Torsdag 15 Apr
Stockholm

Jonatan Alfvén: Hur kan vi låta pedofiler skryta öppet om övergrepp?

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Jonatan Alfvén skriver om de mörkaste delarna av internetforumet Flashback. VARNING: Känsliga läsare varnas.

Kommentera (31)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Läs mer av Jonatan Alfvén på hans Facebooksida: jonalfven

Flashback är en av Sveriges mest besökta sajter med över 1 miljon medlemmar. Här skrivs det, här diskuteras det. Med dess storlek borde ett ansvar växa fram.

Men knappast, här är det tvärtom. Här är det djungelns lagar som råder och vem som helst kan när som helst skriva ut precis vad som helst. Jag står inte bakom språkbruket som kommer finnas i detta inlägg, det är inte mina ord. Det är förövarnas.

På Flashback finns det ett pedofilforum. Där kan man anonymt gå in och berätta om alla ens fantasier. Här delas erfarenheter av hur man förnedrat små barn och man eggar igång varandra på ett helt vansinnigt sätt.

I en tråd diskuteras det hur tight små barns slida är och om man kan ”kåta” upp en 12-årig flicka så det inte medför skador.

Det pratas om hur en femåring som blivit gravid och hur man bör nyttja glidmedel för att ”få in den” i barnet. Andra berättar om deras kärlekar till barn, hur man letar efter lättklädda barn på internet och folk delar stolt med sig utav sina erfarenheter. Några män går in mer på detalj:

"Jag brukade gå ner i vattnet på badstranden. Onanera under vattenytan, så ingen såg, med endast huvudet ovanför vattenytan. Jag spanade då oftast på småtjejer i 5 till 8 års åldern som lekte bara en 1 till 3 meter bort, medan jag onanerade. När jag bara var "ett par onani drag" kvar till orgasm, så började jag simma mot dessa småtjejer. Så fort som jag kunde kramade jag om dem med armar och ben. Hårt. Så min kuk låg skönt mot deras små stjärtar. Och med armarna runt flickorna så kunde jag inte längre "hålla emot", och den underbara orgasmen kom."

En annan del av forumet är till för sexköpare. Här inne är det dock förbjudet att rikta kritik mot prostitution och sexköpare, då får man sina inlägg raderade.

Här ska det istället pratas om priser, var man kan finna de bästa prostituerade och hur man lättast kommer undan sexköp. I den första tråden jag får upp står det:

"Var i Rosenlund igår, längs gatan var det endast en massa fula skabbiga negresser som vill ha 1000:- för sex och 500 :- för en avsugning. Billigt men med tanke på hur dom såg ut kände jag att det inte var värt det. Sen satt det tjejer i bilar längs gatan som var lite fräschare men ville ha upp till 3000:-, men så fräscha var dom inte att det var värt. Vad har hänt med Rosenlund? Var finns alla svenska hororna nu för tiden? Har ni erfarenhet från dessa negresser? Berätta!"

Att köpa sex är olagligt i Sverige. Att antasta små barn är olagligt i Sverige. Men istället för att ta ansvar för vad som skrivs på sidan uppmuntrar Flashback till dessa brott. Man uppmuntrar folk att köpa sex.

Man uppmuntrar folk att resa utomlands och leta sig fram på bordeller och man uppmuntrar till att begå övergrepp på små barn. Jag skulle vilja ställa en aktuell och rak fråga till Flashback och dess grundare:

Om en terrorist skriver på sin Facebook att han ska utföra ett dåd i Sverige, skulle ni då inte anmäla detta till polisen?

Om svaret är ja, varför anmäler ni då inte andra brott som begås på er sida? Och om ni redan anmäler, hur kan dessa trådar och användarkonto få möjlighet att ligga kvar och leva vidare år efter år?

Jag är beredd att ta debatten och jag skulle vilja uppmuntra Sveriges tidningar att fortsätta gräva i detta. Samtidigt bör Flashback genast radera dessa trådar. Börja stå upp för kvinnor och barn och sluta sprida sitt kvinnoförakt och sin pedofilpropaganda!

Jonatan Alfvén

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (31)
Kopiera länk
Dela