Anna-Maria Johansson skriver om Odd Spångbergs försök till framgång
1 av 3
Anna-Maria Johansson skriver om Odd Spångbergs försök till framgång - Foto: FameFlynet Sweden/Robert Eklund
Isabella Löwengrip tillsammans med Odd Spångberg
2 av 3
Isabella Löwengrip tillsammans med Odd Spångberg - Foto: Privat/FameFlynet Sweden/Robert Eklund
Anna-Maria Johansson
3 av 3
Anna-Maria Johansson - Foto: Privat

Inte ens Blondinbella kunde göra Odd känd och älskad

Anna-Maria: "Odd är en vanlig man, som vem som helst. En vanlig man blir inte stor på sociala medier eller folkkär."


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Anna-Maria Johansson driver tillsammans med vännen Mia en blogg på bloggkommentatorerna.se

Odd Spångberg vill inte ge intervjuer om skilsmässan men han säger att han inte tänker satsa på att vara i rampljuset längre.

Nej, det är väl klokt. Inte för att vara taskig, men det har ju inte gått så bra med Odds försök till att bli känd. Det räcker alltså inte att vara gift med en av de mest kända influenserna för att lyckas. Paula Uribe har lyckats och det är svårt att säga exakt varför.

Jag och en vän diskuterade detta och Bella tänkte nog att det bara var för Odd att göra sina grejer så skulle han också bli Odd med hela Sverige. Det gick ju så lätt för henne.

Hon har själv sagt många gånger och skrivit i sin självhjälpsbok att det bara är att göra saker och följa sina drömmar så lyckas man.

Visst. Det är det inte. Odd är beviset på att det inte bara är att göra sketcher, låtar, laga mat i TV, blogga, Instagramma och vad det nu är han har försökt.

Det är så det är för de flesta människor. Det är inte så att Odd är ovanligt usel. Han är en vanlig man, som vem som helst. En vanlig man blir inte stor på sociala medier eller folkkär. Tyvärr.

Så när Bella och andra som har lyckats säger att det bara är att göra och följa sina drömmar så talar de ur egen erfarenhet. De säger detta när de redan har lyckats, vilket gör att det inte blir trovärdigt.

Anledningen till att de lyckades var till viss del att de gjorde saker och följde drömmar. MEN det är något annat som man inte kan ta på som gör att vissa lyckas och andra inte.

Det kan ha med utseende, utstrålning, om du är älskvärd, om du har en spännande historia eller bara något annat oförklarligt att göra. Det går inte att göra vem som helst till stjärna.

Anna-Maria Johansson

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.