1 av 3
- Foto: Privat/TT
2 av 3
- Foto: TT
3 av 3
- Foto: Privat

Varför är dickpics fel när andra nakenbilder inte är det?

Madelene Eriksson: "Varför är dickpics fel om pussypics inte är det? Är det 'fel' på männen eller kvinnorna?"


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Som yogalärare med öppen profil på Instagram, där jag ibland postar konstnärliga bilder av det mer lättklädda slaget, får jag acceptera att även andra vill uttrycka sig på sätt som känns bra.

Det innebär att det ramlar in en penis som vinkar hej emellanåt i den privata inboxen, och detta bara för att jag visade lite mer hud än vanligt och skrev något betydande och insiktsfullt (vilket jag är helt övertygad om att dick-männen inte ens läste).

Det här med dickpics. Jag och många andra avskyr att få dickpics via sociala medier som typ på Instagram eller via snapchat.

Jag är trevlig men rätt tydlig i mitt svar till avsändaren att bilder på en erigerad manslem inte önskas i något av mina "flöden", till detta bifogas även en bild på en uppskivad gurka.

Frågan är ju hur killar känner när vi tjejer skickar pics på våra bröst och andra nakna kroppsdelar?!

Jag skulle ljuga om jag skrev nu att jag aldrig skickat nudes, men jag har då inte gjort det helt random inte heller har jag blivit ombedd att inte skicka fler.

Jag läste en artikel tidigare idag om männen som skickar dickpics och det slår mig att jag inte kan dra till minnes att jag någonsin sett en kille opponera sig mot "pussypics" (eller vad vi ska kalla det..).

Varför är dickpics fel om pussypics inte är det? Är det "fel" på männen eller kvinnorna? Skickar inte det kvinnliga könet pussypics till slumpmässigt utvalda killar?

Eller ska vi bara acceptera dickpics för att vi en gång för länge sedan skickade en nude till en kille? Eller är det bara världen som är helt jävla fel och skev?

Madelene Eriksson

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.