Hur många killar jag legat med? Det ska du skita i!

- 14/10/2016, 15:37
Emelie Didriksson är trött på killar som kallar tjejer slampor.
1 av 3

Emelie Didriksson är trött på killar som kallar tjejer slampor.

Privat/TT

Emelie Didriksson.
2 av 3

Emelie Didriksson.

Privat

"Men en nyhet, nästan alla tjejer har någon gång följt med någon efter krogen. Så då är vi väl alla slampor!".
3 av 3

"Men en nyhet, nästan alla tjejer har någon gång följt med någon efter krogen. Så då är vi väl alla slampor!".

HENRIK MONTGOMERY / TT

Emelie Didriksson är trött på att tjejer som ligger med många kallas för slampor.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Man hör ofta hur killar skryter om vilka eller hur många tjejer dom legat med. De är oftast stolta över både personerna och antalet. Men man skulle aldrig höra en tjej skryta om hur många hon legat med, inte ens med vem.

Om jag vill att någon ska veta vem jag legat med så ringer jag min bästa vän och skryter en jäkla massa.Men det är just för att hon är min vän och inte är dömande emot mig.

Som exempel på detta, är när jag var på nattklubben jag jobbar på förra helgen. Där kom in tre killar som jag legat med, som inte känner varandra, men som på något sätt lyckades ställa sig och snacka på samma bord. Vilket för mig var väldigt komiskt och jag valde att dela med mig av denna roliga händelse till min kollega. Men fick inget gott skratt utan en dömande blick.

Är man tjej så verkar det inte vara okej att man ligger med någon som inte är ens partner. Jag är så trött på att alla ska döma, gäller inte bara mig utan alla!

Killar vill ju gärna veta hur många eller vem en tjej legat med, på något sätt är det intressant information för dem? Men är svaret annat är oskuld så är hon ändå slampig.

Vi har väl alla ett privatliv, där vi väljer våra egna val. Är detta ett val att ligga med någon så påverkar inte det någon annan.

Så sluta fråga när ni ändå aldrig är nöjda med svaret. Har mer än en vän som kallats för slampa senaste tiden för de följt med någon hem från krogen.

Men en nyhet, nästan alla tjejer har någon gång följt med någon efter krogen. Så då är vi väl alla slampor!

Emelie Didriksson