Söndag 5 Dec
Stockholm

Holknekt: Alex Schulman, sluta skada andra för du hatar dig själv

Per Holknekt har fått nog av Alex Schulmans hat.
1 av 3
Per Holknekt har fått nog av Alex Schulmans hat. Foto: TT/TT
Alex Schulman
2 av 3
Alex Schulman. Foto: TT NYHETSBYRÅN
Per Holknekt
3 av 3
Per Holknekt. Foto: TT NYHETSBYRÅN

Per Holknekt: "Om detta når dig kära lillebror. Du är grym. Smart. Dribblig. Inte jättesnygg, precis som jag. Men fullt ut tillräcklig."

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer

"Skriver du minsta rad om Alex Schulman så kommer han i sin mediapower att dräpa dig Per".

Så jag skriver några rader om och till Alex Schulman. Jag gillar Alex. Inte för det han gör, utan för den han, egentligen, är. 

För jag tror vi är rätt lika. Killar med självkänslan på svaj. Som levererar oss till döds i längtan efter den bekräftelse vi aldrig kommer att få.

Hatar sig själv för den man är, så man gör massor, i yviga gester. Rökridåer. Men. Jag föraktar ditt upplägg. Skriva stackars-mig-litteratur och sen hugga huvudet av andra, då offer-Alex ju inte kan antastas. 

Cheap trick.Du har angripit mig och vänner till mig, det blir mer symptomatiskt och nu börjar jag känna med dig. 

Om detta når dig kära lillebror. Du är grym. Smart. Dribblig.Inte jättesnygg, precis som jag.Men fullt ut tillräcklig. Vi har fått massor du och jag. 

Näeh. Byt spår Alexander.Hylla andra, bli större. Släpp din självföraktande bitterhet, den du projicerar utåt.Du blir inte längre av att hugga huvudet av andra. 

Jag känner igen mig i dina rädslor. Jag tror vi är jättelika. Tyvärr. "Men min publik skrattar ju".Ja, det är nog det sorgliga. 

Så, en hälsning från din egen framtid. Ja, 15 år senare. Byt spår, ge kärlek, var juste, förlåt dig själv, förlåt andra. Go low. 

Allt är enkelt, utom att älska sig själv. Jag ser Per Holknekt 41 år. 16 år sen. Nej, gråt lite lillebror. Det är okej.Men framför allt, försök inte knäcka andra på grund av ditt självhat. För tänk om det fungerar?

Kram /Din storebror Per. Så, dräp mig.

Per Holknekt

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela