Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicole Rydén: "Det är logiskt att många män våldtar kvinnor"

- 27/06/2017, 12:56 -
Nicole Rydén har en teori om varför män växer upp och blir våldsamma mot kvinnor.
1 av 3

Nicole Rydén har en teori om varför män växer upp och blir våldsamma mot kvinnor.

Privat/TT

2 av 3

TT

Nicole Rydén
3 av 3

Nicole Rydén

Privat

Nicole Rydén: "Det handlar egentligen om att de har en stark längtan efter att slå ihjäl eller kn*lla med sin egen mamma. Det är logiskt."

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Väldigt många, jag skulle säga majoriteten av alla mammor, pratar (bara) med sina söner som om de vore utvecklingsstörda bebisar gjorda av glas. Från 0-40 års ålder. Exakt därför växer de upp och blir psykopater som hatar kvinnor.

Många män växer också upp och blir handlingsförlamade. De klarar inte ens av enklare vardagssysslor i hemmet. Som att bädda sängen, lagat mat, städa och tvätta. De förstår inte ens behovet av att göra det.

Alla söner får också orimligt mycket beröm av sin mamma från tidig ålder. De är så "duuuuuttiga små pojkar som kan kissa på pottan", eller som kan lägga 15 citroner så "fiiiint i matkorgen" (fast mamma egentligen inte behöver en enda jävla citron).

Klart som fan de pinkar utanför på ringen, och gärna ÖVERALLT hellre än i själva toaletten, de gör uppror! 

Notera också hur vi gärna bemöter vuxna män. När en pappa lämnar snoriga och felklädda barn på dagis och har glömt matsäcken till dagens utflykt så tas det BARA emot med sympatier från alla (kvinnliga) dagisfröknar. 

”Åh, absolut ingen faaara Anders, jag kan bre några smörgåsar och tar med lite extra frukt!” säger dagisfröken Lena och liksom glädjeskuttar till köket, lite brunstig och kåt av att få hjälpa en stackars pappa som glömt att ta hand om sitt barn.

Men när en stressad och ensamstående trebarnsmamma har missat matsäcken så blir dagisfröken Lena istället skitsur och tar ut det på ungjäveln hela dagen. Allt är åt helvete. 

Jag kan inte klandra män som blir psykopater och våldför sig sexuellt på kvinnor. Det handlar egentligen om att de har en stark längtan efter att slå ihjäl eller knulla med sin egen mamma. Det är logiskt.

Den här artikeln bygger på mina iakttagelser och personliga erfarenheter. Inte från en SIFO-undersökning eller statistik, jag är inte heller Gud och allt jag säger är inte sanning.

Nicole Rydén