PH-Bettina: Ligg med 300 pers om du vill – du är ingen slampa för det

- 20/10/2016, 13:42
1 av 2

Privat/TT

2 av 2

Privat

Bettina Buchanan: För mig är det precis lika okej att ha legat med 300 som att ha legat med tre personer.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Det är sant, jag försöker att skriva ganska öppet om sex. Inte sådär att jag går in på några som helst detaljer (okej i mina debattartiklar har jag visst gjort det, men inte i bloggen hehe) men jag skriver då och då om att jag har haft sex.

Och varför väljer jag att göra det då? Jo för vet ni vad, jag är så jävla trött på ett samhälle som säger att det är okej för killar att ha sex, men inte för tjejer. Alla ligger. Tjejer som killar, och det är inget som helst konstigt eller fel med det.

Tjejer har precis lika stor lust som killar och bör få utlopp för det i precis samma utsträckning. Och till de killar som ser ner på tjejer som tycker om sex, som ofta dessutom är killar som själva ligger runt mycket, vill jag bara säga; fuck you, vem fan ska ni ligga med då, om inte tjejer får ligga?

Jag skriver öppet om sex här för att jag vill att alla tjejer där ute ska veta att det är hundra procent okej att ligga hur mycket de vill, och med vem de vill. Förutsatt att båda vill, såklart.

Alla brudar ska veta att man har makten över sin egen kropp och det är precis lika okej att säga nej som att säga ja. Ligg precis så mycket du vill, och strunta fullständigt i vad andra tycker.

Att jag inte tycker att sex är en särskilt big deal stämmer. Men att jag har legat med många är nog tyvärr en syn jag har råkat lura in er i. Jag är sjukt kräsen i vem jag ligger med. Och jag har alltså inte legat med särskilt många. Tyvärr.

Jag önskar ju att jag hade träffat flera hundra som jag hade velat ligga med. För sex är ju superhärligt. Men jag är ofta sugen på sex, men hittar inte lika ofta någon jag är sugen på att ha sex med. Och iallafall 75 procent av alla jag har legat med, har jag träffat och legat med flera gånger.

Men det är hur jag är. För mig är det precis lika okej att ha legat med 300 personer och bara legat en gång med varje person, som att ha legat med tre personer, eller som att vara oskuld. Det är det som är hela grejen.

Allt som handlar om sex borde vara okej för alla, oavsett kön. Så länge det känns bra för en själv.

Bettina Buchanan