Lady Dahmer är förbannad på Magdalena Graafs uppmuntran att använda intimdeo.
1 av 3
Lady Dahmer är förbannad på Magdalena Graafs uppmuntran att använda intimdeo. - Foto: Privat/Svenska dagbladet/Tumblr
Magdalena Graaf
2 av 3
Magdalena Graaf - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Lady Dahmer
3 av 3
Lady Dahmer - Foto: Privat

Lady Dahmer: F*tta ska lukta f*tta, Magdalena Graaf

Lady Dahmer: "Gå inte på det här. Om det luktar illa så behöver du gå till gynekologen."


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Magdalena Graaf gör reklam för intimdeo, det vill säga deodorant, full med parfym, som ska appliceras på området runt fittan. För att man inte ska lukta... Fitta. Eller svettas där. 


Ursäkta, men jag blir faktiskt förbannad av det här. Av att kända kvinnor med tiotusentals följare gör reklam för parfymerade deodoranter för UNDERLIVET (?!?!?!). 


Så jävla ansvarslöst att dels uppmuntra kvinnor att använda produkter som kan sabba miljön och pH-värdet i fittan, men framförallt att de spär på idén om att vi inte får lukta fitta... I fittan.

 

Unga tjejer har redan tillräckligt mycket ångest över sina kroppar ändå. Och så ska andra medsystrar (Magdalena, men också kvinnorna som lanserat och skapat produkten) gå patriarkatet och kapitalismens ärenden? Så himla sorgligt, ledsamt och förjävligt. 

 

Och nej, vi behöver inga parfymer där. Tvätta med vatten och smörj eventuellt med en vegetabilisk olja, till exempel olivolja om du tål det, eller kokosolja som är mildare (eller raps eller vad fan du har i skafferiet. OBS: Inte matolja). 


Gå inte på det här. Du behöver inte heller köpa Apotekets intimprodukter. (Utöver eventuella produkter för rakning och så vidare, om du envisas med att riva runt med rakblad där nere). 


Människans könsorgan har levt och varit friskt i över två miljoner år. Och om det luktar illa så behöver du gå till gynekolog, för en frisk fitta ska inte lukta illa. 

Lady Dahmer

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.