Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ferris, 17: Därför läckte jag högskoleprovet 2017

- 01/03/2017, 06:00 -

Youtube/TT

Ferris Andersson: Jag är sjukt trött på att vuxna ska säga åt oss vad vi ska göra. Jag vill inte behöva plugga en massa skit för att bli rik.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag har under dagen läckt årets upplaga av högskoleprovet. Mest för att det kändes som en jävligt kul grej att göra. För att reta de vuxna och alla astråkiga pluggisar som ansträngt sig. Men också för att take a stand mot ett samhälle där de vuxna säger åt oss unga vad vi ska göra.

Jag vill inte behöva plugga en massa tråkiga siffror för att bli rik och framgångsrik. Jag tar hellre en day off och startar obegripliga sång- och dansnummer mitt på gatan.

Livet går ganska fort, om man inte stannar upp och tittar sig omkring ibland finns det en risk att man missar det. Att sitta och plugga inför ett meningslöst prov är definitivt att missa livet.

Ursäkta min franska, men högskoleprovet är skittråkigt. Jag vill hellre åka runt i min skitsnygga gamla Ferrari med min skitsnygga tjej och göra kul grejer hela dagen. Det borde du också göra.

Ferris Andersson

Kommer du använda fusket?