Bettina Buchanan Runnerström skriver att återanvändning även borde gälla sexuella relationer.
1 av 3
Bettina Buchanan Runnerström skriver att återanvändning även borde gälla sexuella relationer. - Foto: Privat/TT
"Alla borde testa på att återanvända gamla sexpartners när de inte har något bättre för sig".
2 av 3
"Alla borde testa på att återanvända gamla sexpartners när de inte har något bättre för sig". - Foto: TT
Bettina Buchanan Runnerström.
3 av 3
Bettina Buchanan Runnerström. - Foto: Privat

Jag är miljövänlig – jag återanvänder killar

Debattören: Vi landar fort i sängen och när fyra minuter har gått och sexet fortfarande inte pikat, börjar jag känna mig nöjd med mitt val av att satsa på återanvändning.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Bettina Buchanan Runnerström är 20 år och bosatt Stockholm.

Hennes instagram: bettinabuchanan.

Hennes blogg: http://www.devote.se/bettina.

Miljömedvetenheten har nog aldrig varit så stor i Sverige som nu. Svenskarna tänker på återvinning, second hand, ekologiskt och källsortering. Jag vill inte vara sämre, så jag har börjat med återanvändning.

Det började när jag var tillbaka i min hemstad för ett tag sen och insåg att utbudet i min småstad inte var så stort. Och ville jag ligga, så fick jag nog tänka bakåt snarare än framåt.

Jag fick helt enkelt söka mig efter ett gammalt ligg.

Jag ska gå in på stadens nattklubb när jag träffar på en kille som jag låg med för en sådär fyra-fem år sedan. Det var inget höjdarsex då om jag ska vara ärlig.

Det var ganska pang på rödbetan och han kom inom loppet av fyra minuter. Min största njutning i det sexet var att få berätta för mina vänner att jag legat med honom. För vi tyckte att han var så himla snygg.

Vi kastar några blickar till varandra på dansgolvet och jag säger till mina tjejkompisar att jag ska ligga med honom ikväll. Jag ska ge honom en till chans. Jag ska testa på det här med återanvändning.

Det tar inte lång tid förrän han är framme hos mig, och jag bestämmer att vi ska höras när kvällen är slut och åka hem tillsammans.

Mycket riktigt hör han av sig till mig när det börjar närma sig stängning och vi delar en taxi hem till honom.

Vi landar fort i sängen och när fyra minuter har gått och sexet fortfarande inte pikat, börjar jag känna mig nöjd med mitt val av att satsa på återanvändning.

Vi ligger med varandra länge och hinner med olika ställningar, utan att det känns som en cirkus. Vi ligger dessutom fler gånger under natten och jag får komma betydligt fler gånger än vad jag fick göra med honom för fyra år sedan.

Dessutom kom två gemensamma kompisar med varsin kebabrulle till oss runt femsnåret. Livet i en småstad alltså, nästan tio poäng ändå.

Summan av kardemumman är att återanvändning är grymt. Alla borde testa på att återanvända gamla sexpartners när de inte har något bättre för sig.

De kan ha lärt sig mer än vad man hade kunnat tro och överraska en ordentligt.

Bettina Buchanan Runnerström


/
/
/
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.