insåg att utbudet i min småstad inte var så stort. Och ville jag ligga, så fick jag nog tänka bakåt snarare än framåt.

Jag fick helt enkelt söka mig efter ett gammalt ligg.

Jag ska gå in på stadens nattklubb när jag träffar på en kille som jag låg med för en sådär fyra-fem år sedan. Det var inget höjdarsex då om jag ska vara ärlig.

Det var ganska pang på rödbetan och han kom inom loppet av fyra minuter. Min största njutning i det sexet var att få berätta för mina vänner att jag legat med honom. För vi tyckte att han var så himla snygg.

Vi kastar några blickar till varandra på dansgolvet och jag säger till mina tjejkompisar att jag ska ligga med honom ikväll. Jag ska ge honom en till chans. Jag ska testa på det här med återanvändning.

Det tar inte lång tid förrän han är framme hos mig, och jag bestämmer att vi ska höras när kvällen är slut och åka hem tillsammans.

Mycket riktigt hör han av sig till mig när det börjar närma sig stängning och vi delar en taxi hem till honom.

Vi landar fort i sängen och när fyra minuter har gått och sexet fortfarande inte pikat, börjar jag känna mig nöjd med mitt val av att satsa på återanvändning.

Vi ligger med varandra länge och hinner med olika ställningar, utan att det känns som en cirkus. Vi ligger dessutom fler gånger under natten och jag får komma betydligt fler gånger än vad jag fick göra med honom för fyra år sedan.

Dessutom kom två gemensamma kompisar med varsin kebabrulle till oss runt femsnåret. Livet i en småstad alltså, nästan tio poäng ändå.

Summan av kardemumman är att återanvändning är grymt. Alla borde testa på att återanvända gamla sexpartners när de inte har något bättre för sig.

De kan ha lärt sig mer än vad man hade kunnat tro och överraska en ordentligt.

Bettina Buchanan Runnerström


Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela