Isabella Jedler fick en oombedd dickpic och tog en screenshot...
1 av 3
Isabella Jedler fick en oombedd dickpic och tog en screenshot... - Foto: Privat
2 av 3
- Foto: Privat
Isabella Jedler
3 av 3
Isabella Jedler - Foto: Privat

Isabella, 21: Nej, du skickade inte "fel" – du skickade en bild på din k*k

Isabella Jedler: "När du skickar en bild på ditt könsorgan, vad förväntar du dig för svar?"


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om Isabella

Isabella Jedler frilansar inom PR och makeup.

Följ henne på Instagram: isabellajedler

Och läs hennes blogg: isabellajedler.com.

Ungefär som när man som tjej ensam går förbi det där stora grabbgänget som försöker få kontakt genom ett kattljud. Vad förväntar ni er från mig?

När du oprovocerat skickar en bild på ditt könsorgan, vad förväntar du dig för svar? Livet är ingen porrfilm.

Jag tror helt ärligt inte att någon tjej går igång på din dickpic och jag tror inte heller att du någon dag kommer att få en tjej på fall genom att göra konstiga kissemiss-ljud bakom henne.

Vad vill man få ut av det egentligen? Antingen är du kanske så blåst att du tror att vi tjejer uppskattar det och en dag kommer få oss att stanna upp och kasta oss hejdlöst över dig och fråga om vi ska hem till dig eller mig.

Eller så är det precis som jag tror att det är. Att du utövar din makt. Likt du som förföljde mig och skrämde mig som ensam tjej på bussen häromkvällen.

Det är makt det handlar om. Lägg av genast. Jag vill inte se din penis. Det vill ingen annan heller. En oombedd dickpic är ALLTID en ovälkommen dickpic!

Och snälla du som ”skickade fel”, skicka den fan inte till någon annan heller. Behåll den för dig själv. Nästa gång skickar jag en kopia till din mamma.

Jag vill inte se din penis och det vill ingen annan heller.

Isabella Jedler

/
/
/
Har du varit med om något liknande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.