Sluta hata på Linn Ahlborg – hon är en fantastisk förebild för unga

- 05/09/2017, 20:14 -
Simon Jönsson tycker att folk ska sluta kritisera Linn Ahlborg.
1 av 4

Simon Jönsson tycker att folk ska sluta kritisera Linn Ahlborg.

Privat/TT/Instagram

"Jag förstår verkligen inte folk som vill göra en annan människa illa. Visa kärlek och respekt istället!", skriver han.
2 av 4

"Jag förstår verkligen inte folk som vill göra en annan människa illa. Visa kärlek och respekt istället!", skriver han.

Christine Olsson/TT

Linn Ahlborg.
3 av 4

Linn Ahlborg.

Instagram

Simon Jönsson.
4 av 4

Simon Jönsson.

Privat

Simon Jönsson: "Jag förstår verkligen inte folk som vill göra en annan människa illa. Visa kärlek och respekt istället!"

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Linn Ahlborg är en stor förebild för många, inom många olika åldersgrupper. Inblicken i hur hennes vardag ser ut, att hon är väldigt insatt i mode, samt faktumet att hon sprider så otroligt mycket kärlek till folk runt om, gör att hon når ut ett med ett viktigt budskap till ungdomar.

Hata är ett väldigt starkt ord, men ändå finns det folk som säger att de hatar henne. Hur kan ni säga så när hon absolut inte har gjort något fel alls?

Jag tror att det handlar om avundsjuka. Avundsjuka för att de inte gör något vettigt själva, och då tar de chansen att klaga på det hon skriver på sina sociala medier, och gör allt för att sänka hennes självförtroende.

Men varför är Linn Ahlborg en så bra förebild, kanske ni undrar? Jo, det är för att hon sprider otroligt mycket glädje och kärlek till alla sina följare och fans.

Hon är en person som alltid vill folk väl, och hon gör saker som får folk att känna sig tryggare i sig själv, bara genom ett inlägg eller ett videoklipp. Hon bryr sig om människor och finns där för läsare och fans. Det vill jag påstå är en bra förebild.

Så, varför hatar folk på henne? Som jag redan nämnt handlar det mycket om avundsjuka, det är det som gör att folk verkligen vill hitta fel och brister hos en sån person, som har så otroligt mycket följare och fans.

Plus att de personer som håller på att vräka ur sig hat oftast är de som själva inte har det bra. Kanske i hemmet, skolan, på idrotten, vad vet jag?

Det är därför de tar ut all ilska över en annan människa, för att de själva kanske har varit med om samma sak och blivit bli kränkta eller mobbade. Det handlar om att folk är osäkra på sig själva, det är ju därför de vill lägga elaka kommentarer, för att få en annan människa att känna sig sämre.

Jag vill bara säga att jag tycker att det är väldigt fel av folk att ta ut det på en så härlig och underbar tjej som Linn, som inte vill någon illa alls.

Man ser på sociala medier hur folk vräker ur sig kommentarer som "Du är ful", "Varför existerar du, din bortskämda unge?", "Du kan inte någonting", och så vidare. Jag förstår verkligen inte folk som vill göra en annan människa illa. Visa kärlek och respekt istället! Sluta hata, börja älska.

Simon Jönsson