Skyll inte på mig – skyll på din otrogna kille

- 12/09/2016, 09:39 -
Alexandra Kahn skriver om otrohet.
1 av 3

Alexandra Kahn skriver om otrohet.

Kenneth Kilbäck/TT

"Sluta slösa sån fucking tid på idioten som inte bryr sig om dig".
2 av 3

"Sluta slösa sån fucking tid på idioten som inte bryr sig om dig".

HENRIK MONTGOMERY / TT

Alexandra Kahn.
3 av 3

Alexandra Kahn.

Kenneth Kilbäck

Alexandra Kahn: Vad hjälper det att skälla på mig? Det är inte mitt fel att din kille är otrogen.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Han ger mig ett fräckt leende och skickar en flörtig blink. Han är fräsch så jag kollar upp långsamt och djupt in i hans ögon, min blick skickar en stark signal av intryck att det är okej att komma hit. Han ställde sig upp, tvekade men ångrade sig snabbt och började gå mot mig. Ni kan bara fantisera om vad som hände sen.

Några dagar efter får jag ett samtal av en intensiv brud, hon skriker att jag är en hora och att jag ska låta hennes pojkvän vara.

Men brudar? Ärligt talat, jag vet att många kommer ha varit med om liknande eller varit den som blivit förbannad. Men det är inte rätt att bli arg på personen i fråga. Det är din boy/girls fel som du är i ett förhållande med, det är ni som byggt upp en relation. Alltså är det er det handlar om.


Vad hjälper det att skälla på mig? Han kommer snabbt hitta en ny brud som inte har någon aning om er, enkelt köra en repeat på händelsen igen och nästa gång lämna dig helt ovetande. Dags att skaka om er respektive, kanske göra slut?

Jag är ärligt talat trött på era tjatkäftar. Är du så osäker och in need av trygghet så du låter din ilska gå ut över mig? Antagligen.


Dock hoppas jag att du kan ta fram din inre stake, att du är stark nog att i stället ta det med din kille. Alla har den. Jag kanske bara behöver pusha dig lite.

Vi tjejer måste förstå att vi inte behöver någon man in our life to feel good, det kommer med tiden! Sluta slösa sån fucking tid på idioten som inte bryr sig om dig, fokusera i stället på det som gör dig glad. Dags att visa fingret och säga fucking ha det till varje man som inte förtjänar dig. #girlpower

Alexandra Kahn