- Foto: Privat

7 regler du måste följa för att hålla girlcode

Daniella Papadopoulos listar sju saker alla tjejer som vill vara en bra kompis borde följa.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribneten

Besök Daniella Papadopoulos blogg.

1. Hata inte på tjejer du inte känner

Jag tror ni alla som läser min blogg vet hur mycket jag hatar skitsnack och tjejer som trycker ner varandra för att må bättre. Tjejer, va fan? Så ska inte vi göra, eller hur?

2. Hata inte på tjejer som lyckas med något här i livet

Alla är avundsjuka på någonting. Oftast är det tjejs som är avundsjuka på tjejer, vilket leder till vad då? Hat. Lyckas jag eller någon annan med något, var glad för våran skull, se inte ner på oss och försök att inte vara avundsjuka för då blir det bara extremt mycket värre.

3. Har du en tjejgrupp? Gå igenom regler om vad man får och inte får göra innan det blir någon onödig konflikt.

Fråga alltid dina tjejkompisar vilka man får och inte får röra innan till exempel en fest. Det är sjukt viktigt måste jag säga, annars kan det leda till missförstånd och onödiga konflikter.

4. Var ärlig när din kompis frågar "hur ser jag ut?"

Jag har kommit till det stadiet i livet där jag är 100 procent ärlig mot mina kompisar, finns ingen anledning till att vara oärlig. Har din kompis på sig en skitful outfit innan hon ska på en dejt med en kille som du också tycker är snygg, och hon frågar "hur ser jag ut?" då säger du sanningen. Inget snack om saken. Var glad för hennes skull och hjälp henne istället.

5. Hjälp alltid en tjej i nöd när hon får unwanted attention från en kille

Jag och mina vänner är otroligt noga med att hålla koll på varandra när vi är på en fest tex. Det är viktigt att du hjälper henne när hon ser obekväm ut och ger dig den där blicken om att hon behöver hjälp.

6. Va en wingwoman

Det har hänt väldigt många gånger att jag skitit i att winga mina kompisar för att själv hitta en kille. Vilket är dumt. Bästa som finns här i livet måste ju vara wingmans/wingwomens.

7. Ta absolut aldrig någons ex eller någon som din kompis är på G med.

Denna punkten är nog den absolut viktigaste. Det spelar ingen roll om det är ett ex sedan 10 år sen tillbaka, någons ex rör man ej, det är en oskriven regel som gäller oss alla.

Och framför allt, "ta" inte killen din kompis är på G med, det måste vara det absolut värsta man kan göra mot någon, ta alltid dina vänner före. CHICKS BEFORE DICKS.

Daniella Papadopoulos

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.