Nenad Radojičić svarar på kritiken.
1 av 4
Nenad Radojičić svarar på kritiken. - Foto: Privat/Privat
"De som känner Nenad vet att han hela livet älskat kvinnor mer än livet själv".
2 av 4
"De som känner Nenad vet att han hela livet älskat kvinnor mer än livet själv". - Foto: Privat
"Jag kommenterar inte vem hon träffar. Varför ska hon kommentera hur jag lever?".
3 av 4
"Jag kommenterar inte vem hon träffar. Varför ska hon kommentera hur jag lever?". - Foto: Privat
4 av 4
- Foto: Faksimil: Messenger

Ex on the Beach-Nenad: Folk attackerar alltid den som är bäst för att få fame

Nenad Radojičić: De vill rida på min rygg men de kommer inte få det gratis. Det kostar lika mycket som en Uber i Stockholms nattliv.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

God morgon Sverige. I dag är det den nittonde maj 2016. De som känner Nenad vet att han hela livet älskat kvinnor mer än livet själv.

Men det finns skillnad på kvinnor och kvinnor, elller det finns det inte, men alla kvinnor ska själva få bestämma vilka män de vill leva med. Och alla män ska få bestämma vilka kvinnor de vill leva med.

Det finns en massa snack om att Nenad är kvinnomisshandlare, att han har en dålig kvinnosyn, men det har han inte. Han har bara blivit behandlad dåligt hela livet och träffat fel kvinnor.

Men som det ser ut i dag vill jag vända trenden. Jag vill gå vidare. Det finns ingen som kan bestämma vad jag ska göra. Vilka kvinnor jag ska träffa, hur jag lever mitt liv.


Alla som känner mig vet att jag älskar kvinnor. Om jag vill träffa en kvinna så kan jag träffa vilken kvinna jag vill. Det kan ingen säga något om. Vilket land hon kommer ifrån är oviktigt.

Jag kommenterar inte vem hon träffar. Varför ska hon kommentera hur jag lever? De vill alltid gå på den som är bäst för att få fame. De vill rida på min rygg men de kommer inte få det gratis. Det kostar lika mycket som en Uber i Stockholms nattliv.


Folk vill göra falska anmälningar om våldtäkt mot mig.

Men tack till alla som har lyssnat på den här onödiga diskussionen. Det är inte jag som har startat den, det är hon.

Men jag vill bara stå upp och kunna svara för mig själv. Så att inte folket får en fel bild av mig. Så att folk ska komma fram och hälsa utan att vara rädda. Jag är inte kriminell och har aldrig varit det.

Hon började, jag har avslutat. Vi ses på Ex on the Beach i kväll klockan 22.00 Då vänder vi kapitel, för det här är det sista jag säger.

Nenad Radojičić

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.