Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex on the Beach-Nenad: När en tjej ångrar sig i sängen är det klart man blir arg

- 17/05/2016, 10:39 -
Nenad Radojičić berättar om allt som hänt.
1 av 4

Nenad Radojičić berättar om allt som hänt.

Privat/Faksimil Kanal 5

Nenad Radojičić.
2 av 4

Nenad Radojičić.

Privat

"Det här är det sista ni kommer höra mellan mig och Emelie"
3 av 4

"Det här är det sista ni kommer höra mellan mig och Emelie"

Instagram

Emelie Rydberg.
4 av 4

Emelie Rydberg.

Instagram

Ex on the Beach-deltagaren Nenad berättar med sina egna ord om den senaste tidens skandaler.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag vill börja med att säga att jag inte hade fel med något jag sa. Jag är den jag är. De som vet, vet. Jag gick in i Ex on the Beach med inställningen att vara den jag är. Jag möts dagligen av en massa hat, men allt jag gjort är att vända det hatet mot kärlek.

Jag vill trots det be om ursäkt. Jag vet att det finns minderåriga som tittar på Ex on the Beach. Det spelar ingen roll om det jag sa om Emelie är sant eller inte. Det enda jag vet är att när det kommer till droger för min del så tar jag dem inte. Jag har aldrig blivit dömd. Jag är en helt vanlig grabb.

Media har målat upp en felaktig bild av mig. Jag bara gillar gangsterstilen. Bara för att man ser en rappare betyder det inte att den personen säljer eller tar droger.

Saken är den att folk inte vet hur Ex on the Beach klipps. Om Kanal 5 vill att man ska se ut som en apa så kan de få en att se ut som en apa. De tar bara med saker för att locka tv-tittare. Kamerorna är på hela tiden, och de väljer det som blir bäst tv. Jag gör bra tv, det är därför jag har varit med så mycket.

När det kommer till händelsen med Elin vill jag börja med att säga att jag inte har något emot feminister. Jag förstår att många blivit arga. Men när en tjej tar på ens könsorgan i en halvtimme för att sedan ångra sig är det klart man blir sur. Alla som varit i den situationen vet det.

Emelie har gjort hat av hela situationen, jag vill bara sprida kärlek. Jag blir sur när det blir så. Jag vill bara vara mig själv. Hade Emelie velat vara sig själv hade hon bott kvar i Hässleholm och inte flyttat till Stockholm.

Jag har gjort en del dåliga saker, men jag vill att alla ska veta att jag har haft det svårt. Det har att göra med familjegrejer som jag inte vill gå in på närmare. Men allting har sin orsak.

Emelie har bara skadat sig själv. Vad är hon för förebild när hon snackar om kokain och sådana saker? Hon kan ta det här var hon vill, men hon kommer inte komma någonstans. Jag vet saker hon sagt som jag aldrig skulle sprida vidare, för det är sådan jag är.

Det här är det sista ni kommer höra mellan mig och Emelie. Framöver kommer jag bara sprida kärlek. Jag håller på att jobba med en EM-låt som kommer släppas på Spotify. Jag vill vara känd som Nenad som gör musik, inte som Ex on the Beach-Nenad.

Nu är jag 23 – när jag är 25 vill jag ha barn och en karriär. Att vara med i Ex on the Beach har varit ett steg på vägen i den utvecklingen för mig. Drickandet och festandet är över nu. Jag hade mer sex innan jag var med i programmet. Det kunde vara tolv brudar på en vecka, men det är över nu.

Jag är jag, ingen annan. Jag kommer fortsätta sprida kärlek – vad ni än säger.

Nenad Radojičić